Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Fenerbahçe.Org-(Taraftarımızla Elele)

Nesil
    2006

Default Fenerbahçe.Org-(Taraftarımızla Elele)

Turkcell Süper Lig´de Pazar günü saat 15:00´da İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu´nda Kasımpaşa ile oynayacağımız karşılaşmanın biletleri çok özel fiyatlarla kulübümüz tarafından satışa sunuluyor. Kasımpaşa yönetimi tarafından 120 TL olarak açıklanan biletler kulübümüz tarafından 50 ve 80 TL fiyatla taraftarımıza satışa sunulacak.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu 120 TL olan ve taraftarımızca da yüksek bulunan bilet fiyatlarının taraftarlarımızın satın alabileceği makul bir seviyeye çekilebilmesi adına aradaki fiyat farkını kendisi karşılıyor.
    Bu sayede şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen takımımız ile 12.
    Adam bu maçta da ayrılmamış olacaklar. 12. Adam hafta sonu oynayacağımız karşılaşmada takımının yanında yerini alacak.

Kulübümüz tarafından satışa sunulacak biletleri kulüp üyelerimiz‚ taraftar kart sahibi taraftarlarımız ve Fenercell abonesi taraftarlarımız Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Biletix gişesinden (Migros yanı) yarın saat 14:30´dan itibaren satın alabilecekler. Bir taraftarımız en fazla 3 bilet satın alabilecek.

Takımımız şampiyonluk yürüyüşünü yöneticisiyle taraftarıyla el ele kenetlenerek sürdürüyor ve sürdürecek

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

120liramı yok daha neler..
    Kasımpaşa yönetimi kendilerini ne zannediyorsa.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Fenerbahçe'me Yakışan da Budur...
    Tebrik Ediyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Helal olsun yönetime çok doğru işler yapıyorlar son 1-2 aydır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bazı klüplerin gerçekten utanması yok Adnan Polat'ın ilkyarıdaki maçta ne kadar haklı olduğunu bir kez daha gördük Olacak şey değil .. Yönetimi ayrıca tebrik etmek gerekir Bu işe ne kadar inandıklarını gösteriyor ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Yönetimden Allah razı olsun valla.Nasıl gideceğimizi düşünüyorduk.120 tl hakikaten ayıp.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Helal olsun yönetimimize. Tüm camia şampiyonluğa ne kadar inandığımızın göstergesi bu hareket.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Çok güzel düşünülmüş. Teşekkürler yönetim.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fenerbahçe.Org ne anlama geliyor onu anlamadım başlıkta ki =?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yönetimin başına bişey düştü herhal

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Öyle demeyin ama stad müthiş konforlu, haliç manzaralı Taksim'e 5 dk. mesafede muhteşem bir stad. 120 tl az bile.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu arada Bursaspor - Galatasaray maçında Bursa tarafının biletleride 60 TL.

Nesil
    2006

Fenerbahçe.org resmi site olduğunu belli ediyor.

Bununla birlikte bu maçın biletleri tükenmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Galatasaray taraftarının en düşük bilet fiyatı da 60 TL onun için normal.

Nesil
    2006

Kendi taraftarına aynı tribünde ne kadara bilet satıyorsan, rakip taraftarada aynı bilet politikasını uygulaman lazım.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Kendi taraftarına aynı tribünde ne kadara bilet satıyorsan, rakip taraftarada aynı bilet politikasını uygulaman lazım.
    Böyle bir prosedür var diye biliyordum. Ben mi yanlış biliyorum?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aynı Tribünde bizde aynı fiyatı veriyoruz .
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Böyle bir prosedür var diye biliyordum. Ben mi yanlış biliyorum?
    Evet doğru, sanırsam Fenerbahçe'lisin örnek vermek gerekirse, bizim stadyumda Migros'da biletler ne kadarsa rakip taraftarda o kadarını veriyor. Adil ortam olması için bu karar alındı.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Kasımpaşa'nın 3 Büyüklerle yaptığı maçlarda yaptığı gerçekten de ayıp...(Bilet fiyatları konusunda)

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Evet doğru, sanırsam Fenerbahçe'lisin örnek vermek gerekirse, bizim stadyumda Migros'da biletler ne kadarsa rakip taraftarda o kadarını veriyor. Adil ortam olması için bu karar alındı.
    Sadece Fenerbahçe'yi kastetmiyorum. Federasyonun böyle bir standardı yok mu? Biliyormusunuz?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Kulupten gönderilen 600bin TL bilet parasının teşvik parası olduğunu söyleyenler vardı sabah 1-2 haber sitesinde Kasımpaşa kaybederse bakın siz o zaman olaya

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bunu diyen, Alex'in uğur için sahaya sekerek çıktığını görüp; Daum sakat adamı oynatıyor diyen yazarlardandır İsmail. :}
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Sadece Fenerbahçe'yi kastetmiyorum. Federasyonun böyle bir standardı yok mu? Biliyormusunuz?
    Böyle bir standart var.

Kulupten gönderilen 600bin TL bilet parasının teşvik parası olduğunu söyleyenler vardı sabah 1-2 haber sitesinde Kasımpaşa kaybederse bakın siz o zaman olaya
    Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu, "Ben Beşiktaş'lıyım, başkanımız Fenerbahçe'li olmasına rağmen bilet fiyatlarını bu şekilde tuttuk. Beşiktaş'lı olduğumdan Beşiktaş'a bilet fiyatlarında kıyak geçtik, Galatasaray ve Fenerbahçe 120 TL ödemek zorunda. İzlemek istiyorlarsa bu parayı versinler."

Yapılan açıklama bu. Dün Fanatik gazetesinde yer aldı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Böyle bir standart var.

Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu, "Ben Beşiktaş'lıyım, başkanımız Fenerbahçe'li olmasına rağmen bilet fiyatlarını bu şekilde tuttuk. Beşiktaş'lı olduğumdan Beşiktaş'a bilet fiyatlarında kıyak geçtik, Galatasaray ve Fenerbahçe 120 TL ödemek zorunda. İzlemek istiyorlarsa bu parayı versinler."

Yapılan açıklama bu. Dün Fanatik gazetesinde yer aldı.
    Yuh açıklamaya bak. O zaman Kasımpaşa gibi bir kulüpte neden böyle yönetici ve başkan var ki ? Yani saçma olmuş bide söylüyorlar ben Bjk'liyim diye . Kasımpaşa'lı taraftara yazık o zaman bence. Maç içindede kıyak geçerseler

Nesil
    2006

Ben Kasımpaşaspor taraftarıyım. Kasımpaşalılar Fenerbahçe'lidir. Bunu belirtmek istiyorum. Daha öncede yazdım Dedem bu kulübün eski başkanı ve onun zamanından beri o kulübün taraftarı Fenerbahçe'li.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Ben Kasımpaşaspor taraftarıyım. Kasımpaşalılar Fenerbahçe'lidir. Bunu belirtmek istiyorum. Daha öncede yazdım Dedem bu kulübün eski başkanı ve onun zamanından beri o kulübün taraftarı Fenerbahçe'li.
    Ben bilmiyordum bunu. Ama ilginç geldi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bursaspor maçına çoğu insan beleş biletle giriyor ayık olsun.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ayrıca es geçmemek gerekir 120 TL Fenerbahçe taraftarı için ama aynı zamanda Kasımpaşa taraftarının da en alt bilet bedeli 120 TL, o yüzden çok da büyük bir durum değil, sonuçta Kasımpaşa taraftarıda o parayı ödeyecek eğer kombinesi yoksa.

Gelelim ikinci duruma, talimatlar açık ve net,

MADDE 8 - TRİBÜN DÜZENLEMESİ ve ORGANİZASYON

(4) Tüm tribünlere biletle ve/veya kombine kartla girilir. Bilet satışları görevlilerce, TFF veya kulüp tarafından uygun görülen yerlerde yapılabilir. Biletlerin her ne surette olursa olsun toplu bir şekilde ya da rayiç veya üzerlerinde yazılı bedellerinin altında ya da üstünde bir bedelle satılmaları, temin edilmeleri ve dağıtılmaları yasaktır.
    Bilet ne kadar? 120 TL, Fenerbahçe Yönetimi 50 ve 80 TL olarak satıyor, üstünü kendisi tamamlayacak sanırım.

5000 bileti Kasımpaşa kulübünden ya da Biletix'ten satın almış, yani toplu alım var. Toplu alım zaten yukarıdaki maddeye göre yasak.

Gelelim 50 ve 80 TL'den satmasına, burada da diyor ki her ne surette olursa olsun üzerlerinde yazılı bedellerin altında ya da üstünde bir bedelle satılmaları yasaktır. Yani bu da ikinci yasak,

Fenerbahçe Yönetimi'nin yaptığı bir taraftar gözüyle normal gelebilir ama yapılış şekli yanlıştır.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Aynen bei bir çok spekülasyonlarada neden olabilir.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Biletler biletix gişesi üzerinden satılıyor. Muhtemelen Fenerbahçe biletlerin farkını satıldığı gişe üzerinden peşin ödedi ve gelen taraftarlar 50/80 lira vererek biletlere sahip oluyorlar. Ve sonuç olarak da biletix, hem Fenerbahçe'den hem de taraftarlardan topladığı para ile görevini yerine getirmiş olacak. Burada biletlerin değeri altında satılması gibi durum söz konusu değil. Kasımpaşa'nın eline geçecek para ile satılan bilet sayısı bire bir uyuşacak. Böyle bir konunun spekülasyona neden olması tamamen uç art niyetten kaynaklanır. Gerçi şu sıralar fazla da takmamak lazım spekülasyonları.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri