1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Fenerbahçe.Org-(Taraftarımızla Elele)

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Sadece Fenerbahçe'yi kastetmiyorum. Federasyonun böyle bir standardı yok mu? Biliyormusunuz?
    Böyle bir standart var.

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Kulupten gönderilen 600bin TL bilet parasının teşvik parası olduğunu söyleyenler vardı sabah 1-2 haber sitesinde Kasımpaşa kaybederse bakın siz o zaman olaya
    Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu, "Ben Beşiktaş'lıyım, başkanımız Fenerbahçe'li olmasına rağmen bilet fiyatlarını bu şekilde tuttuk. Beşiktaş'lı olduğumdan Beşiktaş'a bilet fiyatlarında kıyak geçtik, Galatasaray ve Fenerbahçe 120 TL ödemek zorunda. İzlemek istiyorlarsa bu parayı versinler."

Yapılan açıklama bu. Dün Fanatik gazetesinde yer aldı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Böyle bir standart var.

Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu, "Ben Beşiktaş'lıyım, başkanımız Fenerbahçe'li olmasına rağmen bilet fiyatlarını bu şekilde tuttuk. Beşiktaş'lı olduğumdan Beşiktaş'a bilet fiyatlarında kıyak geçtik, Galatasaray ve Fenerbahçe 120 TL ödemek zorunda. İzlemek istiyorlarsa bu parayı versinler."

Yapılan açıklama bu. Dün Fanatik gazetesinde yer aldı.
    Yuh açıklamaya bak. O zaman Kasımpaşa gibi bir kulüpte neden böyle yönetici ve başkan var ki ? Yani saçma olmuş bide söylüyorlar ben Bjk'liyim diye . Kasımpaşa'lı taraftara yazık o zaman bence. Maç içindede kıyak geçerseler

Mesaj Yetkileri