Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçı kim kazanır?

Voters
46. You may not vote on this poll
  • OFK Belgrad

6 13.04%
  • Galatasaray

33 71.74%
  • Beraberlik

7 15.22%
Sayfa 2 / 10 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 278 sonuç

Konu: OFK Beograd - Galatasaray | UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu 2. Maç

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Alıncak birşey yok.Yalan,dolan,gerçek niyet diye birşey de yok.Bu maç için niyetimi söyledim,sebebinide söyledim.
    Normal şartlarda Galatasaray'ın başarılı olmasını istemem.Sende Fenerbahçe'nin başarılı olmasını istemezsin.Yok eğer istiyorum diyorsan sende sorun vardır veya yalan söylüyorsundur...
    Tabi ki istemem ama ben istemedigim rakibiminde maclarına yorum yapmam şahsen.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Tabi ki istemem ama ben istemedigim rakibiminde maclarına yorum yapmam şahsen.
    O sebeple eskiden seni her Fenerbahçe konusunda görüyordum sanırım ?
    Transfer olsun,maç olsun...
    Senin yaptığına yanlış demiyorum.
    Bu benim tercihimdir.Gelip düşüncemi yazarım.Burası Galatasaray'ı şakşaklama yeri değil.Aynı şekilde diğer Kulüpler içinde geçerli bu durum.
    Hakaret edilmediği sürece her yorum güzeldir...
    Ben gelip düzgünce yorumda bulunuyorsam ve sen bundan rahatsız oluyorsan kusura bakma bu benim problemim değil...
    Sende bu yazdıklarıma alınma.Alttan alttan dokundurma yaptığını düşündüğüm için yazdım.Uzun zamandır yorumlarını okuyan birisi olarak böyle düşündüm...
    Yok eğer öyle değil diyorsan boşver benim yazdıklarımı takma kafana,yazmamışım say

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

adam haklı alican her FB kavgasında aktifsin sen Bir GS li olarak seni kınıyorum şaka bir yana da bunlar ezeli rekaberin gerektirdiği şeyler. yeri gelir birbirimize kızarız, öfkeleniriz, tahrik olup hakaret ederiz ama sonuçta taraftarlıkla adamlık değerlendirilmez. seviye aşılmadığı sürece yorum yazmakta problem yok
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İçimde kötü bir his var.. Maalesef eleneceğiz gibime geliyor ve elenirsek de yer yerinden oynayacak, mutlaka bi kelle gidecek, ya yönetim, ya Rijkaard..

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Adam haklı beyler durumuna da geldiysek bayaa bir kaynatmışız demektir
    Konuyu daha fazla baltalamadan burada bitirelim isterseniz

Nesil
    2007
    Yer
    34

NTVSpor'da tamamen stadın dolmadığını ama bu maç için Kızılyıldız ve Partizan taraftarlarının gelip dolduracaklarını söylediler Olaylar kesin çıkar Maç içinse bi ışık göremiyorum rakipten üstün bi takımız ama gol atamıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

İddia ediyorum Galatasaray'ın kupaya veda edeceği maçtır...Not : Galatasaray'lıyım

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    İddia ediyorum Galatasaray'ın kupaya veda edeceği maçtır...Not : Galatasaray'lıyım
    Böyle birşey olursa derler ya ''başlamadan bitti'' o tabir tamamıyla gerçek olur , ve bahsettikleri tünelin sonundaki ısıgı göremezler .

Böyle bir ihtimali düşünmek bile istemiyorum , Allah Korusun.

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

%99 görüyorum tur şansımız

Rakip aşırı özgüvenli ve bu hataya sebeiyet verir

Üzülmeyin streste yapmayın.1-0 geriye hatta2-0 geriye düşsek bile turu geçecegimizi inanıyorum Görüşüm en az 3 gol atarız..Futbolcularımız bilincinde kötü bir senaryonun yükleneceğiz muhtemelen ve ilk 20 dakikad bulacagımız 1 gol rahatlatır
    İlk maçta 2 şut çektiler 2 side gol.Başka bir halt yedikleri yok.
    Rahatım gerçekten çünkü biz bu takımı eleriz.Rakibimiz olacka kapasitede degil.İlk maç sadece bir iş kazası idi

[/B]
    Quote Originally Posted by nannar View Post
    ev sahibi avantajını geçin.... morali de geçin... tek avantajları daha dogrusu gol atmak zorunda oldugumuz için bizim tek dezavantajımız kötü zemin olacaktır. belgrad kazanır diyenler bence içten içe onların kazanmasını isteyenlerdir. rakibimiz fb'yi eze eze elinden kaçıran young boys ya da beşiktaş'a ecel terleri döktüren plezen takımı olsa, yani onlar gibi oynasa gerçekten rakip normal şartlarda bizi yenebilir derdim. ama belgrad takımı ne atak yapmayı ne de savunma yapmayı bilmiyor. bedavadan 2 duran top( biri auta giderken adama çarpıp girdi) ile 2-2 skor alınca millet galeyana gelmiş durumda. bizim takım ön liberoda Cana ile başlasın. Ortadaki mustafa, ayhan ve barış 3 lüsünden 2'sini koyacaz sanırım orta alana. Bu 2 li gününde olursa iddaa ediyorum en az 5 tane atar geliriz. Ama işte tek olumsuzluk zemin kötü diyor herkes. adam gibi akıllıca oynasın rahat eler bizim takım. Belgrad turu geçebilir mi? Evet geçebilir ama kesinlikle şansının çok yerinde olması lazım! Oynayarak , savunma yaparak ya da hücum ederek değil, balına turu geçebilirler.
    Kesinlikle!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yapmayın beyler, tamam fikirlerde özgürsünüz ama Galatasaray elense Fenerin eline ne geçecek ki. Şimdi 3 takımımızda elenmeden gruplara giderse ve bizde 9. sıraya tırmanırsak daha çok takım gönderceğiz Avrupa'ya. En azından bu yönden destek vermek lazım birbirimize. Tamam kendi takımınızınki gibi elenince üzüntü olmaz ama elenincede birbirimizin eline birşey geçmez. Sevinen rakipler olur sonuçta.

Ezeli rakibinin başarılı olmamasını isteyenin görüşüne saygı duyarım,niye böyle düşünüyorsun diyemem.Ama kişisel görüşüm,ülke puanına katkı sağlayacaksa Galatasaray olmuş,Beşiktaş olmuş,Bursa olmuş farketmez benim için. Ama Fenerbahçe'nin katkısı daha bir tatlı gelir o ayrı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Belgrad'ın rekor primi!

Şaşıracaksınız! Galatasaray karşısında alınan 2-2'lik beraberlik, OFK Belgrad'ı umutlandırdı, Futbolcular, İstanbul'daki maçtan bu yana kampta bulunuyor. Üstelik, Sırp kulübünün yöneticileri futbolcuları teşvik etmek için rekor bir prim bile belirledi: Adam başı 500'er euro

Sırp futbolu denilince akla Partizan ya da Kızılyıldız geliyor. Bu iki takımda en yüksek ücret alan oyuncuların yıllık geliri 400 bin euro. OFK Belgrad ise futbolcu yetiştirip, geçimini buradan sağlamaya çalışan bir ekip. Ancak kulübün mali durumu hiç de iç açıcı değil. Belgrad'daki kulüp binası ve antrenman tesisleri, Türkiye'de 3. Lig takımlarının bile sahip olduğu olanakların çok gerisinde.

1911 yılında kurulan kulübün kendine ait tesisleri bulunmuyor, belediyeye ait basit bir mekanda hayatını sürdürüyor. Takımın kamp yaptığı yer ise, stada 130 kilometre uzakta. Teknik Direktör Dejan Durdevic, İstanbul'daki rövanştan bu yana takımı kampa almış. Bu arada maç için rekor bir prim belirlemişler: 500 euro. İşte bu rakam bile iki takım arasındaki gelir farkını yansıtıyor.

Zemin iyi, stat dökülüyor

Omladinski Stadı'nın durumu ise yine berbat. 15 bin kapasiteli stadı görünce, geçen yıl sarı-kırmızılı takımın karşılaştığı Tobol, bir Avrupa devi gibi geliyor. Seyirci baskısının hiç olmadığı bir kulüp. Taraftar sayılarının futbolcu ailelerinden ibaret olduğu söyleniyor. Bu arada Galatasaray'ı merak edenlerin maça geleceği belirtiliyor. Az sayıdaki taraftarlar da internette sayılarını arttırmak için harekete geçti. Ama yarın akşam burada kesinlikle bir seyirci baskısının olmayacağı söylenebilir. Bir diğer sevindirici olay ise sahanın çimleri. Başkan Adnan Polat'ın bile zeminle ilgili sıkıntısını dile getirdiği düşünülürse, bu anlamda kaygı duyacak herhangi bir kötü durumun olmadığı rahatlıkla söylenebilir. Çimlerin boyu biraz uzun ve bugün onlar da kesilecek.

Mecburen saat değişti

OFK Belgrad'ın Galatasaray'ı ağırlayacağı Omladinski Stadı'nın ışıklandırma sisteminin olmaması Sırp yetkilileri çaresiz bıraktı. Maçın uzama olasılığını düşünerek saatin daha geriye alınmasını talep eden OFK'ya UEFA olumlu yanıt verdi. Bu nedenle yarınki karşılaşmanın TSİ 18.30'da değil, 18.00'de başlayacağı açıklandı.

Kaynak : Milliyet

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Adamlar canını dişine takıp oynayacaklar gerçekten işimiz çok zor.Bu maçtan sonra ilk Rjikaard 'ın sonra da yönetimin kellesi gider.Bu transferlerle zaten başarı beklemek bu turu geçsek bile hayaldan öteye gidemez.

Yeni transferler yapildi oyuncularimizin ne yapip edip kazanmalari lazim.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ben de diyorum neden erkenden oynuyoruz maçı.Adamların ışıklandırması yokmuş

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Glatasaray bizim partizan maçındaki gibi şoka uğrayabilir orada zor bir maç bekliyor iki takımıda

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yahu şu olayı analamıyorum uefa bu stada nasıl izin veriyor maç oynanabilir diye bizim ülkemizden bir takım olsa kırk tane şart koşuyorlar

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Valla Bursa'nın bile CL maçlarını Bursa gibi bir şehirde ve hiçte kötü olmayan bir stadda oynayamama tehlikesi var, ama daha ışığı olmayan stadlarda oynanması için binbir türlü kolaylık yapılabiliyor ? Anlayamadım ben bu işi pek.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Valla Bursa'nın bile CL maçlarını Bursa gibi bir şehirde ve hiçte kötü olmayan bir stadda oynayamama tehlikesi var, ama daha ışığı olmayan stadlarda oynanması için binbir türlü kolaylık yapılabiliyor ? Anlayamadım ben bu işi pek.
    Lobi meselesi sanırım

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Glatasaray bizim partizan maçındaki gibi şoka uğrayabilir orada zor bir maç bekliyor iki takımıda
    partizan'ın basketbolda bile taraftarları delidir. eğer bahsettiğin şok atmosfer ise, partizan'ın stadında yaşadığınız şey şok olmamalıydı.

bu maçı alırız diye düşünüyorum. saha iyiyse bir tromso faciası daha yaşamayız umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Mehmet Batdal'a Daha Fazla şans Verilirse Daha Iyi Olacağına Eminim Bir 90 Dakika Ona Tahammül Edilse çok Iyi Olacak..

Hayırlısınla Turu Geçsin Takımlarımızda Sorun Değil Nasıl Geçileceği..

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post

şampiyonlar ligi- avrupa ligi farkı

örneğin biz cl'de oynasak ali sami yen'e izin vermiyorlar ama uefa'da(yani avrupa ligi) asy'de oynayabiliyoruz...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bu maçı dsmart mı veriyor ?
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ntv olması lazım.

Galatasaray ilk maçtaki hataları yapmaz, ve turu alıcaktır..

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    bu maçı dsmart mı veriyor ?
    bildiğim kadarıyla deplasman maçlarını şifresiz kanallar veriyor bu ön eleme turlarında.

Nesil
    2007
    Yer
    34

NTV vericek.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Galatasaray gule oyniya turu gecer skor tahminim 1-3

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hiç rahat bir maç olmayacak.
    Toz pembe bakmayın.
    Bu rahatlık eğer bizim oyuncularda da olursa zaten yanmışız demektir.
    Adamlar UEFA maçı yapıyor, eşşek değiller ya, oynayacaklar, direnecekler, koşacaklar.
    Hiç bir şey belli olmaz.
    Galatasaray büyük farkla üstün görünen taraf, ama öyle olmuyor işte. Bir ingiliz takımı olsak, belki biraz daha emin olabilirdim.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

o zaman sana bir ingiliz pasaportu ya da vatandaşlığı verelim... Eğer bu akşamki rakip geçen hafta oynadıgımız lüzumsuz ekipse rahat kazanırız. Ama adamlarda ilk maçtaki gibi şans olursa bilemem. oynayarak falan bize karşı koyamazlar.Tek sıkıntımız orta alandaki 3 oyuncu oluyor. onlar da eşşek değilya 1 maç bari adam gibi oynasınlar. zaten gelecek hafta yeniler gelince onlara forma zor görünüyor...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Sayfa 2 / 10 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri