Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 40 arası toplam 40 sonuç

Konu: Kariyer için fikir önerileri...

Bende şimdi yeni bir oyuna başlıyorum dünyadaki bütün ülkelerin en üst liginde oynayan oyuncuları açtım, oynanabilir ligler olarak bütün avrupa ülkelerini açtım, işsiz olarak başlıyorum şimdi. Yalnız yaşı da mümkün olan en düşük seviyeye getirmek istiyorum. En düşük kaç yaşında başlayabiliyorduk oyuna?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

10 yaşında falan başlat oyun 10 yaşında mümkün olmayacağı için otomatik olarak en düşük yaşa ayarlıyor.

en küçük 25 yaşı kabul ediyordu gibi bir yerde okumuştum ama bulamadım tam tarih arıyorum, uygun olmayan bir yaş girildiğinde 30'a atıyor ya yaşı.
    edit:1984 yaptım oldu

Size değişik bir fikir vereyim..Bu yazılanların hepsini denedim sıkıldım ama genelde pek denenmeyen ama çok zevkli bir yol daha var bu oyunu oynamak için

İspanya gibi 1. ligdeki takımların alt liglerdede takımlarının olduğu bir lig seçin.Ve 1. ligden bir takım alın ..Daha sonra add manager ile 2. bir teknik adam olarak o takımın alt ligdeki takımınıda alın..Ve bütün gençleri orada oynatın ..Zaten sıkılırsanız 2. takımda tatile gidersiniz.Gayet zevkli oluyor

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    'Bir ülkeden takım alıp sadece yerli oyunculardan oluşan bir kadro hedeflemek' fikri çok hoşuma gitti.
    ben nou cm de fb ile yaptım haliyle cm kolaydı bu yüzden böyle bir şey denedim ama avrupa kupaları dahil ligde 25 maç bittiğinde yenilgi yüzü görmedim haliyle sıkıldım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sadece sol ayaklı oyunculardan kadro kurmak, çok zor ama çok heyecanlı olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

avrupa liglerinden kalitesi fena olmayan fakat başarıya aç bi takım alıp birçok hedefi aynı anda gerçekleştirmek..
    benim yaptıklarım şunlar..

yaş ortalamasını düşürmek ve gençlere sürekli şans vermek.. (şampiyonlar ligi finaline yaş ortalaması 22 olan bi takımla çıkmak acayip zevkli oluyor)

belirli sportif hedefler koymak(örneğin 3 sene sonunda şampiyonlar ligi'ni almış olmak gibi)

belirli finansal hedefler koymak(5 sezon sonra zirveye oturmak ya da ilk 3te yer almak gibi)

egonuzu tatmin edecek hedefler(sağlam asistan menejerlerin takımınıza gerekirse coach olarak bile gelmeye razı olması)

ve zirvede bırakmak

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    10 yaşında falan başlat oyun 10 yaşında mümkün olmayacağı için otomatik olarak en düşük yaşa ayarlıyor.
    ben fm 2006 editörden takım yarattığımda şöyle olmuştu: yaşı diyelim 20 scout ca 118 pa 135 diyelim giriyordum oyunu açim ne görim yaşı 37 olmuş(ca pa farkını yaş olarak eklemiş tabi bu durumda 10 dersen 110 çıkabilir zira ca 100 pa 200 oluyorsun!)
    işin esprisi bu 110 olmazsın da 100 olursun
    yok 25 yada 30 du fm 2006 için 2010 da da herhalde aynı olsa gerek haliylen benim de yaşım ilerlediğinden kabul ediyor o zamanda ediyodu zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

FM oyununu bırakın.Cm'ye başlayın.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    FM oyununu bırakın.Cm'ye başlayın.

Vöğeeeyy