Başlığın amacı şu ; Örneğin birisi FM'de yeni oyun açmak istiyor ama bir yandanda bir fikri , bir amacı olmadıgı için sıkılıyor.Hepimiz bazen bu durumda olabiliyoruz. Fm oynamak istiyoruz ama bir amaç, hedef bulamadıgımız için oynama isteğimiz kaçıyor.

İşte bu konuda Kariyerlerimizde ne gibi amaçlarımız olabilir , ne gibi hedefler koyabiliriz bunları birbirimize önereceğiz.

Örnek olarak ben birkaç fikir ile başlıyorum.

• Bir ülkeden takım alıp sadece yerli oyunculardan oluşan bir kadro hedeflemek.
  • Herhangi bir kıtadan yada ülkeden olan (Amerika,Avrupa,Brezilya,İngilterevs.) oyuncuları transfer etmemek.
  • Bilbao'daki "bask" tarzı bir amaç belirleyip , örneğin 3 büyüklerden birisini yönetiyorsanız , İstanbul doğumlu olmayan oyuncular transfer etmemek.
  • Tüm kıtalarda şampiyonluk yaşamak.
  • Alt seviyedeki liglerden bir takım alıp Dünya devi statüsüne getirdikten sonra sürpriz bir karar ile tekrar çok düşük seviyeli bir takımın başına geçmek.

Bunlar gibi fikir önerilerinde bulunabilirsiniz arkadaşlar. Bu hem kariyer açmak isteyen ama hedefi olmadıgı için vazgeçen arkadaşlara yardımcı olacak bir başlık olacaktır , hem de artık FM'den sıkılmaya başladığımız şu günlerde yeni maceralar arayan kişilere yardımcı olacaktır.

Yöneticiler isterse kariyer bölümüne taşıyabilirler , ben şimdilik burayı uygun gördüm.