Şu Onur u 10 milyon Euro versek alsak hiç itiraz etmem.Şov yapıyor.
Bu takimdan Kewell'i Baros'u Neill'i cikar hic bisey olmaz.Kewell mükemmelsin digerlerinden 10 kat daha Gs'li gibi oynadin tesekkürler.
Mac icin söylenece pek bisey yok yaziklar olsun bu duruma düsürenlere.
bu maç bana fazlasıyla bir maçı hatırlattı.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/9762531.asp?m=1
Arkadaşlar size bi soru soruyorum ;
Rijkaard geLdikten sonra hiç mutLu oLduk mu ? Yönetiminde suçu var tabikide ama.
Koca 2 yıL geçti.Bi menejer hiçmi takıma bişi katamaz.2 Sene önce ki Gs'yi mumLa aramıyormuyuz ?
Rijkaard Gelmeden önceki Gs'yi bi göz önüne getirin.Bide şimdiki.Tabiki tüm faturayı bu adama kesemeyiz.Yönetimde çok hataLı.
Maçta yenilmemizin nedeni FutboLcuLardır.Bir menejer olarak halı sahada yemiyecek golleri 2 senedir yiyoruz ve buna önlem almıoyoruz.
Fm'de bi oLay varya TatiLe çık.Rijkaard şuan o durumdadır..
En azından tahmini tutturdum ama Baros bu takımın herşeyi.
fenerle galatasaraya bi haller oldu nedense galatasaraydan bu kadar kötü bir performans beklemezdim gerci bundan öncede ali sami yende berabere kalmislardi deplasmanda alirlar görüsündeyim..
2. yarıdaki oyunu ilk yarıda oynasaydık fark atardık. ama 2-0 dan sonra adamlar fena savunma yapıyor. Küçük takımla büyük takımla alakası yok. Pendikspor da olsaydı 3. golü atamazdık barça olsa da. Son yıllarda hep bu sorunu yaşıyoruz. Tromso dan karpaty e kadar olan avrupa maçlarında hep son anlarda süper bastırıyoruz ama yetmiyor.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu arada yediğimiz gollerdeki hatalı isimlere bakarsak;Ali Turan,Servet ve Hakan Balta.Kendilerine çeki düzen vermezse bu 3lü,daha işimiz çok zor.2.gol komedi zaten.Amatör oyuncu yapmaz Balta'nın yaptığını.Göğsüyle topu kornere atmaya çalışıyor.Bari ayakla at da rakip topa vurmaya kalksa bile sana faul yapmış olur.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Hakan Balta ile Ali Turan'in kanatlarda oynamasi zaten hata adamlar agir üstelik stoperden devsirme bek oyuncusu yönetim tutupta 2 tane adam gibi bek oyuncusu getiremedi takima hizli oyunculara karsi ikiside zorlaniyor dogal olarak.
Son dakikalarda büyük heyecana sahne oldu maç.Barış'a bakıyorum top dağıtıyor.Arda'ya bakıyorum sahada yok,katkısı da olmadı bugün takıma.İyi ki Kewell gibi bir oyuncumuz var diyorum.2 asistle maçın yıldızı seçilmeli.
Deplasmanda eleyeceğimizi düşünüyorum Karpaty'i.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Ne çok seviyoruz işi son maça bırakmayı.Deplasmanda rahat yener geliriz bu takımın huyu bu.
Bu arada dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama;rakip o kadar profesyonelce fauller yaptı ki,sadece 2 oyuncusu sarı kart gördü.Bizde herkes bodoslama dalıyor rakibe tabir-i caizse.Ayhan'a bakıyorum,rakibin sırtı dönük,taç çizgisi kenarında,Ayhan gidiyor arkadan faul yapıyor.Ne gerek var bunlara?Bu da Türk Futbolu'ndaki eğitim eksikliklerinden birisi.
3 Maçı da izlemiş biri olarak bu geceki izlenimlerimi paylaşmak istiyorum.Öncelikle maça etkili başladık.Sonra durgunluk dönemine girdik ve saçma adam kaçırmalardan dolayı kalemizde 2 gol gördük.Kaleci Aykut kesinlikle bir 2.lig kalecisi...Bu formayı giymeyi haketmiyor.Acil kaleci takviyesi yapılması ya da Ufuk'la yola devam edilmesi gerekiyor.Takımda durmayı haketmeyen diğer oyuncular Serdar Özkan Barış Özbek ve Ali Turan'dır..Bu oyuncularla bu lig yürümez.2.Yarıda Baros ve Kewell ın inanılmaz özverisi sayesinde 2-2 ye getirebildik durumu.Herşeye rağmen 2.maçta turu geçen taraf Galatasaray olacaktır...
etti buda 3. uyari , takim SOS veriyor , Ayhan su haliyle 2. ligde ki bir takimda kadroyu zorliyabilir , Mustafa Sarp son 20 - 30 dakka AMC oynadi , Baris bildiginiz gibi calisiyor ama bos yere , Arda inisli cikisli grafigine devam ediyor bir mac iyi bir mac sahada yok , Kewell cok iyi her zamanki gibi , Baros 3 yakalarsa 2 sini atiyor ,
Adnan Polat daha ne bekliyor bilmiyorum su transfer isini Adnan Sezgin nasil birakdi ben hala anliyamiyorum , birbirlerinin bacilariyla mi evliler bunlar yada kan akrabaliklarimi var ben cozemedim , baska turlu Adnan Sezgin'den transfer de basari beklemek icin beyninde handikapin olmasi gerekiyor
Adnan Polat beyefendi transferin su son 10 gunde bir mucize gerceklestirmezsen seni o koltukda sezon sonu tillahi gelse tutamaz !
Galatasaray maçını ara ara izleme şansım oldu sağolsun 3 maçıda kahvede veriyolardı (: Savunmanın önü bomboş takımda. Ama ilginçtir orası için 3 tanede oyuncu var doldursun diye. Bu takım elenmeyecek takım değil elini kolunu salllaya sallaya eler onu Galatasaray ama acilen şu savunma problemine çözüm bulması lazım Rijkaard'ın. Birde dalga geçer gibi değişiklik yapmasın artık yani. Gol arıyosun ama inat gibi Hakan Balta çıkıyo Serkan oyuna giriyo.
Ufuk'u koy Rijkaard artık zaten onun yiyeceği golleri Aykut'ta yiyor .Şu Ufuk'u koy da görelim belki biraz kurtarır, Aykut olunca kaleyi tutan her şut gol giriyor .
Artık yönetime söylenmekten bıktım, bu saatten sonrada transfer falan yapmasınlar çünkü artık tüm takımlar kadrolarını oluşturdu. Alırsakda 3.sınıf topçu alacağımız için almasınlar daha iyi .Bu kadar da geç kalınmaz 2 ay oldu 1 ortasaha alacaklar almayın kardeşim istemiyoruz .Adnan Polat Haldun Baba'yı göndererek kendi kuyusunu kazdı .
Maça gelince 2.yarı oynanan oyun ümit verdi bana .2.yarı Mustafa, Baros ve her zaman ki gibi Kewell çok iyiydi . 2.maçta biz bu takımı eleriz doğru kadroyla .
Baros olsun yeter diyorum ben.Şu takımda Baros olduğu sürece bu takım kolay kolay pes etmez.Adam ileride top tutuyor,pres yapıyor,duracağı yeri biliyor,rakip savunmayı yıpratıyor,rakip savunmayı meşgul ediyor,takımı ateşliyor.Bir forvet için daha sayabileceğiniz birçok özellik mevcut Baros'ta.
Allah korusun bu kewell ve baros sakatlanırsa takım çöker..
Barossuz maç alamayack bu takım heralde barosa bişe olursa yandı takım
Baros gerçekten farkını ortaya koydu fakat yarın bir gün sakatlandı ya da en kötü her maçta aynı performansı gösteremiyecek ozaman ne olucak? Adnan başkan düşünüyordur tabi ki lafım yok ama olmuyor daha kaç maç gerek gerçekleri görmek için..
İkinci bir nokta Rijkaard konusunda kararsızım bir yandan diyorum adamın ihtiyacı olan futbolcular yok, fakat ilk yarı dikkat ettim adam saha kenarına gelmedi uyarıda bulunsun,neskens uyarılarda bulunuyordu bu takımı ateşlicek olan yardımcı antrenör olmamalı, en azından ikinci yarı oda hareketlendi.. Yani onda da bir boşvermişlik var..
Önümüzde ki iki maç önemli hem fizik açısından hem de kendimizi görmek açısından taşlar yerine oturucak.. O yüzden bekleyip göreceğiz..
Ufak bir dipnot daha vereyim;aslında defansta Neill ve Servet uyumlu bir ikili olabilir.Neill hızlı ve zeki düşünebilen,Servet ise güçlü ve kafa toplarına hakim bir isim.Bugün maça baktığımızda rakibin her atağının tehlike olduğunu görüyoruz.Rakibi 1 kez bile ofsayta düşüremedik.Rakip ise bizi 3 ya da 4 kez ofsayta düşürdü.Savunma arkasına atılan her top tehlike ve savunma çizgisi diye bir kavram yok bizim savunmamızda.
Karpaty teknik direktörü Oleg Kononov, rövanş maçına daha ciddi hazırlanarak çıkacaklarını söyledi.
Kononov, Galatasaray'ın, OFK Belgrad ile oynadığı maçta 2-0 öndeyken 2-2 berabere kaldığını hatırlatarak, ''Bu maçta da tam tersi oldu. Tabii ki oynadığımız takımın kim olduğunu ve oyuncuların kalitesinin farkındayız. Evimizde oynayacağımız maçımız var, daha ciddi bir şekilde hazırlanıp, o karşılaşmaya çıkacağız'' dedi.
Oyun başlamadan önce her iki takımın da şanslarının eşit olduğunu vurgulayan Kononov, ''Biz her maça galibiyet için çıkıyoruz, rakip fark etmiyor. Şu anda tabii ki, iki gol attığımız için daha şanslıyız'' ifadesini kullandı.
Oleg Kononov, maçın ikinci yarısındaki defansif oyunlarının sebebinin sorulması üzerine de ''İlk sebebi Galatasaray'ın aktif ve agresif oyunuydu. Tribündeki seyirciler de takımı motive ettiler. 2-0'ın verdiği rahatlık ve avantajla oyuncularımız skoru korumak adına defansa çekildiler'' şeklinde konuştu.
Bu arada Ukraynalı gazetecilerin basın toplantısı öncesinde ve sonrasında 2-2'lik sonuç nedeniyle Kononov'u alkışladılar.
Galatasaray'ın bu maçı kazanması lazımdı.OFK Beograd rövanşı gibi olacağını düşünmüyorum,Karpaty oldukça dirençli bir takımmış.Galatasaray zorlanacaktır rövanşta.
Galatasaray'ın önce ruhunu bitirdiler.
Sonra kadro kalitesini bitirdiler.
Altyapısını bitirdiler.
Son olarakta takımın renklerini bitirdiler.
Kewell ve Baros doğru transferlerdi. Bunun yanına Keita'yı da almışsın. Arda gibi bir oyuncun var. Galatasaray'ın yapması gereken bu takımı korurken üstüne eklemekti. Bir Guti'yi biz alamazmıydık. Al koy Topal'ın yanına. Satılan adamların yerine daha kötülerini aynı paraya aldılar. Bu takımın öncelikli ihtiyacı hücumcu ya da ortasaha değil. Kale güven vermiyor. Bugün Joe Cole topa geldiğinde Onur kurtarır dedim. Öyle bir rahatım ki. Kurtardı da. Sabri ve Hakan Balta hedefleri olan Avrupa'da hedefleri olan bir takımın backleri değil. Öncelikle bu denli basit bölgeleri çöz. Sonra çift yönlü ortasaha bulursun.
Maddi anlamda Keita'yı satarsın, Topal'ı satarsın, Arda'yı satarsın. Yerlerine alttan gelen gençlerin vardır. Bir iki gençte Avrupa'dan alırsın. Takım kaybetse de gelecekte iyi olacaklar diye umut ederiz.
Bu takım bu haliyle hiç birşey yapamaz. Çünkü saha içinde oyunu değiştirecek adam yok yedek kulübesinde oyuna giripte birşeyler yapacak adam yok. Bu hafta sonu Baros ve Kewell sakatlanır. Artık inşallah maşallahla iş yaparız.
Galatasaray avrupada son 14 maçın sadece 1 tanesini kaybetmiş. Oda Formalite icabı olan strum graz maçı.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved