Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 132 arası toplam 132 sonuç

Konu: Bursaspor'un rakipleri belli oldu !

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sıkıntı var

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

bursaspor bu grupya 3.olur arkadaşlar.g.rangers vasat bi takım olmuş oyuncu kadrolarına baktım çok vasat oyuncular var.bursa glasgowdan en az 4 puan alır.çok iyi bir kura çekti bursaspor

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

19 ekimde Manchesterda olcam insAllah, Bursali arkadaslar bizle Anfielde geldi simdi sira bizde

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Dişine göre bir Glasgow ve büyük kan kaybı yaşayan bir Valencia. En azından 3. olarak Uefa'ya kalır. İnşallah Tur atlarlar tabi o ayrı. Birinci torbadan da daha güzel bir kura geleydi iyiydi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bursa belki 3. olabilir ama ilk 2 çok zor görünüyor. Rangers ve Valencia'yı yenebilir yinede.

Valencia ve Rangers taraftar forumlarında tırsma durumları var. Keşke Türk takımı çıkmasaydı diyorlar. Bilinmedik bir takım olmamızı avantaj olarak görüyorlar. Rangerslılar ise yine mi yeşil-beyaz, yine mi Celtic forması diyorlar

Rangers ile yapılacak maçlar çok önemli,içerdeki maç kazanılır,,İskoçya'daki maçtan da 1 puan alınırsa Bursaspor çok rahat Avrupa Ligine gider.Rangers ne ManU'dan ne de Valencia'dan puan alabilecek durumda değil çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Valencia ve Rangers kadro olarak Bursaspor'dan çok üstün değiller.En büyük artıları Bursaspor'a oranla tecrübeli olmaları.Bursaspor tecrübesizliğinin kurbanı olmazsa maçlarda,bence üçüncü,hatta ikinci bile olabilir grupta.Manchester'ı hesaba katmıyorum.Onlar lider olarak çıkacaklardır büyük ihtimalle.Keşke son maçları Bursaspor ile olsaydı.Avataj olurdu Bursaspor adına.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Valencia ve Rangers kadro olarak Bursaspor'dan çok üstün değiller.En büyük artıları Bursaspor'a oranla tecrübeli olmaları.Bursaspor tecrübesizliğinin kurbanı olmazsa maçlarda,bence üçüncü,hatta ikinci bile olabilir grupta.Manchester'ı hesaba katmıyorum.Onlar lider olarak çıkacaklardır büyük ihtimalle.Keşke son maçları Bursaspor ile olsaydı.Avataj olurdu Bursaspor adına.
    rangers bi derecede valencianın kadrosu bursadan kat kat üstündür hatta üç büyükleride rahat 2 ye katlar kalite olarak ispanyanın en büyük 3.takımından bahsediyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by M.O.S.H View Post
    rangers bi derecede valencianın kadrosu bursadan kat kat üstündür hatta üç büyükleride rahat 2 ye katlar kalite olarak ispanyanın en büyük 3.takımından bahsediyoruz
    David Villa ve David Silva'nın takımdan ayrıldığından haberin mi yok acaba? Buna rağmen dediğin kadar iyi bir kadroları olduğunu düşünüyorsan ilginç doğrusu.Bu seneki kadrolarıya 3.olsunlar bakalım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Quote Originally Posted by Saike View Post
    David Villa ve David Silva'nın takımdan ayrıldığından haberin mi yok acaba? Buna rağmen dediğin kadar iyi bir kadroları olduğunu düşünüyorsan ilginç doğrusu.Bu seneki kadrolarıya 3.olsunlar bakalım.
    tabiki haberim var ama ona rağmen 3 büyüklerden üstün bi kadroları olduğu açık ve net

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by M.O.S.H View Post
    tabiki haberim var ama ona rağmen 3 büyüklerden üstün bi kadroları olduğu açık ve net
    Ben zaten Bursa'dan kadro olarak güçlü olmadıklarını söylemedim.Üç büyüklerden de güçlüdürler,orası tartışılır.Ancak Villa ve Silva ayrıldıktan sonra kat kat güçlü olduklarına katılmıyorum açıkcası.Şöyle bir şey de var.Valencia tecrübe olarak Bursaspor'dan çok üstün.Bu büyük avantaj sağlayabilir onlara.
    So what?
    Saike

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri