Şu hayatta canınız ne istiyorsan yeyin için. O zarar bu zarar demeyin. Nasıl olsa öleceksiniz![]()
Şu hayatta canınız ne istiyorsan yeyin için. O zarar bu zarar demeyin. Nasıl olsa öleceksiniz![]()
Konu açılmışken bende bir soru sorim içeriği birbirine yakınBende önceleri çok kola,kahve ve alkol alan biriydim.Bir dönem antidepresanda kullandım.Ondan sonra mide iflas etti. Şuan hayatım zindan oldu.
Gastrit oldum.Hergün bulantı,iştahsızlık var.GÜnde 1 öğünü zar zor yiyorum.Beni tanıyanlar biliyor zaten çok zayıf biriydim.193cm 60 kiloydum ve 1 ay içerisinde 55 e düştüm.Gittikçede düşüyorum.Ne yapacağımı şaşırdım.Aranızda hiç gastrit sorunu olan var mı?Veya herhangi bir iştah açma yöntemi bilen.Doktorun verdiği ilaçları 2 aydır kullanıyorum ama ufacık bir faydasını görmedim.Aynada vücuduma bakamaz oldum.Jileti alıp her yerimi kesesim geliyor vallahi
.
Ice Tea de kanser yapan madeler yok ama felaket şekilde kanınızı düşürüyor. Kansızlık gibi bir durmunuz varsa içmeyin derim. En azından günde 3 litre içmeyin derim.![]()
Umut abinin önerisiyle kola yerine sodanın içine meyve suyu dökerek yeni bir içecek oluşturduk.Gerçekten kola tüketimimi çok aza indirdi.Aslında asite de bağımlılığım varmış![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Lipton Ice Tea kraldır. Gerçi onda da kafein var