Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Ayda 80 bin lira yetmiyor!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Ayda 80 bin lira yetmiyor!

Ayda 80 bin lira yetmiyor!"Ben iyi durumdayken çevremin mutsuz olmasına katlanamam"01/01/11 12:57

Galatasaray kaptanı Arda Turan, kız arkadaşı Sinem Kobal ile gittiği Dubai yolculuğu sırasında itirafta bulundu: Paranın hiç hükmü yok. Ayda en az 80 bin lira harcıyorum. Yakınlarıma da destek oluyorum!

Cimbom’un kaptanı Arda Turan maddi konularda kendisine çok fazla kısıtlamadığını, yakınları ve akrabalarının herhangi bir ihtiyacı olması halinde hemen yardıma koştuğunu söyledi. Ailesine de kendisinin baktığını hatırlatan Arda Turan, “Ayda en az 80 bin lira harcıyorum” diye konuştu.

Galatasaray-Fenerbahçe arasında Abdi İpekçi’de oynanan basketbol maçını izleyen ve alınan galibiyet sonrası büyük sevinç yaşayan Arda Turan, aynı gece kız arkadaşı Sinem Kobal ile birlikte yılbaşına Dubai’de girmek için Birleşik Arap
    Emirlikleri’nin yolunu tuttu. Türk Hava Yolları ile Dubai’ye uçan Arda Turan, yolculuk sırasında uçakta bulunanlarla bir süre sohbet etti. Galatasaraylı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği Arda kimseyi kırmamaya çalışırken, sempatik tavırları ve sıcak davranışlarıyla herkesin gönlünü fethetti.

"DIŞARIDAN GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİL"
    Florya’da altyapıda oynayan gençlere yardım ettiği bilinen Arda Turan, “Ben iyi durumdayken çevremin mutsuz olmasına katlanamam” diyerek şöyle devam etti:
    Elimden geldiğince ihtiyacı olanlara yardım ediyorum. Ayrıca her şey dışarıdan göründüğü gibi değil. Hayat pahalı. Bu devirde paranın çok hükmü yok. Tanınan biri olmak da kişisel tüketiminizin artmasını sağlıyor. Birçok giderim var. Ayda en az 80 bin lira harcıyorum. Allah sağlık versin” diye konuştu. Yıldız oyuncu, Galatasaray’dan yılda 2 milyon Euro (4 milyon lira) kazanıyor.

HTSPOR / Cevdet ERGUN
    Eğer cidden yapmışsa böyle bir açıklama Arda gözümden çok düşer , yapılan yardım söylenmez , bu şekilde dile getirilmez , yardımı o zaman gösteriş için yapıyorsun sen ... çok saçma açıklamalar , yazık

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

vay be. hayat bir sana pahalı arda demek. biz ayda yılda bir kere sinemaya gidebiliyoruz.

bunu bir üniveristede falan söyleseydi ne olurdu tahmin edemiyorum.

Yalandir bence birazdan resmi siteden yalanlanir Ht nin bugüne kadar cogu haberi yalandi bu insanlarda hic mi is ahlaki yok anlayamiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Arda Turan böyle birşey diyeceğine inanmıyorumda işte şeytan biyandan ya demişse dedirtiyo insana. Eğer demişsede asgari ücretin altında çalışan binlerce insan var Arda. 1 defa dön bak etrafına. Nişantaşına bakma ama şöyle kenar taraflara git.

İyi ki Bir Arda Turan'ımız Var O Olmasa Napardık.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu haberin doğru olma ihtimali var mı Allah aşkına?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Haberde 80 bin lira yetmiyor diye bi yer yazıyo mu? ben göremedim..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    İyi ki Bir Arda Turan'ımız Var O Olmasa Napardık.
    +10000000000000.Galatasaray'ın kaptanını rahat bırakın artık.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Haberim doğru olduğuna inanmıyorum, doğru olsa bile, yetmiyor diye bişey dememiş ki adam...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

haberin başlığı, haberi yapan kişinin kendi yorumu olsa gerek. ben de inanmıyorum arda'nın böyle bir açıklama yapacağına.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

80 bin harcıyorsa ayda biraz yavaş gitmeli sonra aç kalmasın. Çünkü Arda'nın hayatı boyunca yıldız olacağını sanmıyorum.

eğer böyle birşey doğruysa ;
    peki ayda 1000 TL alan ve üniversite öğrencisi okutan buda yetmezmiş gibi kira ödeyen bir memur napsın ?

13. Default

Yazıklar olsun , Türkiye'de bir parça ekmek için kırk takla atanlar var . Birde kaptan olacak .

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Komiksin htspor, rezilsin haberi yapan pardon uyduran, hatta uyduramayan cevdet ergun..

Habere inanıp, ciddi ciddi yorumlayan arkadaşlar size de, yapmayın etmeyin diyebiliyorum sadece. İçeriği geçtim, sadece anlam bütünlüğüne baksanız bile uydurma olduğunu anlarsınız. Başlık ...yetmiyor, haberde bunu destekleyen bir cümle bile yok, aksine tersine cümle var. Adam yılda 4 milyon tl kazanıyor, ayda 80 bin nasıl yetmiyor ?!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vurun abalıya.Hey yarabbi.Sizene yahu ne kadar kazanıyorsa kazanıyor.Ne kadar harcıyorsa harcıyor.Herkesin parası kendine...

Bir de su var parasi olmayan vatandas, ögrenci falan muhabbeti dönmüs bunlarin hesabini Arda'dan soracaginiza ülkeyi yönetenlere söyleyin...

HTspor'dan anca bunu beklersin.Arda artık ekmek parası olmuş.Baktı gazetede boş yer kalmış,sayfa dolmamış sıkıştırıyorlar araya Arda haberi.

Nasıl olsa her şeye itibar eden bir okuyucu var ya bol kepçeden sallıyorlar.

Okurum sağolsun.

Haberi okuyan kaç kişi var yahu? Başlıkla uzaktan yakından alakası yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Vurun abalıya.Hey yarabbi.Sizene yahu ne kadar kazanıyorsa kazanıyor.Ne kadar harcıyorsa harcıyor.Herkesin parası kendine...
    Bende onu diyorum işte , bizene

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Nasıl olsa her şeye itibar eden bir okuyucu var ya bol kepçeden sallıyorlar.
    Şekil a.

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Yazıklar olsun , Türkiye'de bir parça ekmek için kırk takla atanlar var . Birde kaptan olacak .
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yalanın bini bir para, insanlar da Arda'yı kötülemek için yarışıyor zaten. Bu tip haberler prim yapıyor maalesef bu ülkede..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben yalanlanmadığı takdirde inanıyorum doğruluğuna sonuçta Arda'nın yardımlarından falan bahsedilmiş haberde , asıl amaç Arda'yı kötülemek değil , o da kötü bir niyetle söylememiştir ancak milyonların takip edip örnek aldığı bir insan konuşurken ucunun nereye gideceğini bilmesi gerekir

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Ben yalanlanmadığı takdirde inanıyorum doğruluğuna sonuçta Arda'nın yardımlarından falan bahsedilmiş haberde , asıl amaç Arda'yı kötülemek değil , o da kötü bir niyetle söylememiştir ancak milyonların takip edip örnek aldığı bir insan konuşurken ucunun nereye gideceğini bilmesi gerekir
    Neye dayanarak inanıyorsun peki? Habertürk gazetesi bu ülkenin doğruluk timsali gazetelerinden birisi olsa hadi diyelim Arda böyle bir şey söylemez ama bu adamlar da yalan haber yapmazlar.Sırf haber olsun sayfa dolsun zihniyetinde olan güzide basınımızın bence her yazdığına inanma.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Derhal sözleşmesi fesh edilmeli, insan bile değil bu ne kaptanı ( ! )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Neye dayanarak inanıyorsun peki? Habertürk gazetesi bu ülkenin doğruluk timsali gazetelerinden birisi olsa hadi diyelim Arda böyle bir şey söylemez ama bu adamlar da yalan haber yapmazlar.Sırf haber olsun sayfa dolsun zihniyetinde olan güzide basınımızın bence her yazdığına inanma.

Yalanlanmadığı takdirde inanıyorum yazdım , neden inandığımı da az çok açıklamaya çalıştım , ayrıca kötü bir niyetle söylememiş olacağını da belli ettim

Ayrıca sevgilisine sinema kapatmış bir adamın ayda 80 bin lira harcadığını bir gazeteciye söylemesi çok garipsenecek bir durum değil

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Acaba neye dayanılarak inanılıyor?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Acaba neye dayanılarak inanılıyor?
    Bir üstünde yazdım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ya bir hesaplama yaptım. Adam eski parayla günde 8,5 milyar kazanıyor

Şimdi 80 bin lira neye göre yetmiyor Türkçe'nin azizliği var... Ayda 80 bin harcıyordur bir şekilde ama yetmemesi söz konusu değil..

Ayrıca bize ne

Ayrıca haber yalan olabilme ihtimali var çünkü uçaktaki insanlarla konuşmuşmuş da, etmişmişmiş de. Bir kere hiç tanımadığın adamlarla para konuşmazsın

Çok gidiyorlar adamın üstüne yahu
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Arda boyle bisey demez, haberi okuma ihtiyaci bile duymuyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Yalnız şöyle bir durum var: Bu çocuğun onlarca akrabası, kıramayacağı arkadaşları var... Kendimizi onun yerine koyalım: Kimler ne isteyecek? Kaçına "hayır" diyebileceğiz. Önümüzde iki seçenek olacak; ya içinden geldiğimiz ve çoğu yoksul kişilerden oluşan çevre ile bağlarımızı kopartacağız ve amiyane tabirle "bir yanı kalkmış" eleştirilerini sineye çekeceğiz; yahut bunu yapamıyorsak, belli harcamaları göze alacağız.

-Arda yeğenim, çok sıkıştım valla; hacizciler kapıda...

-Valla Dayıcığım, benim durumumda iyi değil; ödemelerim var.

Böyle bir cevap şansı olmadığına göre... Arda eşiyle dostuyla, çocukluk çevresiyle bağlarını koparacak birisine de benzemiyor. Ben açıklamasını -eğer doğruysa- doğal karşılıyorum. Yakınmak onunda hakkı... Çünkü onların harcamaları da kendilerine göre oluyor.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri