1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Ayda 80 bin lira yetmiyor!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Ben yalanlanmadığı takdirde inanıyorum doğruluğuna sonuçta Arda'nın yardımlarından falan bahsedilmiş haberde , asıl amaç Arda'yı kötülemek değil , o da kötü bir niyetle söylememiştir ancak milyonların takip edip örnek aldığı bir insan konuşurken ucunun nereye gideceğini bilmesi gerekir
    Neye dayanarak inanıyorsun peki? Habertürk gazetesi bu ülkenin doğruluk timsali gazetelerinden birisi olsa hadi diyelim Arda böyle bir şey söylemez ama bu adamlar da yalan haber yapmazlar.Sırf haber olsun sayfa dolsun zihniyetinde olan güzide basınımızın bence her yazdığına inanma.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Neye dayanarak inanıyorsun peki? Habertürk gazetesi bu ülkenin doğruluk timsali gazetelerinden birisi olsa hadi diyelim Arda böyle bir şey söylemez ama bu adamlar da yalan haber yapmazlar.Sırf haber olsun sayfa dolsun zihniyetinde olan güzide basınımızın bence her yazdığına inanma.

Yalanlanmadığı takdirde inanıyorum yazdım , neden inandığımı da az çok açıklamaya çalıştım , ayrıca kötü bir niyetle söylememiş olacağını da belli ettim

Ayrıca sevgilisine sinema kapatmış bir adamın ayda 80 bin lira harcadığını bir gazeteciye söylemesi çok garipsenecek bir durum değil

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Acaba neye dayanılarak inanılıyor?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Acaba neye dayanılarak inanılıyor?
    Bir üstünde yazdım

Mesaj Yetkileri