Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • İBB kazanır

5 25.00%
  • Beşiktaş kazanır

12 60.00%
  • Berabere biter

3 15.00%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 97 sonuç

Konu: İBB - Beşiktaş [19. Hafta]

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ernst iLe bir sorunu oLduğunu sanmıyorum Schuster. Daha kupa var, Avrupa maçLarı var. Ernst geçen sezondan beri sürekLi oynayan tek adam takımda. Sanırım kadro zenginLiği buLmuşken onu biraz dinLendirmek ve daha hazır tutmak istiyor. Nobre yerine Ernst iLe de başLayabiLirdi ikinci yarı ama sanırım Fernandes in top sürebiLme yeteneğinden yararLanmak istediği için onunLa başLadı. Ernst i siLip atmaz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    yok ya benim BJK ile alip veremedigim bisey yok , ama kendi gorusum BJK nin

-----------------almeida

Simao------------guti-------------quaresma

-------------ernst-------fernandez

kadrosu ile deplasmanda rakibini cok rahat ezicegini tahmin ediyorum , schuster'in 4-1-3-2 si evinde ise yarar ama deplasmanda cok zor

iLk yarıyı izLediysen çokta etkiLi oLdu asLında takım. Hatta iLk yarıda İBB goLüne kadar bir goL buLsaydı Beşiktaş bence Buca benzeri bir tabLo çıkardı. FutboL garipLikLer oyunu. O kadar baskı ve kornerden goL atamıyorsun, hatta kaLeciLeri hata yapıyor atamıyorsun rakibin tek kornerinde goLü atıyor. 1-1 den sonra da Fernandes in frikiğini kaLeci zor çeLiyor, dönüyor top mağLup oLuyorsun. Hem senin dediğin orta saha sistemi iLe oynayamaz bu takım. Ersan da sakatLanınca savunmada mecbur en az bir yabancı adam oLmak zorunda.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Yalnız Fernandes takıma ısınınca çokcanlar yakacay söyleyeyim.Topu her aldığında müthiş bir özgüvenle kaleye yöneliyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    iLk yarıyı izLediysen çokta etkiLi oLdu asLında takım. Hatta iLk yarıda İBB goLüne kadar bir goL buLsaydı Beşiktaş bence Buca benzeri bir tabLo çıkardı. FutboL garipLikLer oyunu. O kadar baskı ve kornerden goL atamıyorsun, hatta kaLeciLeri hata yapıyor atamıyorsun rakibin tek kornerinde goLü atıyor. 1-1 den sonra da Fernandes in frikiğini kaLeci zor çeLiyor, dönüyor top mağLup oLuyorsun. Hem senin dediğin orta saha sistemi iLe oynayamaz bu takım. Ersan da sakatLanınca savunmada mecbur en az bir yabancı adam oLmak zorunda.
    Necip ne oldu ? Sakat değilse ben oynayabilir hiç bir eksiği yok Necip in .
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Necip ne oldu ? Sakat değilse ben oynayabilir hiç bir eksiği yok Necip in .
    Guti,Fernandes,Ernst,AureLio varken Necip anca AureLio bugün ceza aLdı ve iki maç oLmayacak. Anca o zaman oynar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fernandes'e alışamadım ben. Her an bir hata yapacakmış gibi duruyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Fernandes'e alışamadım ben. Her an bir hata yapacakmış gibi duruyor.
    daha takima alisamadi ama bence saglam oyuncu yere iyi basiyor ve cabuk haraket ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Necipi önce aurelioyu sonra fernandesi alarak bitirdiler ikisinden de daha iyi olabilir o çocuk gayet de iyi oynuyordu , çok istiyordum necip oynasın

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İnşallah senenin başındaki gibi sistem değiştirme maçımız olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bu İBB'yi anlamak çok güç.Bir takım 4 büyükleri bu kadar zorlayıp nasıl bu kadar kolay Anadolu takımlarına kaybeder.Tebrikler demek içimden hiç gelmiyor yine tebrik edelim.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

İ.B.B'nin 5 hafta ardı ardına kaybedip Beşiktaş karşısında kazanması enteresan. Oyuncular sanırım maç seçiyorlar.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Değil Gutiler, Quaresmalar; Real Madrid'i, Barcelona'yı getirip şu lige dahil etseniz, birinden biri fikstürün ilk 3 haftasının birinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u çeker ve tökezler. Bu artık Türk futbolunun paradigması. Dört büyüklerin fikstür çekimine katılan temsilcileri "Bakalım bu sene hangimiz kötü başlayacak" diye geçirmiyorlarsa içlerinden, işlerini ciddiye almıyorlar demektir.
    http://ortakafagolblog.blogspot.com/...-abdullah.html

İlk yarıdaki maçtan sonra yazılmış bu.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

ya arkadaş yine İBB,yine puan kaybı... :/

İki İleri, Bir Geri Gitmeye Devam

İBB Gene Havamızı Söndürdü

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Beşiktaş'lılar kendi kuyularını kendileri kazdılar. Takımı psikolojik baskıya aldılar ve sonuç bu oldu. Normalde rakibini psikolojik baskı altına alırlar. 3 transferle 17'de 17 demek büyük hataydı. Oyuncularda baskı oluştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Yahu beyin ameliyatına gerek yok.Büyük takımlar ofansif oynar,risk alır.Belediye de ligin kontraya en iyi çıkan takımı.Puan kayıplarının sebebi de bu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Beşiktaş'lılar kendi kuyularını kendileri kazdılar. Takımı psikolojik baskıya aldılar ve sonuç bu oldu. Normalde rakibini psikolojik baskı altına alırlar. 3 transferle 17'de 17 demek büyük hataydı. Oyuncularda baskı oluştu.
    Beşiktaş kötü oynayıp kaybetse şu yazın içim tamam dicemde ilk yarıda rakip takımın pozisyonu yok. 2. Yarıya 10 kişi başlıyorsun ve 1-0 yenik durumdasın. Ofansif bir takım olan Beşiktaş 10 kişiden sonra iyice atak yapınca büyükşehir pozisyon yakaladı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Belediye bundan önceki maçlarda bize kök söktürmüştür doğrudur , bize çok ters gelmiştir doğrudur , evlerinde sürekli çelme takmışlardır doğrudur. Ama bunları yaparken kendi oyunlarını da biraz olsun sahaya yansıtmışlardır. Önce bizi bozup sonra kontraya çıkmış golü atmıştır. Ama bugünkü maçta önceki maçlarla alakası olmayan bir tablo vardı. Gole kadar Tevfik'in ceza sahası dışından vurduğu tek şut İBB adına ancak Beşiktaş adına Nobre'nin bomboş durumda altı pastan kalecinin üstüne vurduğu kafa , yine Nobre'nin çizgiden çıkan topu , Guti'nin korner sonrası seken toptaki ve Q7'nin trivelayla direği yalayıp giden topları.. Bunlar aklıma gelenler.

Maçın kırılma noktası Fırat Aydınus'un verdiği kırmızı karttır. Çok çok ağır bir karar. Lig de hemen her maç olan bir pozisyon. İBBli oyuncu daha hızlı davranıp ayağını koydu Aurelio da top yerine bileğine bastı. He şayet bu kadar kolay kırmızı çıkıyorsa rakiplerimizin her maçı en az 1 kişi eksik tamamlaması gerekir ama nerdeeee. Guti dediğimiz faullerden sonra gıkı çıkmayan adamı bile isyan noktasına getirdi bu maç , yine aynı şekilde futbol hayatı boyunca sessizliğiyle tanıdığımız Simao sürekli dert yandı durdu. Madem bir şeye kadar veriyorsunuz bari adaletli olsun , her iki tarafa eşit yaklaşın. Bana kalırsa bu maç ne taraftar baskısı yok 17 de 17 muhabbeti psikolojik olay sistem yanlışlığı cart curt hiçbir şey değildir bu maçın kaybedilme sebebi 10 kişi kalmamızdır. Önümüzdeki hafta Karabük'e patlarız , tabi hakem bize patlamaz ise...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Ben Beşiktaş'ta şunu anlamıyorum. Bu Ernst neden oynamaz. Daha iyisi mi var. Mevkiisinin TSL içindeki en iyi oyuncusu. En üzüldüğüm yanı biz rezil Cristian'a katlanıyoruz adamlar Ernst'i bile yedek bırakabiliyorlar.

O Schuster'in garipligi. Schuster inatci bir adam, hem sistem konusunda, hem oyuncu secimleri konusunda. Sene basinda da Delgado'yu onlibero olarak oynatmisti, surekli H.Arikan ve E.Guven'i izlemistik, sonra duzelmisti. Simdi ise yine ayni garip tercihleri yapiyor.

Bu arada kimse kirmizi karta birsey demesin, net kirmizi. Tabii bize karsi yapilan haraketerlerde bu net karti vermiyor hakemler maalesef, cifte standart ortada. En guzel ornegi birkac hafta evvel yine o stadda Alex'in yaptigi ayni hareket ve gormedigi kart.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

DeLgado nun Trabzonspor`a attığı frikik goLünden uzun bir süre sonra Simao iLe tekrar frikik goLü gördük.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Zaten bu maçtan umudu olmayan Beşiktaşlılardandım ben. O yüzden mağlubiyet süpriz olmadı.

Tebrikler İ.B.B.'ye.

Zaten şu dünyada biz iki şeyden çekiyoruz bi Mahmut Hoca bi de İ.B.B.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Rüyadan uyandık...

Maçtan sonra direk foruma girmemeyim dedim, moralim çok bozuktu, agresif agresif birileriyle tartışmayayım dedim, gerçi pek öyle bir ortamda yokmuş...

Maçı izleyen herkesin gördüğü üzere ne sistemde, ne de planlarda bir sorun yoktu. İlk yarı yaklaşık 30. dk larda kornerlerde 9-0 öndeyiz... Acayip baskıya aldık ama olmadı...

Yediğimiz golde Cenk in hatası olabilir ama olsun, zaten ligde kaybedeceğimiz pek fazla birşey yok. Hata yapacaksa gençlerimiz yapsın. Ama bu vakitten sonra kimse Ekrem i aternatif göstermesin... Arkadaş bir oyuncu bu kadar mı yaşadığı dünya dan bir haber olur. Ofansif bekten, hucuma katılırsın, katkı yaparsın... İbb zaten kapanmış ancak beklerle hucuma çıkınca pozisyon bulabiliyorsun, onları da sağolsunlar Ekrem le İbo harcadı. Bizim sağ taraf bildiğin koridor oldu, sağdan çıktığımız her atakta top Ekrem e gitti ve olumsuz sonuçlandı. Takım mecburen soldan yüklenmeye başladı, orada da İbo engelledi... İlk yarının sonunda İsmail i bile alsa hoca çok şeyler değişebilirdi. Sanırım sezon sonu Ekrem in sözleşmesi sona eriyor, bırakalım gitsin... Simao nun attığı golden sonra oyuncular sevinirken, yanımdaki birinin söylediği söz çok hoşuma gitti, Ekrem sen hiç gelip sevinme git uçta bucakta kendi kendine dur

Herşeye rağmen Schuster in oyun planı tuttuğu için ve her ne kadar oyuncu değişiklerinde geç kalsa da, iddiamız olmadığı bir kupa da ileride muhtemelen daha defansif oynadığımız takımlara karşı kesin işimizin düşeceği İbo yu çıkararak güvenini zedelemek yerine oyunda tuttu. Belki puan kaybettik ama en azından oyuncuyu kaybetmedik.

Yıldızlarımıza hiç kimse boşuna bir şey demesin. Bu kadar takıma karşı bekler birazcık olsun katkı yapamıyorsa, tabi ki hucum oyuncuları markaj altında kalır. Kaldı ki bir kontrada Almeida o boyla depar attı, top sürdü, mücadele etti, Guti yine bildiğimiz gibi ortalarıyla olsun paslarıyla olsun yine iyiydi. Simao nun frikik golü hoşuma gitti. Baskı altında da olsa atabilmesi gerçekten önemli. Q7 nin ortaları da çok etkiliydi özellikle ilk yarı. Ortalarının asiste dönüşmemesi biraz şanssızlık diyelim...

Aslına bakarsak, hoca hala takımı tanımaya çalışıyor. Nobre li hucum hattı, lig de tutuyor ama bekler olmadan da olmuyor.

Bazı arkadaşlar Bobo-Ernst-Necip ten bahsetmişler. Bunlar da oynasa daha fazla hucuma çıkmayacaktık ki... Savunma da da zaafımız olduğunu düşünmüyorum.

Hiç istemiyorum ama, arkadaş bazen insan çileden çıkıyor. Almeida nın her kafa topu mücadelesinde bir adamın kolu kafasının üstünde, Guti nin her aldığı topta sert müdahale, ceza sahamızın biraz önündeyken bile Guti topu alınca faul yapılıyor. Aurelio ya gelirsek... Kırmızı sanki biraz ağır değil miydi? Bunu sezon başından beri en fazla faul yapılan takımın taraftarı olarak söylüyorum... Kaç maçımızda rakip maçı eksik bitirdi ki? Onu da geçtim, bu gerginlik içinde Gökhan Ünal ın pozisyonu beni tam çileden çıkardı... Belki aşırı tepki veriyorumdur, bu kadar hakem hatası da normaldir ama ligde artık hedef belirlemekten vazgeçmeliyiz. Bu kadar kapanan takımlara karşı, kadromuzu zorlayacak kadar oynamaya çalışarak kendimizi yormak yerine,kısmen daha kolay alabileceğimiz Türkiye Kupası ve pek başarımız olmayan Avrupa Ligi ne kendimizi saklamalıyız.

Son olarak, ben ikinci yarıya acaba beklerden birini çıkarıp Ernst i mi alır diye düşünürken, hocanın Nobre yi çıkarıp Fernandes i alması ve oyuna hala haki olan taraf olması, 10 kişi kalmasına rağmen, takdire şayan bir hamleydi. Aslında, deplasman da, bu zor şartlarda, 10 kişiyle, sözde yaşlı kadromuzla, bu kadar baskılı oynayıp berabeliği yakalamak bile Beşiktaş taraftarına kafi gelmesi gerekir ama olmuyor işte Guti-Simao gibi başarıya doymuş yıldızlarımızın da golden sonra büyük bir hırsla sevinmeleri de, takımın ne kadar kenetlendiğini gösteriyor.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Belediye bundan önceki maçlarda bize kök söktürmüştür doğrudur , bize çok ters gelmiştir doğrudur , evlerinde sürekli çelme takmışlardır doğrudur. Ama bunları yaparken kendi oyunlarını da biraz olsun sahaya yansıtmışlardır. Önce bizi bozup sonra kontraya çıkmış golü atmıştır. Ama bugünkü maçta önceki maçlarla alakası olmayan bir tablo vardı. Gole kadar Tevfik'in ceza sahası dışından vurduğu tek şut İBB adına ancak Beşiktaş adına Nobre'nin bomboş durumda altı pastan kalecinin üstüne vurduğu kafa , yine Nobre'nin çizgiden çıkan topu , Guti'nin korner sonrası seken toptaki ve Q7'nin trivelayla direği yalayıp giden topları.. Bunlar aklıma gelenler.

Maçın kırılma noktası Fırat Aydınus'un verdiği kırmızı karttır. Çok çok ağır bir karar. Lig de hemen her maç olan bir pozisyon. İBBli oyuncu daha hızlı davranıp ayağını koydu Aurelio da top yerine bileğine bastı. He şayet bu kadar kolay kırmızı çıkıyorsa rakiplerimizin her maçı en az 1 kişi eksik tamamlaması gerekir ama nerdeeee. Guti dediğimiz faullerden sonra gıkı çıkmayan adamı bile isyan noktasına getirdi bu maç , yine aynı şekilde futbol hayatı boyunca sessizliğiyle tanıdığımız Simao sürekli dert yandı durdu. Madem bir şeye kadar veriyorsunuz bari adaletli olsun , her iki tarafa eşit yaklaşın. Bana kalırsa bu maç ne taraftar baskısı yok 17 de 17 muhabbeti psikolojik olay sistem yanlışlığı cart curt hiçbir şey değildir bu maçın kaybedilme sebebi 10 kişi kalmamızdır. Önümüzdeki hafta Karabük'e patlarız , tabi hakem bize patlamaz ise...
    Buna kırmızı çıkmayacak ise hangisine çıkacak?
    Aurelio toptan alakasız rakibin bileğine bastı. Direk kırmızı karttır, tartışması bile olmaz.
    Bileğini kırar o müdahale.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Aurelio toptan alakasız rakibin bileğine bastı. Direk kırmızı karttır, tartışması bile olmaz.
    Keşke Gökhan Ünal a da çıksaydı de, yüreğimiz buz gibi olsaydı. Yoksa Aurelio ya çıkan kırmızı nın alakasız olduğunu söylemiyoruz zaten. Ama sarı da olabilirdi yani. Aynı Gökhan Ünal ın pozisyonu gibi...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şu İBB'ye şansımız bir tutmadı gitti arkadaş.Hasagic'in hatasında top çizgiden çıkarılıyor,Cenk'in hatasında o kadar Beşiktaş'lının arasında top İBB'linin önünde çok rahat bir şekilde kalıyor.Üstüne 10 kişi de kalınca İBB gibi bize karşı her zaman etkili olmuş bir takıma yenilmemiz normal bir durum aslında.Canları sağolsun,önemli değil.Kötü oynayıp kaybetmedikten sonra çok da üzülmüyorum şu aşamada yenilmemize.Bu takım gelecek sezon ligde çok daha etkili sonuçlar alacak,inanıyorum.Bir de 17/17 baskı altına aldı muhabbetine bir şey söylemek istiyorum.Kimse bu kadro 17/17 yapmalı diye bir düşünce değilki,baskı olsun.Baya iyi bir kadro kuruldu.Acaba 17/17 olur mu muhabbeti oldu.Olmayacağı daha baştan belli oldu.Zaten olması da çok zor bir şeydi.Her maçta belli bir standardın üstünde performans sergilesen bile maçın sonucuna etki eden diğer etmenler yanında olmayabiliyor.(Şans vs.)
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

8 senedir lig avrupa kupa dahil daha BJK nın 3 maçını seyredemedim bugün yemin ettim en az 2 farkla yenene kadar büyükşehir maçı seyretmeyeceğim.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben bileğe değil veya rakiple alakası yok gibi bir şey söylemiyorum abim dikkatini çekerse. Anlatmaya çalıştığım şey şu; Aurelio topa doğru hamle yapıyor ama Holmen'di yanlış hatırlamıyorsam daha hızlı davrandığı için topa müdahale ediyor Aurelio da top yerine adamın bileğine basıyor. Herhangi bir kasıt yok orda zaten rakiple boğuşuyor kasti olarak yapması imkansız. Bence kırmızı çok ağır karar ama madem verilecek bu tür kartlar , ilk yazımda da söylediğim gibi rakiplerimizin maçlarını 11 kişi tamamlamaları birer mucize o zaman ..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ben bileğe değil veya rakiple alakası yok gibi bir şey söylemiyorum abim dikkatini çekerse. Anlatmaya çalıştığım şey şu; Aurelio topa doğru hamle yapıyor ama Holmen'di yanlış hatırlamıyorsam daha hızlı davrandığı için topa müdahale ediyor Aurelio da top yerine adamın bileğine basıyor. Herhangi bir kasıt yok orda zaten rakiple boğuşuyor kasti olarak yapması imkansız. Bence kırmızı çok ağır karar ama madem verilecek bu tür kartlar , ilk yazımda da söylediğim gibi rakiplerimizin maçlarını 11 kişi tamamlamaları birer mucize o zaman ..
    Ne olursa olsun bileğe basmanın cezası kırmızı kart, aşil tendonunun üstüne basmış, Allah korusun sakatlanabilir, futbol hayatı bitebilirdi.

Bunun tartışması bile yapmamak lazım aslında, giriş şekli çok yanlış. Teşebbüse bile kart gösteriliyor artık.
    Dengesiz harekete bile kart gösterildiği futbol kurallarında hamle yapamadı, yanlış geldi bastı gibi bir durum olması imkansız. Tendona basmış isen cezası kırmızı kart, kendini koruması lazım basmaması, yanlış girmemesi için.Basınca ne olursa olsun dengesiz girişten cezası var.Sana kızmıyorum tabi ki, yanlış anlama beni lütfen.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Ne olursa olsun bileğe basmanın cezası kırmızı kart, aşil tendonunun üstüne basmış, Allah korusun sakatlanabilir, futbol hayatı bitebilirdi.
    İşte herkes de onu diyor ya zaten... Keşke biz kırmızı kartla cezalandırılırken, Gökhan Ünal da, Toraman ın cinsel hayatını bitirebilecek hamlesi de cezalandırılsaydı... Ya da daha önceki maçlarda bu ve benzeri hareketlerde, benzeri cezalar verilseydi. Ama olsun, bir standartları olsun, sertliğe izin verilmesin de, varsın biraz da mağdur olalım...

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Tamam da, geçen maçın kadrosu yazayım bak...

Cenk-Hilbert-Toraman-Ersan(Sivok)-İsmail-Aurelio-Guti-Q7-Nobre-Simao-Almeida

Zaten bu kadroda 5 yabancı var. Neyse tam açıklayamasak da eğer bu duyumun da tutarsa senin kadro seçimi konusunda gerçekten başarılı olduğunu kabul edeceğim Her maç öncesi bi takım çıkarırsın artık bize
    Tamam işte 5 yabancı var Sivok gelecek 6 Hilbert çıkacak 5 Ernst gelecek 6

Cenk-Ekrem-Toraman-Sivok-İso-Ernst(Fernandes)-Aurelio-Maestro-Q7-Simao-Almeida gibi olur düşüncesindeyim
    Hilbert in olmayışını cezasından dolayı tuttursanda, Nobre kısmını tutturamadın

Ben asıl kupada kimlerle oynayacağımızı merak ediyorum...
    Simao-Q7-Guti-Sivok oynaması kesin olan yabancılar. Nobre yi Almeida nın yerine oynatsa, kalan 2 yabancı kontenjanını Hilbert ve Fernandes ya da Ernst ile kullanır. Muhtemelen yanlarına da Necip i koyar... Ama böyle birşey de yaparsa Bobo tam küser Yok Hilbert i oynatmasa, bu sefer de Ekrem le oynarız, yine verem etkeniyle enfekte olma riskimiz var. İnşallah Ekrem le birlikte Üzülmez yerine İsmail i seçer de, bari bir kanat düzgün çalışır... Bu durumda da muhtemelen aynı kadroda Aurelio yerine Ernst ya da Fernandes i koyacaktır. Son bir ihtimal de, Aurelio nun yerine direk Necip le başlar ve sağ beke de Hilbert i koyar... Tabi rakibin zor olmaması, maçın İnönü de oynanacak olması Necip in yükünü azaltabilir ama Necip o defansif yükü kaldırabilir mi? Şüphelerim var açıkcası.

Son olarak Nihat iyileşse de, Nobre nin yerinde biraz da onu izlesek...

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri