Originally Posted by
anil luque
Ben bileğe değil veya rakiple alakası yok gibi bir şey söylemiyorum abim dikkatini çekerse. Anlatmaya çalıştığım şey şu; Aurelio topa doğru hamle yapıyor ama Holmen'di yanlış hatırlamıyorsam daha hızlı davrandığı için topa müdahale ediyor Aurelio da top yerine adamın bileğine basıyor. Herhangi bir kasıt yok orda zaten rakiple boğuşuyor kasti olarak yapması imkansız. Bence kırmızı çok ağır karar ama madem verilecek bu tür kartlar , ilk yazımda da söylediğim gibi rakiplerimizin maçlarını 11 kişi tamamlamaları birer mucize o zaman ..
Ne olursa olsun bileğe basmanın cezası kırmızı kart, aşil tendonunun üstüne basmış, Allah korusun sakatlanabilir, futbol hayatı bitebilirdi.
Bunun tartışması bile yapmamak lazım aslında, giriş şekli çok yanlış. Teşebbüse bile kart gösteriliyor artık.
Dengesiz harekete bile kart gösterildiği futbol kurallarında hamle yapamadı, yanlış geldi bastı gibi bir durum olması imkansız. Tendona basmış isen cezası kırmızı kart, kendini koruması lazım basmaması, yanlış girmemesi için.Basınca ne olursa olsun dengesiz girişten cezası var.Sana kızmıyorum tabi ki, yanlış anlama beni lütfen.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı