-
Heavy86' nın dediği doğru gerçekten de... Mesela bir maç izliyorsunuz, o maçta dikkatinizi çeken bir isim oluyor ve oyunu açıp kontrol ediyorsunuz. İsim hatırlamıyorum ama cm dönemlerinde bayağı yapmıştım.
-
regenler çıktığı zaman oyunun havası biraz kaybolsada macera arayışında olanlar için hiçbir zaman monotonlaşmayacağını düşündüğüm oyun.
-
Benim için de geçerliydi bu olay.
Editör, ca pa gösterici herhangi programlar ve scout oyunun tüm eğlencesini siler, bunlardan uzak durun.
Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe gibi takımlarla transfer konusunda belli bir sınırınız olması kötü mesela, şampiyonlar şampiyonluğuna oynamak için gençleri almak gerekiyor bu da bana pek gerçekçi gelmiyor, öyle yapmassanız da şampiyonlar şampiyonu olmak pek kolay değil ama ilk yıldan sonra sürekli lig şampiyonu oluyorsunuz, yani bende öyle. Zevkli olan ilk iki üç sezon kendi takımınızla oynamak.
En zevkli kariyerim Valladolid kariyeri oldu ama öyle sürekli 3.liglerden takım almadım, bir kere beylerbeyi almıştım onda da scout kullandığım için sıkıcı olmuştu. Bu seferki yama gelince scoutsuz bir altligden oynayacağım bakalım nasıl olacak.
Bana göre en zevkli kariyer bir coca cola championshipten veya premier ligin ufak takımlarından biriyle başlayıp şampiyonluğa oynatmak, hem amacınıza ulaşmak o kadar uzun sürmeyecek, hem regenlere kalmadan tanınmış yıldızlarla oynama fırsatınız olabilir, hem de oyun çekişmeli olacak, transfer konusunda da zaten başarılı olduktan sonra premier lige gelmeyecek oyuncu olmayacağına göre takımınıza da geleceklerdir.
-
Hayatımda yapabileceğim en zevkli kariyerime başladım. İngiltere 6. liginden Chelmsford City'i aldım. Planlı bir antreman programı ve transfer çalışmaları yaparak sezona girdim. Ve sezonu 5. lige çıkararak bitirdim. 5. Lige başlıyacağım sırada gelen Crush Dump hatası kariyerimi baltaladı. Belkide en anlamlı ve heyecanlı kariyerim olacakdı.
Mesaj Yetkileri