Örnek veriyorum türkiye ligi seçiyorsanız , kümede kalma mücadelesi veren takımı seçin. Hedefiniz kümede kalmak , bir beraberlik bile taraftarınızı memnun edecek..
Yarın öbür gün hedefinizi büyüteceksiniz , bir bakmışsınız ki , Ertuğrul Sağlam gibi hiç umulmadık bir anda en üst sıralara geleceksiniz.Yeni oyuncular alacaksınız , paranız olmadığı için tanınmamış oyuncular olacak bu muhtemelen ve bu oyuncularla hiç tahmin edilemeyecek başarılar yakalayabilir , 3 büyük takımın korkulu rüyası haline gelebilirsiniz..
Ben finish'i 10 olan bi oyuncuyu gol kralı yapmıştım , değeri çok düşük olmasına rağmen 13M dolar teklif geldi ..
Oyunun zevki ayrıntıdadır..Maçları gerçekmişlercesine 3d boyutta izleyin , taktiğinizi ufaktan da olsa oyun içinde gidişata göre değiştirin. O en altta olan takımı zirveye taşırsanız , o takımdan ayrılmak size koyar..Çünkü , o takım ile ne zorluklar geçirdiniz..
Unutmayın , Cristiano Ronaldo tanınmış bir oyuncudur , ama
x isimli kişi tanınmamıştır , belki hile programlarında bakacağınız şimdiki gücü 130 olan bir oyuncu 190 olan bir oyuncudan performans olarak daha üstün olabilir , ki oluyor..Marifet scout programlarında 190'ı bulmak değil , 130 olan bir oyuncuya yeni özellikler katıp takımınıza max. yarar sağlamak..
Yaşı ilerlediğinde , bu benim oyuncum..bunu ben keşfettim.. Diyebilirsiniz ve bu , oyundan alacağınız hazzın 3 katıdır..
Üstelik , bedava almış olduğunuz oyuncuların da tadını çıkarmanızı öneririm..
http://img600.imageshack.us/i/gylfisigurssonhistoryca.png/
Şunu unutmayın..İspanya'yı şampiyon yapan Aragones değildir !! Kadronun çok kaliteli ve iyi olmasıdır..
Bursa'yı şampiyon yapanda Takımın çabası kadar teknik direktörün başarısıdır. (Diğer takımların kötü oynamasında da katkısı yok değil tabi

)
Uzun lafın kısası , hazır süper bir kadro ile aragones olup takımı şampiyon yapıp , orta dereceli bir takıma gidip rezil olmak mı ?
Yoksa düşük bir takımı yükseltip başarı kazanan ve bu başarı ile alt yada üst seviye takımlarda rahatlıkla görev alabilecek kapasitede bir teknik adam mı ?
Seçim sizin.. Oyun başlasın !