Fenerbahçe
Beşiktaş
Trabzonspor
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Süper lig 2.yarı
18.hafta
Yukleresim.com
19.hafta
Yukleresim.com
Saraçoğluna da geliriz!Bize heryer Trabzon!!!
Süper lig 20 .hafta
Yukleresim.com
Türkiye kupası çeyrek final maçları
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Türkiye kupasının iki maçındada yedek takıma karşı as takım maç yapık Fenerin aslarını yedeklerimiz eledi.As takımımız da ligde parçaladı.
Korner Bug'suz oynadığımızı zannediyordum ama öğrendiğime göre Bug serbestmiş ..
Bug nasıl oluyor bilmiyorum ama internetten bakarak buldum bişeyler ..
Servet - Ömer Toprak bakalım neler yapacak bundan sonra ..
Rakibimizi tebrik ediyoruz kupa maçlarını hak ettiler..
Ama geçen senede dediğimiz gibi biz her zaman favoririyiz![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Giray 3 Gol (!) Korner Bug'u (!)
![]()
Giray 3 Gol (!) Korner Bug'u (!)
Fazio 3 Gol (!) Korner Bug'u (!)
Gelde bu kariyere devam et arkadaş ..
En başta Bug yok dedik taksit yok dedik herkes tamam dedi ama 2.sene itibariyle inanılmaz bir bug olayı başladı .. Ne zevk alıyorsunuz ki oyunun hilesinden yararlanarak maç kazanmakdan , gol atmakdan ..
Bundan sonra maçlara Komple Yedek Takımla Çıkacağız .. Kovulana kadar yönetimi zorlayacağım ..
Senin Yobo Hattrick Yaparken Ses Çıkarmıyorlardu DurgutumNiye Sinirleniyon Yahu
Amma Mazaret Ürettin Ha Elindeki Kadro Ş.L'de En Az Yarı Final, Türkiye Liginde Namağlup Şampiyonluğa Oynar Ama Kullanamamışın Be DurgutumNeyse Oyunu Bilmediğini Kabul Etmeye Başlamışın
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Arkadaşım 2 sezondur Lugano Servet Ömer Yobo'nun attıkları nasıl goller?Bazı maçlarda korner taktiği kullanıyorum eve ama senle oynadığım maçta kullanmadım ayrıca golüde Teofilo attı.Sana söyledim zoruna gittiyse maçı baştan yapalım diye gelip burda hava yapmaya gerek yok ki.
Gece aynısını ben söyledim.Adam bir sezonda 40 m € bütçe harcamış ben toplam 3 m € harcadım oda 2 sezonda.O kadro ile yarı final oynanır Şampiyonlar liginde dedim ver bana Trabzonu bak napıyorum diyor.Yani 3 attık diye,yedek takımla yendik diye hemen çamura yatmaya başladı.![]()
Edittttttttt![]()
Korner golleri zevkli olmaz ancak Trabzon son haftalarda baya formda.Bu sezonu iki kupa ile bitirmek güzel olur..Saldır Mustafa Abi![]()
Bize Her Yer Trabzon DurgutumSamsunda da Trabzon
Trabzon Forever![]()
![]()
Bakalım bu kariyer karakolda bitebilir baksana adam yedek çıkmam falan diyor ne anlamadı kaldı oynayıp yorulmanın.
Samsun da neresiOnlar önce bir lige gelsin sonra konuşuruz orayı.
Biz bu az ama büyük yürekli taraftarlarımız sayesinde başaracağız...
Yukleresim.com
Rengin Asaleti Yeter Sadece![]()
Arkadaş dünyanın neresine gidersin git 2 Türk bulursun 1'i mutlaka Trabzonludur
Başarılar Mustafa abi.
Murat abi toparlarsın sen sana güveniyoruz.
Turgut abi kadroya yazık etmişin şimdilik![]()
Ben Korner Bug'u yapmadığımı defalarca söyledim ama sıkıntı yok![]()
Çifte kupa ile şuanda kariyerin en iyisi biziz![]()
2010-2011 Türkiye Şampiyon ve Türkiye Kupası Şampiyonu Benim yönettiğim takımın olması zaten şuanda kariyerde benim önde olduğumu gösterir nitelikde![]()
Korner bug savunması için çözüm var ama öğrenemedim. Geçen sene turnuvalarda sürekli savunuyorlardı, atamıyordum![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
trabzon durdurulamıyacak gibi beşiktaş'ın çıkışa geçtiğini görüyorum ama biraz geç oldu gibi