Fenerbahçe
Beşiktaş
Trabzonspor
Originally Posted by Trabzonspor Bak bu kariyerdede 2 Trabzonlu var Samsunluyum diyende Trabzon Of'li Beni Niye Unuttun Len Musti Bizde Manevi Yönden Trabzonluyuz
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Originally Posted by Trabzonspor Bak bu kariyerdede 2 Trabzonlu var Samsunluyum diyende Trabzon Of'li Kanka ayıp ediyon ama Ben Samsun'da doğdum Samsun'da büyüdüm Originally Posted by BaGa TaRKaN Beni Niye Unuttun Len Musti Bizde Manevi Yönden Trabzonluyuz Baga sendeki bu Trabzon sevdası nedir yahu
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Originally Posted by CeNTeR_TR Kanka ayıp ediyon ama Ben Samsun'da doğdum Samsun'da büyüdüm Baga sendeki bu Trabzon sevdası nedir yahu Doğru Yol Diyelim Durgutcanım Senide Bekleriz İçindeki Trabzon Sevgisini Uyandır Ortaya Çıkart Gel Doğru Yola
Originally Posted by BaGa TaRKaN Doğru Yol Diyelim Durgutcanım Senide Bekleriz Oldu abi Şubat 31 de geliyorum
Originally Posted by CeNTeR_TR Kanka ayıp ediyon ama Ben Samsun'da doğdum Samsun'da büyüdüm Baga sendeki bu Trabzon sevdası nedir yahu Trabzon güzide bir şehir kardeşim ,adam gelmiş görmüş beğenmiş ve o il'in takımını destekliyor ne var bunda. Bırak kanka bırak Trabzon Of'lisin kanında var.
Originally Posted by BaGa TaRKaN Beni Niye Unuttun Len Musti Bizde Manevi Yönden Trabzonluyuz O ayrı abi sen zaten hep bizimlesin
Forum Rules