Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 67.74%
  • Gaziantepspor kazanır

7 22.58%
  • Berabere biter

3 9.68%
Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon
181 ile 210 arası toplam 248 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Gaziantepspor [29. Hafta]

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Sahaya çıkan rakipler puan almaya değil de puan kaybettirmeye oynuyorsa ben orada art niyet ararım . Bursa Kadıköy'deki maçta beraberlik hiç ama hiç işine yaramayacakken maçı berabere bitirmek için elinden geleni yaptı. O maçta galibiyet alsalar 2.lik şansları sürecekti.

Gaziantep 2.yarının flaş ekibi. Puan kayıpları yok. bu maçta ise resmen Ziya Doğan futbolu oynadılar.1puan çok işlerine gelecekmiş gibi. Tek pozisyonları var o da dk50 küsürde yaşandı.

Bana garip geliyor tüm bunlar. Ben şunu istiyorum ; bu takımlar çıksınlar ellerinden ne geliyorsa onu yapsınlar,maçı sinir harbine çevirmesinler.

bu nasıl bir mantık ben anlamadm. yani ya yensin ya yenilsin, iyi oynayamıyor 3 puan alamıyorsada asılmasın maça bu mu senin istediğin? Bursa baktı 3 puan alamıyor, ya hacım 1 puan da bana yaramaz bari fenere yarasın diyip direnci bıraksın he mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    G.Antepspor büyük takımların tümüne kök söktürdü sanki Fenerbahçe'ye özel oynadı Adamlar takır takır top oynayınca niye sorun oluyor anlamadım
    Sorunda o zaten
    Adamlar top oynamadı ki... İlk yarı %30-35 arası top oynayıp şut atmadılar
    İkinci yarı Fenerbahçe çok adamla çıktığı zaman savunmayı eksik yakalayıp pozisyon yaratmaya çalıştılar
    O da Olcan'ın gayretiyle... Olcan'ı çıkar diğer oyuncular topun gerisinde, oynayan yok...
    Takır takır oynadılar mı bilemem ama çatır çatır oynadılar kafa yarmalar tekmeler kündeler kucaklamalar takım halinde sarı kart kırmızı vs işte sorun bu.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Chinatown View Post

bu nasıl bir mantık ben anlamadm. yani ya yensin ya yenilsin, iyi oynayamıyor 3 puan alamıyorsada asılmasın maça bu mu senin istediğin? Bursa baktı 3 puan alamıyor, ya hacım 1 puan da bana yaramaz bari fenere yarasın diyip direnci bıraksın he mi?
    Eğer 3puan almaları şartsa sahaya 3puan almak için çıkmalılar, kendi takımlarına hizmet ediyorlarsa . Normali budur bu işin.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Eğer 3puan almaları şartsa sahaya 3puan almak için çıkmalılar, kendi takımlarına hizmet ediyorlarsa . Normali budur bu işin.

fizikte güzel bir kural vardır, basınca maruz kalan madde şekil değiştirir. fenerbahçe deplasmanı, 3 değil 5 puan da verseler galibiyete hücum takımıyla çıkamazsın, çünkü bir gol yiyince çıkaramazsın, ben fenerbahçenin kadıköyde öne geçip kaybettiği maç hatırlamıyorum uzun süredir. böle olunca da baskı yersin, sıkılırsın, oyunu bozarsın, bu çok normal.

ki Antep zaten aynı 11 ile çıktı, bir fark yokki, fenerbahçe baskısından kapandı takım, e bundan doğal ne var? aynısını biz Trabzonspor olarak yaşayınca övündünüz şimdi antep yapınca şikayet ediyorsunuz.

birde antepe 1 puan yeter, 3 puan almalarına gerek yok, sene başından beri evinde yenilmemiş bir takımdan 3 puan alma hedefiyle gelmek de pek akıl karı değil zaten, aynı zamanda yarın bursa da kaybedebilir.

yani her takımın bir amacı fikri var, herşeye karışmanın pek anlamı yok, şimdi eleştiriyorsunuz tolunay hocayı, antepi, böyle oyun mu olur diye, ama o tolunay hoca kayseriyle fenere aynı şekilde 4 gol atmadımı? fenerbahçe ondan sonra kalesinde 3 gol bile gördümü kadıköyde? görmedi.

yani bunlar normal ligde, bırakın sonuçlar önceden öngörülmesin, süpriz bir lig olsun, her takım her takımdan puan alabilir, bakın ingilterede, volverhampton lig sonuncusuyken namalup m.united'i yendi. olabilir bunlar, ki fener kazandı bu akşam. bu kadar galeyana gerek yok

Tamamen bakış açısıyla ilgili olay hocam İlhan ve Chinatown'u tuttum, süpersiniz

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Yavaş kapatsınlar gelecek maçı da saçları başları dağılmasın,Trabzonda hakemin kafası yarılırken kapanmayan stad şu olaylar için hiç kapanamaz! federasyon,mhk hakeminin ipini çeksin önce böyle maç mı yönetilir be insafsızlar.
    Sen ne içtin allah aşkına????

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hüseyin Göceki bilmem ama bugün sahada kazanmak için canını dişine takan var gücüyle oynayan bir oyuncunun da eskiden çekilmiş galatasaray formalı bir fotoğrafı var hatta antepte belki de en iyi oynayan oyunculardan birinin de fenerbahçe formalı bir fotoğrafı var. bu hiçbirşeyin ispatı da değildir, hiçbirşey de açıklamaz.

kafaya göre mesaj siliniyor hacım, bizim cevaplar böyle kalıyor ortada, oysa bir iddaya yazılmışlardı bunlar. siliyorsanız bunları da silin bari, kalmayalım deli gibi.
    Last edited by Chinatown : 17.Nisan.2011 at 04:06

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

2.Yarı'da 84.Dakika'da Murat Ceylan Atıldı 86 da oyun tekrar başladı # 2 Dakika

2.Yarı'da 7 tane sarkı kart oldu .. 7 x 15 saniyeden = # 1 Dakika 45 Saniye

2.Yarı'da 5 tane oyuncu değişikliği oldu .. 5 x 20 saniyeden = # 1 Dakika 30 Saniye

Bunların hepsinin toplamı = 5 Dakika 15 saniye yapar ..

20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by nannar View Post
    İlahi adalet falan yok. Maçı hakem kötü yönettiyse uzatmalarda 6 dk gol atın diye süre verdi işte daha ne istiyorsunuz ? Ben fena küfür ettim valla 6 dakikayı duyunca ve tabi uzatmalarda gelen gol sonrası Böyle güzel bir hakem buluyorsunuz da daha ne istiyorsunuz? Adam hatayı hatayla kapatarak da olsa size 3 puanı bir şekilde verdi işte. Tabi uzatmalarda gol olmasaydı neler konuşulurdu bilmiyorum ama sonuç 1-0 Şaka gibi bir lig şaka gibi hakemler ve maçlar Yahu nerde İspanya,ingiltere,italya , nerde bizim tsl

Tebrikler FB, ama gönlümüzde yatan şampiyon hala trabzon
    hasan abi 6 dk uzatılması normal, ki turgut da açıklamış zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Golüde zaten uzatmanın 4. dakikası attık.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hakemin Fenerbahçe'ye kastı olsa uzatmaları o kadar vermezdi. Biz hiç durmayan maçlarda gereksiz 6 dakikayla gelen golleride gördük, 10 dakika uzatılması gereken maçı 90+1'de bitiren hakemde gördük. Yapsa yapardı. Demek ki hakem sadece işinin ehli değil dahasını aramaya gerek yoktur.

Şuan Fenerbahçe'yi Barcelona yense Barcelona başkasına böyle top oynamıyor diyecek bir psikolojiye sahip Fenerbahçe taraftarı. Neticede şampiyonluk yarışındayken bu normaldir. Aynısını Trabzonspor'lular da düşünüyor. Oynadığı oyun sizi kızdırabilir ancak bir hak iddia etmeniz anormal. Maçın havası bir başka ve kazanmak isteyen bir Fenerbahçe var. Ligin ilk maçı olsaydı Fenerbahçe bu psikoloji ile mi oynardı ona bakmak lazım. Gaziantepspor'da her zamankinden farklı psikoloji ile oynamak zorundadır. Saldırıp fark yeselerdi ne düşünürdü millet. Bu baskıyı yok etmek için önce durdurmak fırsat olursa vurmak mantığı devreye girer.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Keşke her hakem bu kadar dakik olsa.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Keşke her hakem bu kadar dakik olsa.
    Dakik olması yeterli değil Birde cesaretli olup penaltıları çalabilmeli , kırmızıları verebilmeli ..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Burak,ben düşünmüyorum abi herkes kendi topunu oynar.Bize geçen yıl maçı satacak dedikleri için o yorumları hiçbiryerde yapmam.Bu adamalr bu kadar onursuz değil kimse kimseye maç satmaz yada kimse kimse için oynamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Maçı canlı canlı izledim stadda.. Hüseyin Göçek kariyerinin en kötü maçını yönetmiştir.. Allah'tan uzatmalarda attık da hem o kurtuldu hem biz.. Kötü niyetli olduğuna inanmak istemiyorum..

Antepspor'a gelince, hakkaten bulundukları konumu hakediyolar.. Çok iyi savunma yapıyolar, biraz iyi kontra yapabilselerdi kazanabilirlerdi de..

Bu 90+4 de gelen golü şampiyonluk balı olarak görüyorum.. Umarım öyle olur.. (bkz. sakaryaspor maçı)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Aykut Hoca , Cristian'ı neden tercih etti hala düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorum . Hem Dia hem Stoch sakat olmadığı halde kenarda oturuyor sonrada kanatlardan neden etkili olamıyoruz diyoruz .
    Hakeme gelirsek Lugano çok tartışılmış normaldir kasıtlı olarak adamın ayağına bastı kesinlikle kırmızı kart ama onu bu psikolojiye sokanlarında suçu vardır sanırım.
    Maçı doğru düzgün izlemediğini düşündüğüm bazı arkadaşlar uzatmayı çok bulmuş izleyen herkes uzatma dakikasının çok normal olduğunu görmüştür zaten golüde +4 te attık.
    Aleyhimize çalınan düdüklere gelirsek sanırım böyle rezil bi durum kolay kolay olmaz bu kadar şeyin üstüne maçı hakemle kazandığımızı düşünenler varsa bişi demiyorum
    .

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu şartlarda oyun kalitesi mi bekliyorsun Serkan? Hayatımda gördüğüm en kötü hakem yönetimlerinden birisiydi. Şöyle ki; bazı hakemler krirtik bir veya iki kararla maça damga vurur ama maç genelinde oyunun temposuna etki etmez. Bu öyle değildi... Baştan sona her dakika, her saniye kötüydü. Ama o kadar beceriksiz ki, 2 hafta öncesinin Kuddusi'si kadar bile becerikli değil... Kuddusi en azından sonuca etki etmeyi becermişti. Bu onuda beceremedi. Maçı hakeden kazandı. 2 hafta önce Kuddusi hakkında neler düşündüm, daha kötüsü olmaz dedim. Oluyormuş. Beterin beteri varmış.

Nesil
    2006

Hakemler hep bize çalışıyormuş, evet çalıştıklarını gördük, sinirden 60.dakikada maçı terk ettim... Yorum filan yok, son dakika da gerekli olan yanıtı verdik, böyle zafer daha güzel oldu, takımı kenetler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

6 dk uzatma verilmesini anormal karşılayanlara hayretle bakıyorum..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    2.Yarı'da 84.Dakika'da Murat Ceylan Atıldı 86 da oyun tekrar başladı # 2 Dakika

2.Yarı'da 7 tane sarkı kart oldu .. 7 x 15 saniyeden = # 1 Dakika 45 Saniye

2.Yarı'da 5 tane oyuncu değişikliği oldu .. 5 x 20 saniyeden = # 1 Dakika 30 Saniye

Bunların hepsinin toplamı = 5 Dakika 15 saniye yapar ..

Arkadaş burda çok güzel yazmış. Golüde 4. dakikada attık zaten.

İlk yarıda az uzadı ona bakarsanız. Oda en az 6-7 dakika uzamalıydı. Çok fazla oyun durdu. 45 dakika boyunca maç izleyemedik.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lugano'nun yaptığı hareket tartışmasız kırmızı kart bilmeden yaptı demek çok iyimserlik olur lakin hakemi ve fenerbahçeyi sadece bununla vurmak hangi akla mantığa hizmet ?

Öyle ki şuana kadar tüm eski hakemler ve yorumcular Alex-Niang ve Luganonun ceza alanındaki pozisyonlarına penaltı demişken... (hatırlatırım bunlardan hiçbiri verilmedi)

Sallarken iyi sallamak lazım denk gelsin.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Uzatma muhabbetini yapanlara hayretle bakıyorum.Belli ki bizim oynadığımız maçta bile hemen bitsin psikolojisiyle baktıkları için bunu farketmediler,ya da dakika falan tuttular.

Bu muhabbeti yapıp komik olanlara önerim Lugano adamın ayağına bastıdan devam etsinler.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fener Gol Gol Gol..

Teşekkürler herşey için bu saatten sonra şampiyon olmasakda olur böyle mualefetler konuştukça şampiyon olmuş kadar memnun oluyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tebrikler Fenerbahçe... Belki de 90+4'te attıkları gol onlara şampiyonluk getirecek. Lugano'nun yaptığı ise ayıp.

@CeNTeR_TR: Yanlışın var Turgut Abi,40 yapar

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Şuan Fenerbahçe'yi Barcelona yense Barcelona başkasına böyle top oynamıyor diyecek bir psikolojiye sahip Fenerbahçe taraftarı.

Bu cümle tüm durumu özetliyor başka söze gerek duymuyorum
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbaçe Barcelonayı yense maçın hakemi collina olsa maçı haketmeden kazandığımızı iddia edicek bir psikolojiye sahip karşı takım taraftarları

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Fenerbaçe Barcelonayı yense maçın hakemi collina olsa maçı haketmeden kazandığımızı iddia edicek bir psikolojiye sahip karşı takım taraftarları
    Hakem bizi katletse bile.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

F.Bahçe Yardımcı Antrenörü İsmail Kartal’dan, G.Antep kulübesine: “Başkası için değil, kendiniz için oynayın şerefsizler.” Aziz Yıldırım’dan devre arasında hakem Göçek’e: “O penaltı değilse ben şerefsizim. Penaltıysa siz şerefsizsiniz.”
    Böyle bir serzeniş olunca hakem katletsin etmesin psikolojik bir önyargı var demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Psikolojik önyargıyı yaratan faktörler var demektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu maçla beraber ligde evimizde oynadığımız son 7 maçta gol yemedik

16 nisan 2011fenerbahçe gaziantepspor maçı) 1-0
    3 nisan 2011 fenerbahçe bursaspor maçı) 0-0