Guiza guizaa nerede![]()
![]()
Guiza guizaa nerede![]()
![]()
Eğer 4 büyüklerin maçlarını normalde de izleyebiliyorsanız 2 kanalıda izleyebilirsiniz. Son 2 haftadır felan maçlar aynı anda başladığı için birini Lig Tv'den birini SporMax kanalından veriyorlar. İki taneside açık. Yoksa diğer durumlarda mutlaka kanal size kilitlenir. Çünkü izlemeye yetkiniz yoktur. İllaki Ts ve Fb'nin maçlarının bulunduğu paketlerden birine abone olmalısınız...
F.Bahçe'ye coşkulu karşılama
Sivasspor'la şampiyonluk maçı oynayacak olan Fenerbahçe, taraftarları tarafından Sivas'ta oldukça coşkulu karşılandı.
21 Mayıs 2011 Cumartesi - 19:29
AA
Spor Toto Süper Lig'in son haftasında yarın Sivasspor ile deplasmanda şampiyonluk maçına çıkacak Fenerbahçe, Sivas'ta coşkulu bir şekilde karşılandı.
Özel uçakla kente gelen sarı lacivertli kafileyi, Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'nda çok sayıda taraftarı coşkulu bir şekilde karşıladı. Sivas Fenerbahçeliler Derneği'nin hazırladığı organizasyon kapsamında aprona alınan Fenerbahçe formalı gençler, futbolculara çiçek verdi.
Havaalanının dışında Fenerbahçe'yi karşılamak için saatler öncesinden havaalanına gelen taraftarlar, kafileyi beklerken yaptıkları tezahüratlarla büyük coşku yaşadı. Şampiyonluk şarkıları söyleyen sarı-lacivertli taraftarlar, futbolcular alandan çıkış yapıp otobüse binerken de meşaleler yakıp tezahüratlarla sevgi gösterisinde bulundu.
Bu arada, apronda bulunan çok sayıda taraftar da, Fenerbahçeli futbolculardan imza alarak fotoğraf çektirdi.
Fenerbahçe kafilesinde Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ın yanı sıra çok sayıda yönetim kurulu üyesi ve kulüp yetkilisi de yer aldı. Yöneticiler, takım otobüsünden ayrı bir otobüsle kent merkezine hareket etti.
Sarı-lacivertlileri havaalanında karşılayan taraftarlar, otobüsün şehre hareket etmesinin ardından da araçlarıyla konvoy halinde takıma eşlik etti. Taraftarlar, salladıkları Fenerbahçe bayraklarıyla yol boyunca coşkularını devam ettirdi.
Fenerbahçe'den Sivas'a getirilen 20 kişilik kafilede yabancı kontenjanı nedeniyle Guiza ve Bilica yer almazken sakatlıktan yeni kurtulan Özer ve İlhan da kadroya alınmadı. Bu futbolcuların yanı sıra genç isimler Okan, Hasan, Berk ve kaleci Ertuğrul da Sivasspor maçının kadrosunda bulunmadı.
Akşam vakti uzanırken, birden aklıma düşüverdi. "Ulan" dedim, "biz ne zaman şampiyon olsak, bir sene sonra Galatasaray oluyor." Galatasaray'ın bütün şampiyonluk veya şampiyonluk serilerinden önce bizim şampiyon olduğumuz gerçeği hafızamda bir şimşek aydınlığı ile parıldayıverdi.
Diyeceğim: Galatasaraylıların yerinde olsam Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu isterdim.
Bakalım:
1995-96 Fenerbahçe Şampiyon
1996-97 Galatasaray Şampiyon
2000-01 Fenerbahçe Şampiyon
2001-02 Galatasaray Şampiyon
2004-05 Fenerbahçe Şampiyon
2005-06 Galatasaray Şampiyon
2006-07 Fenerbahçe Şampiyon
2007-08 Galatasaray Şampiyon
Şimdi anladınız mı, bu sene Galatasaray niye başarısız olmuş?
Not: Galatasaray'ın 4 yıllık şampiyonluk serisi (1997-2000) Fenerbahçe'nin Aykut Kocaman'ın golleriyle Trabzon'dan şampiyonluğu aldığı sezonun ardından başlamıştı. Şimdi yine Aykut Kocaman, yine Trabzon ve tıpkı o sezon sonu olduğu gibi yine Fatih Terim... Aman Allah'ım.
Mükemmel tespit![]()
Hakan abi böyle yaparak dualarımızı almaya çalışıyor ama yemeyizŞaka bir yana geçmiş tecrübelerden sonra Fenerbahçe bırakmayacaktır şampiyonluğu. Fenerbahçe'ye yüklü girmeyi düşünüyorum.
Ama bir başka istatistik daha var. Bu, benim değil, bir arkadaşımın hazırladığı tablodur:
Sezona süper kupa maçıyla başlayan takımlar o sezon şampiyon olamıyor.
2006 Beşiktaş 1–0 Galatasaray
2006-07 Şampiyon Fenerbahçe
2007 Fenerbahçe 2–1 Beşiktaş
2007-08 Şampiyon Galatasaray
2008 Galatasaray 2–1 Kayserispor
2008-09 Şampiyon Beşiktaş
2009 Fenerbahçe 2–0 Beşiktaş
2009-10 Şampiyon Bursa
2010 Trabzonspor 3–0 Bursaspor
2010-11 ?![]()
Hurafe bunlar hurafe. İnanmayın![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hakan abi sen bildigin Super Lig'in sifresini kirmissin![]()
Sezonbasi taraftara sorsan kimse istemezdi yine sampiyonlugun son maca kalmasini. Kaderin bi cilvesi olsa gerek, korktugumuz basimiza geldi. Bu sefer kazasiz atlatiriz umarim.
Suanda Aziz Yildirimin yerinde olmak istemezdim. Hafta boyunca gozune uyku girmemistir.![]()
Olurda şampiyon olursak, bu şampiyonluktaki en büyük paylardan ikisi neredeyse hiç forma şansı bulamayan Mert Günok ve zaman zaman eleştiri alan M.Topuz'un olacak.
Kimin aklına gelirdi ki Trabzon'daki maçta, ikili averajta üstün olmamızı sağlayacak o penaltıyı çıkarmak ve Trabzon ağlarına o golü atmak...
Maça 6 Saat Kala Heyecan Biraz Daha ArttıAllah Utandırmaz Umarım ..
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
2 Fenerbahçe grubu birbirine girmiş.Otelin önünde 3-4 Fenerbahçe taraftarı gözaltına alınmış.
Sivas'tan gelen fotoğraflar birazdan düşen internet sitelerine.. Sivassporlu taraftarlarla da yaşanan tartışmalar var..
Kavgaların sebebi muhabirimizden gelen bilgiye göre aşırı alkol.. Ne demeliyim bilmiyorum..
@altunterim
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Yorumsuz derken ne var bu fotoğrafta
O günün anısına bencede çok güzel bir düşünce olmuş. Atkı felan görmüştümde bu ilk sanırım![]()
Resimdekinin Sivassporlu olduğu ne malum Sivas'tada binlerce Fenerbahçeli var.
(İstanbuldan gelen Fenerli taraftarmış zaten... )
Last edited by SAİT71 : 22.Mayıs.2011 at 18:07
4 saat sonra şampiyonluk turu atıyor olacağız inşAllah![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Fenerbahçe taraftarlarının içine Trabzonspor'lu taraftarların sızdığı ve olay çıkartmak istedikleri bu sebepten dolayı da Fenerbahçe klübü gerekli bilgiyi TFF'ye göndermiş.
Hepsi TV'den duyduklarım. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Haber doğruysa yazık . Bu tarz provakatörler hem bu rekabete gölge düşürüyorlar hemde kendi takımlarını yürekten destekleyen diğer Trabzonluların adını lekeliyorlar .
Sivas'tan bir görüntü daha
![]()