Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 154 sonuç

Konu: İşte Bursaspor'un Cezası

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Ne demek polis yapar mi? Polisin gorevi o zaten. Sokakta birisi polise ates edince polis kacacak mi zarar vermeyim diye? Cembere alirsin, bayiltici gaz sikarsin hepsini tikarsin iceriye. Bunu yapacak polis gucun yoksa seyircinin gelmesine niye izin veriyorsun bastan? Ilk mactaki cezalardan sonra da soylemistim, simdi de soyluyorum. Saha disinda, polisin aciziyetinden dolayi cikan olaylarda kulube ceza vermek cok sacma. O kisilerin Bursaspor'lu oldugu ne malum? Belki taskinlik yapip Bursa'ya zarar vermek icin o kiliga giren bolucu orgut sempatizani onlar? Nereden bileceksin? Biletini alip stada girmis insanlar mi?
    Bence püskürtmeliydi karşılık vermeliydi o kendini kaybetmiş holiganlara ancak önceden çok yaşandı böyle olaylar futbolda veya başka bir yerde polis karşılık verince hep suçlu polis oldu,böyle bir zihniyet var toplumda halk zarar verebilir ancak polis karşılık vermesin,o gün polis holiganların verdiği tepkiye karşılık verseydi ülkemizde şuan o cezalar,holiganlar değil,polis konuşulurdu.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Polis işine gelince öyle bir karşılık veriyor ki. Fazla geçmedi üzerinden hatırlarsınız öğrenci olaylarını, Tekel işçilerini.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Tutuklu sayıları artıyor

13 Mayıs 2011 20:16 | NTVSpor.net
    Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesi çıkan olaylar nedeniyle bugün adliyeye sevk edilen 13 kişi de tutuklandı. Böylece tutuklu sayısı 18'e yükseldi.

Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesi çıkan olaylara ilişkin gözaltına alınan, aralarında Bursaspor'un taraftar grubu ''Teksas''ın tribün lideri Selim K. ile Teksaslılar Derneği Başkanı Mehmet G'nin de bulunduğu 13 kişi tutuklandı.
    Adliyede cumhuriyet savcısına ifade vermelerinin ardından tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen zanlılar, ''Teksas''ın tribün lideri Selim K. ve Teksaslılar Derneği Başkanı Mehmet G. ile Recep K, Kaan M, Ufuk E, Ahmet Y, İsmail O, Habip Y, Ali Burak K, Hüseyin A, Yücel A, Ahmet S. ve Murat Ş. tutuklandı.
    Daha önce de adliyeye sevk edilen 10 kişiden 5'i tutuklanmıştı. Böylece soruşturma çerçevesindeki tutuklu sayısı 18'e yükselmiş oldu.
    Bu arada, zanlıların yakınları tutuklama kararına tepki gösterdi. Zanlılardan Recep K'nin ağabeyi Fettan K, gazetecilere yaptığı açıklamada, kardeşinin de aralarında bulunduğu bu kişilerin suçsuz yere gözaltına alındığını, 3 gün süreyle hem kendilerinin hem de bu kişilerin mağdur edildiğini söyledi.
    Fettan K, Bursasporlu yöneticilerin de bu duruma sessiz kaldıklarını ve taraftarları yalnız bıraktıklarını ileri sürerek, ''Bizler yöneticileri de burada görmek isterdik. Ne olursa olsun, Bursaspor Kulübü büyük bir camiadır. Hiçbir zaman da sahipsiz değildir. Bu böyle bilinmeli'' dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İşte asıl şu resimdeki herifciklere ağır ceza vereceksin ki caydırıcı olsun cezalar. Sen kulübe istediğin kadar ceza ver önemli olan bu olayları yapanların ceza almaları. Yaptıklarının yanlarına kar kalmaması. Onların bireysel olarak pişman olmalarını sağlamak. Adama soruyorlar pişman mısınız diye pişman olacak ne yaptık diyor. Daha hala aynı zihniyetteler en ufak bir sapma yok düşüncelerinde. Demek ki yarın bir gün salsan ve yine böyle bir ortama girse aynısını yapacaklar. İşte hazır böyleyken durum, hazır yakalamışken bunları afedersiniz "kobay" gibi kullan ve ağır ceza verki pişman olacak ne yaptık? sorusuna iyi bir cevap vermiş olasın...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Tribünde ne kadar sete çıkan adam varsa almışlardır muhtemelen göstermelik olarak. 1-2 hafta sonra hepsi serbest kalır.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Umarım öyle olur ama durumun biraz ciddi oldugunu söylüyorlar. Özellikle tutuklanan Tribun liderlerinin bu çıkan sorunlarla hiç alakası yok. Sporda şiddet yasası üzerinde kobay olarak kullanılıyoruz. İçerde stad içinde hiç bir sorun yokken ''TARİHE GECECEK'' cezelar veriliyor. Bursasporun gleceğini ipotek altına alıp alaşağı etmek isteyenler emellerine ulaşamıcaklar. Hocamız bu olumsuzluklar daha da kenetlenip önümüzdeki seney daha güçlü olacağımıza inanıyorum dedi. Bizde inanıyoruz. Ama dışardan gözüktüğü gibi olmuyor. İşte bilmeden arkadaşlarda bunlara cezaları vereceksin diyor. Selim,Darko bunlar o gun orada olmadıklarını bile söylüyorlar. Olaylar oldugu akşamı CNNtürke Selim bağlanmıştı. Bizim adımızı anmayın. Her sorunda tribun liderlerini hedef göstermeyin. Ben ahmete veliye nasıl sahip oluyum herkes kendinden sorumludur demişti. Ahanda şimdi içeride. Çünkü onlarda biliyordu bişeylerin olacağını,çıkıp konuşsalarda fayda etmedi. Genel olarak çok ağır cezalar. Bu kulup bu cezaları hak etmedi. TFF tarafsızlıgını gösteremedi.
    Coşkun iyi hoş konuşuyorsunda biLmeden konuşuyorsun. O suçum yok diyen Tribün LiderLerinin oLayLar çıkmadan önce stada yakın bir noktada ki çay bahçesinde topLanıp, oLayLarın nasıL çıkacağını ve neLer oLacağını konuştuğunu biLiyormusun ? Emniyet zaten bu adamLArı takibe aLmış ve gizLi kamera kayıtLarı var adamLarın topLantı haLinde oLduğu sırada. Emniyet zaten bu yüzden bu adamLarı içeri aLdı. oLayLarın içerisinde oLmayan adamLarı keyfinden tıkmadı herhaLde içeri.

Senin hiç akLın aLıyormu bu kadar büyük oLayLarı çıkmasının arkasında organizasyon veya yönLendirme oLmasın. Bir grup insan kafasından çıkardı oLayı demek. AdamLar göz göre göre organizasyon yapmış. Daha neLer var. Yazsam buraya, anLatsam sana pLanLarını. Neyse.. Araştırmadan, biLmeden geLip yazmayın.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu söylenenleri Hayrettin Abi sende sadece duyum olarak biliyorsun. Çıkarsınlar görelim o videoları ozaman bende düşüncelerimi değiştiririm. Çatışma sırasında Kolsuz Mehmet, Darko Recep, Selim hiç biri orada yok. Üstüne onların alevlendirdiklerine ben şahsım adına inanmıyorum. Emniyete göre amaç en tepedekileri alıp kökten çözüm üretmek. Ayrıca onlarca insan var o zaman polise taş atan onlari niye tutuklamıyorlar?
    Yahu bire bir adamın söyLemi zaten. PoLisin video feLan var eLimizde dediği yok. Bu yakaLanan adamLardan birisi direk söyLedi işte. Daha bugün öğrendim. Bu adamLardan birisinin yeğeni iLe konuştum, o anLatı bana hepsini. Kafamızdan, ya da medyanın söyLediği oLayı anLatmıyorum burada. ELaman soruyor Amcasına işte sizi neden yakaLıyorLar ki, sizin zaten görüntünüz feLanda yok, oLayLarın içerisinde de değiLsiniz. Adam da inkar ettik zaten, ama sonra çay bahçesinde ki görüntüLeri önümüze çıkarınca poLis yapacak birşeyimiz kaLmadı. Herşey anLatmamız için de diretiyorLar. İsterseniz poLis orada konuşuLanLar hakkında ses kayıtLarını da dökeLim önünüze demişLer. İş ciddi yani. SaLLamasyon yok ortada.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sen bu yazılanların çoğunu okudun, anlattılar ve burada bana bizlere söylüyorsun. Ben bir gurup insan bunları çıkardı demiyorum. Sna göre bu planlı yapılan birşey. Bende diyorum ki 7 yaşındaki bir çocuk bu olayların çıkacağını bilirdi. İçerideki havayı solumadan, tribunun içindeki insaları tanıman böyle konuşmak çok kolay basit. Sonra bana gelip bilip bilmeden konusmayın deme. Bilmeyen varsa dışardan olaylara düz mantıkla bakaın sizlersiniz. Orada ki o toplanan insanlar amaçı polisle çatışmak değil. Onların amaçı toplu olup şehrini savunmak. Değerlerine sahip çıkmak. Beşiktaş taraftarını Bursaya sokmamak. Ama bunun yapılış şekli polisle çatışmak yanlış. Ama emniyette sütten çıkmış ak kaşık değil. Olayların ilk çıktıgı anın videosunu dolaşıyor. Polisler birden fırlıyor ve önüne geleni jopluyor. İzlemeni isterim abi. Bu ülkede bu taraftar terörist, çapulcu ilan edildi. Oysa daha basına bile yansımamış nice güzelliklere nice yardımlara imza atan bir taraftar var. Basın çok büyük Alevlendirdi, değiştirdi, yoğurdu ve insanları gözüne öyle bir çıkarıp sundu ki olnlar ortada...

http://www.teksas.org/haber_oku.asp?haber=8218 İzleyin lütfen.
    Ben zaten Bursaspor taraftarı kötüdür demedim. Bursaspor taraftarını en az senin kadar bende biLiyorum zaten merak etme. Ve konu başından beri yazdıkLarımı da takip edersen Taraftara karşı hiç bir söyLemim de oLmadı. Çünkü bu yapanLarı Bursaspor taraftarLığı iLe aLakası biLe oLmadığını biLiyorum. VeriLen cezaLarda da Bursaspor a haksızLık yapıLdığını ve bu şekiLde cezayı haketmediğini düşününen kişiLerdenim. Ama biLmediğin çok şey var, o yüzden de oLayLarı farkLıLaştırma bence. Burada farkLı amaçLar farkLı oLayLar dönüyor. Bunun zaten Bursaspor taraftarı iLe de hiç bir bağLantısı yok zaten. Bursaspor taraftarının bu tarz oLayLarda yer aLmayacağını herkes biLiyor. Ama bu oLayLar yüzünden taraftarda LekeLendi onu da düşünmek Lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ayıptır yahu ayıp..
    Başın sıkıştımı evine hırsız girdimi direk ALO 155 Polis'mi..
    Maça git taş at, bunların doğudaki yapılanlardan pek bir farkı yok..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ben demiştim sete çıkanların hepsini almışlardır diye. Volkan Karaman söyledi dün akşam tutuklananlardan Recep K. diye yazılan Darko Recep olayların içinde bile yokken tutuklanmış. Volkan Karaman'la birliktelermiş o gün. Ama Darko bugün ceza evinde çete kurma suçlamasıyla tutuklu durumda.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hele ki bir tanesi var ki Murat Ş. adam 5 vakit namazında yav.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu belirttiğin herşey sadece bir iddaa malesef abi, kesinlik olmamış şeyler. Kesinleşirse ozaman konusuruz.;
    Nesi iddaa yahu Coşkun. AdamLar zaten itiraf ettiLer pLanLarını. Zaten bunLarı pLanLamışLar. Sen maçı çıkan oLayLar yüzünden mi iptaL ettikLerini sanıyorsun. OLayLar bahane. OLayLar oLsa biLe maç oynanıcaktı, Beşiktaş sahaya çıkarıLacaktı. Ama bu pLanLar ortaya çıkınca bu iptaL kararı aLındı, Beşiktaş taraftarının yoLda yoLu kesiLerek şehre girişine izin veriLmedi. Bu oLayLarı yapan adam bunLarı pLanLadıkLarını kabuL ettiLer diyorum, sen iddaa diyorsun. Garipsin sen yahu.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Tahkim Kurulu, PFDK'nın verdiği 1 maç tarafsız sahada oynama cezasını kaldırmış. TFF'nin verdiği 5 maçlık cezayı ise onamış.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu Selim çok fena gider koydu yanlız Vali'ye..

Emre'nin gideride çok iyidii..

ALLAH yardımcıları olsun, 2 kişinin göz altı sebebi sırf önceki sabıkalarından diye biliyorum hatta maç günü polis yaralanmış ve taşıyorlardı...

Default Önemli !

Forumda yazmıyorum artık ama Mehmet Topçu isimli biri bugün olaylardan dolayı gözaltına alınmış ve tutuklanmış. Forumdaki Memedov mu yoksa isim benzerliği mi var merak ettim. Memedov'a ulaşan olursa mesajını bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bizim mehmet heralde

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Büyük ihtimalle o bugün 13 kisi gözaltına alınmış zaten . Birde maçlara giden kişi.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Serhat'ın bulduğu resimdeki kişi Mehmet'e benziyor. Ah be Mehmet keşke hiç bulaşmasaydın şu olaylara.

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Oha harbiden bizim Mehmet bu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tutuklandı ve ? Vay arkadaş =//

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Çok şaşırdım şoktayım :S

Suçsuz oldukları elbet anlaşılıp mahkemede serbest kalıcaklardır, kimsenin şüphesi olmasın. Doğuda molotof atıp, dükkan yakanlara aman dokunmayalım diyenler Bursa'da 15 gündür kamera-fotoğraf kayıtlarından insanların evlerine sabahın bir köründe gelip gözaltına alıyorlar. Şehrin %99'u "Çapulcu Güruhu" 3-5 kişi suçsuz. Artvin'deki olaylardan sonra istifa edip onurlu davranış sergileyen emniyet müdürünün Bursa'ya örnek olması gerekiyor. Mehmet'e ve içerideki 43 kardeşimize tekrardan geçmiş olsun. "Elbet birgün güler, Şehrine ihanet etmeyenler.."

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet olay doğru beyler..
    Şimdi evden geliyorum sabaha karşı 6'da almışlar yapcak birşey yok ALLAH yardımcısı olsun kardeşimin..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yine aynı mahalleden arkadaşım tutuklanacaktı ama askere gitti büyük ihtimal onada işlem yaparlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Savcılığın mahkemeye sevk ettiği şüphelilerden Aziz Conker, Caner Oruç, Enes Aydın, Enver Vatansever, Halil Ergen, İbrahim Tütüncü, İsa Hemgören, Mehmet Topçu, Murat Sali, Osman Topçu, Sedat Köz, Selim Duman, Semih Yıldız ve Emre Doğru tutuklanarak cezaevine gönderildi. Emniyet'teki sorgulamaları devam eden 4 şüphelinin ise yarın Adliye'ye çıkartılması bekleniyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yazık oldu çocuğa, ne işin vardı ki orda sanki.. Şu yeni yasa bizimkine tosladı iyi mi..

Yalnız bu olay bizim şapkamızı önümüze koyup düşünmemizi gerektiriyor.. Özellikle de maçlara giden arkadaşlar daha dikkatli olmalı artık.. Sonuçta hayatınızı etkileyecek durum bu..

Ve bu yasanın da hiç şakası ve affı yok maalesef.. Umarım suçsuzdur da bir an önce özgürlüğüne kavuşur..

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Allah kurtarsın Mehmet abiyi. Ah be böyle boş işlere karışmasak çok daha güzel olmaz mı? Hayatının en güzel zamanlarını içeride geçirecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

http://bursadabugun.com/14-taraftar-...i/haber/26883/

içim çok kötü oldu memoyu böyle görünce..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bak sen şu eşek sıpasına la...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ahh ulan Topçu ahh ! Ne işin var oralarda.

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri