Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Mahmut Özgener Aday Değil

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Mahmut Özgener Aday Değil

7 Haziran 2011 17:21 | NTV Spor ve Ajanslar
    Türkiye Futbol Federasoynu Başkanı Mahmut Özgener, 14 Haziran'da yapacağı basın toplantısıyla tekrar aday olup olmayacağını açıklayacak.

TFF Başkanı Mahmut Özgener, 14 Haziran'da basın toplantısı düzenleyecek.
    14 Haziran Salı günü Mövenpick Otel'de düzenlenecek toplantı saat 15.00'te başlayacak. Toplantıya Başkan Özgener'in yanı sıra Başkanvekilleri Lutfi Arıboğan ve Servet Yardımcı da katılacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Seçim ne zaman?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

29 Haziran'da olması lazım. Özgener'in Federasyona bağlı kurullarda bazı yenilikler yaparak yola devam etmesi gerektiğini düşünüyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    29 Haziran'da olması lazım. Özgener'in Federasyona bağlı kurullarda bazı yenilikler yaparak yola devam etmesi gerektiğini düşünüyorum.
    MESELA HAKEMLERE DAHA BİR DİKKATLE DAVRANMASI GEREKİR MHK BU KONUDA ÇOK YUMUŞAK BİR TAVIR SERGİLEMEYE DEVAM EDİYOR BİRDE DERBİ MAÇLARINDA SIKI GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDIĞINI BİLİYORUZ ANCAK BU YAŞANAN BURSASPOR BEŞİKTAŞ MAÇI ÖNCESİ ÇIKAN OLAYLAR BİRAZ TFF YE OLAN GÜVENİ SARSMIŞ DURUMDA BUNU Bİ TOPARLAMASI LAZIM GÜVENLİK AÇISINDAN GEREKİRSE STADIN ÇATILARINA KESKİN NİŞANCI KOYMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM YANİ DERBİ MAÇI VARSA HAFTA SONU OLAY ÇIKMAMASI İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPMAN LAZIM DOĞRU DEĞİLMİ ARKADAŞLAR

Göksel Gümüşdağ,Mahmut Özgener aday olmayacaksa aday olabileceğini söyledi bu seçimde.Fakat sanırım onu da diğer kulüpler istemiyor Aziz Yıldırım ile olan yakınlığı nedeniyle.Bir Haluk Ulusoy süprizi çıkarsa şaşırmam.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

@urwrdskkn

Stad çatısına keskin nişancı koyulmalı demiştin. Dediğine denecek bir söz var. Telegol'de Turgay Şeren'in Ali Sami Alkış'a söylediği '' yuh artık '' ile başlayan cümleyi desek abartmış olmayız. Arkadaş keskin nişancı nedir futbol maçında.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    @urwrdskkn

Stad çatısına keskin nişancı koyulmalı demiştin. Dediğine denecek bir söz var. Telegol'de Turgay Şeren'in Ali Sami Alkış'a söylediği '' yuh artık '' ile başlayan cümleyi desek abartmış olmayız. Arkadaş keskin nişancı nedir futbol maçında.
    Kulüpler 1000 kişilik tim falan kursunlar hatta ellerinede elektrikli joblardan falan verelim.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    @urwrdskkn

bende sana şöyle bişi söylemek istiyorum misal teroristler hiç belli olmayacak yerlerden çıkar çatılara keski nişancının konulması bence çok iyi olur derbi maçlarında hem neme lazım USAME BİN LADİN öldü bir şekilde intikam almak isteyecektir bir anda patlatacakları bomba bir anda hayat kaydırır

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Beyler alın tüfekleri topları stada gidiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Acıbadem Hastaneleri sahibi, bir dönem Fenerbahçe yöneticiliği yapmış, Mehmet Ali Aydınlar federasyon başkanlığına aday olmuş. Bu adam başkan olmamalı, Fenerbahçe dışındaki kulüpler de tepki muhakkak koymalıdır.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Acıbadem Hastaneleri sahibi, bir dönem Fenerbahçe yöneticiliği yapmış, Mehmet Ali Aydınlar federasyon başkanlığına aday olmuş. Bu adam başkan olmamalı, Fenerbahçe dışındaki kulüpler de tepki muhakkak koymalıdır.
    Neden?
    Mehmet Ali Aydınlar çok başarılı bir iş adamıdır. Çok efendi bir insandır.
    Sırf Fenerbahçeli diye tepki koymak da neyin nesi?

Sponsor olduğu Fenerbahçe Acıbadem'in başına geçerek nerelere taşıdı. Kesinlikle ligi de bir üst kademeye çıkartır. Tanıdıktan sonra Özhan Canaydın'a, Süleyman Seba'ya nasıl saygı gösteriyorsan emin ol ona da göstereceksin.

Bir şeye tepki konulacak ise kesinlikle bu yazdığına tepki konulur bence. Tanımadan yorum yapmak hiç doğru değil. Karşınızda kimsenin eleştiremeyeceği kadar tertemiz biri var, ayrıca inanılmaz saygılı, düzgün bir insan. Bu kadar düzgün bir kişiliğe sahip olmasından ötürü FB başkanı olmasını istiyordu bir çok kişi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kişiyi tanımadan etmeden yargılamak, olumsuz konuşmak kesinlikle doğru değil. Mehmet Ali Aydınlar kimdir, nedir detaylı bilgim yok sadece Fenerbahçeli diye olmasın diyemem. Bizim ülkemiz kaldırmaz ama bu durumu, en ufak bir olayda Fenerbahçeli olması ön plana çıkar, kendisi işini olağanüstü yapsa, ligimizi en iyi seviyelere taşısa bile bu asla değişmez. Msn konuşmaları, mesajlardan ne saçma sapan şeyler çıkıyor. Aday olan diğer isimlerden Göksel Gümüşdağ'da Galatasaray üyesi, o da aynı şekilde işini iyi yapsa bile mutlaka eleştri alacaktır.

Ayrıca şöyle bir durum var, Mehmet Atalay her türlü götürür bu işi, diğer adayların pek şansı yok bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Neden?
    Mehmet Ali Aydınlar çok başarılı bir iş adamıdır. Çok efendi bir insandır.
    Sırf Fenerbahçeli diye tepki koymak da neyin nesi?

Sponsor olduğu Fenerbahçe Acıbadem'in başına geçerek nerelere taşıdı. Kesinlikle ligi de bir üst kademeye çıkartır. Tanıdıktan sonra Özhan Canaydın'a, Süleyman Seba'ya nasıl saygı gösteriyorsan emin ol ona da göstereceksin.

Bir şeye tepki konulacak ise kesinlikle bu yazdığına tepki konulur bence. Tanımadan yorum yapmak hiç doğru değil. Karşınızda kimsenin eleştiremeyeceği kadar tertemiz biri var, ayrıca inanılmaz saygılı, düzgün bir insan. Bu kadar düzgün bir kişiliğe sahip olmasından ötürü FB başkanı olmasını istiyordu bir çok kişi.
    Göksel Gümüşdağ da Mehmet Ali Aydınlar da başkan olmamalı. Göksel GÜmüşdağ bizim kongre üyemiz, Mehmet Ali Aydınlar'ı da açıkladık. Bu iki isim isterlerse ligi dünyanın en iyi ligi, Milli Takımı da dünya 1.si yapsınlar, en ufak bir olayda geçmişlerinden dolayı o günden sonra sürekli yargılanacak, bu durum da TÜrk futbolunu çıkmaza sokacaktır. Tarafsız davranacak olmalarına kimsenin şüphesi yok fakat burası Türkiye.

En azındanhiçbir kulüple ilişiği bulunmamış olan -varsa da bilmiyorum-, Türkiye'de sürekli sporun içinde bulunan Mehmet Atalay'ın federasyonun başına gelmesi diğer iki isimden de daha mantıklıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Mehmet Ali Aydınlar'ın başkan olduğu takdirde başarılı olacağını düşünüyorum ancak Aydınlar başkan olduktan sonra Fenerbahçe lehine yanlış taç verilse, bundan bile pay çıkarılıp yıpratılacaktır. Aydınlar'la birlikte Fenerbahçe de yıpratılacaktır. Bunun yanı sıra ben Mehmet Ali Aydınlar'ı Fenerbahçe başkanı olarak görmek istiyorum. Umarım TFF adaylığından vazgeçer.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kişiyi tanımadan etmeden yargılamak, olumsuz konuşmak kesinlikle doğru değil. Mehmet Ali Aydınlar kimdir, nedir detaylı bilgim yok sadece Fenerbahçeli diye olmasın diyemem. Bizim ülkemiz kaldırmaz ama bu durumu, en ufak bir olayda Fenerbahçeli olması ön plana çıkar, kendisi işini olağanüstü yapsa, ligimizi en iyi seviyelere taşısa bile bu asla değişmez. Msn konuşmaları, mesajlardan ne saçma sapan şeyler çıkıyor. Aday olan diğer isimlerden Göksel Gümüşdağ'da Galatasaray üyesi, o da aynı şekilde işini iyi yapsa bile mutlaka eleştri alacaktır.

Ayrıca şöyle bir durum var, Mehmet Atalay her türlü götürür bu işi, diğer adayların pek şansı yok bence.
    Göksel Gümüşdağ da iyi olabilir. Lakin ben onun İBB SK'nü bırakacağını pek düşünmüyorum.
    Yalnız Mehmet Atalay olmasın kesinlikle, siyasetten birinin gelmesini istemiyorum. Bunun Türk Futbolu'na ciddi zararı dokunur.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Göksel Gümüşdağ da iyi olabilir. Lakin ben onun İBB SK'nü bırakacağını pek düşünmüyorum.
    Yalnız Mehmet Atalay olmasın kesinlikle, siyasetten birinin gelmesini istemiyorum. Bunun Türk Futbolu'na ciddi zararı dokunur.
    Şahsen ben de istemem Mehmet Atalay'ın başkan olmasını ama mevcut durum onu işaret ediyor gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu konuda katılıyorum fakat diğer 2 isim en ufak bir olaydan sonra sürekli geçmişleri ile yargılanacak, sürekli geçmişleri ile suçlanacak. Bu emin ol siyasetin futbolun içinde olmasından daha çok zarar verir Türk futboluna.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Göksel Gümüşdağ da Mehmet Ali Aydınlar da başkan olmamalı. Göksel GÜmüşdağ bizim kongre üyemiz, Mehmet Ali Aydınlar'ı da açıkladık. Bu iki isim isterlerse ligi dünyanın en iyi ligi, Milli Takımı da dünya 1.si yapsınlar, en ufak bir olayda geçmişlerinden dolayı o günden sonra sürekli yargılanacak, bu durum da TÜrk futbolunu çıkmaza sokacaktır. Tarafsız davranacak olmalarına kimsenin şüphesi yok fakat burası Türkiye.

En azındanhiçbir kulüple ilişiği bulunmamış olan -varsa da bilmiyorum-, Türkiye'de sürekli sporun içinde bulunan Mehmet Atalay'ın federasyonun başına gelmesi diğer iki isimden de daha mantıklıdır.
    Mehmet Atalay, insan haklarına aykırı olacak şekilde FIFA sıralamasında altta kalan bazı ülkelerden transfer yapılmasını engellemeyi planlayan bir siyasetçi. Trabzonspor'un hakkını hiç bir sebep gösteremeden televizyonda savunabiliyor kulüp başkanı gibi. Bir Federasyon başkan adayı böyle mi açıklama yapmalı?

Nasıl tarafsız anlayamıyorum?
    Şahsen bu görüşleri ile bu işi yapabilecek en son kişi izlenimini doğurdu.

Bu konuda katılıyorum fakat diğer 2 isim en ufak bir olaydan sonra sürekli geçmişleri ile yargılanacak, sürekli geçmişleri ile suçlanacak. Bu emin ol siyasetin futbolun içinde olmasından daha çok zarar verir Türk futboluna.
    O iki ismin geçmişleri tertemiz.
    Neden konuşulsun?
    Her başkanın tuttuğu takım vardır, örn. Haluk Ulusoy. Lütfen Fenerbahçe'li olduğu için yargılamaktan vazgeçelim.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Türkiye Futbol Federasyonu'nda seçim süreci işlerken, Mehmet Ali Aydınlar NTV Spor'a başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Futbol Federasyonu'nun yeni başkanını belirleyeceği olağan genel kurulu 29 Haziran'da yapılacak. Başkan Mahmut Özgener'in yeniden aday olmayacağı kongre öncesi adaylığını açıklayan ilk isim Mehmet Ali Aydınlar oldu.

NTV Spor'a konuşan Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Burulu Başkanı, 29 Haziran'daki seçimlerde başkanlığa talip olduğunu söyledi.

Aydınlar, Fenerbahçe'nin yanı sıra, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da desteğini aldıktan sonra adaylığa karar verdi.

Futbol Federasyonu seçimlerinde başkan adaylığı için, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay'ın da isimleri geçiyor.

Ntvspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Fenerbahçe'nin iyiliği için aday olmamalı M.Ali Aydınlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Burası Türkiye, bugün destekleyenler iki gün sonra unutur, kendi hatalarını, başarısızlıklarını telafi etmek için zamanında destekledikleri kişiye sallamaya başlarlar..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kim yabancı sınırını kaldırmaya niyetliyse o başkan olsun istiyorum ben. Bi de öyle deneyelim.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Mehmet Ali Aydınlar çok düzgün bir adam, ben konuşmalarını dinliyorum ve beğeniyorum. Hatta Aziz Yıldırım yerine Fenerbahçe başkanı olsa çok hoşuma gider. Ama şu anda aktif olarak Fenerbahçe bünyesinden federasyon başına geçmesi pek doğru değil, ha birde ne kadar sadece hobi de olsa Voleybol ile bir yere gelmiş bir insan. Dediğine göre de çok anlamadığı Voleybolu işin ehli insanlara bırakarak yükseltmiş. Bu taktik federasyon için çok geçerli değil.

Göksel Gümüşdağ da richie rich gibi bir adam, çok sempatik, ama bence biraz o koltuğun ağırlığı yok gibi. Genel olarak ikinci adam oldu ve üst düzey bir takımın, büyük bir camianın fırınında pişmedi. Bu da sıkıntı yaratabilir.

Mehmet Atalay efendi adamdır, projeli adamdır. Ama Trabzonsporlu adamdır. Koyu bir Trabzonludur, şimdiden milli takım için Şenol Hocayı kafasına takmış. Hükümete yakın olması da şansını artırır. Ama ben objektif olarak kendi takımıma bu kadar yakın birinin federasyon başkanı olmasını doğru bulmam. Birde Mehmet Atalay varken ben iddaa edilen gibi Trabzonspor'un Mehmet Ali Aydınlara destek vereceğini pek sanmıyorum. özellikle Faruk Özak spor bakanı iken.

sonuç olarak benim kanımca birkaç ufak düzenleme ile Mahmut Özgener'in devam etmesi iyi olur. Federasyona yüklenilen dönemdeki etkili çıkışları, MHK'yı genel olarak koruyan tutumu olumlu. Ben devam etmesinden yanayım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mehmet Ali Aydınlar aday olmamalı adam seçildikten sonra Fenerbahçe ve kendisine yöneltilen eleştiriler çok artar. Mehmet Ali Aydınlar umarım bizim bir sonraki başkanımız olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neden ? Diğer kulüplerin de desteğini almış tuhaf bir şekilde.Kimse tepki koymamış yani Galatasaray'a yakınlığı ile bilinen Haluk Ulusoy olurken iyi M.Ali Aydınlar olurken mi kötü ?

Ayrıca haberlere göre ilk önce Yıldırım Demirören ve Sadri Şener ile görüşüp karar vermiş galiba M.Ali Aydınlar bu işe.Yakışmadı bence bu karar.He iyi bir başkan olur mu bence olur orası ayrı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Özgener medya karşısında

TFF Başkanı Mahmut Özgener, salı günü bir basın toplantısı düzenleyecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF), 29 Haziran Çarşamba günü yapılacak seçimli genel kurul öncesi, başkan Mahmut Özgener salı günü İstanbul'da basın toplantısı düzenleyecek.

Özgener'in, Mövenpick Otel'de saat 15.00'te başlayacak basın toplantısında, genel kurulda yeniden aday olup olmayacağına ilişkin açıklamalar yapması bekleniyor.

Toplantıya başkan Özgener'in yanı sıra başkan vekilleri Lutfi Arıboğan ve Servet Yardımcı da katılacak.

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Mahmut Özgener aday değil

14 Haziran 2011 14:47 | NTVSpor.net
    Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, 29 Haziran'daki seçimde aday olmayacağını açıkladı.

Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, 3.5 yıldır sürdürdüğü başkanlık görevini sonlandırmaya karar verdiğini söyledi.
    Mahmut Özgener, 29 Haziran'da yapılacak TFF Olağan Genel Kurulu ve Seçim Genel Kurulu öncesi Mövenpick Otel'de düzenlediği basın toplantısında, "Futbol Federasyonu Başkanı olarak 3.5 yıldır sürdürdüğüm bu onurlu görevi sonlandırmaya karar vermiş bulunuyorum" dedi.
    48 yaşındaki Özgener, 2008'de kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Hasan Doğan'ın yerine 6 Temmuz'da vekaleten gelmiş, 19 Ağustos 2008'de ise resmen başkanlığa seçilmişti.
    Özgener, daha önce İzmir'in Altay takımının da başkanlığını yapmıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Konuşmasını dinledim helal olsun ne konuştu be adam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Keşke aday olsaydı.. Rahmetli Hasan Doğan gibi olamasa da en azından bi duruşu vardı..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bence Mahmut Özgener son dönemde yıprandığı için daha güçlü gelmek adına yeni dönemde yokum şeklinde blöf yaptı ve kulüplerin kendisini ikna etmesini bekledi. Ancak; 2-3 tane güçlü kişi adaylığını açıklayınca kulüpler Mahmut Özgener'in peşine düşme ihtiyacı hissetmediler ve Özgener de bırakmak zorunda kaldı.

TFF başkanlığı bu ülkede en zor işlerden biri. Bir hafta Fenerbahçe'den fırça yersiniz, diğer hafta Galatasaray'dan, sonraki hafta Beşiktaş'tan diğer hafta Trabzonspor'dan, sonraki hafta Anadolu kulüplerinden. Taraftarına yaranmak isteyen TFF'ye saldırır, başarısızlığını örtbas etmek isteyen TFF'ye saldırır. Belki bizler de bazen taraftarlar olarak aynısını yapıyoruz. Ne yaparsanız yapın yine de beğenilmezsiniz. Ben hatırladığım kadarıyla 1 TFF başkanı haricinde hiçbir başkanın art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Hasan Doğan'dan sonra Mahmut Özgener'in de Türk futbolunda güzel bir iz bıraktığını düşünüyorum.

Yolu açık olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri