1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Mahmut Özgener Aday Değil

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kişiyi tanımadan etmeden yargılamak, olumsuz konuşmak kesinlikle doğru değil. Mehmet Ali Aydınlar kimdir, nedir detaylı bilgim yok sadece Fenerbahçeli diye olmasın diyemem. Bizim ülkemiz kaldırmaz ama bu durumu, en ufak bir olayda Fenerbahçeli olması ön plana çıkar, kendisi işini olağanüstü yapsa, ligimizi en iyi seviyelere taşısa bile bu asla değişmez. Msn konuşmaları, mesajlardan ne saçma sapan şeyler çıkıyor. Aday olan diğer isimlerden Göksel Gümüşdağ'da Galatasaray üyesi, o da aynı şekilde işini iyi yapsa bile mutlaka eleştri alacaktır.

Ayrıca şöyle bir durum var, Mehmet Atalay her türlü götürür bu işi, diğer adayların pek şansı yok bence.
    Göksel Gümüşdağ da iyi olabilir. Lakin ben onun İBB SK'nü bırakacağını pek düşünmüyorum.
    Yalnız Mehmet Atalay olmasın kesinlikle, siyasetten birinin gelmesini istemiyorum. Bunun Türk Futbolu'na ciddi zararı dokunur.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Göksel Gümüşdağ da iyi olabilir. Lakin ben onun İBB SK'nü bırakacağını pek düşünmüyorum.
    Yalnız Mehmet Atalay olmasın kesinlikle, siyasetten birinin gelmesini istemiyorum. Bunun Türk Futbolu'na ciddi zararı dokunur.
    Şahsen ben de istemem Mehmet Atalay'ın başkan olmasını ama mevcut durum onu işaret ediyor gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bu konuda katılıyorum fakat diğer 2 isim en ufak bir olaydan sonra sürekli geçmişleri ile yargılanacak, sürekli geçmişleri ile suçlanacak. Bu emin ol siyasetin futbolun içinde olmasından daha çok zarar verir Türk futboluna.

Mesaj Yetkileri