Torric Jebrin'i alan yok mu hala Bucadan ?
Torric Jebrin'i alan yok mu hala Bucadan ?
Sarı-kırmızılılar yeni oluşturulacak A 2 takımı için 18 futbolcu transfer etti, üç gün de seçme yapılacak.
BANK Asya 1. Ligi’ne yükseldikten sonra İzzet, Ahmet, Orhan, Bayram, Halil, Serdar, Abdülvahit ve Uğurtan’la yollarını ayıran Göztepe, yeni oluşturacağı A 2 takım için 18 futbolcu transfer etti. Sezon başından beri izlenen yetenekli gençlerle sözleşme imzalayan Futbol Direktörü Ali Gültiken isimleri önümüzdeki günlerde açıklanacağını söyledi. Göz-Göz, tesislerde bugünden itibaren üç gün seçme yapacak. Seçmelere 30 lisanslı genç futbolcu katılacak. Beğenilen futbolcuların A 2 takımının kadrosuna katılacağı ifade edildi. Özcan Kızıltan’la İstanbul’da bir araya gelip transfer listesini son kez masaya yatıran Gültiken, “İmzalar çok yakında. Kamp programını da lig takvimi açıklandıktan sonra netleştireceğiz” diye konuştu. Göztepe’nin iç transferde yeniden anlaşmayı düşündüğü İlhan, Burak Keskin, Vedat ve Eray’la ilgili de bu hafta somut adımlar atması bekleniyor.
Başkan söyledi birkaç gün içinde Nobre ile imzalayabiliriz diye.
Ali Çamdalı ile 2 Yıl Daha
Ordusporumuz’ un başarılı orta saha oyuncularından Ali Çamdalı, yapılan görüşmeler sonucu Ordusporumuz’ da kaldı.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Kulüp Başkanımız Dr. Nedim Türkmen şunları söyledi:
‘’ Ali Çamdalı, Ordusporumuz’ un Süper Lig’ e çıkmasında önemli katkıları olan, başarılı bir futbolcumuz. Kendisiyle yaptığımız görüşmeler sonucunda 2 yıl daha Orduspor forması giymesi yönünde anlaştık.
Kendisine başarılar diliyorum. ‘’
Dr. Nedim Türkmen
Orduspor Kulübü Başkanı
Turkiyeye geldigimde Orduyuda gelcem, Metin abi iyi isler yapacak eminim
Ömer Çuğ Elazığspor'da !
Dış Transferde Eyüpspor’dan Caner BULUT, Tokatspor’dan Sinan ÖZKAN’la anlaşan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor son olarak Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup Takımları’ndan Bugsaşspor’da forma giyen Ömer ÇUĞ ile 2 yıllığına anlaştı…
Spor Toto Süper Lig'e yükselen Mersin İdman Yurdu'nun, Beşiktaş'ta forma giyen Mert Nobre ile 2 yıllık anlaşmaya vardığı bildirildi.
Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, bir süredir transfer görüşmelerini sürdürdükleri Nobre ile anlaştıklarını söyledi.
Önümüzdeki birkaç gün içerisinde Nobre'nin Mersin'e geleceğini ve 2 yıllık sözleşmeyi imzalayacağını ifade eden Kahramanlı, ''Yeni transferimiz tüm Mersin'e hayırlı uğurlu olsun. Nobre'nin takımımıza çok faydalı olacağına inanıyorum. Çünkü her şeyin dışında Nobre, kendisini ispatlamış, kaliteli bir futbolcu'' diye konuştu.
Kahramanlı, transfer çalışmalarının sürdüğüne işaret ederek, ligde kalıcı bir takım oluşturabilmek için güçlü bir kadro kurabilmenin hesaplarını yaptıklarını kaydetti.
ntvspor
Mert Nobre Mersin İdman Yurdu'nda !!!
Allah'a Bin Şükürler Olsun, Kurtulduk Artık Nobreden![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Cihat Arslan ile 3 yıllık anlaşma imzalandı.Yeni TD'miz Cihat Arslan!
![]()
Göztepe'miz de ayrıılık.
Tayfun Özkan ve 2.kaptan ferhat'a kulüp aramaları söylenmiş.
Taraftar olarak pek oyunculara bağlanıp onları ölümüne sevmeyiz ama bu iki oyuncunun yeri bizde ayrıydı.Ferhat özellikle son birkaç sezondur Göztepe ile bağdaşlaşmıştı Tayfun ise bizden biri gibiydi takımda olsun semtte olsun izmirde olsun üzüldük kısacası.
Söylentiler var tabi yeni gelecek oyunculardan sonra yedek kalmamaları için gönderiliyorlar diye inş.istedeikleri yere keyifle ve iyi oynayabilcekleri kulüplere giderler.
Tam olarak gönderilmediler ama takımda kalma ihtimalleri ne tam olarak bilinmiyor şu anda.
Havada kaparlar şimdi
Mersin İ.Y. parayı har vurup harman savuruyo. Bu stratejileriyle küme düşmeleri çok olası...
I'm back...
GeLecek sezon tek bir goL atar. Onu da Beşiktaş`a atar bu adam.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Çok kolay yazılmış bir yorum, katılmıyorum. Antalyaspor örneği önümüzde kâğıt üstünde düşecek takımlar arasına yazılacak kadro vardı, durum ortada. Karşılaşmalar oynanmadan bu tür yorumlar felaket tellallığından, hazımsızlık ya da karşı tarafı aşağılamaktan başka bir anlam ifade etmiyor.
Antalyaspor'un kadrosuna bakarsak teknik olmayan ama oldukça savaşçı oyunculardan kurulu bir takımdı. O zamanki ligde savaşçı takım kurunca ligde kalıyodunuz. Nobre böyle bir oyuncu mu? Kocaelispor'u hatırlayın. Harika Sırp oyuncular getirmişti. Tutoric, Andjelkovic vs. Ama olmadı onlarda parayı har vurup harman savurdu çekip gitti oyuncular. Nobre'ye Mersin'de parasını 2 gün geç yatır çeker gider. O sezon Kocaelispor'un kadrosu tekrar o sene çıkan bizden ve Antalyaspor'dan kat ve kat iyiydi. Sonuç ne oldu? Ne felaket tellalığı yapıyorum, ne hazımsızlık çekiyorum ne de Mersin İ.Y.'nu aşağılıyorum. Yazdığım mesajdan nasıl öyle bir yorum çıkardınız anlamıyorum. Bu yorumunuz benim yorumumdanda kolay yazılmış olsa gerek...
I'm back...
MİY'e ne desem bilmiyorum ki...Hakan-Erhan-Nobre.
Allah Razı olsun
![]()
Mustafa hakLı. Çıktığı takımdan 10 ve üzeri adam gönderip, 15 ve üzeri adam aLan takımLar istediği kadar iyi transferLer yapsınLar başarıLı oLamazLar. BunLarın örnekLerini geçmişte gördük. Aynı şekiLde önümüzde İBB ve Karabük gibi örnekLerde var. MİY nin bende başarıLı oLacağını düşünmüyorum. Ha kadro oturacak, ha taktik tutacak derken zaten sezon başında en az 18-20 arası puan topLayamazsa ikinci yarı işi tamamen biter.
Başarı düşünüLürken biraz iLeriye dönük hamLeLer yapıLmaLı. Önce senin kendi çıkan kadronu koruyup, üzerine ekstra parçaLar iLave edersin. İLk sezon zorda oLsa Ligde kaLdımı geLecek yıLLar için yavaş yavaş yapıLanırsın. iLk sezonda daha 15 adam gönder 20 adam aL oLdumu, oLmuyor maaLesef.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kemik kadro dan sadece 1 oyuncu gitti...O da Kerem İnan. Mehmet Polat duruyor Joseph Boum duruyor Nduka duruyor İlhan Özbay duruyor Hüseyin Yoğurtçu duruyor Hasan Üçüncü duruyor Erman Özgür duruyor Nurullah Kaya duruyor Fatih Şen duruyor yani kemik kadro duruyor sadece 2 kiralık oyuncu vardı bunlardan biri Adem Büyük alınması için herşey yapılıyor...
Giden oyuncularda bunlar yedek yakım gitti sadece
Kerem İnan,Eser Altın,Fatih Egedik,Fuat Onur,Burak Karaduman,Veysel Kılıç
Bence önce biraz araştırmalısınız kim gitti yada kaç kişi gitti vs...
Ben kemik kadronun iyiyse korunmasından yanayım. Ama Erman Özgür, Mehmet Polat, Hasan Üçüncü, Fatih Şen gibi oyuncular zaten miyadını doldurmuş oyuncular. Sanırım Orduspor konusunda söylemiştim. Karabükspor'un kadrosu Bank Asya'ya çok fazla bir takımdı zaten koparıp gittiler. Karabükspor'un örnek alınması mantıklı değil bence. Siz beni anlayamadınız. Benim demek istediğim; Mersin İ.Y. takım oyununa çok önem veren, mücadeleci, yenilgiyi kabullenmeyen oyuncular transfer etmeli. Gelen oyuncuların bu beklentileri karşılayacağını düşünmüyorum. Mesela Mustafa Keçeli transferi Hakan Arıkan ve Nobre transferlerinden çok daha mantıklı. Dediğim gibi Mehmet Polat'larla, Erman Özgür'lerle, Hasan Üçüncü'lerle çok zor Mersin'in ligde kalması. Ha kemik kadrodan Joseph Boum'un, Nduka'nın, İlhan Özbay'ın, Nurullah Kaya'nın tutulmaları çok doğru hamleler. Mesela ben Nobre'yi alacağıma üzerine para koyup Adem Büyük'ü alırım daha iyi.
Tekrar söylüyorum benim Mersin İ.Y. ile hiç bir problemim yok aksine destekliyorum bile. Sadece transfer politikalarının çok yanlış olduğunu düşünüyorum ve bunu söylüyorum bu kadar...
I'm back...
Yalnız Nobre sahada herzaman yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalışan ve aşırı mücadele eden bir oyuncu, yeteneği çok zayıf olduğu için bu özellikleri unutuluyor. Adem Büyük Nobre kadar azimli bir oyuncu mu?
Başkanımız Ligtv'de Futbol Gündeminde Önemli Açıklamalarda Bulundu
1- Miguel Garcia 2 yıl Orduspor'da, Şuanda 16:15 uçağı ile İstanbula geliyor..
2-Belay Yarın İstanbula geliyor, Bizi en çok zorlayan o transfer olmuş.
3-Milandan Adiyiah için başvurmuşuz. Kiralık kabul etmemişler. Satın alın demişler. Başkan onu alacaz dedi.
4-Strasser bitti. Opsiyonlu kiralık olacak. Cuma günü milanoya gidilip Adiyiah ve Strasser alınıp gelinecekmiş.
5-Udineseden sağ kanat dedi. Kolombiyalı Cuaradoyu kast etti. Kiralık istedik vermediler. Bonservis için 8M istemişler.Yatmış
6-Avrupadan 1 sağ kanat alacağız..Ligimizde malesef sol ve sağ açık bulmak zor.
7-Türkiyeden 1 veya 2 yerli alacağız.
8-Stopere Yerli birini alacağız..O bölgede Kürşat,Numan var dedi.
9. +2+2'ler genç yabancılar olabilir dedi.Patlama yapacakları oraya alacağız dedi.Emenike gibi bizde bomba patlamak istiyoruz dedi.
10.Fevzi Elmas ile uzatılacakmış.
11. Youla'nın 2003'de Türk statüsü başvurusu olmuş. Onu halletmeye çalışacaklarmış. Youla çok isteklimiş.Ayrıca Metin hoca oun çok iyi tanıyormuş.
12.Kadromuzda şuan 13,14 kişi süperligde oynayacak düzeyde dedi.
13.25.000 kişilik stadyum yapılacak.
Gelen yabancıların takımlarında belli bir istikar yakalamaları çok önemli.Adiyiah ismini okudum gelirse 2.Emenike etkisi yaratabilir.Strasser,Belay ve Garcia da Ordu'ya faydalı olabilecek isimler.Bu sene yeni gelen takımlarla birlikte ligin çok renkli geçeceğini düşünyorum.
Miguel Garcia Bugün İmzalıyor
Açıklama: Dün saat 16:30'da İstanbul'a gelen Miguel Garcia ile Başkan Nedim Türkmen akşam saatlerinde bir araya gelirken, yapılan görüşme sonucunda her iki tarafta anlaşmaya vardı. Bugün sağlık kontrolünden geçecek olan Miguel Garcia, kendini Orduspor'lu yapacak olan imzayı atacak.
Son günlerde transferi merak konusu olan Portekiz'li futbolcu Miguel Garcia'da Orduspor mutlu sona ulaştı. Dün tatilini yarıda bırakarak uçakla İstanbul'a gelen ve akşam saatlerinde Başkan Nedim Türkmen'le görüşen Miguel Garcia ile yapılan görüşme sonunda anlaşma sağlandı.
Daha önce Miguel Garcia ile ön protokol imzalayan Orduspor yönetimi, dün yapılan son görüşmede transferin detaylarını konuşurken bugün yapılacak sağlık kontrolünün ardından Miguel Garcia kendisini Mor-Beyaz'lı renklere bağlayan imzayı atacak.
Son olarak Portekiz Ligi takımlarından Braga'da forma giyen ve sağ bek mevkiinde görev alan Miguel Garcia, bugüne kadar 10 kez Şampiyonlar Ligi ve 17 kez'de Uefa Avrupa Ligi (Uefa Kupası) olmak üzere 27 kez Avrupa maçlarında forma giyerken, 2 kez Uefa Kupasında final oynama başarısı gösterdi.
Orduspor Kulübü akşam saatlerinde yapacağı resmi açıklamayla bu transferi duyurması bekleniyor.
Hüseyin Öztürk