Ben kemik kadronun iyiyse korunmasından yanayım. Ama Erman Özgür, Mehmet Polat, Hasan Üçüncü, Fatih Şen gibi oyuncular zaten miyadını doldurmuş oyuncular. Sanırım Orduspor konusunda söylemiştim. Karabükspor'un kadrosu Bank Asya'ya çok fazla bir takımdı zaten koparıp gittiler. Karabükspor'un örnek alınması mantıklı değil bence. Siz beni anlayamadınız. Benim demek istediğim; Mersin İ.Y. takım oyununa çok önem veren, mücadeleci, yenilgiyi kabullenmeyen oyuncular transfer etmeli. Gelen oyuncuların bu beklentileri karşılayacağını düşünmüyorum. Mesela Mustafa Keçeli transferi Hakan Arıkan ve Nobre transferlerinden çok daha mantıklı. Dediğim gibi Mehmet Polat'larla, Erman Özgür'lerle, Hasan Üçüncü'lerle çok zor Mersin'in ligde kalması. Ha kemik kadrodan Joseph Boum'un, Nduka'nın, İlhan Özbay'ın, Nurullah Kaya'nın tutulmaları çok doğru hamleler. Mesela ben Nobre'yi alacağıma üzerine para koyup Adem Büyük'ü alırım daha iyi.

Tekrar söylüyorum benim Mersin İ.Y. ile hiç bir problemim yok aksine destekliyorum bile. Sadece transfer politikalarının çok yanlış olduğunu düşünüyorum ve bunu söylüyorum bu kadar...