Anket Sonuçlarını Görüntüle: mehmet d yi seviyor musunuz?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Hayranıyım Reyizin

7 21.21%
  • Seviyorum,iyi biri

7 21.21%
  • Ne iyi,ne kötü

6 18.18%
  • Beğenmiyorum.

10 30.30%
  • Nefret ediyorum.

3 9.09%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: mehmetd yi seviyor musunuz?

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Question mehmetd yi seviyor musunuz?

En sevdiğiniz Yönetici'den sonra,bazı yerlerde benden hoşlanılmadığını gördüm.
    Sonuçta böyle bir anket açmaya karar verdim.

Hiç kimse beni sevmek zorunda değil o yüzden sevmiyorum derseniz alınırım ama neden sevilmediğimi de açıklarsanız belki o özelliğimi düzenlerim.

Benim burada oluş amacım burayı sevmem,çalışmadığım için zaman geçirmek için
    buraya giriyorum.Buraya girdiğimde burayı bir nevi evim gibi görüyorum,safım çünkü.
    Herkesi ben gibi görüyorum ve yanılıyorum.Konulara mümkün oldukça, az olan bilgimle
    iyi niyetli birşeyler yazmaya çalışıyorum.espriler yaparak dost kazanmaya ve herkesin iyi vakit geçirmesini sağlamaya çalışıyorum.bir taraftan çok şey yaptığımı düşünüyor ve yöneticilik bekliyorum ama istenmeyecekmiş diye okudum ve verilmeyecek gibi o da.

Söylediğim gibi beni sevmek zorunluluğunuz yok o yüzden sevmiyorum demekte özgürsünüz
    neden sevmediğinizi de açıklarsanız iyi olurdu.

Başka birşeyler daha diyecektim ama şimdilik bu kadar yeterli sanırım.
    Daha da yazıyı fazla uzatıp sıkmayalım.

Son olarak bilgilendirme ile bitirelim:Oylama 1 hafta sürecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Senin orjinal yaşında 31 mi hocam?

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Senin orjinal yaşında 31 mi hocam?
    31 ama çocuksu biriyim,onu diyorsun herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Seni her halinle seviyoruz reyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

özeleştiri yapabilmeniz güzel bir özellik. umarım hayatta başarılı olursunuz, daha doğrusu mutlu olursunuz herşey istediğiniz gibi olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    özeleştiri yapabilmeniz güzel bir özellik. umarım hayatta başarılı olursunuz, daha doğrusu mutlu olursunuz herşey istediğiniz gibi olur.
    teşekkürler.
    bu arada timecris neden nefret ettiğini de açıklasaydın iyi olurdu.yoksa yazılamayacak kadar kötü mü?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Öl de baba ölelim. . .
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Adam king...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir kişiden nefret etmek için o kişiyi tanımak lazım bana göre. O seçenek yanlış olmuş, bu forumda sizi gerçek manada tanıyan pek insan olduğunu sanmıyorum.

Beğenmiyorum seçeneğini işaretledim. Çünkü yaptığınız yorumlar çok boş ve anlamsız geliyor bana. Forumdan kopuş ve dönüş şekliniz de bir hayli garipti. Ben de önce size karşı davranışlarımda bazı arkadaşlar gibi dalgaya vurdum ama o da samimiyetsiz geliyor. Bana göre değil. Siz sormadan açıklayayım dedim bunları.

Ha unutmadan, yaşayan efsanesiniz o ayrı. Siz forumdan ayrılınca değeriniz farklı kulvarda daha iyi anlaşılacak.

mehmetd ile gerçekte tanışmak istiyorum.

mehmetd kendini tanıman güzel izlenimlerime göre çok samimi ve iyi niyetli bi insana benziyorsn

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Bir kişiden nefret etmek için o kişiyi tanımak lazım bana göre. O seçenek yanlış olmuş, bu forumda sizi gerçek manada tanıyan pek insan olduğunu sanmıyorum.

Beğenmiyorum seçeneğini işaretledim. Çünkü yaptığınız yorumlar çok boş ve anlamsız geliyor bana. Forumdan kopuş ve dönüş şekliniz de bir hayli garipti. Ben de önce size karşı davranışlarımda bazı arkadaşlar gibi dalgaya vurdum ama o da samimiyetsiz geliyor. Bana göre değil. Siz sormadan açıklayayım dedim bunları.

Ha unutmadan, yaşayan efsanesiniz o ayrı. Siz forumdan ayrılınca değeriniz farklı kulvarda daha iyi anlaşılacak.
    beğenmemene rağmen bunu söyleyip sonra da gerekçesini açıklamandan öncelikle teşekkür ediyorum.

ben forumda bazı kişilerin tarzımı sevmediğini düşündüm.sonuçta hoşlanılada bilinir bir insandan hoşlanılmayadabilir.tarz meselesi.benim insanları güldürmek için yazdığım bişey gıcık bulunabilir.

bunun dışında cevapları farkettiyseniz biz fm oyuncularına göre belirledim.
    yani soru; çok olumlu cevap,olumlu cevap,nötr,olumsuz,çok olumsuz.
    çok olumluya HAYRANIM REYİZE dediğime göre çok olumsuza da NEFRET EDERİM
    demek lazımdı.Yoksa "Çok severim "Acık severim "Gene de severim" "Severim" "Sevmek zorundayım" gibi tek taraflı cevap olsun istemedim.Çok sesliliğe uysun istedim.İsteyen beğenir,isteyen beğenmez.

Bu arada yanlış cevabı 1 kişi işaretledi sebebini sordum, ama sen beğenmiyorum şundan dedin zaten, ben de beğenmeyen nedenini açıklarsa iyi olur demiştim.

Forumdan kopmama gelince;

Forumdan 2 kez koptum.1.de konularım gma ya atılıyordu bende sinirlemekle beraber"yöneticidir,haklıdır,doğruyu yapmıştır" diye fazla ses çıkartmıyordum.
    ama bir gün konumu sabitleyin dedim aygün gma ya attı, atabilir yöneticidir haklıdır ama atarken "al sana sabit" diye dalga geçerse ayrılırım.sonra siteyi sevdiğimden geri döndüm.

2.de de yönetimle tartışıyorduk.aygün ün kazandığı (gene aygün) ankette ben "yöneticisiniz sizi ayrı değerlendirelim" dedim onlardan evvel sonuçları duyurdum ama tüm mesajlarımı sildiler sanki bitek kendileri yapmış oldu.neyse...zaten oradan sinirliyim benim haklı olduğuma dair hiçbir mesaj gelmedi yada silindi.yöneticilerin bu tarz uygulamalarına 1.den takığım zaten.bu arada bi mesaj attım.dedim ki "ya oyun devam yada biter" yönetici de benden rahatsızlık duyduğunu söyledi,foruma bişey katmadığımı,e sen haklısın diyen de yok bu arada bir üye de yazdıklarımı şöyle değerlendirdi "abi sen ne içiyorsun,söyle biz de bile-lim" bu son 2 mesaj yani yöneticinin "sen forumu sadece çirkinleştiriyorsun" ve üyenin "abi ne içiyon sen" yorumları beni kopardı.

sonra ayın anketi açılmış,beni de aday göstermişler
    "ya dedim,beni sevmiyorlardı ama aday göstermişler hakkımda konuşacaklar" diye düşündüm.
    aslında arkamdan kötü de konuşulabilirdi ama bunu görmem lazımdı o yüzden o kısım açılana kadar geri dönmek istemedim.açıldı,güzel yorumlar geldi bende o yüzden o konunun açılması+ güzel cevaplar üzerine geri döndüm.

gidişim dönüşüm bu şekilde.

yalnız bişey düşündüm şimdi okuyunca "bazı arkadaşlar gibi dalgaya vurmak"
    derken? yani ben burada insanlarla güzel muhabbet edeyim derken insanlar
    bunu "aldırma delidir" deyip hı hı mı yapıyorlar yani?ben espri yapıyorum onlar da benle kafa mı buluyor?

anlaşıldığını düşünüyorum.anlaşılmasa hiç önerilmediğim ayın anketine seçilmezdim.

mesaj yazıp uyardığın için de tekrar tşşkr.

Quote Originally Posted by eminoski View Post
    mehmetd ile gerçekte tanışmak istiyorum.
    olur.eğer izmir buluşması olursa olabilir.
    o da olmayacağına göre rahatım

Quote Originally Posted by Bhaguandas View Post
    mehmetd kendini tanıman güzel izlenimlerime göre çok samimi ve iyi niyetli bi insana benziyorsn
    teşekkürler.

bu konuyu önceden açacaktım ama yönetim "sen açtın ne gereksiz konu,şimdi herkes mi açsın " der diye ertelemiştim.açtım iyi oldu bence.

sonuçta hakkımda kötü diyene kafayı toprağa gömmenin manası yok diye düşünüyorum.
    kötüysek iyi olmaya çalışmak gerekiyor.

(oh be bitii )

Quote Originally Posted by mehmetd View Post

olur.eğer izmir buluşması olursa olabilir.
    o da olmayacağına göre rahatım

İzmir buluşmasını mı beklicez gel he de sen

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

İzmir buluşmasını mı beklicez gel he de sen
    olur,maç olursa gelirim.
    onun da olmayacağını biliyorum zaten

ki ben izmir buluşmaması ne zaman oluyor diye de yazdım bir süre önce.
    gelicem diyen kaç kişi oldu?

kaç kez maç yapalım dedim o da olmadı.
    ben de bıraktım napim

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Forumu bıraktığın 2.olayda ben yoktum Genç Kartal vardı abi Ben çok ucundan içindeydim işin.Puanları hesaplayan falan oydu (:

Foruma ayrı bir renk kattığın kesin.Ama kimileri sever kimileri sevmez.Pek zannetmiyorum sevmeyen kişilerin nefret ettiğini söyleyecek olmasını.Sevmemeleri gayet normal ama nefret derecesinde bir şey olacağını düşünmüyorum zaten.Kimseye bir kötülük yaptığını görmedim.Ben bilgisayar başında bir şeyler atıştırırken arada senin mesajları görüp esprilerin karşısında gülmekten boğulma tehlikesi geçirebiliyorum ama olsun

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bende beğenmiyorumu işaretledim. Kişilik olarak belki çok iyi birisisindir ama gerçek hayatta nasıl bir insan olduğunu bilemediğimiz için bu konuda yorum yapamayacağım.

Forum içindeki davranışların çoğu insana itici gelirken bazı insanlara da pozitif geliyor. Ben itici bulan insanlardanım Yaptığın esprilere genelde gülmüyorum, gereksiz buluyorum ve bazen girdiğim konudan çıkmama sebep oluyor. Hatta açık söyleyeyim artık bi yerden sonra artık direk senin yazılarını okumamaya başladım. Bi ara espri yapmayacağım demiştin bi düzelir gibi olmuştun sonra yine gittin abi Birde şunu söyleyeyim, bir konuda mesaj atanların hepsine üşenmeden alıntı yapıp cevap veriyorsun. Konu senle alakalı olmasa bile. Hepsine cevap verirken o mesajların çoğu boş, saçma oluyor. İçinden uygun gördüğün birisine dolu dolu mesaj yazarsın olur biter. Hepsine tek tek cevap vermene gerek yok Gerek yönetici abilerimiz gerek üyelerimiz ve ben sana zaman zaman uyarılarda bulunduk ama bunların etkisi çok kısa süre sürdü.Daha yazılacak çok şey vardı ama anladığım kadarıyla duygusal bir yapıya sahipsin ve çabuk kırılıyorsun o yüzden kısa tutuyorum. Açık konuştum ama iyimi oldu bilmiyorum

Bu arada anketi keşke gizli yapsaydın insanlar daha rahat oy kullanırdı.
    Last edited by Nedvedmania : 22.Haziran.2011 at 22:18
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Forumu bıraktığın 2.olayda ben yoktum Genç Kartal vardı abi Ben çok ucundan içindeydim işin.Puanları hesaplayan falan oydu (:

Foruma ayrı bir renk kattığın kesin.Ama kimileri sever kimileri sevmez.Pek zannetmiyorum sevmeyen kişilerin nefret ettiğini söyleyecek olmasını.Sevmemeleri gayet normal ama nefret derecesinde bir şey olacağını düşünmüyorum zaten.Kimseye bir kötülük yaptığını görmedim.Ben bilgisayar başında bir şeyler atıştırırken arada senin mesajları görüp esprilerin karşısında gülmekten boğulma tehlikesi geçirebiliyorum ama olsun
    teşşekkürler aygün,senin hakkında yanılmadığımı gördüm.seni boşuna sevmiyorum ve yönetici kısmına tek oyu da ben boşuna atmadığımdan emindim.

öncelikle 1.olayı kabullendiğin için,2.olayda da haklı olduğumu söylediğin için.
    farkındayım 2.olayda direk senden olmadığını,ucundan acık vardı.en azından biri bunu kabullendi o da sen oldun tşşkr.

1i yazdı şimdiden ama o kadar nefret ediyor olacak ki;
    forum kurallarını düşünerek devam etmedi herhalde canı saolsun.
    isteyen sever,istemeyen sevmez.

tabiki de "SEVMEMELERİ GAYET NORMAL" Çünkü ben sevilmeyecek bir adamım.

HENÜZ bir kötülük yaptığımı görmedin desene,zaten görünce de bunu yazamicaksın gibi olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bende beğenmiyorumu işaretledim. Kişilik olarak belki çok iyi birisisindir ama gerçek hayatta nasıl bir insan olduğunu bilemediğimiz için bu konuda yorum yapamayacağım.

Forum içindeki davranışların çoğu insana itici gelirken bazı insanlara da pozitif geliyor. Ben itici bulan insanlardanım Yaptığın esprilere genelde gülmüyorum, gereksiz buluyorum ve bazen girdiğim konudan çıkmama sebep oluyor. Hatta açık söyleyeyim artık bi yerden sonra artık direk senin yazılarını okumamaya başladım. Bi ara espri yapmayacağım demiştin bi düzelir gibi olmuştun sonra yine gittin abi Birde şunu söyleyeyim, bir konuda mesaj atanların hepsine üşenmeden alıntı yapıp cevap veriyorsun. Konu senle alakalı olmasa bile. Hepsine cevap verirken o mesajların çoğu boş, saçma oluyor. İçinden uygun gördüğün birisine dolu dolu mesaj yazarsın olur biter. Hepsine tek tek cevap vermene gerek yok Gerek yönetici abilerimiz gerek üyelerimiz ve ben sana zaman zaman uyarılarda bulunduk ama bunların etkisi çok kısa süre sürdü.Daha yazılacak çok şey vardı ama anladığım kadarıyla duygusal bir yapıya sahipsin ve çabuk kırılıyorsun o yüzden kısa tutuyorum. Açık konuştum ama iyimi oldu bilmiyorum

Bu arada anketi keşke gizli yapsaydın insanlar daha rahat oy kullanırdı.
    çok güzel oldu,keşke her beğenmeyen açık açık böyle yazsa.
    önerilerini dikkate alacağım.
    bir bir cevaplıyorum:

1-canın saolsun.
    2-kişilik olarak çok kötü biriyim,babam derdi bana 15 leşim vardı diye kimin oğluyuz?
    tabi o da yazlıkta öldürdüğü sinekleri derdi
    3-gerçek hayatta içine kapanık biriyim.konuşmayı sevmem.bir soruya 50 kez sormadan cevap vermem
    bu da burada her konuya girmeme neden oluyor.ve uzun yazmama.
    4-keşke her itici bulan böyle gülse
    5-espri yapmicam dedim ama o zamanda zevki kalmadı,kendimi tutamadım,madem ben olmayacağım neden giriyorum,neden kendimi tutmak zorundayım dedim esprilere devam ettim.
    6-herkese yetişmeye çalışıyorum doğru ama takdir eden olmuyor,sevmesen de yazdığın için tşşkr.keşke bana da aynı hızda cevap gelse.yani ben başkalarına konum olmasa da iyi niyetle yetişmeye çalışıyorum ama bilen bile cevap yazmıyor pek benim konulara yada konu içinde sorduğum sorulara.
    7-daha yazabilirsin.ama duygusalımdır doğru.ve çabuk kırılırım.

anketi gizli tutsaydım sevmeyenler rahatça oy atardı ama;
    bende kimin beni sevmediğini bilemezdim.açık olunca biliyorum o da söylüyor
    sen gibi böylece kafamızı toprağa gömmeyip sevmeyeni biliyoruz, neden sevmediğini açıklıyor ben de saygıyla karşılıyorum.

sevmemek ayıp değil oy atamamak ayıp

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

anketi gizli tutsaydım sevmeyenler rahatça oy atardı ama;
    bende kimin beni sevmediğini bilemezdim.açık olunca biliyorum o da söylüyor
    sen gibi böylece kafamızı toprağa gömmeyip sevmeyeni biliyoruz, neden sevmediğini açıklıyor ben de saygıyla karşılıyorum.
    Amaç seni kimin sevmediğini öğrenmek mi yoksa genel olarak sevilip sevilmediğini öğrenmek mi ?

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

olur,maç olursa gelirim.
    onun da olmayacağını biliyorum zaten

ki ben izmir buluşmaması ne zaman oluyor diye de yazdım bir süre önce.
    gelicem diyen kaç kişi oldu?

kaç kez maç yapalım dedim o da olmadı.
    ben de bıraktım napim
    Tamam sen gel bizim halı saha maçlarından birinde oynucaz beraber şu enerjini atman lazım.Forumdaki gençleri kaybetcez yoksa.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Amaç seni kimin sevmediğini öğrenmek mi yoksa genel olarak sevilip sevilmediğini öğrenmek mi ?
    ben beni kimin sevmediğini öğrenmeyi hak edecek birisi değilim
    yani ondan değil.

genel olarak seviliyor muyum sevilmiyor muyum,sevmeyen neden sevmiyor
    hangi yönlerimi beğenmiyorlar bunu bulmak.

dediğim gibi önceden açacaktım konuyu,yöneticiler kızar gma ya atar diye vazgeçmiştim.
    önceki "ben kimim?" gibi dalga da geçilebilirdi.

bu arada kaç kişi kendi aleyhinde bi oylama yapar ki?
    ben yapıyorum.amaç bir kişi yada birden fazla sayıda kişi olsa "ahanda bu sevmiyormuş yakaladım"
    tarzı değil,genel olarak nasıl bakılıyor vs.

bu konuyu açmaya da dün gece karar verdim.sitede bir mesaj attım bir konuya.
    sonra bir yönetici benden sonra benden kaynaklanıyor mu bilmem ama ben her kötü şeyi kendi üzerime aldığım için bunu da üzerime aldım şöyle dediydi:

"arkadaşlar isteyen istediğini yazabilir,karışamazsınız"

benim mesajdan sonra geldiği için;ben kendi mesajımı beğenmediler diye düşündüm
    herhalde birisi şikayet etti.demek ki beni sevmeyenler var,acaba kaç kişidir?acaba genel olarak mı sevilmiyorum,beğenilmiyor muyum acaba? diye düşündüm gece,yarın bu konuyu açayım da
    bir bakalım kim sevmiyor,kaç kişi,yani direk bir kişiden ziyade genel bir sevilmemem mi var?
    hangi yönüm sevilmiyor?

işte bunun için açtım bu konuyu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tamamdır teşekkürler

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yaş nasıl 31 oluyor ben orda kaldım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tekrar birşeyler yazacağım bu konuya herhalde mecbur olmadıkça da yazmam daha. Ama bence bu konu çok saçma, her ne olursa olsun. Bütün üyeler atıyorum "Revolution'u seviyor musunuz?" , "Sirius Black'i seviyor musunuz?" diye konular açsa iş çığrından çıkar. Allahtan böyle internet ortamındaki şeyleri bu kadar da kafaya takan başka arkadaşlarımız yok ama ben bu forumun bir üyesi olarak bu konunun gereksiz olduğunu düşünüyorum.

İkinci olarak da abi madem bu konuyu kendi eleştiri sayfası gibi bireşy yaptın, ben de 1-2 şey daha iliştireyim eleştiri olarak. Şu ana kadar her şekilde dosdoğru bir adamımdır, söylemek istediğimi söylerim ama kalbini kırmak istemem zaten büyüğümsün ne haddime.

Benim gözlemlediğim kadarıyla bir konuda yazdığın ilk yorum genelde olumlu oluyor -olmadıkları da az değil- diğerleriyse ciddi anlamda konuyu kirletiyor veya orada yazılanlarla alakasız kimseyi ilgilendirmeyen çirkin birşey çıkıyor ortaya. Ben açıkçası rahatsız oluyorum bundan.

Cihan'ın söylediğine de katılıyorum. Herkes açık sözlü değildir, seni sevmediğini söylemekten rahatsızlık duyan çok kişi olabilir. Buraya olumsuz oyları sadece ben, Cihan, TimeCris gibi bundan çekinmeyen insanlar atabilir. Ama oylamada kimin oy attığı görünmezse sağlıklı bir sonuç çıkar ortaya ve nedenini herkes istediği gibi söyler. Bu söylediklerime hiç gerek yok, en başta söylediğimi tekrarlıyorum inanılmaz saçma bir konu bu anket. Kaliteyi de düşürdüğüne inanıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Tamam sen gel bizim halı saha maçlarından birinde oynucaz beraber şu enerjini atman lazım.Forumdaki gençleri kaybetcez yoksa.

bu arada şunu fark ettim:sevmeyenlerin çoğu galatasaraylı,
    bu askerdeki durumuma benzemiş.orada da alt devrelerle iyi anlaşırdım.
    çünkü kafa dengimlerdi.

enerji bende at at bitmez,forumu kaybetçeğimize ben aşırı kilolu olduğumdan maçta kalp krizinden ölim dimi

yok gidip bari film izleyek diyecektim onda da reklam çıktı:n

Fenomendir, Hacıdır Ne Yapsa Yeridir ( :

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Tamamdır teşekkürler
    sorun değil,tamam değilse 1 sayfa daha yazarım

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Yaş nasıl 31 oluyor ben orda kaldım
    çok konuşmamdan anlaşılmıyor mu?
    31 yaşında konuşmicam da ne zaman konuşucam?

tamam espriyi geçelim,çocuksu bir insanım ondan kaynaklanıyor.
    daha evvel de yazmıştım.iş yok haliyle iş olmadığı için eş yok,böyle takılıyorum işte buraya naapim.
    çocukluğumuzu yaşamadığımız için kaybetmedik.yaşamadım çünkü içine kapanık biriyim o zaman
    da olmadı işte...

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Tekrar birşeyler yazacağım bu konuya herhalde mecbur olmadıkça da yazmam daha. Ama bence bu konu çok saçma, her ne olursa olsun. Bütün üyeler atıyorum "Revolution'u seviyor musunuz?" , "Sirius Black'i seviyor musunuz?" diye konular açsa iş çığrından çıkar. Allahtan böyle internet ortamındaki şeyleri bu kadar da kafaya takan başka arkadaşlarımız yok ama ben bu forumun bir üyesi olarak bu konunun gereksiz olduğunu düşünüyorum.

İkinci olarak da abi madem bu konuyu kendi eleştiri sayfası gibi bireşy yaptın, ben de 1-2 şey daha iliştireyim eleştiri olarak. Şu ana kadar her şekilde dosdoğru bir adamımdır, söylemek istediğimi söylerim ama kalbini kırmak istemem zaten büyüğümsün ne haddime.

Benim gözlemlediğim kadarıyla bir konuda yazdığın ilk yorum genelde olumlu oluyor -olmadıkları da az değil- diğerleriyse ciddi anlamda konuyu kirletiyor veya orada yazılanlarla alakasız kimseyi ilgilendirmeyen çirkin birşey çıkıyor ortaya. Ben açıkçası rahatsız oluyorum bundan.

Cihan'ın söylediğine de katılıyorum. Herkes açık sözlü değildir, seni sevmediğini söylemekten rahatsızlık duyan çok kişi olabilir. Buraya olumsuz oyları sadece ben, Cihan, TimeCris gibi bundan çekinmeyen insanlar atabilir. Ama oylamada kimin oy attığı görünmezse sağlıklı bir sonuç çıkar ortaya ve nedenini herkes istediği gibi söyler. Bu söylediklerime hiç gerek yok, en başta söylediğimi tekrarlıyorum inanılmaz saçma bir konu bu anket. Kaliteyi de düşürdüğüne inanıyorum.
    MECBURSUN! NE DEMEK YAZMAM!

şaka şaka,bunları bile yazman yeterli,yazmak istersen gene yaz ama dediğin gibi "gereksiz" dersen
    zaten yazamazsın,sende yazmamak için diyon herhalde

üstte dediğini ben de dedim,önceden yazacaktım vazgeçtim de dedim
    ama dünkü olaydan sonra konuyu açmam gerektiğini düşündüm.
    ama dediğin gibi herkes açsa; 1 milyon konu olur öyle o yüzden ben açıyorum aman siz açmayın

ben işte kafayı takıyorum böyle şeylere.

hmm anladım.genelde ilk yazdığım konuya cevap olabilir sonraki de yaptığım ekler.
    ama ekleri silersem sadece cevap olursa robot gibi bişey olurum.

mesela atıyorum:
    soru: crash dump hatasının çözümü nedir?
    cevap: bence şundandır.ama ben şunları şunları görüyorum.

şimdi 2.kısım gereksiz ama o kısmı yazmazsam da muhabbet olmayacak,zaten cevabı bilen olmadığına göre...

yani ilk kısımda başkalarına yardımcı olmaya çalışıyorum bu güzel ama 2.kısım gereksiz at dersek o kısım da beni ilgilendiriyor olabilir.

eğer nedenini söylerse o zaman olumsuz oy attığını anlamamış mı olurum?
    ben açık açık sevmeyen söylesin dedikten sonra "ben gizli söylerim" olur mu?
    o zaman yani sevmediğini söyleyemeyen biri bunu söyleyemediğin de o mu haklı olur ben mi?
    açık açık yaz diyorum,çekinme diyorum yazamıyorsa,söyleyemiyorsa kendi bilir.
    ben şahsen atıyorum:

seven :10
    sevmeyen:20

olsun,ben de kim bilmeyeyim,insan merak etmez mi sevmeyeni?
    kafamı gömeceğime bileyim en azından.

şimdi seveni de görüyorum sevmeyeni de;seven sonra sevmeyebilir,sevmeyen sonra sevebilir.
    bu şu anki durumdur.

nedenide yazarsa bence isimden daha önemlidir bu.böylece nerede hata yapıyorum öğrenmiş olurum.

benim için bu forumda önemli olan muhabbet o yüzden son kısımda yazdıklarına
    bişey demicem kendi düşüncendir.

saygılarımla.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Fenomendir, Hacıdır Ne Yapsa Yeridir ( :
    Hacca mi gitmis

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İyide abi "Mehmetd Espri yapsın mı?" diye oylama yapsak ve genel olarak hayır kararı çıksa espriden vazmı geçeceksin Hem eleştrilere göre kendimi düzelticem diyorsun hemde espri yapmazsam robot gibi olurum diyorsun

2.Kez Hacı Kafilesinde Bende Yanında Olacam İnşallah Hacımın ( :

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri