Tekrar birşeyler yazacağım bu konuya herhalde mecbur olmadıkça da yazmam daha. Ama bence bu konu çok saçma, her ne olursa olsun. Bütün üyeler atıyorum "Revolution'u seviyor musunuz?" , "Sirius Black'i seviyor musunuz?" diye konular açsa iş çığrından çıkar. Allahtan böyle internet ortamındaki şeyleri bu kadar da kafaya takan başka arkadaşlarımız yok ama ben bu forumun bir üyesi olarak bu konunun gereksiz olduğunu düşünüyorum.
İkinci olarak da abi madem bu konuyu kendi eleştiri sayfası gibi bireşy yaptın, ben de 1-2 şey daha iliştireyim eleştiri olarak.

Şu ana kadar her şekilde dosdoğru bir adamımdır, söylemek istediğimi söylerim ama kalbini kırmak istemem zaten büyüğümsün ne haddime.
Benim gözlemlediğim kadarıyla bir konuda yazdığın ilk yorum genelde olumlu oluyor -olmadıkları da az değil- diğerleriyse ciddi anlamda konuyu kirletiyor veya orada yazılanlarla alakasız kimseyi ilgilendirmeyen çirkin birşey çıkıyor ortaya. Ben açıkçası rahatsız oluyorum bundan.
Cihan'ın söylediğine de katılıyorum. Herkes açık sözlü değildir, seni sevmediğini söylemekten rahatsızlık duyan çok kişi olabilir. Buraya olumsuz oyları sadece ben, Cihan, TimeCris gibi bundan çekinmeyen insanlar atabilir. Ama oylamada kimin oy attığı görünmezse sağlıklı bir sonuç çıkar ortaya ve nedenini herkes istediği gibi söyler. Bu söylediklerime hiç gerek yok, en başta söylediğimi tekrarlıyorum inanılmaz saçma bir konu bu anket. Kaliteyi de düşürdüğüne inanıyorum.