Beğenmiyorum.
Beğenmiyorum.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Severim Mehmet abiyiAma biraz saçmaladığı aşikar.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İki tane adam bilirim biri Behzat Ç. diğeride Mehmet D.
Bir de Faruk A.![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Ne iyiii Ne kötü...
Yok onu bağa uyduruyor.
1.de olsak?
öyle bir anket saçma olur,forumu kirletir,herkese bu adam forumda yazsın mı dicez?
Espriden vazgeçerim ama o zaman ne yazacağım,şu an hadi espriye vuruyorum,peki espri olmayıp ciddi yazarsam ve yazdığım bu ciddi şey hoşunuza gitmezse ne olacak?
eleştirilerde düzeltebilirim tabi ama ara sıra espri yapak yav.
aslında öyle bir oylama olsa ilginç olur olur hemen açim o zaman
yoğun ilgi var naapalım
ciddi bakacak olursam da eleştirilerde insan kendine bakmalı,kendini düzeltmelidir.
ancak başkasının istediğini yapmak ta insanı kendi benliğinden alır.
en doğrusu düşünmektir.zira insan düşünen bir...
Ben severim cidden, espirileri zararsız kimseyi kırmıyor bana göre, ayrıca yardımsever her soruna atlıyor forumdaki sayfalarca çözüm üretiyor.İnşallah 31 yaşında bizde bu kadar pozitif ve kendimizle barışık oluruzTek önerim var haddim değil ama abi biri konuna cevap yazmıyor sen bidaha mesaj yazıyorsun bidaha yazıyorsun hatırlıyorum öyle bi konun vardı isyan etmiştin en son, boş ver yaz bi kere zaten okuma sayısı yüksek oluyor ama öyle bişey yazıyorsun ki bize yazacak cevap kalmıyor
Salla boşver abi okuyanlar yeter ben her yazdığını okuyanlardanım çook çoook uzun olmadığı sürece
Sen kendini bozma esprilerine de devam et abi
Sonuç olarak HAYRANIYIM REİSİN
![]()
eto'o bitmiş.
cevap yazmayalı beğenmeyen artmış.
mesaj attım beğenen 1 artı.
1 mesaj daha atalım öyleyse.
eyvallah.
şimdi yazıyı 2 kısımda değerlendiriyorum.
1oh yea(Taner)
2what
sevdiğin için önce tşşkr.
saçmaladığımı söylediğin için de...
hadi ona da tşşkr.
Saçmalamamın nedeni çok açık,eskiden silah dükkanında çalışıyordum
ama mermi icat oldu,saçma bozuldu.
yok ya bu iyi espri olmadı.
bir de Bay E
(eski bir türk filmi)
Last edited by mehmetd : 23.Haziran.2011 at 02:18
Bana göre çok takıntılısın . Hayalleri ve sürekli düşünmeyi bırakmalısın . Salla ya boşver seni sevmiyorlarsa sevmesinler çok iş Bi kaç kişi için niye özelliğini değiştireceksinki onuda anlamadım. En büyük hatayı yaparsın Herkesin en az bir seveni ve sevmeyeni vardır. Ona göre herkes özelliğini değiştirseydi ohooo
Last edited by Sadixx : 23.Haziran.2011 at 02:49
teşekkürler.
siz 31 yaşında site yaparsınız bende 70 yaşında "ahh evladım bu oyun ha bire c.dump veriyo"
derim sizde "dede hala mı"dersiniz?
yok canım eleştirilere açığım.
şimdi o konuda mesaj bekledim gelmedi gene yazdım gelmedi
ben herkese yetişmeye çalışıyorum ama bana yetişen olmuyor.
benim herkesin yardımına koşmaya çalışmam gibi herkesin de yada en azından bilenin
bana bakacağını düşünüyorum.dedim ya herkesi ben zannediyorum diye.
mesaj yazın demek mesaj bekliyorum demektir.2.yi yazmışım atın diye gene gelmemiş gene bekliyorum sabırsızlandım demek gene atıyorsam yani
ben konuları takip ediyorum.yeni konumu açılmış,konuya cevap mı gelmiş bakıyorum.
ama ne üyeler nede yöneticilerin zamanında baktığını ve cevap yazdığını düşünmüyorum
okuma sayısı oluyor da cevap yazan olmuyor.hani olacak o kadar da çok eskiden bi espri vardı.
aynı zamanda fıkra.şu şekilde:
-çok bakan gelmiş açılışa,doğru mu?
-evet,bi de alan gelse...
bunun gibi bakan oluyor da cevap yazan olmuyor.bende cevap bekliyorum gelmiyor.
yalnız yazacak cevap kalmadığına katılıyorum.çok uzun yazıyor ve her şeye değiniyorum.yazacak şey kalmıyor.
benim her konuya yetiştiğimi düşündükçe insanları da benden üstün gördüğüm için;
ben bunları yapıyorsam şu zekamla,onlar kimbilir ne yapar diyorum; ama ne yazık ki
beklediğim gibi cevap gelmiyor.o zamanda üzülüyorum doğrusu.
OKUYABİLİYORMUSUN? HAYRET
Teşşkr.
ben kendimi istesem de bozamam mümkün değil
EYVALLLAAH.K.İ.B.
bunu da yazayım dedim
yok orjinali 50,sitede az söylüyorum kız tavlamak için
ama burada nedense kız tavlanmıyor o kadar arkadaş sitesi diye girdik
bi daha 18 dicembelki tutar.
doğum tarihim 19.02.1980 31 yaşındayım.
hayalleri ve düşünmeyi bırakamam zira balık burcuyum.
Balık burcunun özelliğidir hayalcilik.Hayal aleminde yaşar ve bunların gerçeğe döneceğini zanneder.hatta benim editörden ürettiğim takımda o hayallerden sadece 1idir.
Görüşlerinde haklısın ama dediğim gibi özelliğim bu.Ona bakarsan sana göre de değiştiremem![]()
ama dikkate alıyorum gene de.
zaten bu kadar mesaj-seven ve sevmeyen de yardımcı oluyor bana.
saolun varolun.
bu şekilde bitirmek istemediğim için ek yapıcam:evde balık burcu kitabı vardı ama bulamadım
bulsam oradan alıntılarla ben miyim değil miyim söyleyecektim.neyse...
Ben sevmeyenler için özelliğini değiştirme demek istedim ama eksik cümle oldu
Kişisel başlıklara müsaade etmiyoruz. Forumda aktif 1000 kişi varsa 1000'i de beni seviyor musunuz gibi başlık açarsa bunun önü alınmaz. O yüzden kişisel işleri başka platformlar üzerinde değerlendirelim rica edeceğim.