adam gelmiş 30 yaşına 5 yıl men vermişler![]()
El Hadji Diouf ne kaybederki bundan..
Forvetler Takımı yine yaptı yapacağını ...
forma çok yakışmış yalnız. kendine yazık etti orası ayrı![]()
çok şeyler var bence bunun altında. ama ne yazık ki senegal gibi bir yerde ortaya çıkmaz.
Premier Lig'de mücadele eden Manchester City, Atletico Madrid'ten Sergio Agüero'yu resmen kadrosuna kattığı açıkladı.
Premier Lig ekiplerinden Macnhester City ARjantinli forvet Sergiı 'Kun' Agüero'yu renklerine kattı.
Resmi siteden yapılan açıklamada, 5 yıllık sözleime imzalandığı belirtilen 23 yaşındaki golcünün 16 numaralı formayı giyeceği de belirtildi.
Agüero'nun hafta sonu oynanacak olan Dublin Super Cup turnuvasında da forma giyebileceği bildirilirken, taraftarların bu transferden duyduğu memnuniyet de sitede yer aldı.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Premier Lig'de mücadele eden Arsenal'de, savunmayı güçlendirmek adına Blackburn Rovers'ın Kongolu defansı Christopher Samba'nın listeye alındığı iddia edildi.
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in, Blackburn Rovers'ın Kongolu defansı Christopher Samba ile ilgilendiği iddia edildi.
The Sun gazetesine konuşan Christopher Samba da bu haberlerle ilgili bir takım duyumlar aldığını belirtirken; "Arsenal ile ilgili ne olur bilemem çünkü henüz ortada bir anlaşma yok ve bu benim problemim değil." diyerek topu kulübüne attı.
"An itibariyle halen Blackburn'ün futbolcusuyum ancak 'Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istemiyorum' dersem bu da dünyanın en büyük yalanlarından birisi olur sanırım." diyerek Arsenal'e de göz kırpmayı ihmal etmedi.
Blackburn'de teknik heeytin yeni sezon için ne gibi planları olduğu hakkında fikri olmadığını belirten Samba şu anda sadece yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmak için uğraştığını dile getirdi.
27 yaşındaki savunmacı 2003 yılında Fransa'nın Sedan takımında profesyonel olduktan sonra Hertha Berlin'e transfer olmuş oradan da 2007 yılında Blackburn'e gelmişti. Bu takımda kaptanlığa kadar yükselen Samba, Fransa doğumlu olamsına rağmen asıl vatanı olan Kongo Milli Takımı'nın formasını da giyiyor.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Chelsea'nin İsrailli futbolcusu Yossi Benayoun'un, İngiliz ekibinin geçtiğimiz hafta Malezya'daki yeni sezon hazırlıklarında oynadığı karşılaşmada ırkçı saldırıya uğradığı öğrenildi.
21 Temmuz’da Malezya Karması’na karşı yapılan karşılaşmada ev sahibi ekibin taraftarlarından birinin, İsrail aleyhine ağır küfürler ettiği belirtildi. Chelsea Kulübü’nün de yaşanan olayla ilgili olarak hemen harekete geçtiği ve önceki gün resmi internet sitesinden bir tepki açıklaması yayınlandığı ifade edildi.
Kaynak : Fanatik
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak isteyen ancak henüz bir transfer yapmayan Arsenal'de teknik direktör Wenger, gözünü Valencia'daki Juan Mata'ya dikti.
U21 Avrupa Şampiyonası’nın yıldızlarından biri olan İspanyol futbolcu için İngiliz ekibinin, 15 milyon Euro’yu gözden çıkardığı öğrenildi. Mata’nın serbest kalma bedeli 20 milyon Euro.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
1-2 Brezilyalı ile anlaştılar sandım.![]()
Arsene Wenger geçen sezon peşindeydi, bence Barcelona'ya gitmeli Samba.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Faydalı olabilecek bir oyuncu bence kalietsine göre serbest kalma maddeside uygunmuş
Otur oturduğun yerde.Ben Blackburn'u alıyorum fm'de kimle oynucam sonra.Jones'te gitti zaten![]()
City "takım olamadıktan sonra istediğin kadar yıldızın olsun" düşüncesinin en ciddi örneği.Bakalım bu sene takım olabilecekler mi.
Mata geliyorsa birileri de gidiyor demektir
Nigel Reo Coker (left), Chris Eagles (centre) and Tyrone Mears (right)dailymail
Coker ve Mears çok faydalı olur Boltona
eto'o bitmiş.
Çok iyi olur.
mata gelsin de arshavin i alalım bizde![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Fabregas'ın yerine gelebileceği söyleniyor.
Çok ayıp etmişler adama, futbol sahalarında böyle şeyler görmek hiç hoş değil.
Chris Eagles ne yapacak merak ediyorum belki burada yapar o patlamayı![]()
serbest kalma bedeli 20 milyon euro mu? çok az değil mi?
Arshavin'e 16 vereceğimize Mata'ya 20 verelim biz alalım.
Topluluğa olan nefretin bir ulusa ya da bir insana mâl edilmesi hoş değil, zenci diye bir insanın dışlanmasından bir farkı yok bu olayın bana kalırsa.
İnsanlar genelleme yapmaya devam ettikçe bu durum maalesef sürecek.