Sayfa 28 / 169 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon
811 ile 840 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Messi abartılıyor . 1-2 çalım atıyo hareket desen yok kafa vurusu desen yok uzun sut desn yok frikik desen yok . Ronaldo ise ayakla , kafayla , frikikten , penaltıdan , 55 metreden , 4 tane oyuncuyu geçerek goller ataibliyor.

Roonye ise Messi'den iyi olabilir ama asla Cr 7 olamaz.
    Aynen böyle düşünüyorum bende.

Dünyanın en iyi oyuncusu Ronaldo'dur. Adam kafa vuruyor , frikik atıyor, uzaktan vuruyor sağı var solu var inanılmaz bi adam. Messi arkasında Xavi-İniesta yoksa bi Agüero bile değil benim gözümde. Sistemin içinde büyük yıldız peki ya Arjantin ?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Messi abartılıyor . 1-2 çalım atıyo hareket desen yok kafa vurusu desen yok uzun sut desn yok frikik desen yok . Ronaldo ise ayakla , kafayla , frikikten , penaltıdan , 55 metreden , 4 tane oyuncuyu geçerek goller ataibliyor.

Burda messinin hakkını yiyosun resmen Hareket desen yokmu ?
    Keşke Ronaldoda boş çalım atmasa hareket yapmasa Messi belki hareket yapmıyo bence yapıyo sana göre yapmıyo olabilir ama En azından Messi çalım atıp gol atıyo ve Şahsi oynamıyo bence ikiside iyi oyuncular ama Ronaldo Messi'den Messi Ronaldo'dan iyi diyemeyiz

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Agüero: "Artık City'nin oyuncusuyum!"

Arjantinli 22 yaşındaki süper yıldız Sergio Agüero, resmi twitter hesabından artık Macnhester City'nin futbolcusu olduğunu ilan etti.

Arjantinli süper yıldız Sergio Agüero'nun Manchester City'ye transferi artık kesin gibi...

Premier Lig ekiplerinden Manchester City ile görüşmeye giden ve bugün sağlık kontrolünden geçen Agüero, resmi twitter hesabından artık City'nin oyuncusu olduğunu açıkladı.

"Artık City'nin oyuncusuyum. Bu kulübe ve şehre geldiğim için çok mutluyum. Hoşgeldin mesajları atan herkese çok teşekkürler." sözlerini kullanan Agüero'nun transferinin City tarafından da kısa süre içinde resmen açıklanması bekleniyor.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Jo gitti, Adebayor gidici, Santa Cruz sakatlığı falan geçin zaten şans bulması zor, Balotelli'yi Mancini oynatmaz artık son hareketinden sonra, elde kalanlar Agüero ve Dzeko. Ben Agüero'yu Real Madrid formasıyla izlemek isterdim ama imkansız gibi bi şeydi zaten. Hayırlısı olsun.

Bu arada Man.City sürekli forvet alıyor hala forvetleri yok bu nasıl iş
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

messi barcelona'dan başka bir takımda oynayamaz. barca'da messi'nin yerinde tevez, rooney qibi adamlar oynasa aynı başarıya ulaşabilirler. en basit örneqi öyle bir ortasahanın önünde oynayan pedro qibi yeteneksiz düz bir futbolcunun bile kısa zamanda yıldız olması.. barca'da oturmuş bir sistem var ve bu sisteme ayak uyduran iyi oynayabiliyor. yedekten jefferen qiriyor qenç oyuncu o da süper oynuyor. bojan qiriyor o da süper oynuyor. çünkü takım oynatıyor.. bu sene alexis sanchez sisteme ayak uydurursa bence messi'den çok daha iyi olacak çünkü messi'nin abartıldıqını düşünüyorum. ronaldo barca'da da oynar. çünkü united'den qeldi madrid'e hiç birşey kaybetmedi hatta üstünede koydu. peki messi? madrid'te bu performansla oynayabilir mi? yada başka bir liqde bu fizikle oynayabilir mi? hiç sanmıyorum. yetenek olarakta ronaldo'nun messi'den çok iyi olduqunu düşünüyorum. arkadaşların dediqi qibi frikik desen var uzaktan şut desen var, bireysel yetenekler desen var, asist desen qol desen alası var.. konuya dönecek olursak yanlış sulardasın rooney
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

mustafa sarp"i verelim yeni bir scholes olabilir :F :F

saka bi yana manunun orta sahasindaki gobek oyunculari bana gore zayifladi scholes gitti cunki bence yasi genc iyi bir oyuncu almalari gerekir

Nesil
    2006
    Yer
    11

Önümüzdeki yıl bir mucize oldu da City şampiyon oldu diyelim.Eeee?City hiç bir zaman bir Manu, bir Liverpool olamayacak ki.Belki önümüzdeki 30 senede 20 şampiyonluk elde ederseBenim hayat görüşüme çok ters düşüyor.City'den alacağım paranın yarısına, müzesindeki kupaların parasından daha fazla oranda olduğu bir klübe giderdim.Agüero ve City mi?Yazık etti kendine...

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    11

80 Milyon Euro mu?Demek ki bazen akıllı klüplerde aptallık yapabilirmuş.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

Nesil
    2006
    Yer
    11

Bence Mevlüt Defoe'nin alternatifi olmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben şu Messi-Arjantin muhabbetini anlayabilmiş değilim. Adam doğru düzgün hocalarla çalışabilmiş değil milli takımda. Her gelen yeni bir sistem oturtmaya çalışıyor. Biri gelir dünya kupasına Cambiasso gibi bir oyuncuyu götürmez biri gelir değişik değişik sistemlerde maç oynatır. Günümüz futbolunda maalesef her maç 7-8 oyuncuyu geçip gol atmak mümkün değil. Yeri geldi onu da yaptı ama arada bir oluyor işte. Hayır Portekiz başarıdan başarıya koşuyor da bizim mi haberimiz yok ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

messi derken barcadaki mesiden bahsediyouz dostum yoka sen başka messiyimi izliyosun
    adam dünyanın bir numarası saçmalamayın

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Bence Mevlüt Defoe'nin alternatifi olmalı.
    Bence tam tersi olmalı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by leventb12 View Post
    Bence tam tersi olmalı
    Gerçekci bakarsak Defoe daha iyi oyuncu ve futbola başladığından beri İngiltere de yani Premier Lig tecrübesi üst düzey Mevlüt'ün uyum süreci falan var.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Neden satmadıkları belli. Kelvin'i aldılar. Hulk onu 1 sene çalıştıracak ve seneye yolcu olacak. Bu nedenle çarkta dönmeye devam edecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

80 milyon euroya vermemekte büyük aptallık bence

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bence düşünmeden gitmeli

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Hiçbir oyuncu bu parayı hak etmez.Hiçbir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Porto'nun umrunda mı sanki Sürekli oyuncu satıyolar, Hulk'u satmışlar satmamışlar onlar için farketmez.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Yani şu kıyası 9 yaşındaki kardeşim yapsa böyle mi öğrettim bu çocuğa futbolu der kendime kızardım.Dünyanın en iyisi olmak için 55 metreden gol atmak mı gerekiyor yani?Hareket desen yok demişsin nereye yok?Kafa vuruşu desen yok demişsin 2009 ŞL finalinde senin Ronaldonu üzen bir kafa vuruşu vardı Messinin havada asılı kalıp sol köşeye çaktığı?
    Ronaldo 3430534 oyuncuyu sırtıyla çalımlıyor ama oyunun sonunda Messi kazanıyor.Bu gerçeğe kendini alıştırsan iyi edersin.

İnanmıyorum ben 80 veren çıksa gayet kabul ederlerdi bence.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Piyasa yükseltmekten başka bişey değildir. 80M Euroyu hiç bi arada görmüşlermiki reddedecekler (:

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Sen hiç Messi'yi izlememişsin herhalde?

Frikik:
    http://www.youtube.com/watch?v=NHJ26...eature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=XhVtQ...eature=related
    Birkaç hareket, kafa, Madrid'e çalımlar:
    http://www.youtube.com/watch?v=yv97_T7gKHk
    Hareket:
    http://www.youtube.com/watch?v=eVe8usr8c7s&NR=1
    http://www.youtube.com/watch?v=iEzQIU1d9aY&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=QA6rcMrhnPI

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Messi'yede böyle yorum yapıldıya ben başka dünyada yaşıyorum heralde.Bu yorumuda Türkiye'den başka bir yerde göremezsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

PSG'de de oynaması zorlaştı.Premier Lig farklı bir deneyim olur onun için bencede gitmeli.

City'de de oynayamaz arkadaşlar Robinho , Tevez , Defoe , Balotelli zor bence

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default El-Hadji Diouf milli takmdan men edildi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Blackburn Rovers forması giyen El-Hadji Diouf, ülkesi Senegal futboluyla ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle 5 yıl milli takımdan men cezası aldı.

Reuters
    Premier Lig ekiplerinden Blackburn Rovers forması giyen Senegalli forvet El Hadji Diouf'a, Senegal Futbol Federasyonu'ndan 5 yıl men cezası geldi. 30 yaşındaki golcü oyuncu, Senegal Futbol Fedarasyonu'nun eleştirmiş ve Federasyon'un gün geçtikçe ülke futbolunu kötüye götürdüğünü iddia etmişti. Bu sözlerinin ardından kendisinden beklenen savunmayı da sunmayan Diouf'a Senegal Futbol Federasyon'u tarafından 5 yıl men cezası verildi. Oyuncu, 5 yıl boyunca milli formayı giyemeyecek. 2002 yılında Lens forması giyerken Senegal Milli Takımı ile katıldığı Dünya Kupası'nda gösterdiği performans sayesinde Liverpool'a transfer olan El-Hadji Diouf Liverpool'un ardından Bolton, Sunderland gibi takımlarda forma giydi.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default "İngiltere'nin en iyi forveti benim"

Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'nın 27 yaşındaki forveti Darren Bent, milli takım için hala en iyi forvetin kendisi olduğunu iddia etti.

Sporx.com dış haberler
    Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'nın golcüsü Darren Bent, İngiltere Milli Takımı'nın aradığı forvetin kendisi olduğunu belirtti.

The Sun gazetesinde yer alan açıklamarında, "İlk aşamada hedefim Aston Villa'da en iyi performansımı göstermek daha sonra da Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek." şeklinde konuşan Bent, milli takım için ise hala en iyis forvetin kendisi olduğunu öne sürdü.

10 Ağustos'ta oynanancak Hollanda maçında Rooney ile beraber forvette görev alması gerektiğinin altını çizen 27 yaşındaki golcü, Andy Carroll ve Jermain Defoe varken daha yüksek performans göstermesi gerektiğinin de farkında olduğunu ekledi.

Kariyerinde Tottenham Hotspur ve Sunderland formaları ile gösterdiği performans sayesinde otoriteler tarafından övgü alan Darren Bent, 2006'dan bu yana sadece 10 kez milli formayı giyebildi.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Agüero'nun inanılmaz maliyeti!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin kadrosuna katmak üzere olduğu 23 yaşındaki Arjantinli golcü Sergio Agüero'nun transferinin ayrıntıları belli olmaya başladı.

Sporx.com dış haberler
    Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin Agüero transferinde artık sona yaklaştığı iddia edildi. Henüz resmi açıklama gelmemesine rağmen dün twitter hesabından "Artık City'nin oyuncusuyum." yazan Agüero'nun sözleşmesinin ayrıntıları da aralanmaya başladı.

Daily Mail'de yer alan haberde, Agüero'nun bonservisinin 35 milyon sterlin olduğu ancak ek ödemeler de dahil edilince 38 milyon sterline denk geldiği yazıldı. Bunun yanında 23 yaşındaki Arjantinli için haftada 200.000 sterlin ödeme yapılacak olması, 5 yıllık anlaşmanın toplam maliyetini 85 milyon sterline yükselteceği belirtildi.

Dün tatilini kesip Manchester'a gelen ve sağlık kontrolünden geçen Agüero'nun yeni takımında 16 numaralı formayı giyeceği iddia edildi.

Bu transferin ardından City'de, Carlos Tevez ve Adebayor'un ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılıyor.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Önümüzdeki yıl bir mucize oldu da City şampiyon oldu diyelim.Eeee?City hiç bir zaman bir Manu, bir Liverpool olamayacak ki.Belki önümüzdeki 30 senede 20 şampiyonluk elde ederseBenim hayat görüşüme çok ters düşüyor.City'den alacağım paranın yarısına, müzesindeki kupaların parasından daha fazla oranda olduğu bir klübe giderdim.Agüero ve City mi?Yazık etti kendine...
    Tamamen aynı şeyleri düşünüyorum.Noktasına kadar katılıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aslında Tevez'de gitmese Agüero - Tevez ikilisi Manchester City'de büyük başarılara öncülük edebilir ancak Mancini'yle zor o iş, hiç bir zaman sevemedim onun yönetim anlayışını.
    7

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri