1 ile 30 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    11

Önümüzdeki yıl bir mucize oldu da City şampiyon oldu diyelim.Eeee?City hiç bir zaman bir Manu, bir Liverpool olamayacak ki.Belki önümüzdeki 30 senede 20 şampiyonluk elde ederseBenim hayat görüşüme çok ters düşüyor.City'den alacağım paranın yarısına, müzesindeki kupaların parasından daha fazla oranda olduğu bir klübe giderdim.Agüero ve City mi?Yazık etti kendine...

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Agüero'nun inanılmaz maliyeti!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin kadrosuna katmak üzere olduğu 23 yaşındaki Arjantinli golcü Sergio Agüero'nun transferinin ayrıntıları belli olmaya başladı.

Sporx.com dış haberler
    Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin Agüero transferinde artık sona yaklaştığı iddia edildi. Henüz resmi açıklama gelmemesine rağmen dün twitter hesabından "Artık City'nin oyuncusuyum." yazan Agüero'nun sözleşmesinin ayrıntıları da aralanmaya başladı.

Daily Mail'de yer alan haberde, Agüero'nun bonservisinin 35 milyon sterlin olduğu ancak ek ödemeler de dahil edilince 38 milyon sterline denk geldiği yazıldı. Bunun yanında 23 yaşındaki Arjantinli için haftada 200.000 sterlin ödeme yapılacak olması, 5 yıllık anlaşmanın toplam maliyetini 85 milyon sterline yükselteceği belirtildi.

Dün tatilini kesip Manchester'a gelen ve sağlık kontrolünden geçen Agüero'nun yeni takımında 16 numaralı formayı giyeceği iddia edildi.

Bu transferin ardından City'de, Carlos Tevez ve Adebayor'un ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılıyor.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Önümüzdeki yıl bir mucize oldu da City şampiyon oldu diyelim.Eeee?City hiç bir zaman bir Manu, bir Liverpool olamayacak ki.Belki önümüzdeki 30 senede 20 şampiyonluk elde ederseBenim hayat görüşüme çok ters düşüyor.City'den alacağım paranın yarısına, müzesindeki kupaların parasından daha fazla oranda olduğu bir klübe giderdim.Agüero ve City mi?Yazık etti kendine...
    Tamamen aynı şeyleri düşünüyorum.Noktasına kadar katılıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Bir futbolsever olarak citye gitmesi sana göre yanlış bir hamledir belki ana emin ol kendisi ve ailesinin geleceği için belkide en önemli imzayı atmıştır tabi bencede bir realde falan izlemek daha iyi olurdu

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri