Sayfa 71 / 447 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon
2,101 ile 2,130 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Kimseye bişey demeye çalıştığım yok sadece Fenerbahçe-Trabzon maçında Disco bu sene Fenerbahçenin hakem hatalarıyla kazandığı 6-7 maç sayabilirim demişti o konu kilitli olduğu için buraya yazayım dedim. Kazanılmış 6-7 maç var diyenler daha bir kaç sene öncesinde kazanılmış şampiyonluklarına bakmaları gerek. Bişey imâ ettiğim yok sadece somut deliller ortaya koydum videoda bir kaç futbolcu hatası var onlara bişey demiyorum ama sadece hakem hatalarına bakmanız yeterli...

http://www.youtube.com/watch?v=VVyP61EkU1g
    Geçen seneye ait birsürü vidyo koyarım buraya Fenerbahçe ve Trabzonspor'a yapılanları içeren ama gerek yok.Biz zaten her zaman hakemler tarafından ezilen taraf olduk.Lehimize 4 karar varsa aleyhimize en az 40 tane vardır bu sezon.Mesela yıllar önce bir Cem Papila maçı hatırlıyorum Fener-Ts o maçla şampiyonluk Fener'e gitmişti.O maçtan sonra Cem Papila'nın burdaki iş yerlerine birsürü siyah çelenk bırakılmıştı.Zaten oda hakemliği bırakmıştı o dönemde işte.Daha niceleri var.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

O tarz düşüncelerle sen de biz Fenerbahçe taraftarlarını zorda bırakmıyorsun ki zaten , bizler de farkındayız ki Fenerbahçe'nin hakem hatalarıyla puan kazandığı oluyor , bugün de dün de 5 sene önce de oldu...Ancak siz gelip bunların hata değil kasıtlı olduğu şeklinde saldırıya geçerseniz o arkadaşın yaptığı gibi sizin tarzınızla cevap alırsınız..

Kaldı ki en büyük hakemler bile hata yapıyor , ama yine tekrarlıyorum hata değil de bilerek yapıldığını ima ettiğinizde bu şekilde cevaplar almanız çok normal.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Hata 1 kez olur 2 kez olur ama burda bir sınır yok.Sürekli aynı adamlar aynı hataları yapıyorsa vardır bunda bir hikmet.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bu durumda o video gösterilenlerde de bir hikmet var diyebilir miyiz yani ? orda da 1 değil 2 değil . Gökhan Gönül Trabzonspor maçında atılmalıydı , doğru . O pozisyona itiraz ettiğim düşünülmesin.6-7 maç sayarım deniyor hakem hatasıyla puan aldığımızla ilgili , hangi maçlar bunlar sorabilir miyim ? Bu sene de boş durmuyoruz sanırım , ne uzunmuş elimiz yahu.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Farkında olduğun şeyle ilgili savunmaya geçmezsin. Bu renk kırmızıysa kırmızıdır. Birisi ona kırmızı dediğinde ağrıma gitmez. Çünkü olan anlatılmaktadır. Alıntı yapıp kırmızılığıyla ilgili olayı başka yerlere çekerek cevap verme ihtiyacı hissetmem. Konuya iyi kötü her yönden bakmaya çalışan biriyim. Olan bir durumun anlatılması da rahatsızlık verebilir. Saygım sonsuzdur ancak problemin benden kaynaklanmadığını belirtecek kadar da açık sözlü olmalıyım. Yani hayat normaller üzerinde örgütlenir, anormaller üzerinde değil.

Benim sözlerimin %90'ında Fenerbahçe'nin yaşadıklarına rağmen kafa kafaya gitmesinde hakem hatalarının payı yüksektir anlamı vardır. Bu yorumu da takip ettiğim Fenerbahçe yazarlarının sanki bunlar hiç olmamış gibi olayı anlatmaları üzerine yazmıştım. Hakeminde iki farklı maçta Gökhan Gönül'ü atmamasını keşke açıklasa dedim. Böyle durumlarda insan evladı olsa oyundan atardı diye yaklaşıyor. Hakemin o an atmama nedenini merak ediyorum. Sadece bu kısım hakemlerin bilerek kolladığı anlamını doğurabilir. Böyle bir anlamın çıkarılmasın da da haklılık payı vardır. Yazdıklarımın tekrar okunması gerektiğine inanıyorum. http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=168

Tüm bunlara rağmen ben farklı bir konudan bahsediyorum, fikir çarpıştırmak isteyen arkadaşımız başka bir konuyu somut diye önüme koyuyor. Evet o somut ama benim dediğim somut değil. Yani anlamı olmayan bir cevap olduğu gerçeğini hiçbir şey değişmeyecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

http://www.youtube.com/watch?NR=1&fe...&v=XSIgLzWHfp4

Bakın çalınan şampiyonluk böyle oluyor işte...Seneler geçti mağdur yine aynı,Trabzonspor ve Şenol Güneş. Kazanan yine !

Fazla konuşmaya gerek yok işte yıllar geçiyor yıl 2011 ama değişen birşey yok.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Kim daha çok şeyi konuşursa ona göre hakemler Fenerbahçe'li diyen video görünce videoya göre karar verilmez diyor.Sonra bir video daha.Bizim videomuz yok mu sandınız ?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Sizde tabi vidyo yapmışsınızdır hakkınız.Ben yukarda da yazdım bize 4 lehte hakem hatası varsa 40 aleyhimize hata vardır.Bu bu aleyhte olan maçlardan sadece 1 tanesi.Dediğim gibi geçen yıllara ait sayısız vidyo koyarım buraya.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Sizde tabi vidyo yapmışsınızdır hakkınız.Ben yukarda da yazdım bize 4 lehte hakem hatası varsa 40 aleyhimize hata vardır.Bu bu aleyhte olan maçlardan sadece 1 tanesi.Dediğim gibi geçen yıllara ait sayısız vidyo koyarım buraya.
    Biz de koyarız.4 lehte varsa 40 aleyhimize vardır diye kim dedi saydın mı ? Fenerbahçe mağdurları ağzını kapatmıyor diye hakem hataları lehimize olacak diye bir şey yok.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Abi yok artık, cidden hakemleri ayarttigimiz düşünülüyor. Sizin tabirinizle takımınız mükemmel giderken Fenerbahçe ile aynı puandaysa o bizim değil sizin mükemmel takımınızın sorunudur. Demek ki; sizin o takımınız bizim berbat bir durumda olan takiminizla anca yarışır durumdaymış. İkinci olarak; baskan içerde de boş durmamış demekten alikoyamiyor insan kendini.. Serkan abi hep diyordu; Fenerbahçe aklandiginda bile hep şikeci Fener olarak kalacak. Kendinizi o kadar inandirmissiniz ki; o duruma gelmiş. Ve son olarak fenerbahçe taraftarı cidden farklı; rakibinin başarısında ya da kendi başarısızlığında olayı hakemlere falan atarak kaçış yolu bulmuyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yahu somut kanit diyorsunuz da o koydugunuz sey iddianizi kanitlamiyor ki. Neydi iddianiz? "Hakemler bunu kasitli yapiyor." Bir pozisyonda yanlis karar verilmis, ki aksini savunan yok, bu pozisyon uzerinden hakemin bunu kasitli yaptigini iddia ediyorsunuz. Somut kanitlar bu mudur? Ayni sekilde biz de diger takimlara da hata yapiliyor deyince,kanit ayni olmasina ragmen somut olmuyor. Ne ilginctir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Daha neler görcez bakalım..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

O kritik Fenerbahçe-Trabzonspor maçına hangi zihniyet Cem Papila'yı vermiş kendi adıma düşündüm de mantıklı bir açıklama yapmak gerçekten güç.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sunu da ekleyeyim. Bizim somut kanitlara ulasabilecek imkanimiz yok. Sizin de yazdiklariniz,bizim de yazdiklarimiz iddiadan oteye gidemez. Varsa elinizde Cuneyt Cakir'in Fb-Ts maciyla ilgili ses kaydi, buraya yukleyin de gercekse inanalim

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    O kritik Fenerbahçe-Trabzonspor maçına hangi zihniyet Cem Papila'yı vermiş kendi adıma düşündüm de mantıklı bir açıklama yapmak gerçekten güç.
    Mantık aramayacaksın bu tarz olaylarda.Çünkü ortada farklı şeyler dönüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bu arada lütfen bu tür konuları Soruşturma başşlığında konuşurmusunuz.. Sanırım burası yeri değil de..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Yahu somut kanit diyorsunuz da o koydugunuz sey iddianizi kanitlamiyor ki. Neydi iddianiz? "Hakemler bunu kasitli yapiyor." Bir pozisyonda yanlis karar verilmis, ki aksini savunan yok, bu pozisyon uzerinden hakemin bunu kasitli yaptigini iddia ediyorsunuz. Somut kanitlar bu mudur? Ayni sekilde biz de diger takimlara da hata yapiliyor deyince,kanit ayni olmasina ragmen somut olmuyor. Ne ilginctir...
    Şimdi neyin ne olduğunu bilmeden yorum yaptığımız zaman o yorum ne geçerli ne güvenilir olur. Sen benim mesajımı okudun mu? SAİT71'den gelen cevabı okudun mu? Benim bu cevap üzerine hangi konu ile ilgili somut birşey istediğimi biliyormusun?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Konuştuğumuz soruşturma ile alakalı değil ki hakem hataları ile ilgili.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Hakemlerin ayartıldığını ima ediyosanız eğer soruşturma başlığıdır..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Şimdi neyin ne olduğunu bilmeden yorum yaptığımız zaman o yorum ne geçerli ne güvenilir olur. Sen benim mesajımı okudun mu? SAİT71'den gelen cevabı okudun mu? Benim bu cevap üzerine hangi konu ile ilgili somut birşey istediğimi biliyormusun?
    Okudum tabi. Trabzon macindan beri somut kanitlar ariyorsunuz karsinizda. Konu kilitlendi diye okuyamiyor muyuz?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu sezon en çok hangi yönümüzü seviyorum biliyor musunuz ?
    Manisa maçında son dakikada net gol attık ofsayt diye kesildi 2 puan kaybettik, yöneticilerin bir tanesi çıkıp ortalığı karıştırmadı, Sivas maçında açık ofsayttan gol yedik yenildik 3 puan gitti, kulübün resmi sitesinden çıkıp açıklama yapmadık, Alex karabük maçının hemen başında akıllara ziyan bir şekilde oyundan atıldı yılmadık savaştık kazandık, ağlamadık.

İşler yolunda gitmediği zaman hakemlere saldırmak kolay, en fazla kızdığım nokta buydu oraya odaklı takılı kalmak, Ee be adam önce bir takıma bak diye az isyan etmedik. Neyseki o noktalardan bugüne geldik. Hakem hataları bütün takımlara olur a,b,c önemli değil ama sadece yarını düşünmeyenler oraya takılı kalır. Bunu yendiğimiz için mutluyum.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Okudum tabi. Trabzon macindan beri somut kanitlar ariyorsunuz karsinizda. Konu kilitlendi diye okuyamiyor muyuz?
    Konu kilitlenmesi okuyamama konusunda sorun yaratmıyorda konu açık olsun, kapalı olsun ben kendimi ifade edemiyorum diyerek iletişimde karşınızdakini suçlayıcı konuşmayın ilkesine uymak istiyorum. Öz değerlendirmemi yapacağım.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Manisa maçında son dakikada net gol attık ofsayt diye kesildi 2 puan kaybettik, yöneticilerin bir tanesi çıkıp ortalığı karıştırmadı, Sivas maçında açık ofsayttan gol yedik yenildik 3 puan gitti, kulübün resmi sitesinden çıkıp açıklama yapmadık, Alex karabük maçının hemen başında akıllara ziyan bir şekilde oyundan atıldı yılmadık savaştık kazandık, ağlamadık.

İşler yolunda gitmediği zaman hakemlere saldırmak kolay, en fazla kızdığım nokta buydu oraya odaklı takılı kalmak, Ee be adam önce bir takıma bak diye az isyan etmedik. Neyseki o noktalardan bugüne geldik. Hakem hataları bütün takımlara olur a,b,c önemli değil ama sadece yarını düşünmeyenler oraya takılı kalır. Bunu yendiğimiz için mutluyum.
    Çok kalın bir şekilde altını çizerim...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Burak Yılmaz'ın cezasahası dışında düşürülüp penaltı hükmünü veren hakem Cüneyt Çakır değil miydi yoksa yanlıs mı hatırlıyorum? Hayır, adam mı seçiyorsunuz dalga geçecek?
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post

gecen seneki fenerbahce lehine kararlari anlatta objektifligini gorelim.
    Last edited by byariff : 22.Aralık.2011 at 08:21

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

UEFA talimat verip Fenerbahçe'yi CL'ye aldırmayınca adamlar işi biliyor helal olsun. Aynı UEFA Cüneyt Çakır!a da sonsuz güveniyor.UEFA yapıyyorsa doğrudur zihniyetçileri Cüneyt Çakır'ı eleştirmemeliler.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Küçükken bir İstanbulspor maçı izlemiştim Galatasaray'ın... Haksız ve şaibeyle kazanarak şampiyon olmuştuk.Hala hatırladıkça utanıyorum. Bu oyunu biz zevkiyle,heyecanıyla ve tarafsızlığıyla sevdik. Öyle de olması lazım.rengi fark etmez, hakemlerin sonuca etki ettiği her 90 dakika Türk futbolundan birşeyler götürür. Her sezon onlarca hakem hatası oluyor.Ve mutlaka her sezon bu hatalar bir takım üzerinde lehte ya da aleyhte olarak yogunlaşıyor. Herkesin şahsi görüşü farklıdır ve saygı duyarım fakat son yıllarda Fenerbahçe lehine yapılan hatalar bence de fazladır. Özellikle o Anelka'nın, Nobre'nin elle attığı seri gollerin olduğu sene cidden facia gibiydi. Hatta Fenerbahçe handball takımı yine kazandı gibi gazete başlıkları falan atıldı. Bu yıl ben Fenerbahçe'nin çok fazla maçını izlemedim. Yukarda bir arkadaş Alex'in kırmızı kartını yazmış Eğer o kişi objektif olsaydı cümlenin devamına Zokora'ya verilen kırmızı kart ve 3 maçlık cezayı da yazardı. Maalesef türk hakemleri sonuca çok etki ediyor. Kasıtlı ya da kasıt olmadan... Orasını bilemem fakat şu anda Fenerbahçe'nin Galatasaray'la kafa kafaya gidiyor olması bence de hakemlerin Fenerbahçe lehine olan hataların fazlalığındandır.Bundan dolayı Fenerbahçe'lilerin suçluluk duymasına ya da savunmaya geçmesine gerek yokki. Hatayı yaPan hakemler,siz değilsiniz.Eski yılları örnek göstererek savunma olmaz.Eski yapılan yanlışlar şu anki yanlışları örtmez.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bana hakemle kazanıyorsun diyeceksiniz ben de susacam öyle mı ? Hadi ordan...
    Bize karsı yapılanları biz buyutmiyoruz diye kafasına esen konuşmaya basladi.. Sezon basından beri ne kadar çok hakem hatasına takıldığımızı biz biliyoruz. Ama derler ya susma sustukca sıra sana gelecek... Aynen öyle; biz sustukca siz geliyorsunuz.. En basitinden dün hakemin macı nasıl bitirdiğine bir bakin. Biz o kadar laf ediyor muyuz. Aynı şey sizleri yapılmış olsa; hakemler Fener'in şampiyon olmasını istiyor deyip duracaksınız. Kimse susturamayacak..

Sizleri de anlıyorum; bu kadar zor bir donem geçiren takımla şampiyonluk yarısında kafa kafaya olmak sizleri böyle bahaneler bulmaya itiyor. Siz bilirsiniz.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Digerlerine gore bunca yildir hakem hatalariyla sampiyonluga oynuyoruz zaten (!) Ozellikle Galatasaray bizle liderlik yolunda cekismeye basladigi zaman hemen lehimize olan hakem hatalarini gundeme getirmeye baslarlar, aleyhimize olanlari gormezler. Aleyhimizeyse tesaduftur, lehimizeyse kasitli yapilmistir. Kendi takimlarinin maclarini Isvicre Federasyonu'ndan hakemler yönetiyor sanki.
    Last edited by ForsakeN : 22.Aralık.2011 at 13:51

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kazanılan puanlarda hakem hatasının gölgesi var ile hakem desteğiyle kazanmak arasında ciddi farklar vardır. Cümlelerin içerisinde Fenerbahçe, hakem ve puan lafı geçiyor diye ikisini karıştırmamak lazım.

Yani Manchester City zirveye oynuyor ama bunda hakem hatalarının ciddi payı ver diye bir yorumu İngiltere ligi bölümünde yapsaydım bu kadar tepki çekmezdi. Cümlede bir sorun olsaydı eğer takım ismi, cismi farketmeden her yerde tepki çekerdi. Canı gönülden sevdiğiniz bir takım olduğu için tepki vermeniz normal. Empati yapabiliyorum ancak doğru tektir.

Kendi adıma konuşursam geçmişte Fenerbahçe tüm şampiyonluklarını hakem hatalarıyla alıyor demedim, geçmişte Galatasaray hakem hatası olmadan puanlar almıştır demedim, Fenerbahçe hiç emek vermeden maç kazanıyor demedim. Bunları demişçesine bunlar üzerinden tartışmak ne kadar doğrudur.

Demediğim halde eminim ki yine birisi hakemlerle maç kazanmıyoruz diye yazacaktır. Tabi sadece yanlış anlaşılmaları düzeltmek adına, tartışmayı doğru odaklara çekme anlamında yazıyorum. Yoksa ses etmiyoruz diye her kafasına esen konuşuyor, benden izin almanız lazım tavırlarına girebilirim, bu alanda örnekleri olduğu gibi. Bu iş böyle olmaz. Forum kuralları gereği herkes istediği gibi konuşabilir. Bir grubun ya da zümrenin cevap verip vermemesine, alttan almasına ya da eleştirileri büyütmüyoruz tavrına bağlı değildir.

Mesaj Yetkileri