1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Kimseye bişey demeye çalıştığım yok sadece Fenerbahçe-Trabzon maçında Disco bu sene Fenerbahçenin hakem hatalarıyla kazandığı 6-7 maç sayabilirim demişti o konu kilitli olduğu için buraya yazayım dedim. Kazanılmış 6-7 maç var diyenler daha bir kaç sene öncesinde kazanılmış şampiyonluklarına bakmaları gerek. Bişey imâ ettiğim yok sadece somut deliller ortaya koydum videoda bir kaç futbolcu hatası var onlara bişey demiyorum ama sadece hakem hatalarına bakmanız yeterli...

http://www.youtube.com/watch?v=VVyP61EkU1g

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Kimseye bişey demeye çalıştığım yok sadece Fenerbahçe-Trabzon maçında Disco bu sene Fenerbahçenin hakem hatalarıyla kazandığı 6-7 maç sayabilirim demişti o konu kilitli olduğu için buraya yazayım dedim. Kazanılmış 6-7 maç var diyenler daha bir kaç sene öncesinde kazanılmış şampiyonluklarına bakmaları gerek. Bişey imâ ettiğim yok sadece somut deliller ortaya koydum videoda bir kaç futbolcu hatası var onlara bişey demiyorum ama sadece hakem hatalarına bakmanız yeterli...

Videoyu izlemedim fakat 90+6 gollerini de unutmamak gerek o sene için.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Öncelikle benim ortaya attığım bir düşünce var. Bu düşünceyi ortaya atarken somut şeyler koyuyorum. Yani Trabzonspor maçında Gökhan Gönül'ün hareketine kart değildir diyen kişinin futbol bilgisi zayıf demektir. Somutluktan kastım budur. Benim görüşüme karşı fikir ortaya koyan birisi varsa eğer o da somut bir şekilde benim fikrimi çürütmelidir. Bahsettiğim pozisyonlarla ilgili bir kural ortaya koyar ve somut bir savunma yapmış olur.

Tüm bunların yanında ben hakemleri, seyircileri, şike soruşturmasını eleştiriyorum. Ben bunların eleştirisini yaparken "sizde hakemlerle kazanıyorsunuz", "bu olaylar sizin stadta olmuyor sanki", "sizin geçmişiniz çok temiz ya" gibi cümlelerle beni zor durumda bırakamazsın. Taraftarlığım, hakemlerle kazandığımız maçları görmezden gelecek, taraftarın yaptığı yanlışı doğru gösterecek, geçmişte yaşanmış şaibeli maçları inkar edecek kadar gözümü kör etmedi. Hele hele senin geçmiş şampiyonlukları ortaya koyma hamlene karşı bende Fenerbahçe'nin şampiyon olduğu ve içinde bir hayli hakem hatası olan yılların videosunu koymayacağım.

Ben Fenerbahçe'nin puanlarına hakem hatalarının karışmadığını ispat edebilecek var mı dedim. Sen gidip konuyla sıfır alakalı bir videoyu koyarak somut delil bıraktım diyorsun. Eğer alakasını kurabilirsen bana da anlatmanı rica edeceğim. Şayet ben geçmişte Galatasaray hakem hatalarıyla hiç puan kazanmamıştır deseydim videon beni utandırabilirdi.

Aslında bu video ile Fenerbahçe'nin hakem hatalarıyla puanlar topladığını kabul edip bana da sizde hakem hatalarıyla şampiyon olmuştunuz demek istiyorsun. Tabi iyi niyetinle geçmiş yılları anlatarak fikrimi merak ediyorsun. Kalecinin gözüme ışık geldi de topu göremedim hikayesine bende inanmamıştım. Antep'te ofsayt golünün bende farkındayım. Orada gelen puanların ve şampiyonluğun içinde hakem hatalarının olduğunu biliyorum. Peki sen benim kadar yürekli olup 34 puanın bir bölümünü hakem hatalarıyla aldığını söyleyebilecekmisin? Yoksa geçmiş yıllardaki şampiyonluklar ve o yıllarda geçen hakem hatalarını koymaya devam mı edeceksin. Seçim senin.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Geçen seneye ait birsürü vidyo koyarım buraya Fenerbahçe ve Trabzonspor'a yapılanları içeren ama gerek yok.Biz zaten her zaman hakemler tarafından ezilen taraf olduk.Lehimize 4 karar varsa aleyhimize en az 40 tane vardır bu sezon.Mesela yıllar önce bir Cem Papila maçı hatırlıyorum Fener-Ts o maçla şampiyonluk Fener'e gitmişti.O maçtan sonra Cem Papila'nın burdaki iş yerlerine birsürü siyah çelenk bırakılmıştı.Zaten oda hakemliği bırakmıştı o dönemde işte.Daha niceleri var.

Mesaj Yetkileri