İnce ince kıyılıyoruz dediği bir video var Kocaman'ın çok gzeldide koyamıyorum buraya.
İnce ince kıyılıyoruz dediği bir video var Kocaman'ın çok gzeldide koyamıyorum buraya.
Yalnız bu tarz bir incelemeyi neden geçen yıl yapmadılar.Geçen yılda böyleydi sorunlar vardı.Şimdi yarışın içinde Gs varya Hakan Ünsal nasılda savunuyor orda.İşte ulusal medyada adamının olması çok etkilidir.
Hala şu soruşturmaya şike soruşturması diyen varmı acaba
Sadece şike değil suç örgütü kurma vs vs
Stadyum programında Fenerbahçe lehine yapılan hakem hatalarının gösterildiğini henüz yeni öğrendim. Bu tarz programların yapılma amacı zaten belli. O sebeple izlemiyorum.
Yazacak çok şey var ama mesajım silinecek. Boşu boşuna sinirleri hoplatmaya gerek yok.
http://www.fenerbahce.org/
Girin bi bakın derim
Erdoğan Bayraktar'ın sözleri artık son noktadır bu soruşturmada. adam gelecek Trabzonsporumuza kupasını ince ayarla getireceğiz diyecek ve biz bunu normal karşılayacağız. sonra da soruşturmaya şike soruşturması diyeceğiz. gidip bunları başkasına anlatsınlar. Fenerbahçe taraftarı yemez bunları. Fenerbahçe hep kendi varoldu, başkasının eline bakmadı. stadını kendi yaptı.. o yüzden bu haldeyiz ya boyun eğmedik.. kupa müzemizde duruyor almak isteyen buyursun alsın.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bir konuyu bu kadar uzatırlarsa adı ne şike davası olur ne siyası ne örgüt kurma... Birisi en sonunda ben adını feriha koydum der.
Hakan Ünsal gibi bir yorumcu aramanın yanı sıra Şenol Güneş, Fatih Terim gibi davranabilirdi. Aykut Kocaman bu işi tarz haline getirdi. Düşersen içine o bir söyledi ben on söyleyeyim dersen sonuçlar böyle olur.
Hükümetin bakanı, Galatasaray kongre üyesi, Trabzonspor yanlısı olan kişiye gelince o an şirin görüneceksin diye anlamsız işlere girmenin mantığı nedir. Her zaman söylerim; bakan olmanın bir önkoşulu yok ki. Olsaydı ülkenin bakanları böyle olmazdı.
Aziz Yıldırım bunu gerçekten söylemiş mi acaba yoksa çarpıtılmış mı? Böyle bir şey varsa o zaman siyasi iktidar Fenerbahçe'yi bitirmeye çalışıyor düşüncesinin zayıflaması,hatta ortadan kalkması gerekmez mi?BAŞBAKAN İLE ARAMIZA GİREMEZLER
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’nin şansı. Benim O’nunla problemim olduğu söyleniyor. Telefonda hakaret ettiğim ve ihaleler konuşuluyor. Bunların gerçekle alakası yok. Başbakan ile aramıza kimse giremez.
So what?
Saike
Ünal Aysal: "Şike cezalarını verme konusunda bir tereddüt varsa bu tereddütü biz kırarız !
görünen o ki erdoğan bayraktarın densiz açıklamaları Fenerbahçe yönetimi ve bazı taraftarlarına iyi bir kılıf oldu. işte bu yüzden siyasetçileri sevmiyorum.
Kılıf haevet evet kılıf
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Alayli cevap vermedim sadece kılıf buldular demeniz bana garip geldi. Sadece söyle duşunun; suan Trabzonspor a bu olsaydı yapacakları açıklamayı az çok tahmin ediyorum. Sadri Şener yine kanal kanal gezerdi ve siz de hala kupamız niye verilmiyor derdiniz. Ve burası anti Fenerbahceliler tarafından işgal edilmiş olurdu
Devlet kanalı TRT'nin densizliğinden sonra devletin bakanının bu açıklaması çok yakışıksız, yargılama bitmeden hüküm giydiren bir açıklama olmuş. Başbakanın dünürü olduğu için başbakan görevden alamaz ama istifa etmezse hükümete olan güven de oldukça azalır.
Fenerbahçe ile alakalı en ufak aleyhine durum olduğunda buraya üşüşenler, TRT'nin densizliğinden sonra bakanın, kupayı Trabzon' vermek için İNCE AYAR çekeceğiz demesine de nedense hiç tepki göstermemiş.
İnanamıyorum, bu kadar mı gözler kararmış, bu iğrenç açıklamaya tüm spor kamuoyu tepki göstermesi gerekirken, hala Fenerbahçe'ye nasıl saldırırım diye düşünmek?
Bu açıklama kesinlikle UEFA'ya gönderilmeli, bu işin peşi bırakılmamalı. Siyasi idarenin direk futbola müdahalesidir ve bu da UEFA tarafından yasaklanmıştır.
Başbakan bu konu hakkında bu güne kadar açıklama yapmadı, bence artık onun da konuşma vakti geldi. En azından her şey ayyuka çıkmışken Fenerbahçe camiasına bir açıklama yapması gerekiyor.
"YÜCE ATATÜRK"
olayı tek taraflı düşünmek en büyük yanlış.bir bakan diyor ki 'bu Fenerbahçe operasyonu değidir, yargının bağımsız kararıdır.' buna inanmıyorsunuz. başka bir bir bakan diyorki 'kupayı Trabzonspora getirmeye çalışıyoruz' hemen bir yaygara. yani ya ikisinede inanın, ya da güvenmeyin.
yani Sadri Şenerin konuşmalarıyla Fenerbahçenin cevapları arasında fark var mı? Sadri Şener 'banane kupamı verin' diyorsa, Fenerbahçe de 'banane vermem benim' der gibi 'kupa müzemizde' fotoğrafı koyuyor. biri doğru değilse diğeri de değil. (ki bana kalırsa ikiside değil)
şimdi son olarak 'kılıf'tan kastıma gelelim. eğer Fenerbahçe, ya da başka bir klüp bu davadan ceza alırsa, açık seçik bütün deliller dökülür ortaya. kimse 25 milyon taraftarı olan bir klübe gizliden ceza veremez. deliller açıklanır. açıklanacak delil yoksa da ceza veremez. tepkiye kimse kaldıramaz. yani bakan böyle densiz bir açıklama yaptı diye Fenerbahçe zan altında kalmaz. bu açıklamayı koz olarak kullanmak bu yüzden yanlış.
bu açıklama densizdir. tıpkı bana göre saçmalama üstadı, ama bazı Fenerbahçelilere göre kral olan çavuşoğlunun Trabzonspora 'pontusspor, rum d*lleri demesi gibi tutarsız ve dikkate alınmaması gereken açıklamalardır.
Uploaded with ImageShack.us
@Chinatown
Kardeşim bak, herkes dilediğini söyler hakkaten bu dediğin gibi kimseyi bağlamaz.. Ben şimdiye kadar hiçbi zaman siyasetçilere itibar etmedim, bundan sonra da etmem zaten..
Ancak ne olursa olsun, maalesef ki şu dönemde ağızlarından çıkan her bir söz emir hükmündedir ve biliyosun ki ne deseler 1 hafta sonra bi şekilde yapıyolar yasalarla, düzenlemelerle vs. e hal böyleyken şimdi Koskoca! bir bakanın kupayı Trabzona getireceğiz ince bi çalışma yapıyoruz demesi ne olursa olsun kıllandırıyo insanı.. Ne oluyoruz yani, seçim vaadi mi bu? Önceden fındıktan çaydan vururlardı, şimdi de futbola mı pis ellerini sürecekler?
bak ben sana diyorum ki, daha önce de dedim, ben bu yargıya sizden daha güvensizim. bu futbolla alakalı değil. güvenmemeniz doğal, yüksek yargının yüzde 80'inin hükümetçe atandığı bir ülkede kimse güvenmez yargıya.. garipsemem.
ama dediğim şu, bu bakan seçim zamanı Trabzonda gezerken kullandığı aracın plakası bile GS idi. (lütfen Galatasaraylı arkadaşlar alınmasın, başka bir amacım yok) yani adam işgüzar ve popilist. arenada Galatasaraylılara söyledikleri de aklımızda. şu açıklamasıyla da Trabzonsporu zan altında bırakmıştır.
bir de bizim açımızdan bakın, bir ŞEHİRCİLİK BAKANI memleketinin stadına bakmıyor, spor ile ilgili alana karışıyor. e o adamın açıklamasını ciddiye mi alalım şimdi. sakın yanlış anlamayın. bakanın dedikleri yanlış, hatalı, tutarsız bir hareket. ama ben boş da olduklarını, içinin dolu olmadığını düşünüyorum.
Dedim ya ne olursa olsun kıllandırıyo insanı ama umarım dediğin gibi kendisi gibi lafları da boştur..
Erdoğan Bayraktar: ”İnce ayarı Fenerbahçe kulübü yapar”
bu adam hala konuşuyor.
Bu eleman bizim stad açılışında ortalığı karıştıran kişi dimi ?Ciddiye almaya gerek yok bence de.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
nasıl ciddiye almaya gerek yok dersiniz anlamıyorum. bu adam yetkisiz biri değil, bakan.. istediğini yapabilme gücü var.
bu adamdan daha yetkili spor bakanı 'olay yargının işi karışmıyoruz' diyor, ondan daha yetkili başbakan 'benimle ilgisi yok' diyor. sonra Aziz Yıldırım 'başbakanla aram kötü değil, aramıza kimse giremez' diyor. bunlara inanmayıp şehircilik bakanının söylediğini tek dayanak almak yanlış.
Mehmet Demirkol bugün söyledi, bence de doğru söyledi.
her karışmıyoruz diyen zaten karışmamış oluyor değil mi ? bu ülke yöneten sadece hükümet değil en az onun kadar güçlü bir cemaat var. bu yadsınamaz.
Bir bakanın bu şekilde konuşması doğru değildir. Bu insanlar konuşurken seçecekleri cümlelere dikkat etmek zorundadırlar. Fenerbahçe düşmanı olabilir, Galatasaray sevdalısı da olabilir. Tüm bunlara rağmen bulunduğu makam nedeniyle toplumun ikiye bölüneceği tavırlara girmemesi gerekiyor. Bir yanlış yaptı ve yaptığı yanlışı düzeltecek bir şeyler söylese de iş işten geçti.
Bu kişi daha önce stad açılışında da benzer işlere imza atmıştı. Adam doğruyu söylüyor diye destekleyenlerde olmuştu. Çünkü güzel bir stada kavuşan Galatasaray'ın o an da aşağılanması gönülleri hoş etmişti. Doğruyu söylüyor olsa bile yeri ve zamanını yanlış seçmişti. Yine hatalıydı. Hata yapanı ödüllendirir gibi Toki başkanlığından alıp bakan yaparsan bu cümleyi de kurar. O yüzden savunulacak bir tarafı olduğunu düşünmüyorum.
Bu açıklamanın diğer yönüne baktığımda ise Trabzon'dan ya da Karadeniz'den oy aldığı için oraya yaranma amaçlı konuşması ve bunu yaparken de eline yüzüne bulaştırması durumu vardır. Bir şekilde yaranmaya çalıştın mı anlamsız cümlelerin kullanılması doğaldır. Yarın tamamen temiz bir şekilde kupa Trabzonspor'a gelirse seçimde bu cümlesi ona avantaj sağlayacaktır.
bir "futbol yorumcusu" rıdvan dilmen , fenerbahçe lehine bir açıklama yapsa bile ortalığı yıkanlar , bir "bakan"ın bu tür açıklamalarından susuyorsa , ciddiye almayın aman canım diyorsa ... hepimiz çok objektifiz demektir
Trabzonspor'dan Çavuşoğlu Hakkında Suç Duyurusu
Trabzonspor Yönetimi, spor yorumcusu Ömer Çavuşoğlu hakkında, Trabzonspor'u kastederek kullandığı 'Pontusspor' ve benzer ifadeler nedeniyle savcılığa suç duyurusunda bulundu.
Trabzonspor Yönetim Kurulu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabında Trabzonspor için 'Pontusspor' ifadesini kullanan Ömer Çavuşoğlu hakkında kulüp avukatı Celal Çobanoğlu vasıtasıyla Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusu dilekçesi verdi. Çavuşoğlu hakkında TCK'nın hakaret suçlarını düzenleyen 125'inci maddesi ve 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliği Önleme Yasası'nın 22'nci maddesinde belirtilen 'Basın yayın yoluyla sporda şiddeti teşvik edecek' açıklamalarda bulunması sebebiyle suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.
Trabzonspor Kulübü, konuyla ilgili süreci yakından takip edeceğini de duyurdu.