1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

@Chinatown

Kardeşim bak, herkes dilediğini söyler hakkaten bu dediğin gibi kimseyi bağlamaz.. Ben şimdiye kadar hiçbi zaman siyasetçilere itibar etmedim, bundan sonra da etmem zaten..

Ancak ne olursa olsun, maalesef ki şu dönemde ağızlarından çıkan her bir söz emir hükmündedir ve biliyosun ki ne deseler 1 hafta sonra bi şekilde yapıyolar yasalarla, düzenlemelerle vs. e hal böyleyken şimdi Koskoca! bir bakanın kupayı Trabzona getireceğiz ince bi çalışma yapıyoruz demesi ne olursa olsun kıllandırıyo insanı.. Ne oluyoruz yani, seçim vaadi mi bu? Önceden fındıktan çaydan vururlardı, şimdi de futbola mı pis ellerini sürecekler?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by barahir View Post
    @Chinatown

Kardeşim bak, herkes dilediğini söyler hakkaten bu dediğin gibi kimseyi bağlamaz.. Ben şimdiye kadar hiçbi zaman siyasetçilere itibar etmedim, bundan sonra da etmem zaten..

Ancak ne olursa olsun, maalesef ki şu dönemde ağızlarından çıkan her bir söz emir hükmündedir ve biliyosun ki ne deseler 1 hafta sonra bi şekilde yapıyolar yasalarla, düzenlemelerle vs. e hal böyleyken şimdi Koskoca! bir bakanın kupayı Trabzona getireceğiz ince bi çalışma yapıyoruz demesi ne olursa olsun kıllandırıyo insanı.. Ne oluyoruz yani, seçim vaadi mi bu? Önceden fındıktan çaydan vururlardı, şimdi de futbola mı pis ellerini sürecekler?

bak ben sana diyorum ki, daha önce de dedim, ben bu yargıya sizden daha güvensizim. bu futbolla alakalı değil. güvenmemeniz doğal, yüksek yargının yüzde 80'inin hükümetçe atandığı bir ülkede kimse güvenmez yargıya.. garipsemem.

ama dediğim şu, bu bakan seçim zamanı Trabzonda gezerken kullandığı aracın plakası bile GS idi. (lütfen Galatasaraylı arkadaşlar alınmasın, başka bir amacım yok) yani adam işgüzar ve popilist. arenada Galatasaraylılara söyledikleri de aklımızda. şu açıklamasıyla da Trabzonsporu zan altında bırakmıştır.

bir de bizim açımızdan bakın, bir ŞEHİRCİLİK BAKANI memleketinin stadına bakmıyor, spor ile ilgili alana karışıyor. e o adamın açıklamasını ciddiye mi alalım şimdi. sakın yanlış anlamayın. bakanın dedikleri yanlış, hatalı, tutarsız bir hareket. ama ben boş da olduklarını, içinin dolu olmadığını düşünüyorum.

Mesaj Yetkileri