Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 44 arası toplam 44 sonuç

Konu: Engin Baytar'dan Emre Belözoğlu'na Gönderme

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by futureless View Post
    1) Hangi yaptığı , doğru o kadar çok yapıyor ki ... Beşiktaş maçı sonu.
    2) Sadece rakip takım veya futbolcuların yaptıklarıyla ilgileniyor olman mesela , Emre konusuna döneyim Emre Galatasaray'dan avrupaya transfer olduktan sonra döndüğünde yine Galatasaray forması giyse baş tacınız olurdu , Fenerbahçe'de diye bu şekilde düşünüyor olabilir misin ? Sormam bile lüzumsuz ya.

1- Melo' nun yaptığı hareketler "kin" içermeyen ve kendi kültüründe normal hareketler bu yüzden sizin için sıkıntı oluyor.

2- Sen kendi soruna cevabı verip sonra benden cevap vermemi istiyorsun. Yaptığın at gözlüğü takmaktan başka birşey değil. Ben şu özellik gelişsin bu düşürülsün denilen çoğu yere eğer mantıksız geldiyse yorumumu yazıyorum. Galatasaray için Baros' un konusuna bakabilirsin. Her zaman burnunuzun dikine gitmeyi bırakıp insanların fikirlerine önem vermeye başladığınızda beni belki biraz anlamaya başlayacaksınız diye düşünüyorum. Ama şuan bu tartışmayı körü körüne sürdürecekmişsiniz gibi birşeyler ortaya çıkıyor yazdığın şeylerden. Umarım beni yanıltırsın.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Ben şu özellik gelişsin bu düşürülsün denilen çoğu yere eğer mantıksız geldiyse yorumumu yazıyorum. Galatasaray için Baros' un konusuna bakabilirsin. Her zaman burnunuzun dikine gitmeyi bırakıp insanların fikirlerine önem vermeye başladığınızda beni belki biraz anlamaya başlayacaksınız diye düşünüyorum. Ama şuan bu tartışmayı körü körüne sürdürecekmişsiniz gibi birşeyler ortaya çıkıyor yazdığın şeylerden. Umarım beni yanıltırsın.
    Yok körü körüne sürdürecek birşey yok , konuyu araştırma konularındaki özellik yükseltilmesi tartışmalarına çekerek bu tartışmayı dallandırma çabana cevap vermeyeceğim.Buradaki halinden bahsettim başka yerden örnek vererek kendince cevaplama nezaketi göstermişsin . Bir de oralara girmeye niyetim yok.Melo'yu savunman birinin Emre'yi savunması gibi birşey , anlayabilene.

Melo konusunda kendi kültürü diye cevap vermenle de şaşkınlığım katlandı desem yalan olacak , kılıf uydurman lazımdı , uydurdun Teşekkür ederim.

Sana son mesajım olduğunu belirterek devam etmen durumunda ceza almamamız adına MSN'den yazmayı tercih ederim.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hay allahim turk milletini anlamak zor konu enginden acildi meloya geldik o yuzden tartismayi bile bilmiyoruz. uzun yillarda bilemicez.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

konuyu araştırma konularındaki özellik yükseltilmesi tartışmalarına çekerek bu tartışmayı dallandırma çaban

.
    Şöyle söyleyeyim;

2) Sadece rakip takım veya futbolcuların yaptıklarıyla ilgileniyor olman mesela ,
    Bu konuyu kimin dallandırma çabasıdır.

kılıf uydurman lazımdı , uydurdun

.
    Benim uydurduğum birşey yok. Kendi fikrimi söylediğimde bu fikir senin fikrin ile aynı olmadığı sen bunu yanlış olarak adlandırıp uydurduğumu sanıyorsun. Bana göre neden o şekilde anlaşıldığını belirttim sadece. Önceki mesajımı tekrar okumanı ve insanların fikirlerini kötü şekilde "isimlendirmeyerek" tartışmaya girmeni tavsiye ediyorum.

Görüşümü tekrar söylerek bitireyim. Emre' yi yıllardır tanıyoruz ve sanılanın aksine kendisine karşı nefretim yoktur. İyi bir orta saha oyuncusudur ancak "çirkef" yanını göz ardı edemeyecek kadar da gözlerim açık. Tıpkı Bruce Bowen' ın ne kadar iyi bir defans oyuncusu olduğunu bilmeme rağmen en çirkef oyunculardan biri olduğunu da kabul etmem gibi. Engin' in sözleri yersizdir, yaranmak içindir ANCAK doğruları yansıtmaktadır.

İyi geceler
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Maçta boğaz kesme işareti yapma saygısızlığını gösterebilecek başka oyuncu olmadığından görmemiş olmamız mümkündür.
    Tugay Kerimoğlu. (Tabi o dönemde tvden ceza verme elbette yoktu, bu sebeple Emre çirkef, Tugay çok beyefendi bir futbolcu olarak düşünülebilir.)
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bu arada yazmayı unutmuşum. Galatasaray taraftarları siz bu açıklamayı yediniz mi? Bu açıklama niye zart diye direk geldi? Engin'in düşen performansı sonrası mı? Klasik bir şekilde taraftarın gönlünü kazanmaya çalışıyor. Emre ise bu konuda bir maden zaten. Zaten Emre'ye sallayan Galatasaray taraftarları gözünde bir gömlek yukarıya çıkıyor. Niye hep Emre'ye durduk yere. Niye? Bir açıklaması olmalı.

Bu ve birçok örnek.

Geçen sene ki Manisa (1-3'lük maç) maçının devre arasında soyunma odasına giderken takımın genel menejeri veya yetkililerinden biri niye durduk yere Emre'nin üzerine oynuyor. Bu adamın bir zaafı var ve bütün maçlarda üzerine oynanıyor. Tepki gösterdiğinde ise suçlu Emre oluyor. Ama biz Emre'yi böyle seviyoruz. Taraftarın gözünden düşünce sağa sola sallasın diye değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Melo denmiş de yanlış hatırlamıyorsam Melo Beşiktaş maçında yaptığı hareketten dolayı ceza almıştı..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Konu farklı görüşlere açık.Herkes sizin anladığınız gibi anlamayabilir o yüzden.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben kendi takımımdan biri buna yakın bir açıklama yaptığında bile , tüh be keşke yapmasaydı diyorum çünkü bir sporcumuzun böyle saçma sapan , gereksiz açıklamalar yapmasından sadece utanç duyarım
    Last edited by DisCo : 02.Şubat.2012 at 13:48

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Futbolcu sahada yaptıklarıyla gerçek kimliğini gösterir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    ben kendi takımımdan biri buna yakın bir açıklama yaptığında bile , tüh be keşke yapmasaydı diyorum bir sporcumuzun böyle saçma sapan , gereksiz açıklamalar yapmasından sadece utanç duyarım
    Quote Originally Posted by titates1 View Post
    valla emre ağabey'i tanıyan bilen , futbolcu tanıdığı olan herhangi bir insana sorun , genç futbolculara yardım eden , ağabeylik yapan , en sevilen futbolculardan biridir , sahada değiştiğini kendi de kabul ediyor zaten .
    Çok iyi düşünmüşsün bunları.
    Last edited by DisCo : 02.Şubat.2012 at 13:48

Karabük maçında Alex'in yediği kırmızı kart geldi aklıma nedense.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Çok iyi düşünmüşsün bunları.
    birşey düşünmedim istiyosanız sorun tanıdığınız varsa , hatta şöyle ufak bir örnek vereyim kendi arabalarını piyasadakinin çok daha altına satıyor arkadaşlarına , orhan ak , arda turan , fenerbahçedeyken emre araba alanlardan emre'den , istediğinize sorabilirsiniz.

ilk söylediğimde her zaman düşündüğüm şey zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sadece futbolunu oynasa yeterli olacak. Mücadelesiyle zaten seviliyor ancak son dönemde sahada koşmaktan çok çenesi, tekmeleri, taklaları, çakallıkları ile ön plana çıkıyor. Fatih Terim'in önlemini alması lazım..

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri