Quote Originally Posted by Corpus View Post
Ben şu özellik gelişsin bu düşürülsün denilen çoğu yere eğer mantıksız geldiyse yorumumu yazıyorum. Galatasaray için Baros' un konusuna bakabilirsin. Her zaman burnunuzun dikine gitmeyi bırakıp insanların fikirlerine önem vermeye başladığınızda beni belki biraz anlamaya başlayacaksınız diye düşünüyorum. Ama şuan bu tartışmayı körü körüne sürdürecekmişsiniz gibi birşeyler ortaya çıkıyor yazdığın şeylerden. Umarım beni yanıltırsın.
Yok körü körüne sürdürecek birşey yok , konuyu araştırma konularındaki özellik yükseltilmesi tartışmalarına çekerek bu tartışmayı dallandırma çabana cevap vermeyeceğim.Buradaki halinden bahsettim başka yerden örnek vererek kendince cevaplama nezaketi göstermişsin . Bir de oralara girmeye niyetim yok.Melo'yu savunman birinin Emre'yi savunması gibi birşey , anlayabilene.

Melo konusunda kendi kültürü diye cevap vermenle de şaşkınlığım katlandı desem yalan olacak , kılıf uydurman lazımdı , uydurdun Teşekkür ederim.

Sana son mesajım olduğunu belirterek devam etmen durumunda ceza almamamız adına MSN'den yazmayı tercih ederim.