Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 95 arası toplam 95 sonuç

Konu: [12.0.0] Gökhan Gönül

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alexi Lalas View Post
    Milan isteyecek ve daha fazla para verecek ve Gökhan gitmeyecek öyle mi?

İşte siz orayı yanlış anlıyorsunuz. Büyük takımda oynamıyor diye kötü futbolcu demedim. O oyunculardan daha iyi oyuncu ise, bu kulüpler Gökhan'ı niye almıyor? Bir de böyle düşünün. Yok avrupanın en iyi 10 bekinden biriymiş falan komik oluyor öyle konuşunca.

Trthaber almanya maçlarını veriyor her hafta, Dortmundlu Piszczek'i izlemeyi deneyin belki fikriniz değişir.

İstediğin mesajı silebilirsin Cengiz.
    Keyfi olarak söylediğimizi mi düşünüyorsun bilemiyorum. Avrupa'ya gtimek istemiyorum diye açıklama yaptı, ararsan bulabilirsin.

Bu mantık doğru değil. Lütfen böyle şeyler yazma.
    Last edited by Cengo : 05.Şubat.2012 at 13:32
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by malpince View Post
    sizin mantığınız yanlış. lincoln gelirken de lincoln 999 Alex eder. Guti 1500 Alex eder dediler hep sizin mantığınızdakiler. size göre şimdi de rossi de ortalama üstü bir oyuncudur sadece adam kupa mı kazanmış son zamanlarda? ya da mikel arteta ya da arsenalden ayrılana kadar fabregas. örnekleri çoğaltabilirim.

lincoln gelmeden önce kırmızı görüp cezalı duruma düştüğü için schalke şampiyonluktan olmuştu. mvp almıştı. o zamanın çok iyi bir 10 numarasıydı. alex lincoln'ün yerinde olamazdı mesela o takımda doğru. zaten gs'de yarım devre şöyle bir oynayayım dedi ortalık sarsıldı.

guti de zaten alex gibi bir oyuncu değil ve de profesyonel değil buraya oynamaya gelmedi. zira ununu elemiş eleğini asmış bir adam. aslex ise tam tersi kariyerini burada yaratan biri. yoksa guti farklı oyuncular da olsa en az alex kadar iyi bir adamdır.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Sadece Gökhan'ı tartışıyoruz, diğerlerin oyuncuların kariyerlerini değil. Devam ederse diğer konulardaki gibi silmek zorunda kalacağım.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Gökhan zaten sakat sakat oynuyor, çoğu sakatlığına rağmen sahada bir şekilde oynuyor performansına etki etse bile.

Sizin saydığınız 9 sakatlıktan sadece 3 tanesi uzun. Gökhan'ın sakatlıkları darbeye dayalı sakatlıklar, dolayısı ile fizik yapısından kaynaklanmıyor.

Natural Fitness'ın düşük olmasını beklemek doğru olmaz.
    Fizik yapısından kaynaklanan şey injury proneness değil mi ? Yapılmış rehber ile farklı bahsediyoruz gibi geliyor şuan. Natural fitness (yazılana göre) sakatlıkta geçirdiği süredir. Benim aldığım süreler sakatlıktan dolayı oynayamadığı süreler. Sakatlığın darbeye dayalı mı değil mi onunla ilgilenen injury proneness gibi geliyor bana. Ayrıca sakatken oynama durumu bence natural fitness' a bağlanamaz. Yetkililer oynayacaksın ihtiyacımız var diyorlar. O da iğneyle belkide acı çekerek oynuyor. Bunu ancak hırslı bir oyuncu olarak adledebiliriz bence.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Fizik yapısından kaynaklanan şey injury proneness değil mi ? Yapılmış rehber ile farklı bahsediyoruz gibi geliyor şuan. Natural fitness (yazılana göre) sakatlıkta geçirdiği süredir. Benim aldığım süreler sakatlıktan dolayı oynayamadığı süreler. Sakatlığın darbeye dayalı mı değil mi onunla ilgilenen injury proneness gibi geliyor bana. Ayrıca sakatken oynama durumu bence natural fitness' a bağlanamaz. Yetkililer oynayacaksın ihtiyacımız var diyorlar. O da iğneyle belkide acı çekerek oynuyor. Bunu ancak hırslı bir oyuncu olarak adledebiliriz bence.
    Natural Fitness sağlık karakteri demektir. Sakatlandıktan sonra çabuk sakatlıktan çıkan oyuncular ve yüksek maç temposunda maçtan maça diri çıkan oyuncular yüksek değerler alırlar. Sakatlıktan çabuk dönen oyuncular da yüksek değerler alırlar. Ne kadar sağlıklı kalabildiğini gösterir. Gökhan sakatlanmasına rağmen tedavi süresi kısaltılan ve çabuk sahalara dönen bir oyuncu.

Sakatlıklarının sıklığı ile ilgili Injury Proneness konuşulması gerekir.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri