Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 95 sonuç

Konu: [12.0.0] Gökhan Gönül

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Stephan Lichtsteiner- Yıllardır sürekliliği var. Kıyaslamam.
    Gregory van der Wiel - Dünya Kupası'nda parladı. Kıyaslamam.
    Mattia Cassani- Yazmaya gerek yok.
    Rafael - Alex Ferguson' un gözdesi . Gökhan ile kıyaslanması akıl işi değil.
    Alexandr Anyukov-- Rusya' nın en önemli beklerinden biri
    Micah Richards -- EPL' de hızıyla ve gücüyle çok fazla iş yapan bir oyuncu Gökhan ile kıyaslamam .
    José Bosingwa-- Kıyaslanamaz
    John O'Shea -- Man. Utd' ın joker oyuncularındandı. Kıyaslanamaz
    Mariano- Genç yetenek kıyaslanamaz
    Jorge Fucile - 5 senedir Porto' nun değişilmez ismi.
    Camilo Zúñiga - oyunun 2 yönünü oynayabilen ve 3-5-2 de sırıtmayan bir oyuncu
    Gonzalo Castro - Kıyaslanamaz
    Alan Hutton - Tottenham en önemli beklerinden biriydi
    Vedran Corluka - Milli takımda neler yaptığını gördüm EPL' de ilk 11 oyuncusu kendisi

Daha Dünya' nın en iyi beklerini saymadan Gökhan' ın önünde 14 isim var bana göre ama hadi ben abartıyorum diyelim burada yazdıklarımın minimum 10 tanesi Gökhan' dan çok daha kalitelidir. Şimdi tekrar düşünün derim.
    Ben de böyle düşünüyorum. Gökhan oyuna göre dünyanın en iyi 14. sağ beki zaten. Ama dünyanın en iyi 14. takımında mı oynuyor orası tartışılır. Buradan takımlara göre araştırma yapıldığı sonucu ortaya çıkmasın sakın.

Ancak bir de şöyle düşünün, Chelsea scoutları, Gökhan'ın Bosingwa'dan daha iyi olduğunu bildiği halde Bosingwa'yı mı aldırdı Chelsea'ye? Valencia van der Wiel'i almaya çalışıyor Gökhan'ı değil.

Tabii bu benim görüşüm. En iyi değerlendirmeyi Fenerbahçe araştırmacısı yapacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Listeye göre konuşacaksak oradakilerin bana göre 5iyle aynı seviyededir.Diğerlerinden normal şartlarda iyidir.

Alexi , katılmıyorum açıklayayım ; yurt dışına oyuncu satma konusunda baya yeteneksiz bir ülkeyiz Arda gibi bir adamımızı bile gitti diye neredeyse yerin dibine sokanlar oldu bu işin farklı boyutu tabi de kaç tane Türk var doğru düzgün yollayabildiğimiz , bu kötü oyuncularımız olduğu anlamına mı geliyor ? Bence değil.Transfer olduğu takımla adam hakkında fikir sahibi olmanın araştırmacılık gibi bu sektörün en önemli parçalarından olan işi icra eden birine bu tarz düşünmeyi yakıştıramıyorum umarım ben yanlış anlamışımdır.Demek istediğim Valencia'nın Gökhan yerine onu tercih etmesi onu Gökhan'dan iyi yapmaz bana göre.Aynı şekilde düşünürsek Alexis Sanchez Barca'ya transfer olduğu için dünyanın en iyi oyuncularından biri diye düşünmek mi lazım mesela , ki bence değil. Pazarlama yeteneği önemli şey transferde.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by malpince View Post
    maçı kafanı vererek izlersen anlarsın dediğin şeylerin espri olmaktan öteye gidemeyeceğini...
    hele hele fucileye öyle bir gerekçe yazmışsın ki ayhan da bilmem kaç yıldır galatasarayda top oynuyor... o zaman ayhan müthiş bir ortasaha.. aynı şeyler selçuk için de geçerli. mariano genç yetenek inanılmız yazmışsın, o zaman receple muhammet de genç yetenek ikisi de modricten iyi o zaman. senin dediğinle aynı kapıya çıkıyor. anyukov demişsin rusyanın önemli bir beki, serkan balcı da türkiyenin önemsiz bir beki değil hani.. ha şuraya da değineyim hutton'a tottenham'ın önemli bekiydi yazmışsın hemen üstünde corluka 11in adamı demişsin. huttonun ne bu yıl ne de geçen yıl tottenham'da oynamadığını geçiyorum, bir kere bu adamlar aynı takımın aynı mevkisinde, nasıl bir anda ikisi de 11 oyuncusu oluyor. önemli olmak mevkinin 2. adamı olmaksa başka tabii. belki de corlukayı sadece milli maçta izlediğiniz için sol bek sanıyor olabilirsiniz, sol bek değil corluka, aksine sağ bek.
    Dediklerimi 1-2 kez daha okuyup doğruca anlamaya çalışırsam sevinirim. Dümdüz ters mantıklı oluşturma çabasına girme lütfen. Oraya sağ bekleri yazdığım halde bana sol bek sandığımdan bahsetmişsin. Bunu gördükten sonra diğerlerine yaptığın yorumların değeri bile kalmadı
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    11

Bazıları saçma sapan sebeplerle Gökhan'ı kötülemeye çalıştıklarını gördükçe müthiş keyif alıyorumRahat olun gençler.

Corpus dostum bu sözüm sana.Genelde yorumlarında objektif olmaya çalışan bir Galatasaray'lı arkadaşım olarak görürdüm seni.Ama maalesef şu yaptığın deli saçması listeyle çok kötü çuvallamışsın.Yazık.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Bazıları saçma sapan sebeplerle Gökhan'ı kötülemeye çalıştıklarını gördükçe müthiş keyif alıyorumRahat olun gençler.

Corpus dostum bu sözüm sana.Genelde yorumlarında objektif olmaya çalışan bir Galatasaray'lı arkadaşım olarak görürdüm seni.Ama maalesef şu yaptığın deli saçması listeyle çok kötü çuvallamışsın.Yazık.

Hala objektifimdir. Hala Gökhan' ın çok iyi bir sağbek olduğunu düşünürüm ve takımımda oynamasını da isterim ancak başkaları tarafından özelliklerinin abartılmasını engellemeye çalışmak bence deli saçması değildir. Görüşlerinize saygı duyarım ve sizinde görüşlerime saygı duymanızı beklerim Sizin Gökhan' ın ne kadar Dünya standartlarının üstünde bir bek olduğunu düşünmeniz kadar benimde Türkiye' standartlarının üstünde ancak yazdığım 8-10 bek ile yarışamayacak durumda olduğunu düşünme hakkım vardır. Oyuncuyu sadece tekniği, savunması ile değil fiziksel durumu olarakta düşünüp bir bütün halinde değerlendirmek bence en mantıklı olanıdır

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

İyi de hocam o yaptığın listedeki kriterlerin kendi adıma konuşayım yanlış fikrine saygı duyuyorum evet ama burada Dani Alves'le falan eş görmüyoruz zaten biz de Gökhan'ı veya Ramos'la.Gökhan'ın en büyük özelliğiydi sürekli aynı form düzeyinde olması , bu sezon çeşitli sebeplerle son 1 aya kadar eski düzeyinde değildi diye bu kadar üstüne gidilmemesi lazım bence.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by futureless View Post
    İyi de hocam o yaptığın listedeki kriterlerin kendi adıma konuşayım yanlış fikrine saygı duyuyorum evet ama burada Dani Alves'le falan eş görmüyoruz zaten biz de Gökhan'ı veya Ramos'la.Gökhan'ın en büyük özelliğiydi sürekli aynı form düzeyinde olması , bu sezon çeşitli sebeplerle son 1 aya kadar eski düzeyinde değildi diye bu kadar üstüne gidilmemesi lazım bence.
    Zaten bu listeyi kendim yapmadım. Bu konuda gördüğüm için o isimleri alıp karşılaştırdım.Açıkçası sen eş görmüyo olabilirsin ama Dani Alves' inde Gökhan' dan pek farkı yok diyeni de gördüm biliyorum Hatta dribbling değerinin 15 olması ile ilgili bir istekte bulunulmuş. Bakıyorum Maicon ve Dani Alves bana göre en iyi sağ beklerdir Ramos ile birlikte ve dribbling değerleri 14-15. Şimdi Dani Alves' i birçok kez izlediğimiz için rahatça yorum yapabiliriz bence ki Dani Alves' in o özelliği 15 iken Gökhan' ın aynı değere sahip olması mantıklı değildir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Stephan Lichtsteiner- Yıllardır sürekliliği var. Kıyaslamam.
    Gregory van der Wiel - Dünya Kupası'nda parladı. Kıyaslamam.
    Mattia Cassani- Yazmaya gerek yok.
    Rafael - Alex Ferguson' un gözdesi . Gökhan ile kıyaslanması akıl işi değil.
    Alexandr Anyukov-- Rusya' nın en önemli beklerinden biri
    Micah Richards -- EPL' de hızıyla ve gücüyle çok fazla iş yapan bir oyuncu Gökhan ile kıyaslamam .
    José Bosingwa-- Kıyaslanamaz
    John O'Shea -- Man. Utd' ın joker oyuncularındandı. Kıyaslanamaz
    Mariano- Genç yetenek kıyaslanamaz
    Jorge Fucile - 5 senedir Porto' nun değişilmez ismi.
    Camilo Zúñiga - oyunun 2 yönünü oynayabilen ve 3-5-2 de sırıtmayan bir oyuncu
    Gonzalo Castro - Kıyaslanamaz
    Alan Hutton - Tottenham en önemli beklerinden biriydi
    Vedran Corluka - Milli takımda neler yaptığını gördüm EPL' de ilk 11 oyuncusu kendisi

Daha Dünya' nın en iyi beklerini saymadan Gökhan' ın önünde 14 isim var bana göre ama hadi ben abartıyorum diyelim burada yazdıklarımın minimum 10 tanesi Gökhan' dan çok daha kalitelidir. Şimdi tekrar düşünün derim.
    Sürekliliği var kıyaslayamam
    Dünya Kupasında parladı kıyaslayamam
    Ferguson'un gözdesi .
    Rusyanın en önemli beklerinden biri
    5 senedir Portonun değişilmez ismi
    3-5-2 de sırıtmıyo
    Tottenhamın en önemli beklerinden biriydi
    Milli takımda yaptıkları .

Bunlar ve çoğuna direk Kıyaslayamam yazmışın şimdi .

Gökhan'ın bu yıl dışında sürekliliği olan bi oyuncu .
    Her kupada parlayan adam en iyi olsaydı ohoo
    İlla bir Teknik Direktörün gözdesi olmak gerekiyosa Aykut Hoca'nın gözdesi .
    Türkiyenin en önemli beki
    4-5 Senedir Fenerbahçenin değişilmez ismi
    4-4-1-1 den başka oynamadığı için bişey diyemicem ama 3-5-2 de sırıtmıyosa en iyisi o demek oluyo sanırım .

Gayet bahaneler kişisel yada sırf yazılmak için yazılan şeyler
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Benim şahsi fikrim zaten Gökhan'ın profilinin yerinde olduğudur.Benim konuya yazma amacım o listenin yapılış sebebine ve aynı mevkideki diğer oyuncuların büyük takımlara transfer olmasıyla Gökhan'la kıyaslanmayacağını belirtmekti.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Onlar bahane değil. O kişileri tanımayanlar için bilgilerdir sanırım yanlış anlaşılma orada başlıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Dünya kupasında parladı , onun gözdesi , şu ligin en iyi beki bunlar bi oyuncunun başka bi oyuncudan daha iyi oldugunu göstermez ki . Bir dünya kupasında parlayıp sonra sönenler var yada gerçekte çok iyi olup dünya kupalarında parlayamayanlar ( bkz : messi ) . Aynı ligde mücadele etseler lig kıyaslamasıda yapabilirsinde yani .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Dünya kupasında parladı , onun gözdesi , şu ligin en iyi beki bunlar bi oyuncunun başka bi oyuncudan daha iyi oldugunu göstermez ki . Bir dünya kupasında parlayıp sonra sönenler var yada gerçekte çok iyi olup dünya kupalarında parlayamayanlar ( bkz : messi ) . Aynı ligde mücadele etseler lig kıyaslamasıda yapabilirsinde yani .
    Zaten kıyaslamayı onlara göre yapmıyorum. Maçlarını izleyerek, atakta kime karşı hücum ettiğine, defansta kimi savunduğuna bakarak ve daha nice incelemeyle karar verebiliriz. Ancak iyi tanımayanları geçtim de Corluka, Rafael(yaşına da bakarak), Van der wiel, Mattia Cassani,Stephan Lichtsteiner, Micah Richards, John O'Shea, Jorge Fucile gibi oyuncuların Gökhan' dan kesin ve kesin iyi olduklarını düşünüyorum. Diğerlerini ispatlayamam ama bu oyuncuları sizde kesinlikle izlemişsinizdir.

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Listeye göre konuşacaksak oradakilerin bana göre 5iyle aynı seviyededir.Diğerlerinden normal şartlarda iyidir.

Alexi , katılmıyorum açıklayayım ; yurt dışına oyuncu satma konusunda baya yeteneksiz bir ülkeyiz Arda gibi bir adamımızı bile gitti diye neredeyse yerin dibine sokanlar oldu bu işin farklı boyutu tabi de kaç tane Türk var doğru düzgün yollayabildiğimiz , bu kötü oyuncularımız olduğu anlamına mı geliyor ? Bence değil.Transfer olduğu takımla adam hakkında fikir sahibi olmanın araştırmacılık gibi bu sektörün en önemli parçalarından olan işi icra eden birine bu tarz düşünmeyi yakıştıramıyorum umarım ben yanlış anlamışımdır.Demek istediğim Valencia'nın Gökhan yerine onu tercih etmesi onu Gökhan'dan iyi yapmaz bana göre.Aynı şekilde düşünürsek Alexis Sanchez Barca'ya transfer olduğu için dünyanın en iyi oyuncularından biri diye düşünmek mi lazım mesela , ki bence değil. Pazarlama yeteneği önemli şey transferde.
    Farklı futbol dünyalarını takip ediyoruz sanırım. "Pazalarma" derken neyi kastettiğini anlayamadım. Ben Valencia'yı yönetsem hangisi daha iyiyse onu alırım. Bana pazarlanmasını beklemem. Profesyonel futbolda da durum böyledir. Arsenal Fabregas'ın kendisine pazarlanmasını beklemedi mesela. Sanki oyunu hiç oynamadınız. Menejerlerin teklif ettiği adamları mı alıyorsun yoksa scoutlarının bulduklarını mı?

Ayrıca evet, oyuncularımız maalesef iyi değiller. Milli takım performansından da bunu rahatça söyleyebilirim. Son iki dünya kupasına katılamayan bir ülkenin oyuncuları o kadar da iyi değildir.

Bir de yanlış anlaşılma olmuş sanırım, Gökhan'ın sakatlığından dolayı bu sezon boyunca yaşadığı istikrarsızlık sebebiyle CAsını fazla bulmadım ben. Normalde de bu CAnın onun yeteneğinin üstünde olduğunu düşünüyorum. Süreklilik farklı bir şey.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Form tuttuğu zaman tartışmasız avrupanın ilk 10 bekine oynar

Ayrıca o listedeki oyuncuların kaçını 2 maç ve daha üstü seyrettiniz yoksa sadece fm den mi biliyorsunuz

15. Default

Teknik 12 , hız 15'e düşürülüp , posizyon alma 13 , sezme 15 , markaj 12'ye çıkarılmalı .

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

kanattan cok ıyı bındırmeler yapıyor bence off the ball da bu ozellegını yansıtması ıcın var kı off the ball cok dusuk kanımca drıblıng ının de dusmesı lazım cunkı ole calım atark gıden bı ısım deıl hızıyla ve of the ball sayesınde top la hzlı bı sekılde bulusabıldıgı ıcın cok ıyı cızgıye ınıyor

sag kanattan akiyor resmen

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu listedeki çoğu adam Gökhan'dan kesinlikle daha kötü. Tam bir saçmalık olmuş.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Bu listedeki çoğu adam Gökhan'dan kesinlikle daha kötü. Tam bir saçmalık olmuş.
    O oyuncuların yarısı avrupada kupa kazanmış. Madem Gökhan bunlardan daha iyi, neden o oyuncuların yerine o oynamıyor?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Alexi Lalas View Post
    O oyuncuların yarısı avrupada kupa kazanmış. Madem Gökhan bunlardan daha iyi, neden o oyuncuların yerine o oynamıyor?
    bu mudur bakış açısı ? hep aynı şeyleri tekrarlıyor olacağız ama geçen sene gg yi izleyen barcelona değil miydi ? gökhan şimdi Türkiye de oynuyor diye mi onlardan daha kötü oluyor. ya da bir oyuncu tek başına bir takım mı da; o oyuncular kupa kazanmış gg de neden kupa yok diyorsunuz ? evet; gg nu sezon geçen seneki gg değil ama o listediklerden aşağı kalır yanı yok.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Gökhan hiçbir yere gitmek istemiyor. Daha önce açıkladı bunu.

İlla büyük bir takımda oynamadı diye futbolundan bir şey kaybeder mi? Bu nasıl bir mantık?

Araştırmaya hiç katkıda bulunmuyorsunuz. Bu tartışma devam ederse bütün yazılanları sileceğim.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Bu ne saçma bir yorumdur arkadaş. Alex'in profili ve yaptıkları ortada; Fenerbahçe'de yaptı yapacağını ama kariyerinde Avrupa kupası yok. Bu Alex'in profilinin orta düzeyde olması gerektiğini mi gösteriyor. Biraz mantıklı konuşun ya. İçinizde ki fesatlığı bi kenara bırakıp gördüğünüzü yorumların burada.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Araştırmaya yararımız olması için biraz yararlı inceleme yapalım. Benceyi senceyi bırakalım o zaman

Gökhan Gönül

5 sezonda ligde toplam 121 maça çıkmış.
    5 sezonda 9 sakatlık yaşamış.

1ay - 1,5 ay - 1,5 hafta - 1hafta - 3ay - 2 hafta - 1 ay - 1,5 hafta - 3 hafta

Ortalama olarak her sakatlığı 3 hafta sürmüş diyebiliriz.

Natural Fitness - Sağlık
    Bir futbolcunun bünyesinin ne kadar kuvvetli olduğu ve sakatlıklardan ne kadar çabuk kurtulabildiğini gösterir.
    Bilmiyorum nasıl bir hesap var ama ortalama sakatlıkları 3 hafta süren bir oyuncunun Natural Fitness' ı 15 mi oluyor ? Birde öğrenmek istediğim tabi hakkında bilgi verme yetkiniz var ise. natural fitness değerlerinin yüzde olarak nasıl yansıdığıdır. 15 ise adamın sakatlıktan kurtulma süresi nedir 10 ise nedir 20 ise nedir gibi

Teşekkürler şimdiden.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bilmiyorum nasıl bir hesap var ama ortalama sakatlıkları 3 hafta süren bir oyuncunun Natural Fitness' ı 15 mi oluyor ? Birde öğrenmek istediğim tabi hakkında bilgi verme yetkiniz var ise. natural fitness değerlerinin yüzde olarak nasıl yansıdığıdır. 15 ise adamın sakatlıktan kurtulma süresi nedir 10 ise nedir 20 ise nedir gibi

Teşekkürler şimdiden.
    Hocam şimdi birde şöyle düşünelim gökhan sakt sakat oynayan bir adam bu yüzden de sakatlıkları hep aynı bölgelerden oluyor birde üsttüne milli takım doktorunun yanlış tedavi uygulaması var

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Araştırmaya yararımız olması için biraz yararlı inceleme yapalım. Benceyi senceyi bırakalım o zaman

Gökhan Gönül

5 sezonda ligde toplam 121 maça çıkmış.
    5 sezonda 9 sakatlık yaşamış.

1ay - 1,5 ay - 1,5 hafta - 1hafta - 3ay - 2 hafta - 1 ay - 1,5 hafta - 3 hafta

Ortalama olarak her sakatlığı 3 hafta sürmüş diyebiliriz.

Teşekkürler şimdiden.
    Bahsettiğiniz Naturaul Fitness değil, Injury Proneness.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bahsettiğiniz Naturaul Fitness değil, Injury Proneness.
    Natural Fitness neye göre belirleniyor ? Alıntı yaptığım rehberde sakatlıktan kurtulma süresinin önemli olduğunu yazıyor. Bende sakatlıklardan ne kadar sürede kurtulduğuna baktım. Hatam nerede?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Natural Fitness neye göre belirleniyor ? Alıntı yaptığım rehberde sakatlıktan kurtulma süresinin önemli olduğunu yazıyor. Bende sakatlıklardan ne kadar sürede kurtulduğuna baktım. Hatam nerede?
    Gökhan zaten sakat sakat oynuyor, çoğu sakatlığına rağmen sahada bir şekilde oynuyor performansına etki etse bile.

Sizin saydığınız 9 sakatlıktan sadece 3 tanesi uzun. Gökhan'ın sakatlıkları darbeye dayalı sakatlıklar, dolayısı ile fizik yapısından kaynaklanmıyor.

Natural Fitness'ın düşük olmasını beklemek doğru olmaz.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Gökhan hiçbir yere gitmek istemiyor. Daha önce açıkladı bunu.

İlla büyük bir takımda oynamadı diye futbolundan bir şey kaybeder mi? Bu nasıl bir mantık?

Araştırmaya hiç katkıda bulunmuyorsunuz. Bu tartışma devam ederse bütün yazılanları sileceğim.
    Milan isteyecek ve daha fazla para verecek ve Gökhan gitmeyecek öyle mi?

İşte siz orayı yanlış anlıyorsunuz. Büyük takımda oynamıyor diye kötü futbolcu demedim. O oyunculardan daha iyi oyuncu ise, bu kulüpler Gökhan'ı niye almıyor? Bir de böyle düşünün. Yok avrupanın en iyi 10 bekinden biriymiş falan komik oluyor öyle konuşunca.

Trthaber almanya maçlarını veriyor her hafta, Dortmundlu Piszczek'i izlemeyi deneyin belki fikriniz değişir.

İstediğin mesajı silebilirsin Cengiz.

sizin mantığınız yanlış. lincoln gelirken de lincoln 999 Alex eder. Guti 1500 Alex eder dediler hep sizin mantığınızdakiler. size göre şimdi de rossi de ortalama üstü bir oyuncudur sadece adam kupa mı kazanmış son zamanlarda? ya da mikel arteta ya da arsenalden ayrılana kadar fabregas. örnekleri çoğaltabilirim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Gokhan Turkiye ligi icin cok iyi bir sagbektir. Otesi degil suan icin. Avrupa'da buyuk takimlarda da ayni performansi gostersin, misal karsisina Corluka geldigi zaman kotu bi calim yemesin ilk 10 vs konusabiliriz o takdirde.

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri