Sayfa 15 / 20 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 571 sonuç

Konu: Avrupa Altay'ı konuşuyor Altay yoluna devam ediyor bu heyecana ortak olun [VI.Sezon]

Quote Originally Posted by Tshabalala View Post
    Geçmiş olsun dostum.
    Devamını bekliyoruz...
    Teşekkürler çok sağ olun ...

Güzel Galibiyet yalnız İ.Toraman 4-5 Ay yok.

Gustavo Coronel in performansı yüzümüzü güldürüyor son haftalarda yakaladığı çıkış tam da ihtiyacımız olan bir şeydi.

Bu sefer hattrick Alfaro dan ...

Bugün gol olduk yağdık resmen Gustavo bugün 4 gol attı ve muhteşem performansını sürdürdü üstelik kendisi kanatta oynatıyoruz Takım olarak herkes bugün neredeyse kusursuzdu ...

Haftanın Karması

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

8-1 gerçekten çok iyi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Senin oyuncular 3'er 4'er atıyor maşallah
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by entolik View Post
    8-1 gerçekten çok iyi
    Evet bok gol olunca insanın yüzü gülüyor. Teşekkürler

Senin oyuncular 3'er 4'er atıyor maşallah
    Vallahi atıyorlar İnşallah böyle devam eder

Quote Originally Posted by grozny View Post

Evet bok gol olunca insanın yüzü gülüyor. Teşekkürler

Vallahi atıyorlar İnşallah böyle devam eder
    hocam yanlış yazmışsın B*K yazmışsın ÇOK yerine D

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    hocam yanlış yazmışsın B*K yazmışsın ÇOK yerine D
    Sende yanlış yazmısın b*k yerine bol yazacaktı

Quote Originally Posted by Joe Barbaro View Post
    Sende yanlış yazmısın b*k yerine bol yazacaktı
    bol çok genelde aynı anlama geliyor ama B*K bambaska bi anlama geliyor yani önemlidegil yazım hataları olurda birden görünce

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ne geyik muhabbet olmuş

Ligde Beşiktaş maçı kötü olmuş ama Avrupa maçı iyi başarılar dilerim...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Şimdi Farkına vardım uyardığınız için Teşekkür ederim Bol yazıcaktım L yerine K ya basmışın
    Arkadaşım iyi yakalamışsın Bende güldüm görünce

ne geyik muhabbet olmuş

Ligde Beşiktaş maçı kötü olmuş ama Avrupa maçı iyi başarılar dilerim...
    Teşekkür Ederim Nannar Usta.

Türkiye Kupası maçı Gençlerbirliği

Maç 3-0 bitti ama skora aldanmamak lazım çok zor bir maç oldu bizim için goller dakika 85 den sonra geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Valla 15 sayfayı nasıl okudum bende bilmiyorum. Çok güzel bir sunum var emeğine sağlık. Takımı alt liglerden buralara getirmek çok büyük bir başarı.Bunun keyfide başka olur tabi. Fakat son yaptığın 15 milyonluk tranfer beni bir hayli şaşırttı. Transferler konusunda genelde iyi tercihler yapıyorsun.Biraz daha ince eleyip sık dokumak gerekiyor diye düşünüyorum.Ayrıca defansta ve takım performansında biraz fazla dalgalanma var gibi geldi bana bunuda zaman içinde aşıcağını düşünüyorum.Başarılarının devamını diliyorum.

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    Valla 15 sayfayı nasıl okudum bende bilmiyorum. Çok güzel bir sunum var emeğine sağlık. Takımı alt liglerden buralara getirmek çok büyük bir başarı.Bunun keyfide başka olur tabi. Fakat son yaptığın 15 milyonluk tranfer beni bir hayli şaşırttı. Transferler konusunda genelde iyi tercihler yapıyorsun.Biraz daha ince eleyip sık dokumak gerekiyor diye düşünüyorum.Ayrıca defansta ve takım performansında biraz fazla dalgalanma var gibi geldi bana bunuda zaman içinde aşıcağını düşünüyorum.Başarılarının devamını diliyorum.
    Mesajınızdan kariyerime en az benim kadar hakim oldugunuzu hemen anladım 15 milyonluk transfer Gökhan Töre nin bizi terk etmesi neticesinde mevcut hedeflerden geri kalırız düşüncesi ile fazla düşünülmeden acele ile yapılmış bir transferdi şuan da performansı iyi fakat klübe ciddi bir yük Sezon sonu büyük ihtimal takımdan göndereceğiz.

Takımın en çok oyuncusunun bulundugu mevki defans en çok sıkıntının olduğu yer yine defans sıkıntılar zamanla çözülecektir.

Ayrıca mesajınız için Teşekkür Ederim

15. Default

Hocam kariyer çok güzel ben de Altay ile oynuyorum Bank Asya'ya çıktım buraya konu açacaktım ama senin kariyeri gördüm vazgeçtim (bu arada bank asyaya gelecek yabancı oyuncu önerirsen sevinirim )

[QUOTE=grozny;2192701][COLOR="DarkRed"][B]Şimdi Farkına vardım uyardığınız için Teşekkür ederim Bol yazıcaktım L yerine K ya basmışın
    nedemek umarım kusuruma bakmamışsın maksat gülmek

Quote Originally Posted by rebelboy View Post
    Hocam kariyer çok güzel ben de Altay ile oynuyorum Bank Asya'ya çıktım buraya konu açacaktım ama senin kariyeri gördüm vazgeçtim (bu arada bank asyaya gelecek yabancı oyuncu önerirsen sevinirim )
    Laudrup u almıştım uzun süre forma giydi bende onun dışındaki diğer tüm transferler regendi sizin oyununuzda yer almayabilir neticesinde Sırbistan ve Güney Afrikayı özellikle bakmanızı tavsiye ederim.Güney Afrikaya gözlemci gönderemezsiniz ama bazı oyuncular kumaşını belli ediyor zaten çok sonra geliyorlar bence riske girmeye değer ben 2 oyuncu alacaktım hatta imza da attırdım çok cüzi miktarlara sonra ocak gibi geleceklerini görünce vazgeçtim sonra Avrupanın önde gelen kulüpleri kaptı bende oynayan Mokoena yı şuanda Avrupanın güzide kulüpleri istiyor bence kesinlikle regenlere yönel.

[QUOTE=Joe Barbaro;2194846]
    [COLOR="DarkRed"][B]Şimdi Farkına vardım uyardığınız için Teşekkür ederim Bol yazıcaktım L yerine K ya basmışın
    nedemek umarım kusuruma bakmamışsın maksat gülmek
    Est. ne kusuru iyi niyetinizi anladım komik bir enstantane olmuş iyi oyunlar dilerim kariyerime renk kattığınız için Teşekkür ederim.

Nesil
    2011
    Yer
    kastamonu

Harika bir kariyer olmuş gerçekten tebrik ederim dostum seni bu başarıları elde etmek çok zor birşey başından sonuna kadar okudum tekrardan tebrik ediyorum.Başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mersin maçı 4 X 4 : ) Bu sene şampiyonluk için en sağlam takım gibi görünüyosun başarılar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

21. Default

Laudrup u almıştım uzun süre forma giydi bende onun dışındaki diğer tüm transferler regendi sizin oyununuzda yer almayabilir neticesinde Sırbistan ve Güney Afrikayı özellikle bakmanızı tavsiye ederim.Güney Afrikaya gözlemci gönderemezsiniz ama bazı oyuncular kumaşını belli ediyor zaten çok sonra geliyorlar bence riske girmeye değer ben 2 oyuncu alacaktım hatta imza da attırdım çok cüzi miktarlara sonra ocak gibi geleceklerini görünce vazgeçtim sonra Avrupanın önde gelen kulüpleri kaptı bende oynayan Mokoena yı şuanda Avrupanın güzide kulüpleri istiyor bence kesinlikle regenlere yönel.
    Anladım hocam ben de Arjantin'de genç ve regenlere yöneldim 2 iyi oyuncu buldum sonunda

Manisapor bugün bize güzel çalım attı.Kornerden yedik golü ama onlar bugün bir kaç pozisyon buldular maç ortadaydı.Bizim çift forvet oynatma sevdamız yorgun ortasahamız neticesinde hüsranla sonuçlandı.

Quote Originally Posted by rebelboy View Post
    Anladım hocam ben de Arjantin'de genç ve regenlere yöneldim 2 iyi oyuncu buldum sonunda
    Arjantin'den yana şansımız yaver gitmedi ya

Harika bir kariyer olmuş gerçekten tebrik ederim dostum seni bu başarıları elde etmek çok zor birşey başından sonuna kadar okudum tekrardan tebrik ediyorum.Başarılar.
    Sağol Kardeşim mesajın içinde ayrıca Teşekkür ederim.

Mersin maçı 4 X 4 : ) Bu sene şampiyonluk için en sağlam takım gibi görünüyosun başarılar.
    İnşallah Şampiyonluğu istiyoruz bakalım ...

dogru dürüst regen bulamadım bende ya :/

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    dogru dürüst regen bulamadım bende ya :/
    Araştırmaya devam yılmak yok kolay değil ama illa ki bulunuyor ...

Yine bir Galatasaray maçı yine bir deplasman yine bir son dakika golü.

Trabzon Deplasmanından elimiz boş dönüyoruz takım kondisyon anlamında bitmiş durumda

Son haftalar gidişat kötü gibi olsa da Kayseri ile durumu düzeltmişsin.Durmak Yok Yola Devam.!

Sayfa 15 / 20 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon

Mesaj Yetkileri