1 ile 30 arası toplam 571 sonuç

Konu: Avrupa Altay'ı konuşuyor Altay yoluna devam ediyor bu heyecana ortak olun [VI.Sezon]

Hybrid View

Quote Originally Posted by rebelboy View Post
    Hocam kariyer çok güzel ben de Altay ile oynuyorum Bank Asya'ya çıktım buraya konu açacaktım ama senin kariyeri gördüm vazgeçtim (bu arada bank asyaya gelecek yabancı oyuncu önerirsen sevinirim )
    Laudrup u almıştım uzun süre forma giydi bende onun dışındaki diğer tüm transferler regendi sizin oyununuzda yer almayabilir neticesinde Sırbistan ve Güney Afrikayı özellikle bakmanızı tavsiye ederim.Güney Afrikaya gözlemci gönderemezsiniz ama bazı oyuncular kumaşını belli ediyor zaten çok sonra geliyorlar bence riske girmeye değer ben 2 oyuncu alacaktım hatta imza da attırdım çok cüzi miktarlara sonra ocak gibi geleceklerini görünce vazgeçtim sonra Avrupanın önde gelen kulüpleri kaptı bende oynayan Mokoena yı şuanda Avrupanın güzide kulüpleri istiyor bence kesinlikle regenlere yönel.

2. Default

Quote Originally Posted by grozny View Post
    Laudrup u almıştım uzun süre forma giydi bende onun dışındaki diğer tüm transferler regendi sizin oyununuzda yer almayabilir neticesinde Sırbistan ve Güney Afrikayı özellikle bakmanızı tavsiye ederim.Güney Afrikaya gözlemci gönderemezsiniz ama bazı oyuncular kumaşını belli ediyor zaten çok sonra geliyorlar bence riske girmeye değer ben 2 oyuncu alacaktım hatta imza da attırdım çok cüzi miktarlara sonra ocak gibi geleceklerini görünce vazgeçtim sonra Avrupanın önde gelen kulüpleri kaptı bende oynayan Mokoena yı şuanda Avrupanın güzide kulüpleri istiyor bence kesinlikle regenlere yönel.
    Anladım hocam ben de Arjantin'de genç ve regenlere yöneldim 2 iyi oyuncu buldum sonunda

Quote Originally Posted by rebelboy View Post
    Anladım hocam ben de Arjantin'de genç ve regenlere yöneldim 2 iyi oyuncu buldum sonunda
    Arjantin'den yana şansımız yaver gitmedi ya

Harika bir kariyer olmuş gerçekten tebrik ederim dostum seni bu başarıları elde etmek çok zor birşey başından sonuna kadar okudum tekrardan tebrik ediyorum.Başarılar.
    Sağol Kardeşim mesajın içinde ayrıca Teşekkür ederim.

Mersin maçı 4 X 4 : ) Bu sene şampiyonluk için en sağlam takım gibi görünüyosun başarılar.
    İnşallah Şampiyonluğu istiyoruz bakalım ...

Mesaj Yetkileri