Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 65 sonuç

Konu: Bir Altyapıdan Daha Ötesi... [RGUOR Minsk] [2. Sezon] [12.2.0]

Belarustan son sürümlerde çıkacak oyunculara bakarsak zevkli bir kariyer olabilir , başarılar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Birçok transfer yaptık, geleceğe yönelik adımlarımızda oldu. Transfer dönemi sonunda oluşan oyuncu ve teknik ekip kadromuz aşağıda yer aldığı gibidir. Çok fazla transfer yaptık, ancak bunların önemli bir kısmı geleceğe yönelik alınmış oyuncular, mevcut kadromuzu daha yaşlı oyuncular üzerine kuruyoruz.

RGUOR Minsk Kadrosu

Kaleciler : Dmitry Yekimov (40) - Olexandr Zhukov (25) - Roman Korostyshevskyi (20)

Stoperler : Nikolay Levitskiy (28) - Olexandr Bozhenkov (26) - Mykola Zakotyuk (36)

Bekler : Sağ : Fedir Prokhorov (29) - Vitaliy Vlasyuk (21) - Anatoly Belyakov (19)
    , Sol : Volodymyr Braila (32) - Anton Kozlov (24)
    Joker : Dmitry Chaley (33)

Defansif Orta Sahalar : Sergiy Seleznyov (36) - Victor Dotsenko (35) - Valeriy Dotsenko (32) - Mykhaylo Kryoka (22) - Bi Séhi Irié Elysée (21)

Orta Sahalar : Zaur Mamutov (31) - Volodymyr Bondarchuk (30) - Eugene Lysytsyn (29) - Gaga Tbilashvili (27) - Vitaliy Deikalo (26) - Olexandr Arshan (22)
    Joker : Andrei Shilo (34)

Kanatlar : Avtandil Gvianidze (36) - Olexandr Shutov (35) - Vasiliy Glushankov (27) - Dmitry Loshkarev (23) - Yuriy Vasilets (18) - Maxym Borovets (18)

Forvetler : Alexandr Sokolov (35) - Maxim Tsigalko (27) - Vyacheslav Shaenko (24) - Ivan Korbankolev (23) - Olexandr Ovchynnikov (20) - Kostyantyn Chystilin (20) - Oleg Babych (19)

RGUOR Minsk Oyuncu Dizilişi ve Rolleri

Kaleci : Goalkeeper - Defend

Sağ ve Sol Bekler : Full Back - Automatic

Stoperler : Central Defender - Defend

Defansif Orta Saha : Defensive Midfielder - Defend

Orta Sahalar : MCR , Ball Winning Midfielder - Defend ; MCL , Advanced Playmaker - Attack

Sağ ve Sol Kanatlar : Inside Forward - Attack

Forvet : Poacher

NOT : Oyuncular 4-1-2-2-1 (1 DM, 2MC, 2 AM R/L) dizilişine göre yerleştirilmiştir.

RGUOR Minsk Hazırlık Kampı

Bizden daha güçlü ekipler karşısında güzel maçlar çıkardık. Bir miktar da para kazandık. Kulübümüz neyi var neyi yoksa Youth Setup'a verdiğinden dolayı finansal olarak kasada açık veriyoruz. Bunun önüne geçebilmek için bazı oyuncularımızı satmak zorunda kaldık. Dmitriy Vitryuk, Vladislav Ivanov, Grigoriy Shatalov, Evgeniy Zhukovskiy ve Vadim Kulanin ile yollarımızı ayırdık ve bu satışlardan net 55.000 € gelir elde ettik.

Bu sezon boyunca Belarusian Third League'de 30 maça çıkacağız, bu maçları 5'er maçlık periyotlara bölmeyi düşünüyorum ve 30 maç sonunda en az 70 toplayacak şekilde periyot başına 11-12 puan hedefi koyuyorum.

Teknik Ekibimizin ve Antrenman Yapmızın Son Durumu

Bulunduğumuz lige göre gayet iyi bir teknik kadro oluşturduk, sezon içinde elimize para geçtikçe değişiklikler yapabiliriz.

Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Alt yapıda hiç kimse var mı peki şuanda gerçek veya regen ?
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Olmaz olur mu, çok büyük yetenekler olmasa bile var tabii. Sadece aralarında gerçek oyuncu maalesef yok. Sezon başı Shatalov ve Ivanov vardı onları da satmak zorunda kaldık. Levitskiy yaşı geçkin olmasına kulübe geldiğimde kulüpteydi. Yine 15-17 yaş aralığında 18 tane oyuncumuz var. Bazılarını rotasyonda kullanabiliriz ya da satabiliriz. Çünkü şu an her ay 116.000 €'nun üzerinde bir Youth Setup giderimiz var ve sürekli açık veriyoruz.
    Last edited by Bursaspor : 10.Mart.2012 at 15:51
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Başarılar

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Zaur Mahmutov,Volodymyr Braila,Victor Dotsenko,Kostyantyn Chystilin ve Olexandr Ovchynnikov gerçekten harika oyuncularmış.Bulunduğun lig ve oyuncular arasında gerçekten büyük fark olduğunu düşünüyorum.Bir efsane doğuyor

Bu kariyer bana Ekşi Sözlük'den de tanıdık geliyor,doğru muyum,siz Ekşi'de de bahsetmiştiniz sanırım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Belarusian Third League 1. Hafta Maçı

Maç ortada geçti ancak daha bitirici ayaklarımız sayesinde kazanmasını bildik. Lige böyle bir başlangıç yapmak güzeldi.

Belarusian Third League 2. Hafta Maçı

Kendi saha ve seyircimiz önünde rahat bir galibiyet aldık Sokolov penaltıyı da gole çevirse daha da mutlu olacaktık.

Belarusian Third League 3. Hafta Maçı

Shutov ve Levitskiy güvenimi boşa çıkarmadı ve harika bir performans sergileyerek bize galibiyeti getirdi.

Belarusian Third League 4. Hafta Maçı

BATE'nin altyapısı olan BATE RGUOR Minsk ile oynadığımız maçta Sokolov'un nefis performansı sayesinde rahat bir galibiyet aldık.

Belarusian Third League 5. Hafta Maçı

Yine çok üstün oynadığımız bir maç oldu. İkinci ve üçüncü gollerin geç gelmesi bizi biraz tedirgin etse de maç boyu sakinliğimizi koruduk.

Belarusian Third League'de 5 Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu

Az bir farkla da olsa puan farkı yaptığımız için mutluyuz. Bu durumumuzu sürdürmemiz gerekiyor.

Belarusian Third League'de 5 Hafta Sonunda Oluşan Oyuncu İstatistikleri

Belarusian Third League'de 5 Hafta Sonunda Oluşan Takım İstatistikleri

Peki, RGUOR'da neler oluyor ?

Yönetimimiz istifa etti. Şu an transfer yasağımız var ve yeni yönetimi bekliyoruz. Her ay 116.000youth setup ödememizin olması bizi çok zorluyor ancak bunu kesersek istediğimiz kalitede oyuncu yetiştiremeyiz. O yüzden yolumuza böyle devam edeceğiz. Kasada hiç paramız yok hatta - 260.000 € içerideyiz.

Last edited by Bursaspor : 11.Mart.2012 at 06:49
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

9. Default

Çok iyi başlangıç olmuş, maddi sıkıntıyı kafaya takmamak lazım, gelecek yönetim düşünsün onu Cefa çekmeden sefa sürülmüyor malum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Öyle, yeni yönetim ne kadar çabuk gelirse o kadar az zararla atlatırız bu durumu diye düşünüyorum. Bakalım zaman gösterecek neler olacağını.

Bu arada Nisan Ayı Ayın Menajeri Ödülü'nü kazanmış bulunduk.

Yönetimimiz değişti. Yeni gelen başkanımız bankadan 450.000 € kredi aldı, 2036 yılına kadar bunun taksitlerini ödeyeceğimiz bir durum var şu an için. Kendisi şu an için yatırım yapmayı düşünmediğini de bildirdi. 450.000 €'luk nakit akışıyla kasamızda 76.000 €'luk bir nakit var. Birkaç ay daha ayakta kalabiliriz belki bir-iki oyuncu satışıyla ama yatırım ya da kredi bulmamız şart.

Belarusian Third League 6. Hafta Maçı

İnanılmaz bir oyun oynadık ve farklı kazanmasını bildik. Daha farklı da olabilirdi.

Belarusian Third League 7. Hafta Maçı

Ligde kalemizde ilk kez gol gördük, 3-0'dan sonra rehavete kapıldığımızı düşünüyorum.

Belarusian Third League 8. Hafta Maçı

Yine ilk yarıda bulunan gollerle koparttığımız bir maç oldu.

Belarusian Third League 9. Hafta Maçı

Tamamen şanssızlıktan puan kaybı yaşadık. Maçı kazanmak hakkımızdı, olmadı. Her şeye rağmen güzel gidiyoruz.

Belarusian Third League 10. Hafta Maçı

Ölüp ölüp dirildiğimiz bir maç oldu. Son dakikalarda golü bulamasaydık büyük sıkıntılar yaşayabilirdik.

Belarusian Third League'de 10 Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu

Puan farkını korursak bu ligi rahat bir şekilde atlarız.

Belarusian Third League'de 10 Hafta Sonunda Oluşan Oyuncu İstatistikleri

Belarusian Third League'de 10 Hafta Sonunda Oluşan Takım İstatistikleri

Bu arada Mayıs Ayı Ayın Menajeri Ödülü'nü kazandık.

Last edited by Bursaspor : 11.Mart.2012 at 11:17
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herşey çok güzel gidiyor Başarılar diliyorum. Bu arada 3. ligi nereden indirdin? Oyunda 2. lige kadar var.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

3. değil 4. ligdeyiz, sadece ligin adı 3. lig. Yamayı neoseeker forumlarından indirmiştim ancak şu an için 12.2.0 için versiyonu yok, ben 12.1.1 üzerinde kurduğum oyundan devam ediyorum 12.2.0'da.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

bu lige bu takım fazla anlaşılan.Şimdiden başarılar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Belarusian Third League 11. Hafta Maçı

Maçın ilk yarısında oynadığımız güzel oyunla rahat bir galibiyet aldık.

Belarusian Third League 12. Hafta Maçı

Tatsız tuzsuz biraz da beceriksizce bir maçtı. İlk puan kaybımızı yaşadık ve ilk defa bir maçta gol atamadık. Umarız çok sorun olmaz.

Belarusian Third League 13. Hafta Maçı

Kötü oynadık, son dakikada golü bulmuş olsak bile resmen ezildik.

Belarusian Third League 14. Hafta Maçı

Bir kötü maç daha, tam belki toparlanırız derken daha kötüye doğru gittik. Üç maçtır kazanamıyoruz ve bu üç maçta yakaladığımız 8 puanlık fark resmen eridi, gitti. Bir çözüm bulmalıyız.

Belarusian Third League 15. Hafta Maçı

Kaybedilen puanlardan sonra gerçekten ilaç gibi gelen bir maç oldu. Biraz olsun rahatladık ama rakiplerimiz artık ensemize yerleşti.

Belarusian Third League'de 15 Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu

Son dört maçın üçünde kaybedilen 7 puan sayesinde yakaladığımız fark 1 puana kadar indi. Bundan sonra bu tip puan kayıplarına tahammülümüz kalmadı.

Belarusian Third League'de 15 Hafta Sonunda Oluşan Oyuncu İstatistikleri

Belarusian Third League'de 15 Hafta Sonunda Oluşan Takım İstatistikleri

Ayrıca; yaz transfer sezonu başladı. Birkaç oyuncuyu takip ediyorduk, onları almaya çalışacağız.

Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yaşadığımız sakatlıklar ve kötü performans yüzünden bazı yeni transferler yaptık.

Michal Belej (28)

Franck Essomba (24)

Abbe Ibrahim (24)

Aboudramae Bamba (23)

Vakhtang Kvaratskhelia (23)

Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Bence yepyeni bir takıma göre olağanüstü sonuçlar ve çıkacağımızı düşünüyorum.Abbe Ibrahim ligin tozunu alır.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Sunumunu beğendim Takım ise çok iyi sonuçlar alıyor ve regenler çıktığı zaman farklı skorlar elde edeceğini düşünüyorum.

Takımın Bugün Faal Durumda Olduğunu Öğrendim Transfermark.tr'ye yazarsanız bulucaksınızdır..!

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Sunum çok güzel. Puan farkı kapanmış olsa da şampiyon olacağını düşünüyorum. Play-off falan yok değil mi?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Takım faal bunu zaten biliyoruz. Ancak nasıl bir şekilde faal, nedir ne değildir bu bilinmiyor ? Bir sürü Belarus futbol sitesi dolaştım, üniversiteden kayıtlara baktık vs. takımın bulunduğu lige dair hiçbir bilgi yok. Yoksa takım faal bunu biliyoruz.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Takım faal bunu zaten biliyoruz. Ancak nasıl bir şekilde faal, nedir ne değildir bu bilinmiyor ? Bir sürü Belarus futbol sitesi dolaştım, üniversiteden kayıtlara baktık vs. takımın bulunduğu lige dair hiçbir bilgi yok. Yoksa takım faal bunu biliyoruz.
    Takımı Tanıtmakda Sana Düşsün Hocam...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Belarusian Third League 16. Hafta Maçı

Yeni transferlerimizin güzel golleriyle sonuca gitmesini bildik.

Belarusian Third League 17. Hafta Maçı

En önemli rakibimiz ve takipçimizi yenerek aramızdaki puan farkını biraz daha açıyoruz.

Belarusian Third League 18. Hafta Maçı

Deplasmanda fazla zorlanmada rahat bir galibiyet aldık. Daha fazla golde atabilirdik ancak rakip kaleci gerçekten iyiydi.

Belarusian Third League 19. Hafta Maçı

İlk yarıyı önde kapatmamıza rağmen skordan dolayı üzerimizde tedirgin bir hava vardı. Ancak daha sonra farkı açarak bundan kurtulmayı başardık.

Belarusian Third League 20. Hafta Maçı

Maça bu kadar hükmetmemize rağmen anca 1-0 galip gelmek bizi biraz üzdü ama pozisyon dahi vermemek olağanüstüydü.

Belarusian Third League'de 20 Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu

Arkamızdaki takımlarla oluşturduğumuz 6-7 puanlık farkı koruyabilir hatta biraz daha aşabilirsek çok daha fazla rahatlayacağız.

Belarusian Third League'de 20 Hafta Sonunda Oluşan Oyuncu İstatistikleri

Belarusian Third League'de 20 Hafta Sonunda Oluşan Takım İstatistikleri

Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

23. Default

Toparlanmış takım, yine başlamış seriye tebrikler. Bu arada birşey sorucam, Tsigalko'yu hiç oynattın mı ss'lerde göremedim. Oyunla tanışmam cm 01/02'ye dayanır e malum o serinin en popüler oyuncularından birisiydi Maxim Tsigalko

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Tsigalko'yu zaten rezerv takım için almıştım; tabii biraz da hoşluk olsun diye.

İstatistikleri ve profili için; tıklayınız.

Bence fena işler yapmadı hazırlık maçlarında, asistanım zırt pırt oyundan almasa daha da fazla atardı.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Belarusian Third League 21. Hafta Maçı

Güzel bir oyunla rahat bir galibiyet aldık. Rakibimizin eksik kalması da farkın açılmasına yardımcı oldu.

Belarusian Third League 22. Hafta Maçı

Çok üstün bir oyunla farka gitmesini bildik. Bamba'nın performansı göz dolduruyor.

Belarusian Third League 23. Hafta Maçı

Golü yediğimizde biraz çekindiğimizi söylemem gerek ancak daha sonra kendi oyunumuzu kabul ettirdik ve sonuca gittik.

Belarusian Third League 24. Hafta Maçı

Çektiğimiz şutlarda ve yarattığımız pozisyonlarda biraz daha becerikli olabilseydik, çok daha farklı bir skor alabilirdik. Yine de kayıpsız devam ediyoruz. Eğer bir sıkıntı olmazsa 25. haftada yapacağımız maç bizi bir üst lige yükseltecek.

Belarusian Third League 25. Hafta Maçı

Bir sıkıntı yaşamadık ve deplasmanda üstün bir oyunla gelen farklı skorla bir üst lige yükselmeyi başardık.

Belarusian Third League'de 25 Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu

Ligin bitimine 5 hafta kala Vtoroja Liga'ya yükselmeyi garantilemek güzel bir duygu, ancak sezon daha bitmedi. Sezon başında 55-60 puan ve üzerinde bir puan alırsak yükseliriz diyordum, 65 puan alarak bunu garantiledik. Şimdi alacağımız her puan bizim için güzel bir durum olacak, alabileceğimiz her puanı istiyoruz.

Belarusian Third League'de 25 Hafta Sonunda Oluşan Oyuncu İstatistikleri

Belarusian Third League'de 25 Hafta Sonunda Oluşan Takım İstatistikleri

Ayrıca; Temuz Ayı Ayın Menajeri Ödülü'nde ikinci olduk ama Ağustos ve Eylül Ayları Ayın Menajeri Ödülü'nü kazandık.

Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Çok iyi gidiyoruz hocam aynen böyle devam

edit : Ben yazarken geldi yeni post.Yükselmişiz tebrikler Zaten fazlaydık bu lige.O kadro en üst ligi hak ediyor.
    Last edited by Tuskarr : 12.Mart.2012 at 18:20 Reason: Ben yazarken geldi yeni post.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sezon bitişinde daha ayrıntılı birkaç istatistik vereceğim özellikle oyunu nasıl kontrol ettiğimiz açısından, bu kadar gol atıp az pas yapıyoruz gibime geliyordu hep ama derinlemesine bakınca cidden ortalama üzerinde bir pas sayısı aralığı yakalamışız.

Bu arada unutmuşum, yönetim tekrar değişecek bu gidişle. Kasada bulunan açık giderek artıyor. Yeni gelecek yönetimin bunları toparlamasını umuyoruz.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Tebrikler yeni sezonda başarılar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Belarusian Third League 26. Hafta Maçı

Güzel bir oyunla rahat bir galibiyet aldık.

Belarusian Third League 27. Hafta Maçı

Üstün bir oyunla gelen güzel bir üç puan daha. Bu sonuçla ligi şampiyon bitirmeyi de garantilemiş olduk.

Belarusian Third League 28. Hafta Maçı

Çok fazla atak yapmadık biraz daha kontrollü oynadık, yaşadığımız sakatlıkların ciddi olmaması bu maç için üç puan dışında bir diğer sevindirici etmen oldu.

Belarusian Third League 29. Hafta Maçı

İlk yarıda bulduğumuz gollerle rahat bir maç geçirdik.

Belarusian Third League 30. Hafta Maçı

Bamba'nın muhteşem performansı ve ilk hat-tricki sayesinde rahat bir skorla lige noktayı koyduk. Güzel bir sezon oldu. Birçok ekonomik sıkıntı yaşamamıza rağmen sahada ayakta durmasını bildik.

Belarusian Third League'de 30 Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu

Şampiyon olup ilk hedefimizi gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyum. Ayrıca federasyona da verdiği şaka gibi ödül için teşekkür ederim.

Belarusian Third League'de 30 Hafta Sonunda Oluşan Oyuncu İstatistikleri

Belarusian Third League'de 30 Hafta Sonunda Oluşan Takım İstatistikleri

Ayrıca; Ekim ve Kasım Ayları Ayın Menajeri Ödülü'nü kazandık.

Oyuncularımızdan Aboudramae Bamba, Belarusian Third League Gol Krallığı Ödülü'ne layık görüldü.

Belarusian Third League Yılın Takımı'na 6 oyuncumuz girmeyi başardı ancak özellikle 20 maçta kalesinde gol görmeyen kalecimiz Dmitry Yekimov'a haksızlık yapıldığını düşünüyorum.

Bu arada yönetimimiz değişti. Yeni başkan bankadan 1.000.000 € kredi aldı, kısa dönemde içinde bulunduğumuz durumu düzeltmeye çalıştı diyebiliriz ama her ay 13-14.000 € kredi ödememiz ve 116.000 € youth setup ödememizin olması bizi yine zor duruma sokacaktır. Kendisinden yatırım yapmayı bir kez daha düşünmesini istiyoruz.

Sezon içinde performansıyla göz dolduran bazı önemli oyuncularımız ve performansları;

Dmitry Yekimov (GK)

Bir takım için oyun sistemin belki de en önemli yardımcısı gol yemeyen bir kalecidir, Dmitry Yekimov yaşına rağmen gösterdiği inanılmaz performansla oynadığı 25 maçın 20'sinde kalesini gole kapamayı başardı. Lig nazarında hak ettiği yeri göremese bile kendisinin yeri bizim için ayrı umarım futbolu erken bırakmayı düşünmez çünkü kendisi gibi bir kaleci bulmak bizim için zor olabilir.

Nikolay Levistkiy - (DC)

Attığı gollerle birçok maçtan galip gelmemizi sağladı ama savunmada muhteşem bir performans gösterdi.

Mykola Zakotyuk - (DC)

Oyun içinde pek fazla sivrilme şansı bulamamış gibi dursa bile defansta Levitskiy'e çok yardımcı oldu.

Volodymyr Braila - (DL)

Sezon boyunca sol kanadımızı resmen gole kapadı. Muhteşem bir performans gösterdi.

Valeriy Dotsenko - (DMC)

Tam bir istikrar abidesi, rakip atakları karşılamada ve takımımızı atağa çıkarmada büyük bir rol üstlendi ve bunun altından başarıyla kalktı.

Victor Dotsenko - (MC)

Sırtımızı dayadığımız bir başka isim, Lysytsyn ile iyi bir ikili oldular.

Eugene Lysytsyn - (MC)

Yaşadığı sakatlıklar yüzünden normalden biraz daha az süre almış olmasına rağmen her maç gösterdiği performansla yüzümüzü güldürdü, kesinlikle takımın en önemli oyuncusu oldu.

Dmitry Loshkarev - (AMR)

Profili çok iyi olmamasına rağmen kendisinden beklediklerimin çok üzerinde gerçekten inanılmaz bir performans gösterdi.

Aboudramae Bamba - (ST)

Buraya yazmadığım iki mevkii var bunlar DR ve AML; bu bölgelerde sezon boyunca en az iki oyuncuyu kullanmak zorunda kaldık. DR'de Dmitry Chaley ve Vitaliy Vlasyuk, AML'de Vasiliy Glushankov ve Michal Belej gerçekten güzel katkılar sağladılar. Tabii Bamba gelene kadar skor yükümüzü taşıyan Alexandr Sokolov'u unutmak olmaz.

Bazı istatistikler vereceğim demiştim. Sezon boyunca maç başına ortalama 308.3 pas yapmışız ve ortalama % 57.6 topa sahip olma oranı yakalamışız. Gerçekten bu kadar iyi bir performans beklemiyordum. Bu kadar pas yapıp böylesine skorlar almak bizim için gerçekten inanılmaz oldu.

Bu sezon maç içerisinde ulaştığımız en düşük pas sayımız 210, en yüksek pas sayımız 459.

Bu sezon maç içerisinde ulaştığımız en düşük topa sahip olma oranımız % 39, en yüksek topa sahip olma oranımız % 74.

Gerçekleştirilen Hedefler;

Belarusian Third League'den Vtoroja Liga'ya (3. Lig) yükselmek.

Last edited by Bursaspor : 13.Mart.2012 at 16:52
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

30. Default

Ellerine kollarına parmaklarına sağlık, pek uğradığım bir bölüm değildir forumda burası ama senin kariyerde ne olup bittiğini görmek için sık sık girer oldum. Tabi bunda paylaşım kaliten başrol oynuyor. Aynı şekilde devam etmeni dilerim, başarılar.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri