Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: Bir Altyapıdan Daha Ötesi... [RGUOR Minsk] [2. Sezon] [12.2.0]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Bir Altyapıdan Daha Ötesi... [RGUOR Minsk] [2. Sezon] [12.2.0]

RGUOR Minsk, Belarus'un dördüncü liginde -Belarusian Third League (!)- mücadele eden yarı-profesyonel statüye sahip -gerçekte mücadele edip etmediği bilinmemektedir.- bir akademi takımıdır. Fazla kişi tarafından bilinmeyen bu takımın en önemli özelliği ise -gariptir ki- Dünyadaki -ve oyundaki- en iyi altyapı tesislerinden -oyundaki en iyi- sahip olmasıdır. Takımın isminin açılımı nedir, ne değildir, bilinmemektedir. Sadece kısaca RUOR Minsk -gerçekten çok kısaldı- adıyla anılmaktadır. The Olimpiytsy, diye de anılmaktadırlar. RGUOR Minsk'in bu tesisleri nasıldır, ne durumdadır, o da bilinmemektedir. Adeta hayalet bir takım gibi bu kadar iyi tesislerle ortaya çıkmışlardır.

Bu kadar çok bilinmezin olduğu bir kulüple ilgili belki de en net bilgi yetiştirdiği birçok oyuncudur. Bunlardan birkaçını söylemek gerekirse; BATE'nin teknik direktörü Viktor Goncharenko, Dinamo'nun forveti Leonid Kovel, Zenit'in kalecisi Yuri Zhevnov, Bari'nin forveti Vitali Kutuzov ve Freiburg'lu ortasaha oyuncusu Anton Putsila gibi. Zhevnov sayesinde 90'ların ortalarından beri var olduklarına emin olduğumuz bir takım ya da altyapı. Vysshaya League takımlarından Dinamo Minsk ile ana kulüp/pilot kulüp anlaşması vardır ve kariyerine Dinamo'da başlayan birçok oyuncunun bu takımdan yetiştiği düşünülmektedir.

Maçlarını 1.500 koltuk kapasiteli Kamvolschik stadyumunda oynamaktadır ancak stadyum hakkında da fazla bir bilgi bulunmamaktadır.

Hedeflerimiz;
    Spoiler: Belarus'da; 

Spoiler: Avrupa'da; 

Spoiler: Belarus Genç Milli Takımlarıyla; 

Spoiler: Belarus Milli Takımıyla; 

Spoiler: Diğer Hedefler; 

Açılan Ligler;
    Arnavutluk, Azerbaycan, Belarus, Bosna Hersek, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Ermenistan, Estonya, Gürcistan, Karadağ, Letonya, Litvanya, Macaristan, Makedonya, Moldova, Polonya, Romanya, Rusya, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, Türkiye, Ukrayna'nın tüm ligleri (Yaklaşık 63 lig) açılmıştır.

Kuralları okudum ve kabul ediyorum.

Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Başarılar dilerim.

güzel bir kariyer olabilir ama devam edersen.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

63 ligle oyun yürümeyebilir. başarılar dilerim.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Başarılar.

Heyecanlı olacağa benziyor

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Başarılar.kardeş.nasıl açmayı başardın.Ben daha önce becerememiştim.Takipçinim kardeş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim.

Giriş çok güzel, başarılar dilerim.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Ne takımmış arkadaş.Kimse tanımıyor

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Başarılar, hedeflere bakılırsa, oyundaki bütün hedefleri yazmışsın, bayağı uzun bir kariyer olacak. Heyecanla takip edeceğim. Belarus milli takımında başarı biraz zor gelir ama altyapıdan iyi oyuncular çıkarabilirsen ki youth facilities 20, işin biraz daha kolay olur.

Bir de ligde yabancı sınırlandırılması var mı ?

Nesil
    2009
    Yer
    Afyonkarahisar

takip edilesi bi kariyer olacak gibi. başarılar

Başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

dediklerini yapabilirsen efsane olur kariyer..Başaramazsan da hoş bir anı başarılar dilerim..

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Başarılar diliyorum,heyecan ve merak içerisindeyim.

Bende Denemiştim Buna Benzer Projeyi, Oynanabilir Diğer Ligleri Yükleyip Tüm Balkan Ülkelerini Açmıştım Biraz Oynadım Ama Çok Sarmadı Çabuk Sıkıldım İnşallah Sen Zevkini Çıkarırsın Uzun Olması Dileğiyle

Başarılar Oğuz Kağan

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

başarılar dilerim, sürekli olabilirsen heyecan ve merakla takipte olucam

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Evet, yeni yama geldi ancak Belarus liglerinde takım sayısı problemi olduğundan eski yama üzerinde açtığım oyundan devam edeceğim.

Takımımızın sezon başında elinde bulunan kadro -maalesef gerçek oyuncumuz bulunmuyor.- şu şekilde;

Bazı yetenekli re-gen oyuncularımız var ancak fazlaca transfere ihtiyacımız var. İşte benim gözüme çarpan birkaç yetenekli orta yaşlı isim. Transfer dönemlerimiz devam ediyor, bonservis ödemek zorunda kalmayacağımız yetenekli, tecrübeli ve genç isimle anlaşmaya çalışacağız.

Nikolay Levitskiy - DC

Vyacheslav Shkabara - DLC

Vadim Kulanin - AMRC

Oleg Bushma - ST

Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Uzun bir kariyer olursa zevkli olacağa benziyor. Bu arada hedefleri gerçekleştirdikçe, ilk mesajda yazdıklarının yanına tik koydurursan ne kadar başarılı olduğun ortaya çıkar. Başarılar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Zaten bu şekilde bir işleyiş planladım, her hedef gerçekleştikçe ya ilk mesaja ya konu içerisinde şu hedef şu tarihte gerçekleşti diye not düşmeye çalışacağım.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

levitskyi ve shkabara o ligin çok üstünde oyuncular.hele ki levitskyi'ye bir jumping-strength antrenmanı uygularsak tadınman yenmez.

merakla bekliyorum yeni mesajlarınızı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Levitskiy'den çok umutluyum yanına iyi bir stoper daha ve birkaç rotasyon oyuncusu daha katıp defans için işi bitirmek istiyorum. Levitskiy'i kaptanlığa da getirmek iyi olacaktır.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Başarılar Oğuz.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

çok yavaş ilerliyorsun ben gelecek görmüyorum kariyerinde.

25. Default

Ufak takımlarla oynamaya bayılıyorum bende, başarılar dilerim kariyerinde. Zorlu birkaç sezon seni bekliyor

Wikipedia Rusya'dan senin için çevirdim dostum.

Burada bile çok az bilgi var. Anladığım kadarıyla RUOR devlet kurumu. Açılımı "Olimpiyatlara sporcu yetiştiren devlet okulu". RUOR Minsk ise bu kurumun futbol alt kurumunu üstlenen birimi. Yazdığına göre 1994'te açılıp 2004'te kapatılmış (Futbol birimi için). Son sezonu 2002/2003 sezonu. Hep ikinci lig'te oynamış. Sırayla;
    1997 Ikinci lig A grubu 3/14 sıra
    1998 Ikinci lig A grubu 5/14
    1999 Ikinci lig A grubu 3/13
    2000 Ikinci lig 9/12
    2001 Ikinci lig 4/18
    2002 Ikinci lig 10/13
    2003 Ikinci lig 4/12

Rakamlar ligi bitirdiği sıra/o sezon lig'te olan takım sayısı.

Stadyumlarının adı "Stayki" imiş. Aktif olduğu dönem boyunca "Yuriy Antonoviç Pışnik" adında biri çalıştırmış takımı.

Tüm bilgiler bunlar dostum. Wikipedia'nın özellikle Rusya versiyonun sürekli güncel olduğunu kabul edersek oyuna girilen veriler yanlış olabilir. Fakat devlet kurumu olduğu için en iyi alt yapıya sahip olduğunu düşünebiliriz çünkü bu kurum anladığım kadarıyla bütün spor branşlarıyla sorumlu ki atletizm ve su sporlarında Belarus'un başarılarını biliyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bu bilgileri biliyorum ancak bir sorun var. Kulüp faal bir kulüp, kulübün faal olduğunu şuradan biliyorum, bundan birkaç sene önce (2009 yılında) Türkiye'de yapılan Ege Kupası'na davet edilen Belarus takımında oynayan ve geçen oyunun ve bu oyunun da önemli genç yeteneklerinden olan Alexey Rudenok bu kadrodaydı ve RGUOR'da oynuyordu.
    Evet bu yukarıdaki yazıyı yazdıktan sonra araştırmamı biraz daha genişlettim ve şunu farkettim. RGUOR genel bir altyapı (Belarus Devlet Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü) bunun için Borisov'da, Zhodino'da, Soligorsk'da tesisleri var. Bütün genç sporcular ilk eğitimleri RGUOR'da alıyorlar, bu açıdan çok gelişmiş bir yapı olduğunu söyleyebiliriz sanırım, özellikle ülke geneline de yayıldıklarına göre ve devlet bütçesinden de pay alıyorlar. Oyunda yönettiğimiz RGUOR Minsk ise Dinamo Minsk'e bağlı olan şube, Borisov BATE'ye, Zhodino Torpedo'ya, Soligorsk'da FC Soligorsk'a bağlı.

RGUOR ile ilgili genel bilgi http://www.tamby.info/college/rguor.htm , diğer şubelerin olduğuna dair bilgi http://granatkin.com/2009/teams_BAY.htm
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Ben bilmem ilk mesajında yazdığın futbolcuların Wikipedia sayfalarından altyapı kariyeri olan klüplerinden buldum ben okuduğumu çevirdim Belki hala faaldir ama dediğim gibi yazan o Wikipedia Rusya'da. Kariyerinde başarılar.

Nesil
    2009
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Evet bu yukarıdaki yazıyı yazdıktan sonra araştırmamı biraz daha genişlettim ve şunu farkettim. RGUOR genel bir altyapı (Belarus Devlet Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü) bunun için Borisov'da, Zhodino'da, Soligorsk'da tesisleri var. Bütün genç sporcular ilk eğitimleri RGUOR'da alıyorlar, bu açıdan çok gelişmiş bir yapı olduğunu söyleyebiliriz sanırım, özellikle ülke geneline de yayıldıklarına göre ve devlet bütçesinden de pay alıyorlar. Oyunda yönettiğimiz RGUOR Minsk ise Dinamo Minsk'e bağlı olan şube, Borisov BATE'ye, Zhodino Torpedo'ya, Soligorsk'da FC Soligorsk'a bağlı.

RGUOR ile ilgili genel bilgi http://www.tamby.info/college/rguor.htm , diğer şubelerin olduğuna dair bilgi http://granatkin.com/2009/teams_BAY.htm

bu saydığın takımlar senden bedelsiz oyuncuları çalmasın ilerde ???

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Daha önce yazdığım gibi oyunda sadece Dinamo Minsk ile ana kulüp/plot kulüp bağımız var, onun dışında diğer kulüplerle bir ortaklık çalışmamız yok. Bu yüzden de ekonomik sıkıntılar dışında böyle bir sorun yaşamayız.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri