Sayfa 48 / 220 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon
1,411 ile 1,440 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynı fikirdeyim. Eğer başkanlığa o gelirse büyük hayal kırıklığı olur. En az bir 10 yılımız daha yalan olur sanıyorum. Tüm umut Serdal Adalı'da.

Ayrıca şunu söylemek istiyorum, bize paralı değil futboldan ve kulübü yönetmekten anlayan adam lazım. Serdal Adalı kuruş vermeden takımın başına geçsin razıyım ben. Demirören o kadar zengindi ve neler yaptı gördük.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kulüp ne hale düşmüş,hala hatır gönül işleri..

Murat Tokel ‏ @murattokel

Murat ozen az once sebanin evindeydi "3 arkadasim geldi bir kagit getirdi, okudular imzaladim, onlari kiramazdim" demis..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fatih Doğan

1)BJK'ta grupların tahakkümü vardır. Demirören döneminde güçlenen gruplar bağimsiz ve taraftarin sevgilisi S. Adali'nin önünü kesmek uzereler
    2)BJK'de Demirören döneminde güçlenen gruplar tavan kesiyor. YD ve bize selam vermeden uçan kuşun rotasını şaşırtırız.
    3)YD Tff kongrelerinde Yalçın Karadeniz'i delege ve divan başkanı yaptı. Ertunç Soğancıoğlu gibi yakın isimleri kullanarak YK'inin önünü açtı
    4)Minareyi çalan tüzüğüne uydurur. Şimdi hangi kongre üyesi çıkıp 23/4e göre itiraz edecek.
    5)Gerçeği bilmek isteyenlere Yalçın Karadeniz'in aday çıkartılması profesyonelce Demirören operasyondur.
    6)Serdal Adali'nin Murat Aksu ile 4 gün önce görüşüp "Geçmişle hesaplaşma" mesajı vermesinden sonra YD kurmayları Y.K'i aday göstermiştir.
    7)S.Adali'ya kayıtsız şartsız destek veren M.Aksu "Benimle görüştükten sonra YD hemen karşına aday çıkarır, önünü kesmeye çalışırlar" demiş.
    8)Serdal Adalı ile konuştum "Destek istedim nasihat verdiler. Ben kulis kumpas işini bilmem. Arkadaşların yolu açık olsun" dedi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Atletico - besiktas macinin goruntulerini koycam ilk basta plaza mayorda stada giderken
    Diger konuda yanimda GS formali biri vardi demisdin o zaman seni gördüm stad'da . sizin yaniniza gelen ve formayi çikarttiran Carsi Berlin'den. çikan kavgada bildigim kadariyla Hollandalilar karismadi, galiba Berlin ve Istanbul arasindaydi.

Sen yenimi gittin Madrid'e yoksa kaliyormusun bayadir?

Maç kötü geçsede Madrid güzel sehir ve iyi vakit geçirdik.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdar Adalı pes etmesin. Bu taraftar onun arkasında.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Şu olanları hayretle, büyük bir kızgınlıkla ve endişeyle takip ediyorum. Üstte yazılanları okurken, kafamdan binbir türlü senaryo geçti. Bu takım ya yine Y.D.'ye muhtaç olursa, ya batarsak, kepenkleri kapatırsak diye düşünüp durdum. Dehşete düştüm desem yeridir. Eğer Serdal Adalı bu oyunlara boyun eğip adaylıktan çekilirse ona da diyecek bir şey yok bana göre. Ama beni en çok üzen ve şaşırtan, Süleyman Seba'nın tavrıydı, Yalçın Karadeniz için söyledikleriydi. Bu duruma söyleyecek kelime bulamıyorum. Seba'yı inanılmaz severim, ona bu yaptıklarını konduramıyorum. Umarım, Adalı adaylığını yarın ya da en geç çarşamba günü resmen açıklar ve biz de rahat bir nefes alırız.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Serdal Adalı karar verdi

Beşiktaş'ımızda başkan adaylığını resmi olarak açıklaması beklenen eski yöneticimiz Serdal Adalı'nın bu konuyla ilgili olarak karar verdiği iddia edildi.

12 Mart 2012 18:44

Süleyman Seba'nın Yalçın Karadeniz'i işaret etmesi üzerine Serdal Adalı, Beşiktaş'ın kanaat önderlerinin etik davranmadığı gerekçesiyle yakın çevresine aday olmayacağını söylediği öğrenildi.

Adalı'nın aday olmaktan vazgeçmesinin nedenlerini yarın düzenleyeceği basın toplantısıyla açıklayacağı bildirildi.

Beşiktaş Kulübü'nün efsane başkanı Süleyman Seba, yaptığı yazılı açıklamada camianın Yalçın Karadenizetrafında birleşmesi gerektiğini söylemişti.

Süleyman Seba'nın yaptığı açıklama, "Kulübümüzde yeni bir başkan ve yönetim kurulu seçim süreci yaşanmaktadır. Tüzük gereği şu anda yönetim sorumluluğunu üstlenen Divan Kurulu Başkanı Sayın Yalçın Karadeniz etrafında birleşilmesini tavsiye ediyorum. Geçmiş yıllarda yöneticilik deneyimi kazanmış ve tanıdığımız bir arkadaşımızın camiamızı kucaklayacağına ve toplayacağına inanıyorum" demişti.

Kaynak: TRT spor

-----------------------------------------------------

Yorumu yaparken haberle ilgili bir bilgim yoktu, şimdi gördüm. Yazıklar olsun, tek kelimeyle. YAZIKLAR OLSUN...!!!

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Serdal Adalı karar verdi

Beşiktaş'ımızda başkan adaylığını resmi olarak açıklaması beklenen eski yöneticimiz Serdal Adalı'nın bu konuyla ilgili olarak karar verdiği iddia edildi.

12 Mart 2012 18:44

Süleyman Seba'nın Yalçın Karadeniz'i işaret etmesi üzerine Serdal Adalı, Beşiktaş'ın kanaat önderlerinin etik davranmadığı gerekçesiyle yakın çevresine aday olmayacağını söylediği öğrenildi.

Adalı'nın aday olmaktan vazgeçmesinin nedenlerini yarın düzenleyeceği basın toplantısıyla açıklayacağı bildirildi.

Beşiktaş Kulübü'nün efsane başkanı Süleyman Seba, yaptığı yazılı açıklamada camianın Yalçın Karadenizetrafında birleşmesi gerektiğini söylemişti.

Süleyman Seba'nın yaptığı açıklama, "Kulübümüzde yeni bir başkan ve yönetim kurulu seçim süreci yaşanmaktadır. Tüzük gereği şu anda yönetim sorumluluğunu üstlenen Divan Kurulu Başkanı Sayın Yalçın Karadeniz etrafında birleşilmesini tavsiye ediyorum. Geçmiş yıllarda yöneticilik deneyimi kazanmış ve tanıdığımız bir arkadaşımızın camiamızı kucaklayacağına ve toplayacağına inanıyorum" demişti.

Kaynak: TRT spor

-----------------------------------------------------

Yorumu yaparken haberle ilgili bir bilgim yoktu, şimdi gördüm. Yazıklar olsun, tek kelimeyle. YAZIKLAR OLSUN...!!!
    Aynen anlamiyorum....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdar Adalı herşeye rağmen aday olmalı diye düşünüyorum.Taraftar isterse baskan o olur. Seba'yı kimsenin takacagını sanmıyorum tribünlerden ki takmamalıdır da .
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Serdar Adalı herşeye rağmen aday olmalı diye düşünüyorum.Taraftar isterse baskan o olur. Seba'yı kimsenin takacagını sanmıyorum tribünlerden ki takmamalıdır da .
    Taraftar ile kongre üyeleri arasında dağlar kadar fark var Taylan'ım.Geçen seçimde taraftarın büyük bir çoğunluğu YD'yi istemiyordu fakat seçimden büyük bir farkla galip ayrıldı.Yalçın Karadeniz ismi de YD'nin maşasıdır.Divan başkanlığı süresince yapılan yanlışlara bir kere bile sesini çıkartmamıştır.Ayrıca yönetiminde olacağı söylenen Kenan Öner,Levent Erdoğan gibi isimlerden de maşa olduğunu anlayabiliriz.Muhtemelen YD federasyon başkanlığında çok fazla kalamayacağını bildiği için tekrar Beşiktaş başkanı olmak için kendisine ortam yaratmaya çalışıyor.Adalı'nın kendisine maşalık yapmayacağını,hatta geçmiş dönemde yapılanların sorgulanacağını öğrenince apar topar Yalçın Karadeniz ismi ortaya atıldı.Seba'nın bugün yaptığı açıklamanın da bu oyunun bir parçası olduğu söyleniyor.(yani o açıklama olayı katakulliye getirilmiş) Yani anlayacağın,Beşiktaş kongre üyeleri senin kadar Beşiktaş'ı düşünmüyorlar.Daha demin Levernt Erdoğan,bir programda taraftarlar Adalı'yı istiyorlar,ne düşünüyorsunuz sorusuna,taraftar kongre üyelerinden daha mı iyi bilecek,seçilen isime saygı duymak zorundalar gibi bir çıkış yapabiliyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Diger konuda yanimda GS formali biri vardi demisdin o zaman seni gördüm stad'da . sizin yaniniza gelen ve formayi çikarttiran Carsi Berlin'den. çikan kavgada bildigim kadariyla Hollandalilar karismadi, galiba Berlin ve Istanbul arasindaydi.

Sen yenimi gittin Madrid'e yoksa kaliyormusun bayadir?

Maç kötü geçsede Madrid güzel sehir ve iyi vakit geçirdik.
    ben madridde kaliyorum illaki gormussundur yani foto vs cekindinmi belki tanirim , arkadasin gs formasini cikarttiran besiktasli bir bayandi , ben ordakilere sordumda carsi berlin ile hollandililar etti dediler kavga.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Taraftar ile kongre üyeleri arasında dağlar kadar fark var Taylan'ım.Geçen seçimde taraftarın büyük bir çoğunluğu YD'yi istemiyordu fakat seçimden büyük bir farkla galip ayrıldı.Yalçın Karadeniz ismi de YD'nin maşasıdır.Divan başkanlığı süresince yapılan yanlışlara bir kere bile sesini çıkartmamıştır.Ayrıca yönetiminde olacağı söylenen Kenan Öner,Levent Erdoğan gibi isimlerden de maşa olduğunu anlayabiliriz.Muhtemelen YD federasyon başkanlığında çok fazla kalamayacağını bildiği için tekrar Beşiktaş başkanı olmak için kendisine ortam yaratmaya çalışıyor.Adalı'nın kendisine maşalık yapmayacağını,hatta geçmiş dönemde yapılanların sorgulanacağını öğrenince apar topar Yalçın Karadeniz ismi ortaya atıldı.Seba'nın bugün yaptığı açıklamanın da bu oyunun bir parçası olduğu söyleniyor.(yani o açıklama olayı katakulliye getirilmiş) Yani anlayacağın,Beşiktaş kongre üyeleri senin kadar Beşiktaş'ı düşünmüyorlar.Daha demin Levernt Erdoğan,bir programda taraftarlar Adalı'yı istiyorlar,ne düşünüyorsunuz sorusuna,taraftar kongre üyelerinden daha mı iyi bilecek,seçilen isime saygı duymak zorundalar gibi bir çıkış yapabiliyor.
    E tamam da canım abim alınan kararı protesto edemez mi taraftar ? Y.K seçilirse eğer maclara gitmesin mesela engel olsun girenlere de anlatabildim mi? Somut tepkiler konulursa istifadan baska caresi kalır mı bu illet adamların ? Kalmaz diye düşünüyorum. O manada söylemistim.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Serdal Adalı aday olmayacağını açıkladı.

Mensubu olmaktan büyük onur duyduğum Beşiktaş Jimnastik Kulübün’ de As Başkan ve Futbol Komitesi Başkanı olarak 1,5 yıl görev yaptım.

“Beşiktaş’ ın 1 kuruşunu boşa harcatmam” prensibi ile başladığım görevimi en iyi şekilde yerine getirmeye gayret ettim. Bu süreçte camiamızın teveccühü, taraftarımızın sevgisi en büyük mutluluğum oldu.

Beşiktaş Başkan ve Yönetimi’ nin istifa etmesi ve olağanüstü kongre sürecine girilmesi ile kendimi hiç hesabını yapmadığım başkan adaylığı sürecinde buldum. Camia ve taraftarlarımızdan gelen yoğun talep ve baskılar nedeniyle “Kulübümüz için neler yapabiliriz?” , “İçinde bulunduğumuz mali ve idari kriz ortamından nasıl çıkabiliriz?” sorularının cevabını aramaya başladık.

Çalışma arkadaşlarımla BJK’ nın kısa, orta ve 5 yıl gibi uzun vade de borçlarını ve ihtiyaçlarını tablo halinde çıkardık. Şunu açık ve net ifade etmeliyim ki Beşiktaş’ ın mali ve idari sorunlarının bilinenden çok daha fazla ve ağır olduğudur.

Sorunların çözümlenmesinde doğru yöntem belirlenmesinin çözüm yönünde önemli bir mihenk taşı olacağı gerçeği ile yüzleştik. Beşiktaş’ ın en büyük sıkıntısının camia da yönetime olan güven eksikliği ve çözüm odaklı fikir birliğine ihtiyaç olduğudur.

15 gün boyunca bununla ilgili sayısız görüşmeler yaptık. Beşiktaş’ ın sorunlarını ve çözüm önerilerimizi paylaştık. Beşiktaş camiasında bu konuda bizimle görüşen ve destek veren herkese duydukları güvenden dolayı çok teşekkür ederim. Bu süreçte dikkat ettiğim hususlar; çalışmalarımız sırasında şeffaf olmak, açık ve net konuşmak oldu. Biz kulüp için çalışmalarımızı sürdürürken gördüm ki kişisel hesaplar dönmeye başlamış. Ben, “Beşiktaş’ a maddi manevi katkı sağlayacak vizyon sahibi yöneticilere ihtiyaç var” derken karşıma “Benim şu kadar oyum var” diye çıkan karakterlerle karşılaştım.

Beşiktaş’ ın bu kadar çözüme kavuşması gereken meselesi varken son günlerde ki gelişmeler benim yabancısı olduğum ibretlik kareler olarak hafızama kazındı. Bugüne kadar hayatımda hiç kimsenin emanetçisi olmadım, kendi bildiğim doğrulardan da şaşmadım.

Büyük Beşiktaş camiasının ve büyük taraftarının benden ne beklediğini biliyorum ancak bu samimiyetsiz ve kaotik ortamda benim Beşiktaş’ a hizmet etmem ve faydalı olmam mümkün değildir.

Mevcut adaylara ve bundan sonra aday olacak Beşiktaşlılara başarılar diliyorum. Beşiktaş camiası ve büyük taraftarı hakkını helal etsin, her zaman kalbimin onlarla olduğunun bilinmesini istiyorum.

Saygılarımla,
    Serdal Adalı
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Şimdi ben, Levent Erdoğan'a sağlam bir laf söylerdim de burda, böyle bir insan uğruna nopost almak istemiyorum. Akıllı ol Levent Efendi. Bu camianın gerçek sahipleri biz taraftarlarız. Siz gelip geçisiniz. Bunu idrak edemiyorsan da konuşma, yeter artık. Sen önce nerde, ne yapman gerektiğini öğren. Şu tipe bak.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    E tamam da abim alınan kararı protesto edemez mi taraftar ? Y.K seçilirse eğer maclara gitmesin mesela engel olsun girenlere de anlatabildim mi? Somut tepkiler konulursa istifadan baska caresi kalır mı bu illet adamların ? Kalmaz diye düşünüyorum. O manada söylemistim.
    Adamların umrunda değilki taraftar ne yapmış ne etmiş,tek dertleri kendilerine menfaat sağlamak.Beşiktaş taraftarı zamanında YD'ye az tepki göstermedi,ne oldu? Bir sonraki seçimde büyük farkla kazandı.İnsanlar da bunları görünce soğuyor ister istemez.Desteğini çekiyor kulüpten.Bu seçimlerden sonra böyle insanların sayısı artacak,olan Beşiktaş'a olacak.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Serdal Adalı aday olmayacağını açıkladı.
    Demirören ve yandaşları kına yaksın. İnşallah, iflas etmeyiz yarın birgün.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Demirören ve yandaşları kına yaksın. İnşallah, iflas etmeyiz yarın birgün.
    Serdal Adalı'nın açıklamalarında çok önemli noktalar var.Kulübün gidişatı hiç iyi değil.Bir de Yalçın Karadeniz yönetimine maddi desteği Erdoğan Demirören'in,bilet gelirleri karşılığında sağlayacağı söyleniyor,çıldırmamak elde değil.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Görünen o ki yakın zamanda kendimize tutacak başka bir takım buLsak daha iyi oLacak gibi. Swensea City yeni gözdem. Hem renkLerde uyuyor. Bundan sonra sıkı bir Swensea taraftarı oLabiLirim.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Vay anasını ya... Vay anasını...

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Görünen o ki yakın zamanda kendimize tutacak başka bir takım buLsak daha iyi oLacak gibi. Swensea City yeni gözdem. Hem renkLerde uyuyor. Bundan sonra sıkı bir Swensea taraftarı oLabiLirim.
    Kuğu abi onların simge olmaz o
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Kuğu abi onların simge olmaz o
    OLsun onLarda uçangiLLer grubundan Hep yüksekLerde uçtuk bir cacık oLmadı, birazda aşağıLardan uçaLım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Abi uçanlardan yüzümüz gülmedi biraz da ayağımız yere bassın ona göre geçelim

Bu arada Ertem Şener bile tarafsızlığını kaybettiyse Adalı çekildikten sonra, işler daha da karışır
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fikret Ormanda Aday olmus

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kötünün iyisi şuan ki ortamda.

Benim anlamadığım olay ise şu; eğer 3 temmuz şike olayları olmasa Adalı reyiz şuanda YD ile beraber TFF de mi olurdu yoksa YD güzelce Adalıya mı devrederdi başkanlığı. Bende çok severim ama maval okunmasına gerek yok. Adalı da daha 10 ay önce yönetimin en içindeydi. Yani mali yapıyı da durumları da çok çok iyi biliyordu. Ben severim Adalı'yı onun olmasını isterim de doğruya doğru malesef.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hayrettin abi sen de aday olsana. Ben listene girebilirim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Yok mu bi Arap milyarder çıkacak, alın paranızı basın gidin diyecek? Yok mu?

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bugün; y.d. ve yandaşlarına bu kulübü teslim edenlere, ona oy verip başımıza musallat olmasına sebep olanlara ve hâlâ dolaylı da olsa başımızda olmasına göz yumanlara bir kez daha lanet okudum. Ne bitmez çilemiz varmış bizim böyle? Bir türlü yüzümüz gülmedi şu başkanlardan yana, bilhassa son 10 yıldır.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Hayrettin abi sen de aday olsana. Ben listene girebilirim.
    Ben artık Swensea taraftarıyım. Beşiktaş ta ki bu pisLikLer arınana kadar dahiL oLmak istemiyorum bu ortama

Baskan Zafer Algöz olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Baskan Zafer Algöz olsun.
    Ben, Haldun Boysan'ı tercih ederim.

Mesaj Yetkileri