Serdar Adalı herşeye rağmen aday olmalı diye düşünüyorum.Taraftar isterse baskan o olur. Seba'yı kimsenin takacagını sanmıyorum tribünlerdenki takmamalıdır da .
Serdar Adalı herşeye rağmen aday olmalı diye düşünüyorum.Taraftar isterse baskan o olur. Seba'yı kimsenin takacagını sanmıyorum tribünlerdenki takmamalıdır da .
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Taraftar ile kongre üyeleri arasında dağlar kadar fark var Taylan'ım.Geçen seçimde taraftarın büyük bir çoğunluğu YD'yi istemiyordu fakat seçimden büyük bir farkla galip ayrıldı.Yalçın Karadeniz ismi de YD'nin maşasıdır.Divan başkanlığı süresince yapılan yanlışlara bir kere bile sesini çıkartmamıştır.Ayrıca yönetiminde olacağı söylenen Kenan Öner,Levent Erdoğan gibi isimlerden de maşa olduğunu anlayabiliriz.Muhtemelen YD federasyon başkanlığında çok fazla kalamayacağını bildiği için tekrar Beşiktaş başkanı olmak için kendisine ortam yaratmaya çalışıyor.Adalı'nın kendisine maşalık yapmayacağını,hatta geçmiş dönemde yapılanların sorgulanacağını öğrenince apar topar Yalçın Karadeniz ismi ortaya atıldı.Seba'nın bugün yaptığı açıklamanın da bu oyunun bir parçası olduğu söyleniyor.(yani o açıklama olayı katakulliye getirilmiş) Yani anlayacağın,Beşiktaş kongre üyeleri senin kadar Beşiktaş'ı düşünmüyorlar.Daha demin Levernt Erdoğan,bir programda taraftarlar Adalı'yı istiyorlar,ne düşünüyorsunuz sorusuna,taraftar kongre üyelerinden daha mı iyi bilecek,seçilen isime saygı duymak zorundalar gibi bir çıkış yapabiliyor.![]()
So what?
Saike
E tamam da canım abim alınan kararı protesto edemez mi taraftar ? Y.K seçilirse eğer maclara gitmesin mesela engel olsun girenlere de anlatabildim mi? Somut tepkiler konulursa istifadan baska caresi kalır mı bu illet adamların ? Kalmaz diye düşünüyorum. O manada söylemistim.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Adamların umrunda değilki taraftar ne yapmış ne etmiş,tek dertleri kendilerine menfaat sağlamak.Beşiktaş taraftarı zamanında YD'ye az tepki göstermedi,ne oldu? Bir sonraki seçimde büyük farkla kazandı.İnsanlar da bunları görünce soğuyor ister istemez.Desteğini çekiyor kulüpten.Bu seçimlerden sonra böyle insanların sayısı artacak,olan Beşiktaş'a olacak.
So what?
Saike
Şimdi ben, Levent Erdoğan'a sağlam bir laf söylerdim de burda, böyle bir insan uğruna nopost almak istemiyorum. Akıllı ol Levent Efendi. Bu camianın gerçek sahipleri biz taraftarlarız. Siz gelip geçisiniz. Bunu idrak edemiyorsan da konuşma, yeter artık. Sen önce nerde, ne yapman gerektiğini öğren. Şu tipe bak.
![]()