Aziz baskan cikmadi diye bu kadar gerginlige gerek yok nasil olsa size ceza vermeyecekler rahat olun .
Aziz baskan cikmadi diye bu kadar gerginlige gerek yok nasil olsa size ceza vermeyecekler rahat olun .
Çağlayan'dan bilgi: Yaralanan bazı Fenerbahçeli taraftarlara sağlık müdahalesi için ambulans istenirken, bu talep olumsuz karşılanmış
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Aygün şöyle konusmuyormusun hayranım.Sana biri biber gazıyla copla saldırsın yaralasın bakıyım öyle düsünebiliyomusun.Onlar hata yaptı benimde yapmamam lazım cidden böyle düsünücekmisin merak ediyorum.Ayrıca ordakiler Gs taraftarı olsa şunları öldürsen yazmazsın.
Burada aylarca tahrik mesajı denildi çizildi . Polisin yaptığı tahriğin babasıdır . Sen biber gazı sıkarsan o da sana şişe atar burda suç biber gazını sıkandadır bu kadar basit . Bir kere tarafsız bakamıyosunuz. Baksanızda anlayamıyosunuz .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Gençler daha sakin, bir taraftar olarak değil bir insan olarak baktığınız zaman kimsenin tutuklu kalması, insanların cop gaz bombası gibi can acıtı unsurlara maruz kalması istenmemeli ve haklı görünemez.
Bırakın dünkü maçı, bırakın üzerinizdeki renkleri
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Taraftarın polise saldırması yanlış diyenleri anlamak güç . Biri sana gelsin tekme tokat dalsın sende olsun kardeşim sen devam et ben bişi yapmıcam büyüklük bende kalsın mı dersin ? Yoksa tepki mi verirsin ? İş Fenerbahçe olunca karşılık vermek büyük yanlış oluyor unutmuşuz .
Sizden daha tarafsız bakıyoruz. Senin yazdığın mesajların bir tanesi mantıklı düşünceye sığmaz . Neymiş o beni dövcek ben izlicem . Yanlışsa yanlış kardeşim etkiye tepki diye bişey var . Kendin de diyorsun ben olsam bende yaparım diye ee o zaman burda bunları eleştirmek neye ?
Burda 2 tarafın yaptıgı yanlış ancak taraftar bu resmi biri degil polis onları yatıstırmak icin orda ama bizim polisimiz yatıstırmak yerine olayların büyümesine ve taraftar polis savasının ortaya çıkmasını saglıyor.
Twitter'da olayı takip edenler zaten ne kadar vahim bir duruma gelindiğini görür TT'lere bakınca.Allah iki tarafada akıl fikir versin.
Cnn Türk ekibide mi jop ve biber gazı kullandı.
Birisi çıkar Polis'e laf atar, diğeri Fenerbahçe taraftarına öteki Galatasaray, Trabzon, Beşiktaş vs...
Herhangi bir durum olduğunda hepimiz Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı değilmiyiz, bir yerde Türk'lük mevzusu ön plana çıktığında hemen göğsümüz kabarmaz mı ?
Neden o zaman bu kavgamızın sebebi, anlamıyorum bir türlü.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Emin ol çok daha taraflısınız.Olay basit bir kavga değil.Karşında polis var.O anki ruh halinle yaptığın şey sana doğru gelebilir ama yaptığın şey çok yanlıştır.Ordaki taraftara göre polisi öldürseler haklıdırlar.Onlara göre yaptıkları hiç yanlış değil.Ama aslında yapılan şey çok yanlış.İki taraf için de geçerli bu.Gaz sıkmaları ne kadar yanlışsa polise saldırmaları da çok yanlış.Orda ben olsam ben de yaparım ama doğru bir davranış değil bunu da kabul edin.Nerede görülmüş bu yapılanların hoş karşılandığı,doğru olduğu.İnsanlığınızı kaybetmeyin abi.
cok delil var diye CL'ye gonderilmeyen Fenerbahce, delillerin toplanmasina devam ve karartilmasi engellenmesin diye tutuklu Aziz Yildirim
Zaten bugün tahliye kararını beklemiyordum, mayıs ayındaki kongre bitene kadar salmayacaklar.
İçeride olan ve tahliye edilen isimlerin Giresunspor ile ilgili şike haberleri yoktur.
Olgun Peker çete ve suç örgütü kurmak, sınav soruları çalmak gibi suçlardan yargılanıyordu.
Bugün çıkan Hakan Karaahmet ve Selim Kımıl'da Giresun'daki bir kaç darp olaylarında azmettirici ve fiili gerçekleştiren insanlar olarak oradaydı. Son olarak Olgun Peker var sadece, onun da Giresunspor ile bir bağı yoktu içeri girerken de. İçeride olma sebebi de Giresunspor'dan alakasız olmalı.
En son Olgun Peker ve Aziz Yıldırım'a Şike'den değil de başka türlü örgüt vs kurmaktan ceza vericekler diye zannediyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Arkadaşlar duruşma sonrası yaşananları değil, soruşturmayı ve davayı tartışsak daha doğru olur.
Bu olay durup dururken olmuyor. Polisimizin neler yaptığı ortada. Hadi bu akşam Fenerbahçe taraftarı suçluydu. Dün öğretmenler ve Galatasaray taraftarı, daha önce öğrenciler, işçiler, vs. Hepsi mi suçlu? Polis ve şiddeti konusu bu soruşturma ve dava ile alakalı değil. Genel bir ülke sorunu. O yüzden yaşanan olaylarla ilgili değil de, soruşturma ve mahkemenin seyriyle ilgili yorumlar yapalım derim.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
işte bak davaya hakim değilsin savunmayı bilmiyorsun yada bilmek istemiyorsun aç fb.orgu oku savunmayı