Sayfa 273 / 483 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373 ... SonSon
8,161 ile 8,190 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Aziz baskan cikmadi diye bu kadar gerginlige gerek yok nasil olsa size ceza vermeyecekler rahat olun .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Çağlayan'dan bilgi: Yaralanan bazı Fenerbahçeli taraftarlara sağlık müdahalesi için ambulans istenirken, bu talep olumsuz karşılanmış
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Canım kardeşim benim bak böyle yorumlar yapma
    Ne yazsak suc oluyor Aziz Yildirim siyasi olaylardan dolayi icerde degil mi ? Madem öyle FB'yi baglamaz olay zaten kisiler kurumlar artik ayri. Ne desek yaranamiyoruz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Çağlayan'dan bilgi: Yaralanan bazı Fenerbahçeli taraftarlara sağlık müdahalesi için ambulans istenirken, bu talep olumsuz karşılanmış
    Bunlara da sövüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Aygün şöyle konusmuyormusun hayranım.Sana biri biber gazıyla copla saldırsın yaralasın bakıyım öyle düsünebiliyomusun.Onlar hata yaptı benimde yapmamam lazım cidden böyle düsünücekmisin merak ediyorum.Ayrıca ordakiler Gs taraftarı olsa şunları öldürsen yazmazsın.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Aygün şöyle konusmuyormusun hayranım.Sana biri biber gazıyla copla saldırsın yaralasın bakıyım öyle düsünebiliyomusun.Onlar hata yaptı benimde yapmamam lazım cidden böyle düsünücekmisin merak ediyorum.Ayrıca ordakiler Gs taraftarı olsa şunları öldürsen yazmazsın.
    Ben de yaparım ama yapılan şey yanlış.Böyle yaparak bir yere varılmaz.Polisin saldırması ayrı suç taraftarın polise saldırması ayrı suç.İki taraf da çok yanlış yapıyor.Bu kafayla daha çok canlar yanar.Bir an önce bunun önüne geçilmeli.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Burada aylarca tahrik mesajı denildi çizildi . Polisin yaptığı tahriğin babasıdır . Sen biber gazı sıkarsan o da sana şişe atar burda suç biber gazını sıkandadır bu kadar basit . Bir kere tarafsız bakamıyosunuz. Baksanızda anlayamıyosunuz .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Gençler daha sakin, bir taraftar olarak değil bir insan olarak baktığınız zaman kimsenin tutuklu kalması, insanların cop gaz bombası gibi can acıtı unsurlara maruz kalması istenmemeli ve haklı görünemez.

Bırakın dünkü maçı, bırakın üzerinizdeki renkleri
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Taraftarın polise saldırması yanlış diyenleri anlamak güç . Biri sana gelsin tekme tokat dalsın sende olsun kardeşim sen devam et ben bişi yapmıcam büyüklük bende kalsın mı dersin ? Yoksa tepki mi verirsin ? İş Fenerbahçe olunca karşılık vermek büyük yanlış oluyor unutmuşuz .

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    bırakın üzerinizdeki renkleri

sıkıntı burda işte

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Burada aylarca tahrik mesajı denildi çizildi . Polisin yaptığı tahriğin babasıdır . Sen biber gazı sıkarsan o da sana şişe atar burda suç biber gazını sıkandadır bu kadar basit . Bir kere tarafsız bakamıyosunuz. Baksanızda anlayamıyosunuz .
    Siz çok mu tarafsız bakıyorsunuz ?

Taraftarın polise saldırması yanlış diyenleri anlamak güç . Biri sana gelsin tekme tokat dalsın sende olsun kardeşim sen devam et ben bişi yapmıcam büyüklük bende kalsın mı dersin ? Yoksa tepki mi verirsin ? İş Fenerbahçe olunca karşılık vermek büyük yanlış oluyor unutmuşuz .
    Dünkü maçta olanlar malum.Vur vur diye bağıranları herkes biliyor.Şimdi biz karşılık versek biz haklı olacağız yani dimi ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Siz çok mu tarafsız bakıyorsunuz ?
    Sizden daha tarafsız bakıyoruz. Senin yazdığın mesajların bir tanesi mantıklı düşünceye sığmaz . Neymiş o beni dövcek ben izlicem . Yanlışsa yanlış kardeşim etkiye tepki diye bişey var . Kendin de diyorsun ben olsam bende yaparım diye ee o zaman burda bunları eleştirmek neye ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

[/B]Dünkü maçta olanlar malum.Vur vur diye bağıranları herkes biliyor.Şimdi biz karşılık versek biz haklı olacağız yani dimi ?
    Haksız yada haklı değil kendini savunmuş olucaksın . Yok gözü yaralanmış yaralanır sen saldırırsan onlarda sana zarar verir doğal bişey .

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Burda 2 tarafın yaptıgı yanlış ancak taraftar bu resmi biri degil polis onları yatıstırmak icin orda ama bizim polisimiz yatıstırmak yerine olayların büyümesine ve taraftar polis savasının ortaya çıkmasını saglıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Twitter'da olayı takip edenler zaten ne kadar vahim bir duruma gelindiğini görür TT'lere bakınca.Allah iki tarafada akıl fikir versin.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Cnn Türk ekibide mi jop ve biber gazı kullandı.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Birisi çıkar Polis'e laf atar, diğeri Fenerbahçe taraftarına öteki Galatasaray, Trabzon, Beşiktaş vs...

Herhangi bir durum olduğunda hepimiz Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı değilmiyiz, bir yerde Türk'lük mevzusu ön plana çıktığında hemen göğsümüz kabarmaz mı ?

Neden o zaman bu kavgamızın sebebi, anlamıyorum bir türlü.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sizden daha tarafsız bakıyoruz. Senin yazdığın mesajların bir tanesi mantıklı düşünceye sığmaz . Neymiş o beni dövcek ben izlicem . Yanlışsa yanlış kardeşim etkiye tepki diye bişey var . Kendin de diyorsun ben olsam bende yaparım diye ee o zaman burda bunları eleştirmek neye ?
    Emin ol çok daha taraflısınız.Olay basit bir kavga değil.Karşında polis var.O anki ruh halinle yaptığın şey sana doğru gelebilir ama yaptığın şey çok yanlıştır.Ordaki taraftara göre polisi öldürseler haklıdırlar.Onlara göre yaptıkları hiç yanlış değil.Ama aslında yapılan şey çok yanlış.İki taraf için de geçerli bu.Gaz sıkmaları ne kadar yanlışsa polise saldırmaları da çok yanlış.Orda ben olsam ben de yaparım ama doğru bir davranış değil bunu da kabul edin.Nerede görülmüş bu yapılanların hoş karşılandığı,doğru olduğu.İnsanlığınızı kaybetmeyin abi.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

cok delil var diye CL'ye gonderilmeyen Fenerbahce, delillerin toplanmasina devam ve karartilmasi engellenmesin diye tutuklu Aziz Yildirim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Zaten bugün tahliye kararını beklemiyordum, mayıs ayındaki kongre bitene kadar salmayacaklar.

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Aziz Yıldırım'ın, beni niye tutuksuz yargılamıyorsunuz, eğer tutukluluk halim devam edecekse lütfen gerekçeli kararda buna neden karar verdiğinizi açıklayın, suçumu bileyim demişti ama yok yine açıklamadılar ve genel söylemlerle devamına karar vermişler.

Hala delilleri karartma durumu varmış, nasıl bir delillerdir 8 aydır hala ortaya çıkamadı, hala karartılma şüphesi var, ayrıca tanıkların dinlenememesi de var, tanıkları mahkeme çağırmadıysa sonra nasıl tanıklar dinlenmedi diyor mahkeme garip.

Neyse 1 ay sonraki davada çok kişi çağrılmış, dinlenecekler ve ilerleme kaydedilecektir. Ama görüyoruz ki, ara uzayıp, celse sayısı düşürülüyor, uzattıkça uzatacaklar bu gidişle.
    O delilden saymadıklarınız sadece size göre öyle. Mahkemenin gözünde hepsi birer delil. İnsanları kendi düşüncenizin olduğu yönde yönlendirmeye çalışmayın.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Stan13 View Post
    O delilden saymadıklarınız sadece size göre öyle. Mahkemenin gözünde hepsi birer delil. İnsanları kendi düşüncenizin olduğu yönde yönlendirmeye çalışmayın.
    Yanlış Seyit'i dinlenip, şike ile suçlamak mı delil?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İçeride olan ve tahliye edilen isimlerin Giresunspor ile ilgili şike haberleri yoktur.

Olgun Peker çete ve suç örgütü kurmak, sınav soruları çalmak gibi suçlardan yargılanıyordu.

Bugün çıkan Hakan Karaahmet ve Selim Kımıl'da Giresun'daki bir kaç darp olaylarında azmettirici ve fiili gerçekleştiren insanlar olarak oradaydı. Son olarak Olgun Peker var sadece, onun da Giresunspor ile bir bağı yoktu içeri girerken de. İçeride olma sebebi de Giresunspor'dan alakasız olmalı.

En son Olgun Peker ve Aziz Yıldırım'a Şike'den değil de başka türlü örgüt vs kurmaktan ceza vericekler diye zannediyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Yanlış Seyit'i dinlenip, şike ile suçlamak mı delil?

Bu adamlar aptal ki.Delil var diyorlarsa vardır.İnternette konuşulan bu saçma sapan yanlış kişi olaylarından çok daha ötedir.Bu mevkiiye gelmiş adamlar böyle saçma şey yapacak değiller.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Arkadaşlar duruşma sonrası yaşananları değil, soruşturmayı ve davayı tartışsak daha doğru olur.

Bu olay durup dururken olmuyor. Polisimizin neler yaptığı ortada. Hadi bu akşam Fenerbahçe taraftarı suçluydu. Dün öğretmenler ve Galatasaray taraftarı, daha önce öğrenciler, işçiler, vs. Hepsi mi suçlu? Polis ve şiddeti konusu bu soruşturma ve dava ile alakalı değil. Genel bir ülke sorunu. O yüzden yaşanan olaylarla ilgili değil de, soruşturma ve mahkemenin seyriyle ilgili yorumlar yapalım derim.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Bu adamlar aptal ki.Delil var diyorlarsa vardır.İnternette konuşulan bu saçma sapan yanlış kişi olaylarından çok daha ötedir.Bu mevkiiye gelmiş adamlar böyle saçma şey yapacak değiller.
    internette konuşulmuyor bunlar dün mahkemede avukatlar söyledi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İnternette konuşulan bir durum değil, Aziz Yıldırım'ın savunmasında var, hatta dinlenen adama verilecek promosyon bilete ait bilgiler de mahkemeye sunulmuş, işte saçma sapan dediğiniz şeylerle dolu iddianame.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    internette konuşulmuyor bunlar dün mahkemede avukatlar söyledi
    Tüm şey bu mu yani ? Yanlış kişi şey olmuş başkan suçsuz.O kadar adam çıkıp Aziz Yıldırım çıkamıyorsa o kadar savunma yapıp çıkamıyorsa demek ki elle tutulur sağlam deliller var.Bunu anlamak çok da zor değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tüm şey bu mu yani ? Yanlış kişi şey olmuş başkan suçsuz.O kadar adam çıkıp Aziz Yıldırım çıkamıyorsa o kadar savunma yapıp çıkamıyorsa demek ki elle tutulur sağlam deliller var.Bunu anlamak çok da zor değil.
    Nerede yahu bunlar, sağlam deliller olsa, delilleri karartma şüphesiyle tutukluluğu devam eder mi? Hala delil arıyorlarsa 8 ay geçmiş, aramaya devam etsinler.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

işte bak davaya hakim değilsin savunmayı bilmiyorsun yada bilmek istemiyorsun aç fb.orgu oku savunmayı

Mesaj Yetkileri