1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Siz çok mu tarafsız bakıyorsunuz ?
    Sizden daha tarafsız bakıyoruz. Senin yazdığın mesajların bir tanesi mantıklı düşünceye sığmaz . Neymiş o beni dövcek ben izlicem . Yanlışsa yanlış kardeşim etkiye tepki diye bişey var . Kendin de diyorsun ben olsam bende yaparım diye ee o zaman burda bunları eleştirmek neye ?
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Cnn Türk ekibide mi jop ve biber gazı kullandı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Sizden daha tarafsız bakıyoruz. Senin yazdığın mesajların bir tanesi mantıklı düşünceye sığmaz . Neymiş o beni dövcek ben izlicem . Yanlışsa yanlış kardeşim etkiye tepki diye bişey var . Kendin de diyorsun ben olsam bende yaparım diye ee o zaman burda bunları eleştirmek neye ?
    Emin ol çok daha taraflısınız.Olay basit bir kavga değil.Karşında polis var.O anki ruh halinle yaptığın şey sana doğru gelebilir ama yaptığın şey çok yanlıştır.Ordaki taraftara göre polisi öldürseler haklıdırlar.Onlara göre yaptıkları hiç yanlış değil.Ama aslında yapılan şey çok yanlış.İki taraf için de geçerli bu.Gaz sıkmaları ne kadar yanlışsa polise saldırmaları da çok yanlış.Orda ben olsam ben de yaparım ama doğru bir davranış değil bunu da kabul edin.Nerede görülmüş bu yapılanların hoş karşılandığı,doğru olduğu.İnsanlığınızı kaybetmeyin abi.

Mesaj Yetkileri