şaka maka yapmıyorum trabzon taraftarına bir çare bulunsun; olmaz böyle iş arkadaş, gerekirse bizim maçlarda seyircisiz oynasınlar. böyle şey mi olur yahu. ben Emre'nin yerinde olsam kasten adam öldürmeye teşebbüs ten şikayette bulunurum Zokora için.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Selçuk Şahin @_selcuksahin biz belki Trabzon'a beden olarak 40 kisi geldik ama biliyordukki 25 milyon ruh bizimle sahada savas verdi, galibiyet onlara armagan olsun.
HakemLer Süper finaLde kontroLü tamamen kaybetti. Zokora nın Emre`ye yaptığı hareket direk kırmızı kart oLmaLıydı. Fenerbahçe bu akşam kazanarak ŞampiyonLuğun en önemLi adayı konumuna geLdi. Son maçta kendi sahasında oLacak ve ipLer kendiLerinde.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Sadri Şener'in suyu çok ısındı çok.. Oraya buraya bağlanıp ona buna iftiralarla olmaz bu işler.. Çeksin elini artık Türk Futbolunda.. Her hafta bir kişiyi yem olarak atıp kenara çekiliyo..
colman kırmızı görmeliydi zokora emrenin futbol ve sex hayatını bitirebilecek bir hamle yaptı insanlık suçu ayıp yapılan ayıp ama neyse ki skor fenerbahçenin lehine oldu olası bir trabzonspor galibiyeti yada beeraberlikte oluşacak kaosu düşünemiyorum![]()
TRT Stadyum programına telefon ile katılan TS Başkanı Sadri Şener "Fenerbahçe kazandığı için sevinmişsinizdir" diyerek yayından ayrıldı.
S.Şener "Tolga'nın kanser annesine küfür ettiler"
Sadri Şener : F.Bahçe tercümanı uzun saçlı çocuk Tolga'nın kanser olan, günleri sayılı annesine küfür ediyor siz Zokora konuşun!
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
AYIP! AYIP! AYIP!
AYLAR ÖNCE DEDİĞİM GİBİ
Öldürmeyen darbe, güçlendirir...
FENER GOL GOL GOL GOL GOL GOL....
Fenerbahçe otobüsünün şoförü "ben götürmem" deyip, otobüsü terk etmiş. Çevik kuvvetin otobüsü götürecekmiş takımı.
Hala çıkamadılar sanırım.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Emre'nin bir yaptığıyla gurur duyuyorsunuz da adam utanç duyulacak 10 şey yapıyor bunun yanında.
Sadri Şener'in dediğine göre tercüman Samet Tolga'nın annesine küfretmiş.Semih'in söylediğine göre ise Sadri Şener küfretmiş.Birileri küfretmiş ama kim belli değil.Kimse kızmasın ama bu iki takım taraftarı da futbolcusu da yönetimi de aynı kafada.İki takım da birbirinden beter.Birbirlerine karşı inanılmaz bir kin ve nefret besliyorlar.Futbola hiç ama hiç yakışmayan şeyler.
Gerçekten Emre ile gurur mu duyuyorsunuz ?
Football is simple,but Football Manager is not
Evet......
İki takım taraftarı birbirinden beter diyorsun.Kadıköy'de oynanan maçlarda 1 tane olay çıktı mı ? En fazla 61. dakikada malum tezahurat söylenmistir onun dısında en kücük bir tatsızlık yaşanmadı.Yönetimi aynı kafada diyorsun.Ts bir açıklama yapıp üstümüze suç atmadıgı sürece biz cıkıp ne sallamıs Ts'nin arkasından ? Kin besleseydik Emre gidip elini uzatmazdı Zokora'ya.Yani pes diyorum sana pes.
Fenerbahçe dünyanın en masum takımıdır Emre bir melek , Semih'se bir sofudur.Fenerbahçe'nin olmadığı yerde kavga-kötü düşünceler vardır yapmayın.
evet, hem de hiç olmadığı kadar. bu sezon daha da sevdim.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Yazık...
..
Football is simple,but Football Manager is not
Maçın niye tatil edilmesi gerekiyordu gerçekten merak ettim. Galatasaray maçında staddaydım hiç bir şey bilmiyorum maç hakkında biri özet geçebilir mi ?