Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

11 30.56%
  • Berabere biter

12 33.33%
  • Fenerbahçe kazanır

13 36.11%
Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon
211 ile 240 arası toplam 297 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 5. Hafta] Trabzonspor - Fenerbahçe

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Bağlacı boşver sana bişey olmasın.
    Amin cümlemize bir şey olmasın
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

şaka maka yapmıyorum trabzon taraftarına bir çare bulunsun; olmaz böyle iş arkadaş, gerekirse bizim maçlarda seyircisiz oynasınlar. böyle şey mi olur yahu. ben Emre'nin yerinde olsam kasten adam öldürmeye teşebbüs ten şikayette bulunurum Zokora için.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    2 kelime ve 1 bağlaç kullandın ne diyorsun peki buna ?
    Konu dışı diyorum,boş konuşmalar diyorum.
    Zokoranın yaptığı büyük ayıp ne olursa olsun ölümüne girilmez bir adama

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Konu dışı diyorum,boş konuşmalar diyorum.
    Ortamı germeye çalışıyorsun diyorum Yemem diyorum
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Zokoranın yaptığı şey çok yanlıştı. Tamam vurda orasına niye vuruyorsun. Kavgada vurulmaz oraya.

Bir de şöyle birşey demiş

Didier Zokora: "Bir insan şerefi için yaşar şerefi için ter döker. Eğer ben Emre'nin elini sıksaydım şerefimi yok sayardım."
    Şerefi için yaşayan insanlar maç içinde barıştıktan sonra aldığı talimatlar doğrultusunda hareket etmezler. Zokora'nın şu an yaptıkları olayın ilk olduğu anda düşündükleri değil. Bunları o da biliyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Selçuk Şahin ‏ @_selcuksahin biz belki Trabzon'a beden olarak 40 kisi geldik ama biliyordukki 25 milyon ruh bizimle sahada savas verdi, galibiyet onlara armagan olsun.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

HakemLer Süper finaLde kontroLü tamamen kaybetti. Zokora nın Emre`ye yaptığı hareket direk kırmızı kart oLmaLıydı. Fenerbahçe bu akşam kazanarak ŞampiyonLuğun en önemLi adayı konumuna geLdi. Son maçta kendi sahasında oLacak ve ipLer kendiLerinde.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

semih trt de

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Sadri Şener'in suyu çok ısındı çok.. Oraya buraya bağlanıp ona buna iftiralarla olmaz bu işler.. Çeksin elini artık Türk Futbolunda.. Her hafta bir kişiyi yem olarak atıp kenara çekiliyo..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

colman kırmızı görmeliydi zokora emrenin futbol ve sex hayatını bitirebilecek bir hamle yaptı insanlık suçu ayıp yapılan ayıp ama neyse ki skor fenerbahçenin lehine oldu olası bir trabzonspor galibiyeti yada beeraberlikte oluşacak kaosu düşünemiyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

TRT Stadyum programına telefon ile katılan TS Başkanı Sadri Şener "Fenerbahçe kazandığı için sevinmişsinizdir" diyerek yayından ayrıldı.

S.Şener "Tolga'nın kanser annesine küfür ettiler"

Sadri Şener : F.Bahçe tercümanı uzun saçlı çocuk Tolga'nın kanser olan, günleri sayılı annesine küfür ediyor siz Zokora konuşun!
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Sadri Şener'in suyu çok ısındı çok.. Oraya buraya bağlanıp ona buna iftiralarla olmaz bu işler.. Çeksin elini artık Türk Futbolunda.. Her hafta bir kişiyi yem olarak atıp kenara çekiliyo..
    Trt'de spor programına bağlanıp "fenerbahçe'nin kazanmasına da sevinmişsinizdir" deyip kapatmış sadri şener telefonu, komik adam
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

AYIP! AYIP! AYIP!

AYLAR ÖNCE DEDİĞİM GİBİ

Öldürmeyen darbe, güçlendirir...

FENER GOL GOL GOL GOL GOL GOL....

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fenerbahçe otobüsünün şoförü "ben götürmem" deyip, otobüsü terk etmiş. Çevik kuvvetin otobüsü götürecekmiş takımı.

Hala çıkamadılar sanırım.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

TRT Stadyum programına telefon ile katılan TS Başkanı Sadri Şener "Fenerbahçe kazandığı için sevinmişsinizdir" diyerek yayından ayrıldı.

Sadri Şener : F.Bahçe tercümanı uzun saçlı çocuk Tolga'nın kanser olan, günleri sayılı annesine küfür ediyor siz Zokora konuşun!
    Hey yavrum acitasyona bak. Yani kanser olunca annenin degeri artıyor öyle mi ? Senin bugun tribünlerin anasına küfür edilmedik Fenerbahçe'li mi bıraktıda utanmadan bunu diyorsun.Ki zaten Samet öyle bişey dedi mi oda mechul bu kendini bilmez iftiracı uyduruyodur.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Emre'nin bir yaptığıyla gurur duyuyorsunuz da adam utanç duyulacak 10 şey yapıyor bunun yanında.

Sadri Şener'in dediğine göre tercüman Samet Tolga'nın annesine küfretmiş.Semih'in söylediğine göre ise Sadri Şener küfretmiş.Birileri küfretmiş ama kim belli değil.Kimse kızmasın ama bu iki takım taraftarı da futbolcusu da yönetimi de aynı kafada.İki takım da birbirinden beter.Birbirlerine karşı inanılmaz bir kin ve nefret besliyorlar.Futbola hiç ama hiç yakışmayan şeyler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Emre'nin bir yaptığıyla gurur duyuyorsunuz da adam utanç duyulacak 10 şey yapıyor bunun yanında.

Sadri Şener'in dediğine göre tercüman Samet Tolga'nın annesine küfretmiş.Semih'in söylediğine göre ise Sadri Şener küfretmiş.Birileri küfretmiş ama kim belli değil.Kimse kızmasın ama bu iki takım taraftarı da futbolcusu da yönetimi de aynı kafada.İki takım da birbirinden beter.Birbirlerine karşı inanılmaz bir kin ve nefret besliyorlar.Futbola hiç ama hiç yakışmayan şeyler.
    iki takımı aynı kefeye koydun bravo sana. FB-TS maçlarına bak anlarsın farkı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Gerçekten Emre ile gurur mu duyuyorsunuz ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Evet......

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

İki takım taraftarı birbirinden beter diyorsun.Kadıköy'de oynanan maçlarda 1 tane olay çıktı mı ? En fazla 61. dakikada malum tezahurat söylenmistir onun dısında en kücük bir tatsızlık yaşanmadı.Yönetimi aynı kafada diyorsun.Ts bir açıklama yapıp üstümüze suç atmadıgı sürece biz cıkıp ne sallamıs Ts'nin arkasından ? Kin besleseydik Emre gidip elini uzatmazdı Zokora'ya.Yani pes diyorum sana pes.

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

Fenerbahçe dünyanın en masum takımıdır Emre bir melek , Semih'se bir sofudur.Fenerbahçe'nin olmadığı yerde kavga-kötü düşünceler vardır yapmayın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

evet, hem de hiç olmadığı kadar. bu sezon daha da sevdim.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Gerçekten Emre ile gurur mu duyuyorsunuz ?
    Kaptan yapmamızdan belli degil mi ?

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Yazık...

..
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yazık...

..
    Katılıyorum.Sizin böyle övünebileceginiz bir futbolcunuz yok.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    iki takımı aynı kefeye koydun bravo sana. FB-TS maçlarına bak anlarsın farkı.
    Evet Kadıköydeki maçta Aykut Kocaman Şenol Güneş'in yanına gitmeye tenezzül etmemişken Şenol Güneş ilk iş olarak Aykut Kocaman'ı görmeye gidiyor.Bu gitmeme olayı bu yıl veya daha önceden olmuştu.Taraftarın da bir farkı yok.Beslenilen duygular aynı iki tarafta da.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yazık...

..
    kime yazık , neye yazık. bunu sen hiç söylememelisin bence; volkan sakatlanınca sevinip gelip burada Emre'ye laf atman iyi bir çelişki olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by barahir View Post

Samet Guzel ‏ @Guzelzinho
    Butun Anneler Kutsaldir. Ben Kimsenin annesine kufur etmem!! Tolga Zenginin hasta annesine acil sifalar dilerim. Kalbim Tolga ve annesiyle!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sakin beyler sakin....

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maçın niye tatil edilmesi gerekiyordu gerçekten merak ettim. Galatasaray maçında staddaydım hiç bir şey bilmiyorum maç hakkında biri özet geçebilir mi ?

Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon

Mesaj Yetkileri