Dün Trabzon maçında hakemin Trabzonu kolladığını düşünmeyen var mı? Göz göre göre dün Galatasaray'ın şampiyonluğu ilan etmesi istendi ama olmadı. zokora o tekmeyi vursun bakalım seneye ilk maçta başka birine. Bir görelim kartın rengi ne oluyor![]()
Bundan sonra herşey Fenerbahçe'miz için. Cumartesi şampiyon GS olsa şike ve teşvik işlerinde tepkiler azalacaksa GS olsun, değilse Fener olsun![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Nuri sahin dun arenadaymis
![]()
Gazeteler yazar hemen Nuri Şahin Galatasaray yolunda diye![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Galatasaraylı olduğunu daha önce söylemişti zaten. Seneye kiralık falan alabilsek harika olur.
G.Saraylı futbolcular başta Engin olmak üzere herkesten, 'Gidip Saracoğlu'nda yeneceğiz. Berabere kaldık diye üzülmeyin. Değişen bir şey yok. Herkes kafasını kaldırsın' sesi yükseldi.
insallah encin![]()
Fener maçı sanırım Cumartesi saat: 17:00'da olacakmış.
daha iyi olur bence
Haftaya kadıköyde sadece şampiyonluk yada kupa için mücadele etmeyeceğiz. Kurulu olan ve heryerinden pislikler çıkan Türk futboluna karşı bir düzeni yıkmaya çalışacaağız.
Haftaya bir isyan,bir başkaldırının mücadelesini izleyeceğiz.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
zuhahahah
ya şu galatasaray taraftarı ilginç gerçekten. polyanna onları görse o bile gülerdi. hala şampiyonluktan eminler arkadaşlar.
hangi dünyada yaşıyoruz? hadi sezon boyunca anlamadınız. şu son 1 aydır falan gelişen olaylardan da mı anlayamadınız neler döndüğünü....
necati o pozisyonları atsa bunları demicektiniz
bence de. galatasaray taraftarının söz söylemeye hakkı yok. geçti bor'un pazarı. 1 sene boyunca neredeydin diye sorarlar adama. değişen birşey yok. sene başında durum neyse şimdi de aynı. sırf şampiyonluk sallantıda diye konuşan galatasaray taraftarı ve yöneticiler yerden göğe kadar haksız. bir kere bile doğru düzgün tepki veremezken, koskoca camia sinerji yaratamazken bir sene boyunca, ne yapıyordunuz? şimdi aklınıza geldi?
katılıyorum arkadaşa, ortada çok net bir ikiyüzlülük var. anlaşılan o ki adaletsizlikten değil, şampiyon olamamaktan canı yandı taraftarların.
kadıköy'e haksızlıklara cevap vermeye kazanmaya gidiyoruz falan diyen arkadaşlara sesleniyorum, yavaş gidin, köprüden uçmayın mazallah
Fatih Terim'in cezasinin kaldirilmasi icin tahkime basvurmusuz ama gerisin geriye döneriz.
Fatih Terim'in söylediği sözler sahaya yansımadı ki niye ceza aldı anlayamadım![]()
havuzdan çekilip bu oyuna ortak olmamamız lazım artık !
Ne ultrAslan'dan bir açıklama var ne de Galatasaray'dan. Bu kararlara tepkisiz kalacaklarını zannetmiyorum. Birşey bekliyorlar ama hadi hayırlısı.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ben birşey anlamıyorum bu işten
Biri diyor biz başından beri karşıydık bu olaya
diğerleri diyor yok sallamayın şimdi yusufladınız.
Hangi taraf yalancı çok merak ediyorum.Allah'a havale ediyorum tüm iftiracıları...
galatasaray yöneticileri başından beri karşıydı olaya kabul ediyorum bunu ama yapıcak bişey varmı yok adamlar bunu önümüze koydu mecbur oynucaksın sezon biter o zaman derdini daha yüksek sesle anlatırsın
9 puan fark varken kimse kurgu demiyordu ama son maça kalınca kurgu var deniliyor geçin allah aşkını su muhabbeti ya necati o pozisyonları atsa bunları konuşmuyor olucaktık
kaya çilingiroglu yazdi Fatih terim son macda saha da tahkim af edecekmiş
umarim dogru haberdir.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!