kadıköy'e haksızlıklara cevap vermeye kazanmaya gidiyoruz falan diyen arkadaşlara sesleniyorum, yavaş gidin, köprüden uçmayın mazallah
kadıköy'e haksızlıklara cevap vermeye kazanmaya gidiyoruz falan diyen arkadaşlara sesleniyorum, yavaş gidin, köprüden uçmayın mazallah
Biraz klasik bir laf olacak ama ;
İnanmak,başarmanın yarısıdır.
Bu güne kadar da hayal ile gerçeği ayırt edebileceğimiz bir çok maç gördük.Takım öyle bir oynuyor ki inanmamızı sağlıyor,iki-üç maç biraz formdan düştü diye inancımızı mı yitirelim ? Kusura bakma ama senin kadar karamsar olamıyorum bu takıma karşı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
GSNET Tribününde Yerinizi Alın Süpriz Hediye Kazanma Şansı Yakalayın!
Büyük Galatasaray taraftarı, tribünler senin tezahüratların ile inleyecek! Tek yapman gereken; katıl butonuna basıp, karşına gelecek formu doldurarak Galatasaray tribünlerinde yerini almak! Haydi sen de GSNET coşkusuna katıl ve 100.000 kişiye ulaşan ilk takım biz olalım! Böylece sen sürpriz hediyeleri kazanma fırsatını yakala, sosyal medya da Galatasaray taraftarının gücünü görsün! Unutma, bu büyük rekabeti sadece senin desteğinle kazanabiliriz! Türk Telekom Arena’da görüşmek üzere!
Tribünde yerinizi almak için tıklayın.
Habere gitmek için;
http://www.galatasaray.org/gsnet/haber/13446.php