kurallari okudum ve kabul ettim bir kez daha.
Bu sezon hic bir sekilde takimdan kimsenin ayrilmasina izin vermiyecegimiz gibi takimada yeni transfer yapmayi dusunmuyoruz.
kurallari okudum ve kabul ettim bir kez daha.
Bu sezon hic bir sekilde takimdan kimsenin ayrilmasina izin vermiyecegimiz gibi takimada yeni transfer yapmayi dusunmuyoruz.
Başarılar dilerim.
Başarılar dilerim usta![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Sow ile Bienvenu arasindaki farki goremedim ben![]()
Başlangıç umut verici , maç istatistiklerinde dikkatimi topa sahip olma oranın çekti . Beşiktaş kariyerinde ona yönelik bir taktik yapmaya çalışacağım ben de bakalım. Yıllardır beceremedim hem topa sahip olan hem pozisyona giren bir takım yaratmayı şu oyunda![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Bu benim kendi taktik bu seride bide gecen seneki seride kullaniyorum. Zaten bi bunu yapabildimya 2ve3 no'lu taktiklerimi habire gelistirmeye calisiyorum ama bi turlu olmuyor.
4-2-3-1 oynuyorum buda Fenerbahcenin suanki duzenine yakin birsey zaten, simdi bi lig maci daha yaptim ve halen forvetlerim gol atamadi![]()
Forvet gol atamıyor onu görüyorum da , pozisyona da pek giremiyor galiba kim oynuyorsa . Uzun şut atıyorlar oyuncular baya . Aslında Alex gibi bir de pasör var ama , taktik tam oturduktan sonra görmek lazım.
Bienvenu duydu isyanimi![]()
Geriye dustugumuz maci cevirdik, garanti altinada alabilirdik ama sacmaladik. Ustune bide hakem belasi olunca puanlar birakabilirdik Sivasta.
Futureless dedigin gibi forvette fazla sans bulamiyor
Antalya macinda Sow 3 kere pozisyona girmis
Ankaragucu macinda 80 dk forvetsiz oynadik onu saymiyorum
Karabuk macinda forvet 2 gol firsati yakalamis
Sivas macindada Bienvenu buldugunu atmis, yani 1 gol pozisyonu var
Sporx'e konusan Ibrahim Gaygusuz, carpici aciklamalarda bulundu. ISTE BAZI SATIRBASLARI
"TRABZONSPORLUYUM AMA FENERBAHCE ICIN OLURUM"
"BU MAC SADECE FUTBOLCULARIN DEGIL, TEKNIK ADAMLARIN SAVASI OLACAK"
"KAPTAN VARSA SORUN YOK"
"YEMEK SECMEM HEPSINI YERIM"
"BU SENE TRANSFER YOK, SENEYE AVRUPA ICIN YENI TAKIM KURULACAK"
Bu resmi birakip bugunluk yeter diyorum, yarin paylasacagim Galatasaray maci ss'lerini![]()
Başarılar dilerim
Bi ara rezil olacagimi sandim, yillar sonra Galatasaraya evde kaybeden takimin teknik direktoru.
Aslinda bastan sona biz oynadik. Ikili mucadeleler felan hepsini biz kazandik, okadar korner attik resmen kussatik kaleyi ama vurdugumuz toplarin hepsi daglara taslara gitti. Takimin iyice yuklenmesi icin emir verdigimde dk 75di, o dakkikadan sonrada bizi kimse tutamazdi.
hakem biçmiş bizi![]()
Fenerbahçenin pavori personellerinin gösterildiği bölümü rica etsem paylaşırmısın![]()
Sporun bu boyutuda var. Koyu Trabzonsporlu arkadaşımız, ezeli rakibi ile severek kariyer yapıyor. İşte futbolcun bu yönüde var,ebedi dostluk, anlayana.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ekledim
Fm13'den once bi Galatasaray veya Besiktas kariyeride araya sigdirmaya calisacagimTurkiye liginden baskasi sarmiyor, diger konudada yazdim hangi takimla kariyer yapsam, Futureless ismindeki arkadas Besiktasla yapiyor kariyer oda dedi Fenerbahceyle yap
![]()
Çok iyi gidiyorsun bugün bakma şansım olmamıştı özellikle derbiler ve İBB maçı çok iyi![]()
Tebrik eder başarılar dilerimBende bir Bursaspor'lu olarak Beşiktaş kariyeri mi açsam ne yapsam
![]()
Ibb'de doka sakatti galiba oynamadi ondan biraz abartikBesiktas ve Galatasarayi resmen ezdik, Trabzon macini iple cekiyorum
Turkiye ligi disinda kariyerler denedim ayni zevki vermiyor, bence dene Besiktas kariyeri bak bu kariyer sayesinde Alex hayrani olacagim![]()
Fenerbahce ile oyun acan arkadaslara soru.
Ilk sezon sonu geldiginde takimdaki hangi forvetleri yolladiniz ?
Yonetim transfer butcesini 7.5£milyon yapti ama baslarkende dedigimiz gibi bu sezon transfer yok. Seneye kadroyu yenileyip Sampiyonlar ligine bomba bir giris yapmak istiyoruz