Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 111 sonuç

Konu: The rising sun over Europe "FENERBAHCE" [3.sezon]

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Default The rising sun over Europe "FENERBAHCE" [3.sezon]

kurallari okudum ve kabul ettim bir kez daha.

Bu sezon hic bir sekilde takimdan kimsenin ayrilmasina izin vermiyecegimiz gibi takimada yeni transfer yapmayi dusunmuyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Başarılar dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hazirlik doneminde bir kac degisik taktik denedik, faydasini gorduklerimizi gelistirmeye calistik. Skorlar tatmin etmesede, oyun olarak her macta iyidik. Lige kesinlikle damga vuracagiz !

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim usta
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sow ile Bienvenu arasindaki farki goremedim ben

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Stoch sov vardi ligin ilk macinda, takim oturdukca cok daha farkli skorlar elde edecegiz.

Selcuk Sahin Mc'de gorev yapmiyormuydu niye orasi unconvincing olmus ?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Rakip cok zayifti bize karsi koymak icin, macta bizi tek uzen sey Sow'un sakatlanmasi oldu. 1.5 ay sahalardan uzak kalacak. Forvette zaten sikintilarimiz vardi simdi iyice gol yukunu tek forvetin arkasinda oyniyan 3 oyuncuya verecegiz. STOCH-ALEX-DIA

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Başlangıç umut verici , maç istatistiklerinde dikkatimi topa sahip olma oranın çekti . Beşiktaş kariyerinde ona yönelik bir taktik yapmaya çalışacağım ben de bakalım. Yıllardır beceremedim hem topa sahip olan hem pozisyona giren bir takım yaratmayı şu oyunda
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Başlangıç umut verici , maç istatistiklerinde dikkatimi topa sahip olma oranın çekti . Beşiktaş kariyerinde ona yönelik bir taktik yapmaya çalışacağım ben de bakalım. Yıllardır beceremedim hem topa sahip olan hem pozisyona giren bir takım yaratmayı şu oyunda
    Bu benim kendi taktik bu seride bide gecen seneki seride kullaniyorum. Zaten bi bunu yapabildimya 2ve3 no'lu taktiklerimi habire gelistirmeye calisiyorum ama bi turlu olmuyor.

4-2-3-1 oynuyorum buda Fenerbahcenin suanki duzenine yakin birsey zaten, simdi bi lig maci daha yaptim ve halen forvetlerim gol atamadi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Boyle forvetler olmaz olsun 3'cu haftayida bos gectiler. Takim iyice alismaya basladi taktigimize. 1 ay sonra Galatasaray macim var Sukru Saracoglunda, yillar sonra maglup olan teknik adam olmak istemiyorum onun icin oyunculari halen teamworkte very high olarak calistiyorum

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Forvet gol atamıyor onu görüyorum da , pozisyona da pek giremiyor galiba kim oynuyorsa . Uzun şut atıyorlar oyuncular baya . Aslında Alex gibi bir de pasör var ama , taktik tam oturduktan sonra görmek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bienvenu duydu isyanimi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Geriye dustugumuz maci cevirdik, garanti altinada alabilirdik ama sacmaladik. Ustune bide hakem belasi olunca puanlar birakabilirdik Sivasta.

Futureless dedigin gibi forvette fazla sans bulamiyor

Antalya macinda Sow 3 kere pozisyona girmis
    Ankaragucu macinda 80 dk forvetsiz oynadik onu saymiyorum
    Karabuk macinda forvet 2 gol firsati yakalamis
    Sivas macindada Bienvenu buldugunu atmis, yani 1 gol pozisyonu var

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

1 puani zor kaptik diyebiliriz ama Bienvenu kardesimiz erkenden buldugu sansi degerlendirseydi maca onceden ortak olabilirdik ve hersey degisebilirdi. Son 7-8 dakika bastirdik ama olmadi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sporx'e konusan Ibrahim Gaygusuz, carpici aciklamalarda bulundu. ISTE BAZI SATIRBASLARI

"TRABZONSPORLUYUM AMA FENERBAHCE ICIN OLURUM"
    "BU MAC SADECE FUTBOLCULARIN DEGIL, TEKNIK ADAMLARIN SAVASI OLACAK"
    "KAPTAN VARSA SORUN YOK"
    "YEMEK SECMEM HEPSINI YERIM"
    "BU SENE TRANSFER YOK, SENEYE AVRUPA ICIN YENI TAKIM KURULACAK"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu resmi birakip bugunluk yeter diyorum, yarin paylasacagim Galatasaray maci ss'lerini

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Başarılar dilerim

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bi ara rezil olacagimi sandim, yillar sonra Galatasaraya evde kaybeden takimin teknik direktoru.

Aslinda bastan sona biz oynadik. Ikili mucadeleler felan hepsini biz kazandik, okadar korner attik resmen kussatik kaleyi ama vurdugumuz toplarin hepsi daglara taslara gitti. Takimin iyice yuklenmesi icin emir verdigimde dk 75di, o dakkikadan sonrada bizi kimse tutamazdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

hakem biçmiş bizi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sampiyonluk yolunda emin adimlarla yuruyoruz. Hedek sezonu nagmaglup tamamlamak

Besiktas macindaki topa sahip olma oranina bakin Nasil bir oyun anlayisimiz vardir arkadas

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Fenerbahçenin pavori personellerinin gösterildiği bölümü rica etsem paylaşırmısın

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sporun bu boyutuda var. Koyu Trabzonsporlu arkadaşımız, ezeli rakibi ile severek kariyer yapıyor. İşte futbolcun bu yönüde var,ebedi dostluk, anlayana.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nagmaglup ilerliyoruz. Sow,Semih ve Bienvenu kendilerine gelmeseler sene sonunda hepsini yolliyacagim Bu takim hicmi forvette sahip olmicak

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Fenerbahçenin pavori personellerinin gösterildiği bölümü rica etsem paylaşırmısın
    Ekledim

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Sporun bu boyutuda var. Koyu Trabzonsporlu arkadaşımız, ezeli rakibi ile severek kariyer yapıyor. İşte futbolcun bu yönüde var,ebedi dostluk, anlayana.
    Fm13'den once bi Galatasaray veya Besiktas kariyeride araya sigdirmaya calisacagim Turkiye liginden baskasi sarmiyor, diger konudada yazdim hangi takimla kariyer yapsam, Futureless ismindeki arkadas Besiktasla yapiyor kariyer oda dedi Fenerbahceyle yap

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Çok iyi gidiyorsun bugün bakma şansım olmamıştı özellikle derbiler ve İBB maçı çok iyi

Tebrik eder başarılar dilerim Bende bir Bursaspor'lu olarak Beşiktaş kariyeri mi açsam ne yapsam

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Çok iyi gidiyorsun bugün bakma şansım olmamıştı özellikle derbiler ve İBB maçı çok iyi
    Ibb'de doka sakatti galiba oynamadi ondan biraz abartik Besiktas ve Galatasarayi resmen ezdik, Trabzon macini iple cekiyorum

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Tebrik eder başarılar dilerim Bende bir Bursaspor'lu olarak Beşiktaş kariyeri mi açsam ne yapsam
    Turkiye ligi disinda kariyerler denedim ayni zevki vermiyor, bence dene Besiktas kariyeri bak bu kariyer sayesinde Alex hayrani olacagim

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cok sukur Sow gol atti Sampiyonluga yuruyusumuz devam ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fenerbahce ile oyun acan arkadaslara soru.

Ilk sezon sonu geldiginde takimdaki hangi forvetleri yolladiniz ?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yonetim transfer butcesini 7.5£milyon yapti ama baslarkende dedigimiz gibi bu sezon transfer yok. Seneye kadroyu yenileyip Sampiyonlar ligine bomba bir giris yapmak istiyoruz

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri